من شبا سرعت 250 ندارم سرعتم بالاتره مثل روز هم سرور داخل هم سرور خارج بالای 500-600 میره با idm میخام ببینم سرعت 128 یا 512 بگیرم سرعتم تو روز دقیقا از داخل و خارج چقد میشه.نقل قول:
Printable View
من شبا سرعت 250 ندارم سرعتم بالاتره مثل روز هم سرور داخل هم سرور خارج بالای 500-600 میره با idm میخام ببینم سرعت 128 یا 512 بگیرم سرعتم تو روز دقیقا از داخل و خارج چقد میشه.نقل قول:
اینا برای بعضی ها اینطور نیست بعضی ها مثل من سرعت روز و شبشون یکیه من 10 مگ دارم اگه کیفیت خطم خوب بود الآن شبا چه سرور داخل و چه سرور خارج سرعت بالای 1 مگابایت در ثانیه رو تجربه میکردم ولی چون خطم رو 6 مگ بستن چه شب چه روز و چه سرور داخل چه خارج سرعت همون 6 مگه.نقل قول:
عجب!!! چه شانسییی داری ، ایوول:n02: 10مگ 4تا10 صبح داری؟!نقل قول:
ببین ممکنه اگه 256 یا 512 بگیری ، سرعت خارجت خراب شه و بعدشم اگه بخوای به 10 مگ ارتقا بدی ، دیگه سرعتت مثه قبل نباشه! اگه 256 یا 512 بگیری ، ریسکه!!
اگه این شانسه نبود که من الآن آسیاتک رو هم طلاقش داده بودم :n22: :n02: من حیفم میاد چون سرعت 10 مگ میگیرم و کیفیت خطم پایینه و 6 مگ باید باشه.نقل قول:
پس من رفتم یه 10 سالشو سفارش بدم آره واقعا ریسکه محدود میکنن بدبخت میشیم. برم ببینم بازم چیزمیز پیدا کنم واسه دانلود اینترنتو خالیش کنیم 5 روزش مونده. :19:
نقل قول:سلام دوستاننقل قول:
منم سرویسم شهاب نیم گیگه
بنظرم میتونی 512 یکساله بخری و به نماینده بگی سرعتت رو تا حدی که خطت میتونه بکشه قرار بدن
مثلا تو شهر ما کیفیت تا 6 مگ هست و بالاتر از اون نمیبندن
منمدر تایم رایگان 12 گیگ دانلود دارم
البته از سافـــــــت 98
سرور خارجی هم 4upld , d-h.st هم سرعتم با سرور داخلی یکسانه
:n40:
سلام اقا این نامردیه منم سرعت شبانه بالا می خوام.چرا می ایید اینجا دل ادم رو اب می کنید؟ سیستم اسیاتک من اینطوریه که همین که وارد ساعات رایگان میشه یک دفعه سرعت می یاد پایین انگار عمدا یکی سیستم رو طوری برنامه ریزی کرده که حتما در ساعات رایگان سرعت بیاد پایین .الان ساعت یازده و نیم شب هست و سرعت دانلود از سایت tinymoviez بین 690 تا 712 است.البته من تعداد کانکشن ها رو در idm روی 32 گذاشتم وقتی روی 8 می گذارم سرعت میشه 212 .ولی قبلا با 8 کانکشن تقریبا همین سرعت رو داشتم.در تبلت که تعداد کانکشن ها تا 12 هست سرعت 400 وخورده ای است .البته یک چیزی عجیبه من وقتی شهاب می گیرم سرعت توی ساعات غیر رایگان 400 و خورده ای است ولی در کیمیا سرعت تا 700 میره.الان کیمیا گرفتم ولی با شهاب سرعت توی ساعات رایگان چه سایت داخل و چه خارج 256 بود .در کل این طرح حذف محدودیت برای من هیچ فرقی نکرده.هر دفعه که زنگ می زنم جواب سر بالا می دهند.ضمنا برای ویدئو انلاین هم اذیتم.سرعت دانلود خوبه ولی ویدئو انلاین بد شده.نقل قول:
علیرضا جان منم شدیدا مشکل نویز دارم و تو این چند سال اینقدر پیگیرش بودم اخرشم که هیچی شد و دستمم به جایی بند نیست.یه مختصری مسئله رو توضیح میدم ببین به نظرت میشه کاری کرد؟نقل قول:
ما تو 2 طبقه از خونمون adsl داریم. یکیشو از مخابرات گرفتم . درخواست 10 مگ دادم که خط نکشید و چراغ adsl خاموش میشد. الان max rate و data rate جفتش رو 2048 هست و snr هم روی 11 12. یه خط دیگمون هم از پارس انلاین داشتم و اون هم dara rate و max rtesh رو 2048 بود مثل مخابرات و 250 کیلوبایت اسپید میداد.پارسو تخلیه کردم اومدم اسیاتک گرفتم. ,وضعیت خطم خیلی خوب بود حالا تو اسیاتک عالی ترم شد ! من کیمیا 10گیگ گرفتم و به خاطر نویز خط رو رو 2 مگ گذاشتن. ولی تو اسیاتک هر سری مودم رو چک میکنم data rate و ماکس ریت روی یه عددیه. یه بار روی 1.5 یه بار روی 1 یه بار روی 700 مگابیته ! تو 195 از مخابرات شکایت کردم و کارشناس فرستادن واسه طبقه بالامون. کارشناسه هم اومد از سر کوچه که همه خطا به یه جعبه وصل میشه، نویز خط منو اندازه گرفت و گفت تو 2مگ snr 17 هستش و دز سر کوچه از خونتون 6 7 تا snr افت میکنه و طبیعیه ! گفتش منطقه شما کلا مشکل داره و باید فیبر نوری بشه و هزار تا دلیل دیگه گفتو گفت و اخرشم گفت پیگیرش نباش به جایی نمیرسی !
الان من دقیقا نمیدونم مشکل از کجاست.. این حرفایی که زد الکی بوده یا چی.. واقعا نمیدونم چیکار باید کنم. الانم که اومدم اسیاتک وضعیت بدتر شده :(
سلام عزیزنقل قول:
با توجه به اینکه از چندتا شرکت نت داشتی و نویز خطت در همشون اینجوری بوده ، احتمال زیاد فاصلت از مرکز مخابراتی زیاده و نمیشه کاریش کرد ( چون مامور هم اومده و اندازه گرفته و حتی کیفیت خطت در جعبه تقسیم سر کوچه هم جالب نبوده و نهایت تا 4 مگ میکشیده!! ) از رو نقشه ببین که فاصلتو از مرکز مخابراتی چند کیلومتر میزنه ( برای اینکه مطمئن شی فاصلت زیاده یا نه )
حالا شما با این اوصاف ، کاری که میتونی بکنی برای اینکه هی rate و max rate بالا و پایین نشه ، اینه که بری تو تنظیمات مودمت و بخش advanced و بری به network tools و در اونجا modulation خطت رو بذاری رو G.Dmt و تیک گزینه های Bitswap و SRA رو برداری.
در آخر اگه ADSL اذیتت میکنه ، میتونی وایرلس بگیری و راحت و پر سرعت بری اینترنت :n06:
کدوم شهر هستی؟!
اتفاقا یکی از دلایل عجیب غریبش همینم بود! بهش گفتم چجور کوچه بقلی ما 8 مگ داره اون وقت این جا این جوریه؟! گفت که اولا اون قدیما مخابرات هر منطقه رو به یه مرکز مخابراتی وصل میکرده فقط یه دونه همین کوچه شما رو به اجبار به مرکز مخابراتی دور وصل کرده. کلا خودمم نفهمیدم چی گفت هر چی میگفتم در مقابلش یه چیزی میگفت! خودشم سرکوچمون ساختمون سازی میکنن و همه سیمای اون جعبه تقسیمه انقدر درهم و لخت بود ادم میترسید نگاهش کنه! بهش گفتم اگه بارون بیاد خب نویز میندازه رو خط.. گفت برو باز یه شکایت دیگه کن از مخابرات بیان درست کنن!!نقل قول:
کاریو که گفتی انجام دادم. قبلش مودولاسین رو dasl2 بود و SAR و Bitewap هرو فعال بود. اسپید دانلودم همین الان از سرور خارجی 100 بود( موقع دانلود idm یه لحظه گیر میکرد و سرعت 0 میشد) وضعیت خطم این بود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییراتی که گفتی رو انجام دادم وضعیت شد این : (سرعت از 70 تا 190 میره، گیر هم نمیکنه دیگه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرت با این وضعیت ماه بعدی همین کیمیا رو بگیرم یا بیام چالاک بگیرم ؟
========
والا یه مدتم تو فکر wireless بودم. اما زیاد دانلود میکنم و نمیدونم ایا این ایرانسل یا مبین نت شبانه رایگان با اسپید 400 500 دارن؟
از ارومیه هستم دادا. به کارشناسه گفتم بابا مثلا بالا شهریم ما، چرا رسیدگی نمیکنین ؟ گفتش کار از اساسش مشکل داره و واسه مخابرات کلی هزینه داره برای همین هر کاری کنی به جایی نمیرسی
---------------
راستی شیرت حلال اینقدر دقیق همه رو راهنمایی میکنی:n40:
خیلی ممنون عزیز ؛ کاری نمیکنم که :n06::n16:نقل قول:
-این تغییراتو که دادی ، کیفیت خطت یه کم بالاتر رفت ( نزدیک 1 مگابیت رسید ) و خطتم استیبل شد.
-با این اوصاف و اینکه کوچه بقلی تا 8مگ میگیره ، حتما یه جای کار میلنگه و مخابرات داره کم کاری میکنه! شما تو این لینک یه شکایت بنویس تا بیان پیگیری کنن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه دیدی بازم دارن میپیچونن و پیگیری نمیکنن ، برو مرکز مخابراتی و پیش رئیس مرکز ، داد و بیداد کن و بگو این چه وضعشه ( و باقی مواردی که لازمه اینجور جاها انجام بدی ) ؛ متاسفانه تو این مملکت تا سرشون داد نزنی ،کارتو پیگیری نمیکنن!!
- در مورد اینکه چه سرویسی بگیری ، به نظرم 1مگ رو بگیر ، چون فرقش با 256 ، 4 تومنه و سرعت دانلودتم از سرور خارجی میشه همین 80 تا 100 کیلوبایت ( چون خطت بیشتر از این نمیکشه ) ؛ اگه 256 بگیری ، باید به خاطر افزایش سرعت دانلودت از سرور خارجی ، از این اکانتای تبدیل سرور بخری که هزینش در آخر واست بیشتر از سرویس 1 مگ در میاد و نمی صرفه!
- ایرانسل که طرح شبانشو برداشته و تعرفه هاش گرونه ؛ مبین نتم که تا 2 برابر حجمت میتونی دانلود کنی ( همچنین حجم دزدی هم زیاد داره )