تست شد واقعا قیمت ها عالیه..مبارکه
Printable View
تست شد واقعا قیمت ها عالیه..مبارکه
بسته های جدید ایرانسل به مناسبت دهه فجر
8#*5*555*
مدت حجم GB قیمت (تومان) هفتگی 5 17500 ماهانه 5 20000 ماهانه 10 32000 ماهانه 20 50000 3 ماهه 6 25000 3 ماهه 9 32500
3 ماهه 12 37500
3 ماهه 15 45000 3 ماهه 18 47500
3 ماهه 30 60000 3 ماهه 50 75000 6 ماهه 70 130000 12ماهه
100
175000
با سلام به مناسبت دهه فجر شرکت ایرانسل نظر به درخواست مشترکان تمام مشکلات،سوالات(مکان دکل فعال شده،زمان راه اندازی و فعال شدن دکل و...........) رو پاسخ میدهد
از شما خواشمندم مشکلات،سوالات خودتون رو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمیل کنید
در پایان ایمیل نام و شماره همراه خودتون رو حتما وارد کنید
در ضمن نتیجه تماس شرکت ایرانسل با شمارو در انجمن بگین تا دوستان هم مطلع بشند
دوست عزیز میشه در مورد صحت این اطلاعات و بخصوص ایمیلی که دادی یه توضیح بدی؟نقل قول:
در سایت اصلا ایمیلی جهت ارتباط درج نشده!
قیمت ها معرکه شدهههه
خیلی خیلی تبریک میگم واقعا قیمت ها عالیه
واقعا دمش گرم
عالیه فقط یک سوال
این بسته های سه ماهه کل حجم رو یکحا میده و تا سه ماه میتونی استفاده کنی یا اینکه تقسیم بر سه میکنه و سهمیه ماهیانه میده؟
اخه من چند وقت پیش یک بسته ۶۰۰ مگ ۳ ماهه فعال کردم فقط ۲۰۰ مگ داد برای یک ماه گفتن بقیشو وقتی یک ماه تمام شد دوباره میده و اگر ۲۰۰ مگ تمام بشه تا یکماه بعد ازاد حساب میشه!
اگه اینطوری باشه خیلی بده
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
قیمتها عالی .مرسی ايرانسل
تحریم را بشکنین و بسته فعال کنین
تا ايرانسلم تشویق بشه همین قيمتارا نگه داره.
هرگونه سوال/زمان فعال و یا تجهیز شهر مورد نظر شما/مکان دقیق سایت نسل سوم و چهارم/برنامه آینده شرکت ایرانسل در شهر شما/مشکلات پوشش در شهر شما/و.... تمامی سوالات با درج نام و شماره شما در ایمیل فرستاده شدهنقل قول:
و تماس با شما طی 48 ساعت آینده
جواب قانع کننده دریافت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط 3 ماهه 600 مو این حالت را داره .نقل قول:
بقیه بسته ها کل حجم را بهت میده واسه 3 ماه
رونمایی از بسته های دهه فجر/عقب نشینی تاکتیکی ایرانسل
سرانجام ایرانسل کوتاه آمد
بسته های اینترنت همراه حتی ارزانتر از قبل
8#*5*555*
دوستان یادتون باشه اتحاد و کوتاه نیامدن در برابر دزد و تحریم همیشه جواب میده.
من پیام فرستادم و امیدوارم صحت اطلاعتی که شما دادی درست باشد و جواب قانع کننده بگیرم.....نقل قول:
اگه امکان داره امضاتم ویرایش کننقل قول:
ممنون
با این قیمت های جدید، تعرفه های قبلی چی میشن؟
مثلا یک ساله 100 گیگ، بوده 350هزار تومن، الان شده 175هزار تومن.
تعداد طرح هاش دیگه بیش از اندازه زیاد شده، باید اون قبلی ها رو برداره، و این جدیدها رو جایگزین کنه، تا از حالت گیج کنندگی در بیاد.
اینم تخفیف در بسته های ماهانه:
این طرح ها دائمی است یا فقط در دهه فجر فعاله؟
برای طرحهای اشتراکی نمیخواد تخفیف بگذاره؟
نقل قول:
یک گزینه داره به اسم portable wifi hotspot و یک گزینه دیگه congigure wifi hotspot که پسوورد و ssid داخل دومی هستش
با کابل یو اس بی رو متصل کنم بهش ؟ و این گزینه اول رو فعال کنم ؟
تنکابن و چالوس و نمک آبرود 4جی شدن و تست گرفتم که 16 مگ بودنقل قول:
متاسفانه 4تا شهر هستن بین چالوس تا تنکابن که تجهیزات نصب شدن ولی نتونستن دیتاش رو تامین کنن فعلا غیر فعال هست
انشالله عید فعال میشه و مسافرا حالشو خواهند برد
با سلام به مناسبت دهه فجر شرکت ایرانسل نظر به درخواست مشترکان تمام مشکلات،سوالات(مکان دکل فعال شده،زمان راه اندازی و فعال شدن دکل و...........) رو پاسخ میدهد <br />
از شما خواشمندم مشکلات،سوالات خودتون رو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <br />
ایمیل کنید<br />
در پایان ایمیل نام و شماره همراه خودتون رو حتما وارد کنید<br />
<br />
<br />
در ضمن نتیجه تماس شرکت ایرانسل با شمارو در انجمن بگین تا دوستان هم مطلع بشند<br/>
اگه ب کسی جواب دادن بزاره اینجا
من الان برای اولین بار تست کردم با علامت H+ یک سوال دارم سرعت من حدود 200 کیلو بودش ایا سرعت بالاتر میره ؟ اگر دیتا رو قطع و وصل کنم به انت دیگری متصل میشه که سرعت بهتری داشته باشه ؟
سوال دیگه ایا طرح 7 روزه نامحدود مناسب هستش یا طرح دیگه ای خوبه چون من دانلودم زیاده
این بسته های جدید کجای سایت ایرانسل اومده؟ سرکاری ه؟
نه اصلا احتیاج به اتصال کابل نیستنقل قول:
شما دیتا گوشی رو روشن کن
بعد از قسمت portable wifi hotspot این گزینه رو فعال کن
این رو که فعال کنی گوشیت میشه مثل مودم وای فای
با لپ تاپ که شبکه های wifi رو سرچ کنی میبینی که یک وای جدید اومده که همون گوشیت هست
بهش وصل شو و حالش رو ببر :D
در ضمن از قسمت configure wifi hotspot میتونی بک پسورد واسه وای فای بزاری و اسم وای فای رو هم تغییر بدی
طبق گفته خود ایرانسل این تخفیف ها محدود و فقط واسه دهه فجر هستنقل قول:
بعید میدونم که قیمت هارو بخواد به صورت دائمی انقدر کم کنه
اره دیگه وقتی هماهنگ باشیم و متحد همه کاری میتونیم انجام بدیم . الان ایرانسل به بهانه دهه فجر بسته هارو درست کرد .و مطمئن باشید اینارو جایگزین میکنه و قبلیارو بر میداره !نقل قول:
بنظرم ایرانسل فرصت را غنیمت شمرده که با تعرفه های جدید به بهانه دهه فجر ، کاربران را محکی بزنه.
اگر این تعرفه های جدید فروش بروند خب شرکت اگر عاقل باشه باید همین طرح رو دایمی بکنه یا با کمی تغییر بدست مصرف کننده برسونه
اگر فروش نرود پس شرکت مجبوره باز به بهانه عید نوروز تعرفه های جدیدی اعمال بکنه.
بنظرم یه مهندسی بی نقصی رو شرکت ایرانسل به بهانه دهه فجر ایجاد کرده.
بهترین کار این همین الان با اعتبار چند ماه بگیریم اون 6 ماه 70 گیگ خوش قیمت ترینش
دوستان کسی از طرح های جدید خریده؟نقل قول:
ولی باز هم اگر کاربر ها زیاد بشه شبکه به هم میریزه و دوباره کمبود پهنای باند بیداد میکنه !!:n29:
به نظرم قیمت ها خوب شده
حرکت خوبی بود
احتمالا باعث افزایش مشترک هاش میشه
تا اونجایی که من فهمیدم اصلا این بسته ها وجود خارجی ندارن! دوستان قبل از کپی پیست یکم تحقیق هم بکنن بد نیست
شما از کدهای دستوری استفاده کردید؟؟؟؟نقل قول:
سلام نرم افزاری هست بفهمم نزدیکترین دکل که بهش وصل هستم کجاست
نرم افزار هم برای گوشی اشه هم برای لب تاپ که موپم دلینک سیم کارتی دارم
ضمنا حتما باید اینترنتش فعال باشه تا ببینم
واقعا این ایرانسل عالیه من که خیلی دوسش دارم
بسته ها خوب شده٬ به نظرم کم کم این قیمت هارو جایگزین می کنه. بالاخره جواب داد.
اینم عکس بسته ها:
از دوستان گل هم تقاضا دارم یه تست سرعت از ۴جی بزارن. ممنونم
دوست عزیز:@shirazdownload
شما کجا های شیراز 4G داری؟ من هرجا چک میکنم نیست.
خب ارزون شدو حالا دانلودرها حمله ور میشن و ما میخوایم یه میل چک کنیم باید وایسیم ۵ دقیقه بعد لود شه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
من بسته سه ماه دارم. اگر یه سه ماه دیگه بگیرم چی میشه. آیا حجمش به حجم قبلی و زمان به زمان قبلی اضافه میشه یا صبر می کنه هر وقت بسته قیبلیم تموم شد از اون موقع سه ماه اضافه می کنه این دومی خیلی جالب نیست اما اولی عالیه
سلام
لطفا یکی از بچه ها یه تست از 4g شیراز خیابان ملاصدرا بزاره ببینم میصرفه از همراه اول بیام ایرانسل.الان اینجا همراه تا 9.6 مگابیت سرعت گرفتم ولی ایرانسل حدود 1.5 مگابیت.
سلام
لطفا یکی از بچه ها یه تست از 4g شیراز خیابان ملاصدرا بزاره ببینم میصرفه از همراه اول بیام ایرانسل.الان اینجا همراه تا 9.6 مگابیت سرعت گرفتم ولی ایرانسل حدود 1.5 مگابیت.
دوستان بهترین بسته برای دانلود کدوم هست بنظر شما ؟