من شیشلیک میخوام!نقل قول:
من شیشلیک میخوام!نقل قول:
بذار ردیف بشه ، بهت 7لیک میدم.شیش تا کمه!
:20:
خدا کنه فریمور ور تا 1خرداد عرضه نکنن :دی اگه بکنن من یکی که بیچاره میشم :( :دی
الان عرضه بشه 2ساعت بعد 0225 میشه : 600تومن ( موجود نیست ) :دی
1چیزی ته دلم میگه فردا میاد!
:31:
بابا تقصیر من بیچاره چیه که همش باید اورجینال بازی کنم؟
شماها واسه من یهPES2011 اورجینال بخرید ، منم دعا میکنم تا 1 خرداد نیاد
خوبه؟
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
میشه لینکی که مربوط به هارد اکسترنال میشه رو بهم بدین لطفا.در مورد آماده سازی و استفادش چیزی نمیدونم.
:41:
شما امتحان نداری ؟ :دینقل قول:
یه هفته بزارش تو جعبه بعد هــــــک اومد خودم خبرت میکنم :دی با هم ببریم بدیم میثم هـــک کنه :دی
چقدر این حرف واقعیت داره؟
منبع؟
یعنی 0225 هم هـــک شد؟
در کل این سایت c4evaspeaks اولین جایی که اخبار مربوط به هــــــک توش قرار میگیره......کد:http://c4evaspeaks.com/c4eva-2011-05-07-fw/
بچه ها یعنی رله؟:31::46::27:
یکی این متن بلند بالا رو واسه من خلاصه کنه :27::31::10:
[23279
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=109699&page=2328
آقا در مورد هارد اکسترنال یکی به داد ما برسه
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
-- شدن 0225 رو کس دیگه ای هم تائید کرده؟
اون پست رو من گذاشتم آبش رو بگیری این می شهنقل قول:
آقا دستگاهتون رو از فریمور داشبوردتون رو از 2.0.12625.0 (LT+) بالاتر نبرید یا اگر هم بازی های جدید گرفتین آپدیت نکنید دستگاه رو چون آپدیت های جدید تر از فریمور بالا دستگاهتون رو کلا می ترکونه و اورجینالش می کنه و دیگه نمی تونید بازی کپی اجرا کنید.
و در مورد سی دی های جدید که قراره به تازگی بیاد این هست که امنیت بالایی داره و تا الان نتونستند کپیش کنند (اسلیم به اون بزرگیش ه-ک شد این سی دی که جای خودش رو داره).
همین :31: اما نترس دم ه-کر ها گرم این ها رو هم می پوکونند :10: شما دعا کن ه-کرا رو نگیرند باقیش حله :31:
ديدي گفتم ٠٢٢٥ ميشه طلا !!!
خبر ه-ك كه اومد ٥ تومن رفت روش !