گهیچ ربطی نداره. من خودم بعضی روزا سرعتم 500 بعضی روزا 220. منظورم تو تایم شبانه هست. حکمتش چیه نمیدونم. اما هر چی هست میدونم ربطی به میزان حجمی که داریم ندارهنقل قول:
Printable View
گهیچ ربطی نداره. من خودم بعضی روزا سرعتم 500 بعضی روزا 220. منظورم تو تایم شبانه هست. حکمتش چیه نمیدونم. اما هر چی هست میدونم ربطی به میزان حجمی که داریم ندارهنقل قول:
من چهار شب پشت سر هم تست کردم دقیقا به مقدار حجم باقی ماننده که میرسید قطع میشد شاید گروه من اینجوریه ولی اول ماه که حجم شارژ میشه قطعی نیست البته اینو باید تو دوره بعدی ببینم تو دوره قبل هم این وضعیت بودنقل قول:
سه قطع نمیشه که سرعت میاد پایین بحث من قطعی که باعث تغییر ای پی میشه اونو میگمنقل قول:
همه چی به ای پی ربط داره ولی این دیسی هست که میفته مال اینه اینم مدرک! از 577 تا 63 تا کم کن تا ب مقدار حجم باقی مانند برسی ، تصادفی نیست اینو چند بار امتحان کردمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل چیزی که به چشم دیدم رو من قبول دارم
اینکه ip رو تغییر میدن من قبول دارم. حتی واسه ما که 5.233 هستیم طرفای ساعت 2 تغییر میدن. حالا مال تو از 2.18 پریده روی 37. مال ما تو گروه خودمون تغییر میکنه یعنی 5.233 توی همون رنج تغییر میکنه و سرعت اسمی میشه. اما هر شب اینطور نیست. مثلا چند شب پیش 6 گیگ دانلود کردم درحالی که 500 مگ بیشتر حجم نداشتم.
هر چی هست زیرسر ریست کردن ip. مهم نیست ip خوب بگیری یا بد. کلا 2 به بعد هر ip وصل بشی سرعت میاد پایین. البته بعضی روزا
خوب این دقیقا همون شکل پارس انلاینه که موقع شب بر اساس حجم قطع میکنن ، یک دفعه قطع نمیکنن مثلا بیان یه دکمه رو فشار بدن همه یک دفعه قطع بشن ای پیشون عوض بشه باید دلیلی برای کارشون داشته باشن ، موقع شب هم که فقط ای پی 37 میادنقل قول:
برای من ای پی های زیر میاد
172
2.185
5.233
37
که 172 با 37 اشغالن سرعت ندارند
این ایپی های که رقم سومشون تک رقمیه مثل همین 2.185.5 کیفیتشون چطوره مثل پینگ و تک کانکشن و ...؟نقل قول:
اگر میتونی از اسپید تست سرور لندن و فرانکفورت با تک رقمی ها تست بزار ببینم کیفیتشون نسبت به قبل چطور شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به زور تونستم این پست رو بنویسم
(از اول عید اوضاع خراب بود ولی دو سه هفتس وضع خیلی خراب شده)
دوستان این ترافیک رزرو که با خرید حجم به صورت جدا اومده رو چطور میشه فعال کرد ؟
این چند وقته شبا اصلا نمیتونم بزارم واسه دانلود
جریان چیه ؟
اصلا سرعت نداره
سلام دوستان.
راهی هست که بشه از درون تنظیمات مودم، مودم رو خاموش روشن یاریست کرد؟
بدون بهم خوردن تنظیماتش.
وقتی به یک گیگ رسید قابل استفادسنقل قول:
اره معمولا همه مودم ها ریبوت رو دارننقل قول:
تنظیمات رو بهم نمی ریزه ؟
نمیخاد از دوباره کانفیگ کرد؟
اگه هست کجاشه توی مودم دی لینک؟ کدوم قسمت؟