والا برا من يه برگه سبز رنگ اومد الانم يه برگه سفيد رنگ اومده.. تنها فرقشم اين بود كه تو سبزه كد محل اموزشي رو نزده بود ولي تو اين زده بود با يه سري شرايط كه مشمول ها بايد رعايتش كنن مثل اوردن حوله .. زدن سر و ..نقل قول:
والا برا من يه برگه سبز رنگ اومد الانم يه برگه سفيد رنگ اومده.. تنها فرقشم اين بود كه تو سبزه كد محل اموزشي رو نزده بود ولي تو اين زده بود با يه سري شرايط كه مشمول ها بايد رعايتش كنن مثل اوردن حوله .. زدن سر و ..نقل قول:
سلام .
یه سوال!
داداش کوچیکم متولد مهر سال 70 هست - یعنی نیمه دوم.
میخواد تو کنکور سال 90 هم شرکت کنه. از قوانینش سر در نمیارم. ظاهراً باید بره دفترچه بگیره. میخوام بدونم یه راهی هست که فعلا نره تا کنکورش رو بده! اصلاً میتونه شرکت کنه یا نه؟ یا حتما باید بره سربازی؟ راهی هست که بتونه نره تا موقعی که کنکور بده؟!
دوستان یه سوال!من سال 89 دانشگاه آزاد قبول نشدم،می خوام سال 90 امتحان بدم،امکانش هست؟
پیش دانشگاهی هم امسال تموم کردم (88-89)
با سلامنقل قول:
شما متولد چه سالي هستي؟؟
سلام دوست عزیز!من متولد سال 71/6 هستم!
سلام
من ترم قبل فارغ التحصیل شدم که این ترم هم دارن ورودی های جدید ثبت نام میشن اما برای تصویه حساب اقدام نکردم.امروز که رفتم واسعه تصویه حساب مسئول رشته گفت که چون دیر اومدی 3 ماه اضافه خدمت خوردی.
الان من که برای کارشناسی قبول شدم باید چیکار کنم؟ میتونم ثبت نام کنم؟
من اصلا اطلاع ندشاتم که باید زودتر میرفتم برای تسویه حساب تا کارهای خدمت مشکلدار نشه.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
یکی این قانون رو توضیح می ده یعنی چی؟ می تونم یه سال دیگه هم کنکور بدم؟تو رو خدا کمکم کنید
"فارغ التحصيلان و دانش آموزان سال آخر دوره متوسطه روزانه و شبانه نظام قديم آموزش متوسطه و همچنين فارغ التحصيلان دوره پيش دانشگاهي و دانش آموزان دوره پيش دانشگاهي نظام جديد آموزش متوسطه متولد1371 و بعد از آن .
تبصره - اين افراد براي ثبت نام و شركت در آزمون سراسري سال 1390 احتياجي به اخذ دفترچه آماده بخدمت ندارند ، ولي لازم است در تاريخي كه توسط سازمان وظيفه عمومي نيروي انتظامي اعلام مي گردد ،به خدمت اعزام شوند . بديهي است در صورت پذيرفته شدن در آزمون سراسري ، در هر مرحلهاي از خدمت ترخيص خواهند شد . در غير اينصورت غايب محسوب شده و پذيرش آنها در آزمون سراسري سال 1390 ملغي مي گردد."
سلام دوستان
من در رفتگی شدید کتف سمت راست دارم بیش از 20 دفه در رفته
و متخصص گفت باید عمل کنی و ام ار ای هم گرفتم و باید عمل کنم
دوستان ایا من معاف میشم؟؟؟
کسی تا حالا با در رفتگی کتف اینجا معاف شده؟؟؟
پیشاپیش ممنون از جوابتون
متولد نیمه دوم سال 70 باید برای شرکت در کنکور 90 دفترچه خدمت رو ارسال کنه.نقل قول:
توضیحات کامل در این پست:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5414236&postcount=2263
---------- Post added at 09:19 AM ---------- Previous post was at 09:18 AM ----------
شما که متولد نیمه اول 71 هستی برای کنکور 90 نیازی به دفترچه خدمت نداری.نقل قول:
بشین از همین الان درس بخون. :46:
نقل قول:
اگه غیبت خوردین که هیچ راهی نیست جز خدمت کردن...
نقل قول:
اگه متولد 71 هستی میتونی 90 کنکور بدی...
اگه قبول شدی که میری اگه نه ، میری خدمت
نقل قول:
شاید معاف از رزم بشی...
.