ای بابا :دینقل قول:
با این شبانه ها آدم وسوسه میشه بیاد همین آسیاتک رو بگیره !
لعنتی بدجور گیر کردم بین نامحدود شاتل و آسیاتک :n27:
از اینور که میگن حجم خوری آسیاتک هم هستو اینم بدجور روی مخمه. ولی از شبانش هم نمیشه گذشت انصافا
Printable View
ای بابا :دینقل قول:
با این شبانه ها آدم وسوسه میشه بیاد همین آسیاتک رو بگیره !
لعنتی بدجور گیر کردم بین نامحدود شاتل و آسیاتک :n27:
از اینور که میگن حجم خوری آسیاتک هم هستو اینم بدجور روی مخمه. ولی از شبانش هم نمیشه گذشت انصافا
سلامنقل قول:
دوستان کسی جواب سوال من رو می دونه ممنون می شم پاسخ بده
دوستان من بررسی کردم دیدم آسیا تک خیلی به صرفه است فقط از دو چیزش میترسم که تا حالا نخریدم :
1-اینکه مودم باید سر ساعت خاموش روشن بشه که دوستان میگن شانسیه بعضی ها باید خاموش کننن بعضی ها نه که با این شانسی که من دارم ...2-تو بن. قرداد گفته هر وقت پنهای باند نداشتم میتونم بر دارم
به نطرتون حالا چی کار کنم بگیرم من؟؟
به خاطر یه مشکل حجم خوری که آدم نباید خودشو کنار بکشه مال منم امروز حجمم رو خورد حدود 70 مگ چون مودم ساعت 10 خاموش نشده بود. راه حلش هم اینه که از روشی که چند صفحه قبل اشاره کردن برای ریست مودم استفاده کنی یا خودت پای سیستم بشینی و ریستش کنی ولی بهترین راه اینه که اگه به هر طریقی نتونستی مودمو ریست کنی دانلواتو یه ربع بعد و قبل تایم رایگان تنظیم کنی دیگه مشکل حجم خوری نخاهی داشت. :n02:نقل قول:
البته همه اینا وقتی خوبه که مثل من دانلود شبانتو محدود نکنن :n33:
- - - Updated - - -
به خاطر یه مشکل حجم خوری که آدم نباید خودشو کنار بکشه مال منم امروز حجمم رو خورد حدود 70 مگ چون مودم ساعت 10 خاموش نشده بود. راه حلش هم اینه که از روشی که چند صفحه قبل اشاره کردن برای ریست مودم استفاده کنی یا خودت پای سیستم بشینی و ریستش کنی ولی بهترین راه اینه که اگه به هر طریقی نتونستی مودمو ریست کنی دانلواتو یه ربع بعد و قبل تایم رایگان تنظیم کنی دیگه مشکل حجم خوری نخاهی داشت. :n02:نقل قول:
البته همه اینا وقتی خوبه که مثل من دانلود شبانتو محدود نکنن :n33:
نقل قول:دو مگ ؟! اگه منظورتون مگابایته که خیلی هم عالیه ، پیگیری نکنید تا خرابش نکردن :)، رو تجهیزات دربو داغون مخابراتی کشور 2 مگابایت یا همون 20 مگابیت بدون نویز برا کاربر خانگی همونطور که احتمالا بدونید یعنی فوق العادهنقل قول:
+
اما اگه منظورت همین 2 مگابیته خودمونه ، در صورتی که مشکل از سیم کشی منزل یا اگه ساکن آپارتمان هستید مشکل از پارکینگ و ورودی ها نباشه و کلا مشکل برگرده به کوچه و مسیر مرکز مخابراتی تا منزل شما باشه ، وظیفه مخابراته که مشکلو رفع کنه ،
+
شماره 117 رو امتحان کنید ضرر نداره ،معمولا پیگیری میکنن و اگه مشکل جزئی و فقط از تو کوچه باشه حل میکنن ( خودم یه بار بعد بارندگی مشکل نویز برام پیش اومده بود گزارش دادم 9 صبح یکی رو فرستادن و مشکل خیلی راحت حل شد ! ) ، اما اگه کلا مسیر مخابراتی تا منزلتون مشکل فرسودگی و ... داشته باشه نیاز به و مراجعه حضوری و پیگیری های فراوان داره و کاغذ بازیُ جمع کردن امضاء اینا ... داره :)
بالای اون گزینه رو باید بذاری رو All Connectionsنقل قول:
در صورتی که در تایم رایگان سرعتت از سرور داخلی بالا باشه و فقط سرور خارجیت پایین باشه ، با استفاده از این اکانت که آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میده ، میتونی سرعت سرور خارجیتو ببری بالا.
دوستان سرویس 512 اسیاتک اگه هیچ محدودیتی تو تایم رایگان نباشه (شب و روز یکی باشه) سرعتش چقدره از سرور داخل و خارج.
کلا کسایی که 512 داشتن سرعت روز چقد بوده؟
سرویس 512 برنزی آسیاتک کسی داره؟
سرعتش چه جوریاس؟
این قضیه برمیگرده به محدودیت سرعتی که روی هر تک کانکشن وجود داره.نقل قول:
کاری که نرم افزاریهای دانلود منیجر انجام میدن اینکه موقع دانلود یک فایل رو به چند بخش تقسیم میکنن و همزمان از چند کانکشن برای دنلود اون بخش ها استفاده میکنن.(اینکه شما همزمان چند کانکشن رو میتونید برای دانلود فایل ارسال کنید وابسطه به اون سرور دانلوتون هست)
یکی از دلایلی که سرعت دانلود توی مرورگرها کم هست همینه.
1- شما در سرخط چک کردی ببینی وضعیتت چه جوری میشه؟! اگه از سرخط خوب بود که معلوم میشه سیم کشی داخلیتون خرابه ، در غیر این صورت مشکل از شما نیست و از مخابراته!نقل قول:
2- شما تا حالا از شرکت دیگه ای نت داشتی که ببینی اونجا هم سرعتت رو 2مگ مونده یا نه؟!!
3- با مودم دیگه ای امتحان کردی که ببینی وضعیتت چه تفاوتی میکنه؟!!
4- از آسیاتک در 195 شکایت کن مبنی بر عدم کیفیت ، وقتی بهت زنگ زدن ، مجابشون کن که پورتتو عوض کنن ؛ چون اگه در 195 شکایت نکنی ، اینا اصن پیگیر قضیه نمیشن! ( هر چند که به احتمال زیاد شکایتت وارد نمیشه ، چون سرویس 2 مگ یا پایین تر گرفتی! ولی شکایتو حتما بکن تا اینا پورتتو عوض کنن )
5- در سایت بازرسی مخابرات شکایتی بنویس تا بیان خطتو بررسی کنن و مشکلو رفع کنن!
در آخر ، اینکه میدونی مرکز مخابراتیتون کجاست و چقدر از رو نقشه باهاش فاصله داری؟!