سلام به همگی.
لطفا کمکم کنید.:42:
من چجوری میتونم تنظیمات کنسول رو به حالت اولیه بیارم؟
آخه یه تنظیماتی انجام دادم که پینگ منو تو سرورا بالا برده حالا نمتونم بصورت دستی برشگردونم.
اگه اینطوری نمیشه لااقل یه cfg براش بذارید.
ممنون میشم.:n12:
Printable View
سلام به همگی.
لطفا کمکم کنید.:42:
من چجوری میتونم تنظیمات کنسول رو به حالت اولیه بیارم؟
آخه یه تنظیماتی انجام دادم که پینگ منو تو سرورا بالا برده حالا نمتونم بصورت دستی برشگردونم.
اگه اینطوری نمیشه لااقل یه cfg براش بذارید.
ممنون میشم.:n12:
برو داخل پوشه cstrike فایل config.cfg رو پاک کننقل قول:
خودش یکی از نو میسازه
سلام
دوستان خواهشا کمک کنید یه مساله ای رفته رواعصبام شدید!
بعضی سرور ها که یکبار میرم تو دفعه های بعد وقتی میزنم find server به طور خودکار میره تو همون سرور و اجازه ی رفتن به سرور دیگه ای رو نمیده:n03:
چی کارکنم؟
ورژن مک این بازی رو کسی سراغ نداره واسه دانلود؟
نصب دوباره ی پچنقل قول:
یه فایل از کانترت دستکاری شده بعضی سرور ها این مرض رو دارند
نقل قول:
آقا ممنون
دمت جیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــز:n12:
عزیزای دلم میشه چند تا سرور خوب هم معرفی کنین؟
الان اکثر سرورها از اوناییه که 32 نفر میریزن تو همین جوری همدیگر رو می زنن!
من قبلا mori و mostafa بازی می کردم اما یه ماهی هست که کلا نیستن اینا!
اگه سرور درست حسابی میشناسین منو هم دریابین
مرسی:n01:
من موقع اجرای بازی کانتر سورس به این اروور مواجح شدم
LumaEmu.ini is missing
لطفا راهنمایی کنید؟
سلام به همه شما
من به عشق کانتر اونم بصورت آنلاین میخوام adsl بگیرم
سرعت 256 به نظرتون خوبه واسه آنلاین؟ پهنای باند چقدر باشه؟
در مورد بازی هم توضیح بدین که باید 1.6 رو هنوزم نصب کنم واسه آلاین؟ پچ جدید از کجا؟
آموزش پست اول تا جایی که میدونم هنوز کار میکنه.از لینک زیر هم میتونید دانلودش کنید بازیو(با تشکر از M e i s a m که لینکشو بهم داده بود) تا جایی که میدونم اگه از زیر دانلود کنید دیگه دردسر پچ و اینا رو هم ندارید اگرچه که بازم توی پست اول لینک هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید پینگتون رو بدونم که بتونم بگم کافیه یا نه چون بسته به ISP هست.پینگتون از گوگل چند هست برای مثال؟
ممنون از شما
راستش هنوزم که نگرفتم ... میخوام بگیرم بعد از تعطیلات
پینگ رو چه جوری بدست بیارم؟
تو cmd زدم
ping google.com
درسته ؟
یه آی پی اومد
173.194.70.138
min= 264ms max= 847ms ave= 464ms
پینگتون متوسط 464 بوده که خوب خیلی خوب نیست ولی بد هم نیست بازم توی کانتر و سرور ایرانی قابل بازی هست به راحتی.(البته به محل سرور و شما هم ربط داره ولی من فرض میکنم که شما هم منطقتون نزدیک منطقه ما باشه)
مینیمم 264 داده که خوب به مراتب بهتره ولی ماکسیمم خیلی بالاست.
من الآن پینگ گرفتم افتضاحه سرعت خودمم و 300 داره بهم میده به طور میانگین.(در حالت خوبشم از گوگل 180 میگیرم)
کسی واقعا یه ورژن مک از این بازی سراغ نداشت؟
سرچ کنیدنقل قول:
کد:http://www.bing.com/search?setmkt=en-GB&q=counter+strike+1.6+for+mac
سلام
من اموزش ادمین شدن و ادمین کردن کسی رو تو CSS میخواستم کسی بلده ؟؟
:n29:
سلام دوستان من کانتر 1.6 رو دانلود کردم و پچ و انتی چت هم نصب کردم و انلاین هم بازی می کنم
ولی می خوام خودم تنهای با بوت های کانتر بازی کنم انتی چت رو هم اجرا نکردم ولی چت بوت اد کار نمی کنه sv_cheats 1 هست ...
یه سری از کانتر ها فقط برای آنلاین ادیت می شن اصلا نمی شه بهش بوت اضافه کردنقل قول:
سلام آقا میشه یکی ما رو راهنمایی بکنه ؟ :42:
من تا دیروز بدون مشکل داشتم تو سرورا بازی می کردم که یهو این مشکل پیش اومد ... وقتی می رم تو بازی منو نمیاد ! داخل بازی میره ولی هیچی نیست رو صفحه جز عکس خود بازی . خلاصه با کلی دنگ و فنگ تونستم کنسول رو بیارم و دستور Connect رو نوشتم (هر چی دکمه ~ رو میزدم وارد کنسول نمیشد) وارد Server شدم ولی با این که fps 100 هست سرعت عوض کردن بین اسلحه ها و کلا خود بازی کنده ! (در حد fps 50 ) ..... لتنسی هم عالی بود 24 بود ! واقعا اعصابم ریخته بهم نمیدونم دیگه چی کار کنم .:n14:
با سلام
اینجا هنوز کانتر باز داریم ؟
سلاامنقل قول:
بله که داریم: دی
آنلاین،آفلاین، گیم نت: ))
خب خوبه !نقل قول:
میگم این بازی رو روی ویندوز 8 میشه آنلاین بازی کرد ؟
اون موقع که سون هم تازه اومده بود یه مشکلاتی بود بعضی ها نمی تونستن بعضی ها می تونستن من سر دوتا این مشکل داشتمنقل قول:
من ویندوز 8 ندیدم اما با شناختی کلا از ویندوزا درام احتمالا شدن بالای 95%
دوستم ویندوز ۸ داره هنوز که نتونسته بازی رو اجرا کنه !نقل قول:
sXe Injected اجرا نمیشه و کرش میکنه!
سلام دوستان !
در اینجا میخوام براتون لینک دانلود بازی محبوب و قدیمی Counter Strike1.6 رو قرار بدم و همچنین توضیح بدم که چطور میتونین اونو با دوستاتون آنلاین بازی کنین !
در مرحله اول باید این بازی رو دانلود کنین ، برای دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید !
بعد از دانلود بازی باید پچ مخصوص آنلاین بازی کردن رو دانلود و بوسیله ی نصب ، در پوشه ی بازی بریزید ! برای دانلود بر روی لینک روبرو کلیک کنید ! : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مرحله ی آخر هم برای بازی در Server های زد Cheat و تقلب باید برنامه ی sXe-Injected رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و قبل از اجرای بازی Open کنید !
در ضمن :
من یه سرور کانتر راه انداختم که ورودش برای عموم آزاد هست !
یه چند روز یگه هم مسابقه میخوام بزارم واسه انتخاب ادمین .
کسایی که مایلن یازی کنن این E-Mail رو تو یاهوشون Add کنن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم IP Address سرور : 10.51.173.230:27009 .
منبع : خودم :n19::26:
من ورژن 13.1 فیکس 3 رو نصب کردم و کرش نداده و مشکلی ندارهنقل قول:
فقط وقتی بازی رو اجرا میکنم ، سرور رو اضافه میکنم و وارد سرور میشم ، همون پیغام اول که میاد و باید اوکی بزنی ، از سرور خارج میشه و به صفحه ی انتخاب سرور ها بر میگرده
2 نسخه ی مختلف هم دانلود کردم اما بازم همین مشکل وجود داره
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
این اتفاق واسه من تو ویندوز غیر ۸ میوفتاد همیشهنقل قول:
سرور رو که عوض میکردم درست میشد
نمیدونم دیگه دوستان دیگه بلکه راهنمایی کنند
حالا شما برو توی یه سرور دیگه(غیر ایرانی)ببین درست میشه یا نه
داداش منم رفتم یه سایت پینگ خودم رو دیدم چیزی سر در نیاوردم به نظرتون چه طوره :n13:نقل قول:
ping 37ms
download speed 5.18mbps
upload speed 0.52mbps
بستگی به جایی داره که ازش پینگ گرفتید.نقل قول:
برید سایت
speedtest.net
و سرور پاریس رو انتخاب کنید و پینگ بگیرید و بگید.
برای کانتر پینگ بالای 50 60 فایده نداره دیگه یعنی حساب خارج کشور رو نکنید فقط سرور های داخلی.
نهایتش یه سری هستن نت خوب دارن با سرور های روسی بازی میکنن با لتنسی زیر 100 که باز شدنیه ولی این که میرید سایت های مختلف پینگ میگیرید اشتباهه چون اونها میرن با یه سرور اونور دنیا تست میگیرن ولی برای کانتر فاصله مهمه چون با سرعت 10 کیلوبایت هم میشه بازی کرد ولی با لتنسی 100 نه! اوضاع داخلی هم البته خیلی جالب نیست من با سرور های تهران میتونم بازی کنم ولی با یه سرور تو شیراز تست میگرفتم 70 میداد که از لحاظ کیفیتی حساب کنیم خیلی خیلی بده
برای ویندوز 8 هم مشکلی من نمیبینم دوستان مشکلتون چیه؟ من خودم 8 دارم و سازگاره با همه چی و فرق زیادی هم نداره با 7
نهایتش میتونید با ADMIN ران کنید بازی رو
قبلا هم چندین بار گفته شده و جواب داده شده
محتمل ترین حالت اینه که sxe مشکل داره چون تبلیغیه و بلاک میشه یعنی چه فایروال داشته باشید حالا مال ویندوز یا شخصی چه نداشته باشید بصورت عادی sxe به نت وصل نمیشه و مثل مرورگرها اتوماتیک نیست! باید بهش دسترسی داد حالا یا با استفاده از فایروال و TRUST و WHITE LIST کردن یا هر راهی که مناسب سیستم عامل شماست و غیر اون اینکه sxe رو ادمین بالا بیارید خود بازی عادی باشه ولی انتی چیت ادمین باشه معمولترین مشکل برای کانتر های ما تو ایران اینه
مصرف پهنای باند برای کانتر چقدره؟ منظورم اینه که مثلا یک ساعت آنلاین بازیی کنیم حدودا چند مگ مصرف میشه؟
بستگی به تنظیمات هم داره یعنی حجم اطلاعاتی که ارسال و دریافت میشه رو میشه تنظیم کرد در کانتر ولی در کل از 20 30 مگ در ساعت بیشتر نمیشه
cfg مشتی کی داره؟ یک چیزی که توپ بزنه هرچی cfg گرفتم تاحالا تیر ها کج میرن :n19:
سلام
نت 512 گرفتم با پهناي باند 4 گيگ
لطفا بگين هر يك ساعت بازي كانتر چقدر از پهناي باند شما رو مصرف كرده ؟؟
تشكر
دو پست بالاترتون جواب دادننقل قول:
cfg نبوود؟:n25:
20 - 30 مگ فقط ؟؟؟ خیلی خوبه !
الان ما کانتر رو از کجا بخرم ؟ تو شهر رفتم هیچ جا نداشت
فقط با دوبله موجود بود !!!
کدوم نسخه رو تهیه کنم و از کجا ؟
کانتر 1.6 رو تهیه کنید.مشکلی با دانلود ندارید میتونید از لینک زیر دانلود کنید(دیگه مشکل پچ و اینا هم ندارید و خودش پچ شدست و فقط کافیه SXE نصب کنید(توی پست اول آموزشش هست))نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجمشم 250 مگ.
ببخشید من بازی رو نصب کردم اما سرور پیدا نمیکرد بعد یه ای پی از این سایت زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان بازی قاطی کرده دو تا گزینه ی اولم شده نام یه سایت و سرور حتی رو quit کلیک میکنم بسته نمیشه میره تو سرور رو هرچی کلیک میکنم میره تو سروره تو هیچ سروره دیگه ای هم نمیره جالب اینه تو اون سرور که میرم نمیذارن بازی کنم اولاش بازی میکردما نمیدونم چطوری اینجوری شد
حتی اسمم رو عوض کردن گذاشتن نمیدونم چی چی action به روسی نوشتن خدا لعنتشون کنه الان لطفا بگید چه کنم؟
یه سرور پابلیک از اینجا پیدا کن برو بازی کننقل قول:
کد:http://www.cs.besttools.ir/127-counter-strike_online_server.html
یه سری فایل هات دستکاری شدن اگر پچ داری دوباره نصب کن اگر نه بازی رو دوباره بزن رو قبلیش درست میشهنقل قول: