کانکشن منم از دیشب دائما قطع و وصل میشه!
Printable View
کانکشن منم از دیشب دائما قطع و وصل میشه!
برای من ارور زیر رو میده...علت چیه و چطوری باید برطرفش کنم
" دریافت اطلاعات حساب شما از سامانه AAA امکانپذیر نیست. (کد خطا: 100111)
من برای وود به پنل با ارور زیر مواجه میشم و علت چیست و چجوری باید برطرفش کنم؟
"دریافت اطلاعات حساب شما از سامانه AAA امکانپذیر نیست. (کد خطا: 100111) "
با سلام
متاسفانه 2 هفته کانکشن اینترنت قطع میشه !!!
با 2 مودم تست شده ( D-link DSL- 2770L , Asus DSL- N16 )، مودم ها هیچ مشکل ندارن !!! :n34:
خدایا مارو نجات بده :n30:
امروز سرعت اینترنت اومده بود پایین رفتم پنلو چک کردم دیدم زده 0GB :n38: در حالی که من از اول ماه 21 گیگ از 160 داخلی استفاده کردم!!به پشتیبانی زنگ زدم گفت پیگیری می کنه حالا ببینیم چی میشه:n37:
برا کسی تاحالا همچین اتفاقی افتاده؟!:n27:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم صبح داشتم صفحه باز می کردم دیدم سرعت یهو اومد پایین. رفتم پنل رو باز کردم دیدم حجم باقی مانده رو زده 0 !!!!! بعد ریز مصرف گرفتم دیدم کلی از حجمم مونده هنوز. زنگ زدم پشتیبانی یه لحظه مثل ستاد بحران غافلگیر شد:n04: بعد گفت براتون پیگیری میکنم خبر میدم.
فعلا که خبری از درست شدن نیست!
برای منم همینطور شده
- - - Updated - - -
برای منم همینطور شده
بالاخره درست شد!نقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی هم همین مشکل رو داره به پشتیبانی زنگ بزنه فک نکنید خودش درست میشه حتما پیگیری کنید...
برای منم مثلا!!!! درست شده. حجم به پنل برگشته. سرعت یک ساعت خوبه دو ساعت افتضاحنقل قول:
انقدر منطقه مخابراتیمونم گل و بلبله که از هر شرکتی بگیرم همین آش و همین کاسست.
موفق باشید دوستای گلم:n40:
من ماه پیش 6 مرداد رفتم تو پنلم سرویس 8 مگ رو ترافیکش رو از 360 گیگ کردم 378 گیگ ...چون 5 درصد پهنای باند رو اضافه کرده بودن، همون موقع 6 مرداد (ماه قبل) حجم سرویس ریست به 378 گیگ شد ، امروز 7 شهریور هست دقیقا 1 ماه گذشته ....
الان رفتم تو پنلم دیدم حجم سرویسم شده 738 گیگ ! خلاصه اینجوری شده، طرح غزال 8 مگ دارم ، چند بار با پشتیبانی 2020 تماس گرفته بودم که سرویس غزال رو به سرشار تغییر بدهند!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم سرویسم تا دیروز 360 گیگ بود ... الان پهنای باندم شده 738 گیگ که میشه ماهی 184.5 گیگ ترافیک بین الملل به نظرتون خوبه؟ نمی دونم چه کار کردن پورتالشون اکانتیگشون باگ داره که اینجوری شده یا اینکه پشتیبانی دستی حجم سرویسم رو زیاد کرده؟ یا اینکه ممکنه بخاطر ریست سرویس ماه قبل کانتر پنلشون قاط زده دو تا 378 گیگ که میشه 756 گیگ رو داره حساب میکنه؟! امکان داره اینا بیان رو قبض پهنای باند دو تا 360 گیگ رو که میشه 720 مگ رو بیان رو قبض یک دوره حساب کنن؟ من که از کار اینا سر در نمیارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]