تو قسمت تغییر سرویس پنل مخابرات قبض به روز زده.نقل قول:
Printable View
تو قسمت تغییر سرویس پنل مخابرات قبض به روز زده.نقل قول:
حذف شود...
سلامنقل قول:
دوست عزیز میشه بفرمایید شما دقیقا چه پروسه ای برای تغییر سرویس سحرخیز به سرشار طی کردید؟
به من گفتن نمیشه ، تا زمان سرویس فعلی تموم بشه
البته سرویس من پیش پرداخته
سلام.اول از طریق پنل اقدام کنید،ببینید میشه یا نه؟نقل قول:
من سرویسم پس پرداخته و از طریق پنل خطا داد و زنگ زدم پشتیبانی.پشتیبانی گفت چون پس پرداخته شما نمیتونی تغییر سرویس بدی و فقط پشتیبان برات میتونه اینکارو کنه.
شاید چون سرویستون پیش پرداخته نمیشه.اینو باید دوستانی که پیش پرداخت دارند جواب بدن ببینن میشه یا نه.
من پیش پرداخت هستم و امروز تغییر سرویس زدم به یک ساله سر شار دو روز از اینرنتم مونده بود و حجم هم تموم کرده بودم . هر وقتی هم بخوام میتونم تغییر سرویس بدم مثلا به 6 ماهه و بقیه پولم میمونه تو پنلمنقل قول:
ممنون از راهنمایینقل قول:
من تو پنلم فقط سحرخیز هست و محاسبه آزاد. سرشار اصلا تو لیست نیست
دوست عزیز شما از طریق پنل تغییر سرویس دادید؟نقل قول:
قبلا سرویس تون سحرخیز بوده؟
سلام
امروز دیدم اینترنت خیلییی سرعتش پایینه زنگ زدیم به 2020 گفتن ترافیکتون تموم شده باید چیکارش کنیم؟ ما از این طرح 256 نامحدود استفاده میکردم که امروز رفتم تو سایت مخابرات دیدم شده 512 با حجم 40 گیگ 10 گیگ خارجی و 30 گیگ داخلی
ما میخوایم روی قبض تلفن بیاد و دیگه نریم توسایت
باید چیکارش کنیم؟؟
دوستان از طریق پنل اقدام به جمع آوری بکنی باید بعدش هم تماس بگیری ؟
چون زنگ زدم 2020 میگفت باید بری مرکز مخابراتی درخواست بدی ؟
پس از طریق سایت جوابگو نیست ؟
باید برم خود مخابرات یا شرکت نماینده ؟
وقتی از طریق 2020 یعنی دسترسی نداشته باشن عملا منم درخواست بدم از طریق پنل خودم بی فایدس ؟
تماس یا جواب میدن بعدش یعنی ؟ :n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات طرح رنگین نت رو تمدید کرد. تو سایت tci هم "کمپین طرح مصرف منصفانه" که حجم ها و تعرفه های به شدت غیر منصفانه داشت حذف شد و الان دوباره فقط طرح های استاندارد و کمپین رنگین نت موجوده (البته زده به زودی).