دوستان اين شاتليها براي رضاي خدا اين سه گيگ رو ندادن حتما مي خوان يه فيلمي سر ملت پياده كنن لعنت به اينترنتي كه ما داريم ملت دارن با اينترنت چه كارهايي مي كنن ما لنگه سه گيگيم از ماست كه بر ماست
Printable View
دوستان اين شاتليها براي رضاي خدا اين سه گيگ رو ندادن حتما مي خوان يه فيلمي سر ملت پياده كنن لعنت به اينترنتي كه ما داريم ملت دارن با اينترنت چه كارهايي مي كنن ما لنگه سه گيگيم از ماست كه بر ماست
نه اگر خودتون می توانید مشکلاتش رو حل کنید هیچ موردی پیش نمی یاد خود من قبلا و خیلی از کاربرها همین الان از Linksys که خیلی شاتل ازش بد میگه و میگه اصلا با تجهیزاتمون سازگار نیست دارند استفاده می کنند و هیچ مشکلی ندارند. ولی اگر خودتون کانفیگ کردن و .... رو بلد نیستید بهتره همین مودم زاکسل رو بگیرید که تو مناسبتها هم بهتون حجم اضافه تر میدن ولی خوب قیمت مودم 15 تومن از بازار گرونتره.نقل قول:
به صورت دستی کارشناسان فروش حجم ها رو اضافه می کند اگر تا آخر امشب اضافه نشد با بخش فروش شهرتون فردا تماس بگیرید.نقل قول:
دوستان شاتل واقعا گن زده به ریخت ما!:41:
بهشون میگم پینگم الان رو 1200 هست از یاهو میاد میگه مودم شما با سرعت خوبی آپ شده :31:
میگم سرعتم خوبه پینگم خرابه میگه مودم شما با سرعت خوبی آپ شده:31:
تازگی ها این راه dns پیدا کردن هم جواب نمیده:13:
من چی کار کنم:2:
تا 4 ماهه دیگه قرارداد داریم باهاشون:41:
اینا کشکه آقا هر مودمی دوست داشتی بگیرنقل قول:
سختیش هم همون کانفیگ اوله
البته مثلا Linksys 120N که ما گرفتیم (که عالیه) طرف فقط اومد یک یوزر پسوورد زدو رفت! همه چیزش اتومات کانفیگ بود! حیف 5000تومن
دیشب برای من سرعت خوب بود
کل دریافتی ها رو زده:942427
که کمه نسبت به شبای پیش ولی دیگه کاریش نمیشه کرد
نمی دونم چرا از وقتی 3 گیگ را اضافه کردند سرعت انقدر پایین اومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بلاخره برای من هم اضافه کردن.
همانطور که گفتم دستی هست و به نوبت و مرکز به مرکز اضافه میکنند.
مثلا من یکی از سرویس هام را امروز ساعت 8:52 اضافه کردن یکی دیگه از سرویس هام را ساعت 10:45
-------------------------------------------------------------------------------
دوستان چقدر شما بدبین هستید؟؟؟
یکی میاد میگه من زود مصرف میکنم شاید پشیمون شدن پس گرفتن.
یکی دیگه میگه این ها یک کلکی دارن و این 3 گیگ را الکی دادن.
و......
باید بگم شاتل دفعه اولش نیست که این کار ها را میکنه.به هر مناسبتی بوده به کاربرهاش هدیه داده.کاری که ندیدم شرکتی انجام بده.
من یک سرویس 12 ماهه دارم که باید 12 گیگ ترافیک داشته باشه اما با این ترافیک های اضافه شده الان داخل اکانتم 23 گیگ ترافیک دارم.
تنها مشکل شاتل فعلا همان دانلود شبانه هست.که راحت با یک چیز پی ان حل میشه.البته مطمئنم باشید این محدودیت از طرف شاتل هست اما اصل قضیه از جای دیگه آب میخوره و خود شاتل هم فکر نکنم با این کار موافق باشه چون مشتری هاش را از دست میده.
البته بعضی دوستان هم مشکل پینگ دارن که چون خود من باهاش مشکلی نداشتم نظری در رابطه باهاش نمیتونم بدم.
بک سری دیگه از دوستان هم که از سرعت پایین ناراضی هستن این ناراضی بودنشون کاذب هست مثلا طرف فرار دادش 128 هست خطش چند وقت روی 512 بسته شده بوده و باسرعت 60 دانلود میکرده حالا که سرعتش به حالت اصلی یعنی 16 برگشته میاد زمین و زمان را فحش میده و میگه این شاتل دزده و.... واقعا این جاست که آدم نمیدونه چی بگه .....
درسته شاتل ترافیک هدیه میده ولی سرعت شبانه رو میاره پایین به گفته خودتون که اون هم مثلا راه حل داره ولی واقعا چرا باید اینکار رو بکنه هنوز برای هیچکس مشخص نشده من حتی با آقای آقازاده در مورد اینکه اگر وسط دانلود دیسکانکت کنیم و دوباره کانکت کنیم سرعت میره بالا صحبت کرده ولی زیر بار نرفت بااین که شبش این رو با پشتیبان چک کردم و واقعا دید که اینطوریه.در مورد اون 128 ها هم حق با شماست و جای هیچ اعتراضی نداره ولی کار شاتل از لحاظ قانونی کمی مشکل داره برای اینکه شاید 50 درصد کاربرهاش فقط تو روز دانلود کنند و سرعتشون خوب باشه ولی سرعت شبانه رو تست نکرده تبلیغ این شرکت رو اینجور می کنند که 128 گرفتم ولی سرعتش512 هست. به این میگن تبلیغات کاذب به طور غیر مستقیم.نقل قول:
آقا بنده که 2مگ دارم طبق گفته خودشون باید روز و شب 240باشه ولی شبا باچیز پی ان به زور به200 میرسه.حالا ما باید بگین خوب یا بد...!