این قدر حرص نزن پیر میشی کوشا جون :n19:نقل قول:
اگه لاینت رو 1 مگ بسته شده باشه حداکثر 300 گیگ میتونی دان بزنی اگه صبح تا شب دان داشته باشی با طرح نامحدود و سرعت ثابت 128 KB.s
Printable View
این قدر حرص نزن پیر میشی کوشا جون :n19:نقل قول:
اگه لاینت رو 1 مگ بسته شده باشه حداکثر 300 گیگ میتونی دان بزنی اگه صبح تا شب دان داشته باشی با طرح نامحدود و سرعت ثابت 128 KB.s
:n04::n04::n04::n04::n04::n04:نقل قول:
دوست عزيز بقيه رو كار ندارم اما خود بنده در قراردادي كه با شاتل امضا كردم fair policy ذكر نشده بود شايد در دوره هاي بعد تو قرار داد ذكر شده باشه اما من يه نسخه رو هنوزم دارم كه تو دوره من توش اصلا همچين چيزي قيد نشده !نقل قول:
دوست من که تو امضات Fair Usage Policy رو به انتقاد گرفتی.
با درست بودن یا نبودن این قانون کاری ندارم. اما گفتم که بدونی بزرگترین ISP آمریکا، ComCast هم این قانون رو رو سرویس هاش اجرا می کنه.
همینطور ISP دوستم توی UK. این دوتارو شخصا می دونم..
فقط خواستم بدونی که شاتل بدبخت از شما دزدی نمی کنه و سر شما کلاه هم نمیذاره.
پس كلا بحث شما بي مورد هست ... زماني كه آدم يك سري شرايط رو بدونه و بپذيره بله مشكلي نداره اصلا اون شرايط هر چي ميخواد باشه اما وقتي تو قرارداد ذكر نشده اين خودش بهترين مصداق هست از دزدي و كلاهبرداري دوست من !
فارغ از اين بحث
بعد اين چه fair policy هست اخه ؟
دوستاني كه شب بذارن رو دانلود محدود ميشن و تو سيد 5 كيلوبايتي ميرن ! دوستاني هم كه بخوابن ميرن تو سيد بچه خوبااا و سرعت خوب ميگيرن اما وقتي خوابن چيكارش ميخوان بكنن ؟
مزایا و معایب خاصی نداره. بستگی به منطقه مخابراتی که هستی داره. اگه خلوت باشه خوبه و اگه شلوغ باشه بده :n09::n02:نقل قول:
راستی یه مزیتی که میشه گفت داره اینه که برای دانلود شبانه میشه نیم ساعت بیشتر دانلود کرد. یعنی در اصل از ساعت 2 تا 7 هست ولی میشه از ساعت 1:45 تا 7:15 دانلود کرد. البته اونم 100% نیست و بعضی جاها ممکنه جواب نده :n06:
ممنون از پاسخ.نقل قول:
من کلا در مورد قانون عزض کردم که چیز همگانی هست. اما اینکه تو قرارداد ذکر نشده حق با شما است و خیلی مسخره ست که اینطور بوده..
و مسخره تر و لوس تر ازون این که سرعت رو زیر دایال آپ می بندند بعد محدود شدن !!! این یعنی دزدی کامل که خیلی لجم میگیره وقتی حتی بهش فکر می کنم. کار درست اونه که پارس آنلاین کرده. یعنی نامحدود واقعی میده و به جای Fair Usage Policy داره Fair Usage Gift میده. سرعت ها رو بالاتر می بنده بسته به سرویس و بعد از اینکه سقف تموم شد رو سرعت اصلی بسته میشه نه 5 کیلوبایت ! یعنی به هر حال نامحدود واقعی.
چه حرف مسخره ایی !! مگه توی قراردادی که شما امضا کرده بودی ذکر شده که از ساعت 1 شب تا 8 صبح میتونی مجانی دانلود کنی که نوشته باشه اگه زیاد دانلود کنی محدود میشی ؟!!!!! :n23: یا اینکه ترافیک های هدیه ات یا اضافه خریداری شده ات به دوره بعد منتقل میشه ؟ خوبه آدم اینقدر پر توقع و سطحی نگر نباشه ...نقل قول:
بالاخره توی سایت اطلاع رسانی شده ! شما هم که اینقدر ماشالله سواد داری که بفهمی fup چیه حتما قبلش میری میخونی یا می پرسی که دران همچین مسئله ایی رو یا نه ... :n23:
300 گیگ ؟!!! :n04::n15:نقل قول:
آقا سرعت و پینگ و همه چی خوب شده چقدر
باورم نمیشه!
سرعت روی ۴۰۰ kb ایناس چند روزه: ))
اگر می فهمیدی که می فهمیدی..خطی که رو 1024 بسته شده باشه هرگز به 128 کیلوبایت نمیرسه. به هیچ عنوان.نقل قول:
دوستان یه نفر بگه خط من روی چند بسته شده ؟ اوضاع خطم چطوره نویز و نمیدونم هرچی هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان سرعتم با نامحدود 128 پازنده کیلوبایت شده بعد دانلود 25 گیگ