-
بولوت بیا اینو ترجمه کن ببین چی میگه.امروز یکی بهم میل زد تو ورلد 11.
adanalısın galiba,bende adanalıyım turgut özaldan..kardeş güzel klan kurmuşsunuz,ben de yeni başladım işlemlere ve beklediğimden daha iyi gidiyor...büyük bi aileyi kuruyorum geçmişten gelen tecrübelerimle,biz birer türk klanıyız ve birbirimizle savaşacak halimiz yok o yüzden gel müttefik yapalım bizimkileri derim...çünkü ilerde çok şey değişiyor bilirsin,,güçlüler bile oyunda kalamıyor ve çok güçlü olmak lazım,sen bi incele benim aile profilini ve düşününce bana bi mail gönder sana zahmet..ayrıca başka türk müttefikim var ve müttefik olmak üzere olan bi çok türk klanı var onlarla da müttefik yaparız sizi ne dersin??
-
میلاد جون این خارجی ها که بهشون میل دادی برا allies هنوز بهت میل ندادن ؟
-
آقا من خطای دید داشتم.fao رو Foa دیدم.اونم نه یه بار.بلکه 3 بار.خطا از من بود.شرمنده.رویای شیرینی بود که با یه قدرت هم پیمان شیم نه؟
-
بله
ولی الان با یه قدرت هم Nap شدیم
-
بچه از الان با Kok به حالت Nap هستیم دیگه لطفا کاری باهاشون نداشته باشید
-
آقا یکی به این شاه عباس بگه بیاد توی ترایب.یارو به من پی ام زده اگر این بدون ترایب بمونه میتونه با منابعی که داره راحت به یه فارم برا بقیه تبدیل بشه.یارو دلش بیشتر از ما برا این میسوزه.همونی بود که بهش حمله کرد.من وسطر اه بهش گفتم حمله نکن گف دیگه نمیتونم نیروهامونو برگردونم.آقا با این کوک الینس شید.نظرم عوض شد.این پسره خیلی باحاله.ولی من در هر صورت یه روزی دهن اون بچه عربه رو سرویس میکنم.پسره 13 ساله اومده برا من کری میخونه.
-
آقا من با این FOA رفتیم تو حالت allies فقط اگه قبول کنن خوب میشه
میلاد جون نمی خوای به بردیا duke رو بدی
-
من دارم خودمو برای نبرد با تک تک اسرائیلیا از پایین به بالا آماده میکنم.هر کی مردشه بسم الله.
-
ببین الندیل اولا Foa رو خارج کن گفتم تا جواب ندادن نزن Allies نکن!!!!!!!!!!!!!!!!
اومن باشه دارم باهاش حرف میزنم
-
میلاد جون کارم گرفت با این ~TBD~ الینس شدیم و اونا هم قبول کردن