برای سرویسهای پس پرداخت مثل شما، یک ماه میشه دوره مورد نظرنقل قول:
Printable View
برای سرویسهای پس پرداخت مثل شما، یک ماه میشه دوره مورد نظرنقل قول:
پنل مخابرات چرا اینطوریه؟ هربار برای ثبت نام رفتم یا از دسترس خارج بوده یا باز نمیشده ، اگر اینترنتش مثل پنلش باشه که فاتحه اش خوندس
من که کاملا راضیم..قطعی به ندرت در طول چندین سال.. الان که پینگم 53 هست..
یکم اگر از رو اعصاب بودن اوپراتورهای پشتیبانیشون کم میکردن همه چی خوب میشدنقل قول:
منم از کیفیت سرویس دهی راضی ام
پینگت از کدوم ای پی یا سایت 53 هست؟نقل قول:
سلام دوستان
قراردادم طرح ۲ مگ افزایش ۴ برابری ماهانه ۴۰ گیگ بود رفت تو لیست جمع آوری ، ظاهرا نمیشه تمدید کرد چاره چیه ؟!
طرحی مشابه طرح بالا داریم ؟
مرسی
سلام کسی سرویس رایگان مخابرات را تست کرده؟
یکجا تبلیغ فروشنده نت محابرات دیده بودم که سه ماهه سرویس 16مگ رایگان،بعد 3ماه اگر نخواستیم سرویس جمع آوری میکنن؟
12 ماهه پیش پرداخت این طرح رو برای من نشون میده. منم پس پرداخت شش ماهه همین طرح رو داشتم و تموم شد.نقل قول:
من سرویس پیش پرداخت سه ماهه 16مگ 175گیگ گرفتم, سه ماه جمعاً 525گیگ
متاسفانه هر ماه, اصطلاحا هر دوره, فقط 175گیگ دارم, زنگ زدم گفت اگر قبل از پایان ماه تمام شه باید تا شروع ماه بعدی حجم اضافه بخرم.
خواستم همشو تو یکی دو ماه تموم کنم, بخاطر 60تومان صرفه جویی گیر افتادم
ولی بگم پشتیبانی و پاسخگویی, کیفیت و ثبات خط عالیه, از اون شرکتهای خصوصی خیلی بهتره
حتی میشه رایگان به vdsl تبدیل کرد, کافو نوری 50 متری داریم
دوستان من تا حالا مخابرات نداشتم همیشه از شرکتهای خصوصی گرفتم ، اما خوب الان همه شرکت ها گرون کردن ، همه شرکت ها رو بررسی کردم و دو راه دارم یا از داتک بگیرم یا مخابرات ، اوضاع مخابرات توی چ.ز شکن ها چطوریه؟ البته داتک حجم بیشتری میده نسبت به مخابرات واقعا سخته انتخاب