این آگهی بنظرتون چیه؟دروغه پس؟نقل قول:
https://divar.ir/v/QXHEXB-u
آدرس نمایندگیها را از کجا دربیارم
Printable View
این آگهی بنظرتون چیه؟دروغه پس؟نقل قول:
https://divar.ir/v/QXHEXB-u
آدرس نمایندگیها را از کجا دربیارم
اره منظورم همینه فقط از تو پست نبرید چند متر اون طرفتر بریدن رفتم مخابرات درخواست دادم ببینم به کجا میرسه . اگه قبول نکردن میگم adsl یه ساله گرفتم پولموپ س بدین وقتی تلفنم وصل نمیکنید اینترنتم کار نمیکنه تا در خونه وظیفشونه کابل رو بیارننقل قول:
برق هم همینطوره چرا اداره برق نمیگه برو کابل بخر بیام وصل کنم خودش کابل میازه:n02:
نه احتمالا راسته و دروغی در کار نیست.یه سری شرکتهای کوچیک و محلی میان از شرکتهای بزرگ پورت میخرن و با اونها قرارداد میبندن تا در کنار اونها سرویس بدن به ملت.نقل قول:
ولی وقتی خود مخابرات هست و احتمالش هست ارزونتر بده چهکاریه برید از شرکتهای محلی بخرید.
این شرکته سرویس جشنواره رایگان داره که 2020 که بهم تماس گرفت،میگفت توی پنل ما اصلا این سرویس نیسنقل قول:
سلام دوستان
من سرویس 8 مگابیت مخابرات دارم شبا از ساعت 9 تا 1 سرعت دانلود میاد روی 1 مگابیت و پکت لاست دانلود میشه 30 درصد
میخواستم ببینم برای شما هم همین مشکل وجود داره یا فقط برای منه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست چند دقیقه پیش
شما وارد پنل خود شده اید، ایا سرویسی برای شما انتخاب شده است؟ یعنی در حال حاضر از اینترنت ADSL ساتفاده می کنید یا خیر؟نقل قول:
اگر هنوز سرویسی ندارید و قصد خرید سرویس دارید:
1. بررسی کنید ایا داخل پنل قسمت خرید سرویس، سرویس مورد نظر شما هست یا خیر. اگر هست پس ثبت نام کنید.
2. اگر داخل پنل نیست پس با 2020 تماس بگیرید و طرح مورد نظر را درخواست کنید.
توجه داشته باشید:
1. بعضی طرح ها بسته به استان محل سکونت ممکن است در پنل شما موجود نباشد. هر چند مسئولین مخابرات استان شما می توانند درخواست افزودن طرح به پنل شما را بکنند مگر انکه ناز بیاورند.
2. اگر از نمایندگی قصد خرید دارید، قبل از خرید در داخل سایت مخابرات استان خود چک کنید که نماینده اصلی باشد.
3. بهتر است بگویید دنبال چجور طرح هستید، شاید دوستان پیشنهاد بهتری داشته باشند. مثلا طرح های جشنواره ای سرعت محدود دارند. یعنی اگر 4 مگ خرید همان 4 مگ به شما داده می شود. ولی طرح های استاندارد محدودیت سرعت ندارند و تا 16 مگ باز هستند. مگر انکه با سیم کشی مشکل داشته باشید یا از مخابرات دور باشید.
جدی سرعت رو باز میزاره مخابرات؟ مثلا سرویس ۲ مگ ماهیانه رو بگیرم سرعت بازه؟نقل قول:
سلام،ممنون از پاسخهانقل قول:
1-نه سرویسی وجود نداره
2-پنل عملا غیرفعاله و وارد هیچ گزینه ای نمیشه و
3-داخل سایت مخابرات استان فقط به سایت اصلی اینترنت مخابرات adsl.tci.ir لینک داده
3.طرحها را دیدم،میخاستم اول از سرویس جشنواره این شرکت استفاده کنم و اگه خوب بود،رنگین نت میخریدم در ادامه
طرح های استاندارد بگمونم اینجوری هستش. ولی شاید برای سرعت 2 مگ نهایت تا 8 مگ مجاز باشد. اینو حتما از 2020 بپرسید. ولی طرح های جشنواره ای مثل رنگین نت و ... سرعت ثابت است ولی در عوض از طرح های تشویقی مثل شبانه رایگان یا ترافیک بیشتر استفاده می کنند.نقل قول:
هر چند پیشنهاد اصلی همان تانوما و بعد وی دی اس ال هستش.
واقعا مخابرات چقدر وحشتانک هست بخوای یه پورت رو جمع آوری بکنی
حضوری ، غیر حضوری ، شکایت 195 هیچ فرقی نداره همچنان جمع آوری نمیکنند