ديوونه شديم پس کو طرح؟
ديوونه شديم پس کو طرح؟
مهدی جان اصلا مهم نیست پولو بازگشت بدن یا ندن چون حسابی از طرح استفاده کردم.... تازه 400 تومن که چیزی نیست... خیلی بچه ها ازشون پول زیادتری رفته .... ولی صداشون در نمیاد
نقل قول:
ديوونه شديم پس کو طرح؟
کد:http://www.p30world.com/forum/showpost.php?p=2248723&postcount=9282
سلام
یه سوال راجع به نرم افزار های چت:
این نرم افزارها تو همه ی گوشی ها کار می کنند؟
من گوشیم k810 هست و برنامه های ymess,ymtiny رو تو گوشیم دارم اما connect نمی شه !دلیلش به گوشی می تونه ربط داشته باشه ؟
اینم برای شما یکی از اپراتور های ایرانسل گفته :
دوستان عزیز
با سلام
لطفا ً در جریان باشید که برای مشتریانی که طرحهای آبی ، قرمز و یا طلایی آنها فعال بوده ، پیام کوتاهی ارسال شده است که در آن به مشتری اعلام شده است که طرح تعرفه وی ، از طرح تشویقی انتخاب شده ، به طرح پایه ثانیه ای تغییر کرده است
لطفا ً توجه نمایید که مابه التفاوت مبلغ کسر شده اولیه هنگام انتخاب طرح تشویقی و مدت زمان استفاده شده از طرح ، به مبلغ اعتبار مشترک اضافه خواهد شد ( تنها هزینه مدت زمانیکه از طرح تشویقی استفاده نموده اند از آنها کسر می گردد )
که طی 2 هفته آینده ، تعرفه های تشویقی بهاره از طرف شرکت اعلام خواهد شد و مشترکین می توانند از طرحهای جدید استفاده نمایند
با تشکر .
نقل قول:
بله جواب میده....
شما ، تنظیمات GPRS درست هستش؟
بله.تنظیماتم مشکلی نداره .می تونم سایتهای مختلف برم .فقط این برنامه ها کار نمی کنند!نقل قول:
این برنامه چه خطایی میده ؟؟ اگه خطای شبکه داره میده یعنی بهتر بگم بلافاصله !!! فوراااا به محض لاگین خطا میده ! شما بایستی به تنظیمات گوشی برید و Gprs-irancell رو به عنوان کانکشن پیشفرض انتخاب کنید !!
هرچی دیدید به عنوان پیشفرض انتخاب کن ! یعنی gprs-irancell خودش داره...
فقط باید انتخاب کنی ، البته گفتم اگه قضیه اررور ها اون طوری که بالا گفتم باشه !
بلافاصله پیام نمی ده.طول می کشه .پیامهاشم مختلفه .نقل قول:
اکثرا می گه:
eror:login timed out
گاهی هم:
there may be a problem on your network setting
تنظیماتم چک کردم پیش فزض بودن !
سلام به همه دوستان
ميخواستم بدونم با داشتن يك pda و سرويس gprs ايرانسل، ميتونم از همه سايتها ديدن كنم يا فقط به همون سايتهايي دسترسي دارم كه صفحات منطبق با gprs رو طراحي كردن؟
ممنون
نقل قول:
خیر !
به همین اینترنتی که الا داری استفاده می کنی دسترسی پیدا خواهی کرد !!
یعنی هر جایی ، هر کاری خواستی بکن...
محدودیتی نداری.. هر سایتی که دلت خواست می تونی ببینی.
اگه چک کردی پس درسته.نقل قول:
این به خاطر ترافیک شبکه هستش !
چند بار سعی کن برای منم اینطوری میشه بعد از تلاش چندین بار وصل میشه
از کدوم مسنجر داری استفاده می کنی ؟
من خیلی سعی کردم اما نشده .ولی تو همون ساعت دوستم مشکلی نداشته (البته تو یه شهر دیگس)نقل قول:
از ymtiny,ymess استفاده کردم با هیچ کدوم نشده !
منم تا ديروز با همه برنامه ها مشكل داشتم ولي گوشيم 6300 نوكياست يه سري تنظيمات به طور دستي وارد كردم درست از آب درومد! به اين ترتيب :نقل قول:
تنظيمات مربوط به GPRS رو از خود ايرانسل گرفتم و اعمال كردم بعد تو قسمت تنظيمات وارد پيكربندي شدم و يه پيكربندي دستي براي GPRS درست كردم به اسم mtnirancell تنظيمات هم به اين صورت : نوع شبكه IPv6 تاييد اعتبار : امن، نام كاربر : none، كلمه عبور : no بعد اين تنظيمات رو ذخيره كردم و به عنوان پيش فرض گذاشتم. حالا ميتونم با همه برنامه ها برم تو نت. شما هم بايد تو گوشيت يه جايي براي تنظيمات دستي داشته باشه سعي كن تا موفق بشي.
هنوزم كسي نفهميد پيغام Logon Filed هنگام وصل شدن به اينترنت چيه و دواش چيه؟
میشه بگید این مسنجر هارو از کجا دانلود کردید تا ما هم استفاده کنیم ؟نقل قول:
در انجمن جستجو کنید هستش.
یا در سایتکد:www.gsm.ir
سلام دوستان
من تو این تاپیک خونده بودم که با اپرا میشه از اینترنت ایرانسل رایگان استفاده کرد منم رفتم یه اعتباریه ایرانسل خریدم ولی نتونستم رایگان از اینترنتش استفاده کنم !!
میشه یه کم توضیح بدین و برنامه شو واسه دانلود بزارید ؟
ممنون
حسین جون فکر کنم برای شما تنها راهت اینه که بری بسته بازگشت بخری!!!!:دینقل قول:
ولی یه بار دیگه زنگ بزن به پشتیبانی یا بیا تو کلوپ ایرانسل و به شاهین بگو مشکلتو ببین چه کارش میشه کرد
ولی اگه اینبار برات فرم پر کردن تا یه مدت هرکی زنگت زد حتما گوشی را بردار :دی
نقل قول:
سلام
شما باید قبل از خرید مشورت می کردید !! این اختلالات شبکه هستش و همه ی سیم کارت ها اینطوری نیستش !!!
1- برای بعضی ها با اپرا فقط مجانیه
2- برای بعضی ها هم هر کاری کنند مجانیه !!!
سلام من هرچی رفتن عقب گفتم شاید مشکلت رو ببینم قبلا پست زده باشی ولی ندیدمنقل قول:
این مشکل چه وقتی پیش میاد ؟ وقتی به اینترنت وصل میشید ؟ یا اینکه با برنامه هایی مثل مسنجر این پیغامو میبینید.. ؟
این عبارت رو عینا به شماره 2225 sms کن. به بزرگ و کوچک بودن حروف و فاصله ها خیلی دقت کن.
S Sony Ericsson K750
ضمنا اگر مدل گوشیت k750i هستش باید عبارت زیر رو sms کنی:
S Sony Ericsson K750i
اول برات یه sms میاد که توضیحات داده.
sms دوم که اومد Savesh کن. البته این sms روی گوشیت یه conection می سازه و احتمالا باید از منوی تنظیمات گوشی این connection رو که معمولا به طور خودکار اسمش Realtime_gprs هست رو به عنوان default conection انتخاب کنی. یعنی همون کاری که توی ویندوز وقتی چند تا conection اینترنت داریم انجام می دیم.
موفق باشی
این عبارت رو عینا به شماره 2225 sms کن. به بزرگ و کوچک بودن حروف و فاصله ها خیلی دقت کن.
S Sony Ericsson K750
ضمنا اگر مدل گوشیت k750i هستش باید عبارت زیر رو sms کنی:
S Sony Ericsson K750i
اول برات یه sms میاد که توضیحات داده.
sms دوم که اومد Savesh کن. البته این sms روی گوشیت یه conection می سازه و احتمالا باید از منوی تنظیمات گوشی این connection رو که معمولا به طور خودکار اسمش Realtime_gprs هست رو به عنوان default conection انتخاب کنی. یعنی همون کاری که توی ویندوز وقتی چند تا conection اینترنت داریم انجام می دیم.
موفق باشی
سلام
اقا تو دفترچه راهنماي ايرانسل نوشته اگه كد زير را شماره گيري كنيد مي تونيد از پيامگير صوتي وقتي كه گوشي خاموش هست استفاده كنيد :
# شماره خودتان 98101935+*62**
حالا معني اين بعلاوه + چيه ؟ منظورش 2 صفره ؟
من كه هرچي ميزنم خطا ميگيره !!!!!!!!!!!!!!!
همینطوری که خودش گفته باید بزنی !
البته مگر اینکه باز هم کد هاش عوض نشده باشه....
سلام
آخه بعلاوه + رو كه نميشه زد براي تماس گرفتن
*140*3*1*1# فعال سازي پيامگير صوتي
باید اول فعالش کنید از این استفاده کنید.
اين رو هم زده بودم آما وقتي كه گوشي خاموش هست پيامگير صوتي كار نميمنهنقل قول:
و اون كد # شماره خودتان 98101935+*62** كد مستقيم فعالسازي در هنگام خاموشي گوشي هست
كه نميدونم معني اين علامت + چيه؟ اگه 2 صفر باشه كه هرچي ميزنم نميشه
اگه 2 بار دکمه ستاره ( * ) رو بزنی میشه بعلاوه +نقل قول:
((تو گوشي من 2بار دكمه 0 ميشه +))نقل قول:
اما + رو هم كه زدم وقتي شماره ميگيرم ميگه اين شماره مجاز نيست
بابا اون + نیازی نیست شما اینطوری بزن 0935
شما اگه یک ثانیه دکمه صفر رو نگه دارین + تایپ میشه :46:نقل قول:
البته همونطور که مهدی جان گفت نیازی به + نیست
چه طوری از طریق کامپیوتر با ایرانسل به اینترنت وصل بشیم ؟
اگه گوشی نوکیا داری، نوکیا پیسی سویت نصب کن و از قسمت کانکت تو اینترنت می تونی به اینترنت وصل بشی.
چنرد روز پيش يه sms از ايرانسل واسه سيم كارته ايرانسلم اوم كه توش نوشته بود
طرح زمستاني قرمز شما هماكنون فعال و در حساب شما اكتيو ميباشد.وتا چند روز ديگر به طرح "نميدونم چيچيه"ثانيه اي تبديل ميشه.وموجدي شما در حساب 6000 ريال افزايش ميابد"
من فكر ميكنم طرحي جديد واسه تشكر از افرادي كه تو زمستان طرح زمستاني رو فعال كردن هستش و طبق اون مكالمات به طور ثانيه اي حساب خواهد شد.
درست حدث زدم؟:43:
در مورد طرح هاي بهاري و كد و مزاياي اونها اگه ميشه توضيح بدين ممنون ميشم:40:
عزيزان هيچ كدوم از اينها نميشه اصلا ميگه شماره مجاز نيستنقل قول:
نه عزيزم طرح شما ميشه همون طرح معمولي يعني بدون طرح.نقل قول:
بعدشم چرا بايد از شما تشكر كنن ؟ به اين فك كردي ؟ شما بيشتر به اونا ضرر زدي يا من كه تو طرح شركت نكردم ؟
فعلا خبري از طرح بهاري هم نيس.
نقل قول:
سلام یه بار توضیح دادم در پست های قبلی دوباره اینجا میزارم که اگه کسی ندیده ببینه.:20:
دوستان عزیز
با سلام
لطفا ً در جریان باشید که برای مشتریانی که طرحهای آبی ، قرمز و یا طلایی آنها فعال بوده ، پیام کوتاهی ارسال شده است که در آن به مشتری اعلام شده است که طرح تعرفه وی ، از طرح تشویقی انتخاب شده ، به طرح پایه ثانیه ای تغییر کرده است
لطفا ً توجه نمایید که مابه التفاوت مبلغ کسر شده اولیه هنگام انتخاب طرح تشویقی و مدت زمان استفاده شده از طرح ، به مبلغ اعتبار مشترک اضافه خواهد شد ( تنها هزینه مدت زمانیکه از طرح تشویقی استفاده نموده اند از آنها کسر می گردد )
که طی 2 هفته آینده ، تعرفه های تشویقی بهاره از طرف شرکت اعلام خواهد شد و مشترکین می توانند از طرحهای جدید استفاده نمایند
با تشکر .
راستی یه خبر !
شما با زدن *140*7# یا *130*7# می تونید سر فصل ها ی طرح بهاری رو ببینید.
نزدیکه....
در ضمن شنیدم قراره که ایرانسل گرون بشه سیم کارتهاش ! بعضی ها هم میگن گرونتر شده مخصوص daemi ... !
سلام
بله گرون شده !!! با زدن کد
*140*7#
می تونید ببینید ! که تبدیل از اعتباری به daemi شده 140 تومن !!!!
بابا همين 2 ساعت پيش وسط سريال و فيلم تلويزيون داشت تبليغ ميكرد ميگفت: 750 هزار ريال سيم كارت دائمي بخريد اي كه عجب مملكت نازي داريم قربونش برم ..