کسی آشنا نداره این ها وب یه پورت تو منطقه پیام نور بده به من؟!
انگار پورتاش اینجا محدود هست باید پارتی داشته باشی
Printable View
کسی آشنا نداره این ها وب یه پورت تو منطقه پیام نور بده به من؟!
انگار پورتاش اینجا محدود هست باید پارتی داشته باشی
توی ساعات شلوغ با خارج سرعت کم میشه، پینگ متوسطه.نقل قول:
ولی روزها سرعت دانلود از خارج هم بالاست پینگ هم قابل قبوله.
نه با داخل تاحالا مشکل نداشتم و همیشه از سرور داخلی خوب دانلود کرده.
من اصلا کاری به سرویس های فعلی شون ندارم و مخالف نیستم ولی یکی شاید 40گیگ 40 تومن هم نیاز نداشته باشه و یک سرویس استیبل برای مصرف عادی نیازشو برطرف کنه این طرح فعلی های وب جالب و نوآورانه هست ولی حرف من اینه که ویترین فروش خدمات شرکت اصلا کامل و عمومی نیست و مشترک جدید به همین علت ریسک میدونه از اینجا سرویس بگیرهنقل قول:
امروز وضع فوق العادست مخصوصا پینگ:n09: انشالله همیشه همین طور بمونه:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال، من خطم هنوز رانژه نشده، پنجشنبه تازه درخواست دادم
واسه وصل شدن به نت یوزر پس همون یوزر پسیه که باهاش وارد سایت میشیم؟ یا اینکه بعد از رانژه شدن خودشون تماس میگیرن یوزرو میدن بهم؟
بعد یه سوال هم در مورد طرح فشفشه داشتم، این 40 گیگ بعد از خرید درجا به حساب اضافه میشه؟ هر مشترک فقط یه بار میتونه این طرح رو بخره یا نه میشه همیشه خرید؟
همون یوزر و پسوردی باهاش وارد سایت میشی با اون وصل میشینقل قول:
بعد از خرید این فشفشسه یه کد بهت میده مثل کارت شارژ ایرانسل تو پنل یه قسمت داره کد رو اونجا میزنی و فعال سازی میزنی
قبلا میشد یه بار خرید و الان من دو بار خریدم و میگن به ازای هر 60روز میتونی یه کد 40گیگ بخری ولی فشفشه های دیگر هر وقت بخوای میتونی بخری
هر 30 روز یک بار میتونی فشفشه 40 گیگ 30 روزه رو بخری.نقل قول:
سلام دوستان
در مورد فشفشه های رایگان ارسال مدارک بالاخره به کسی دادن ؟؟؟
شما هم مدارکتون از روی سایت پاک شده ؟؟؟ قبلا مدارک آپلود شده رو نشون میداد ...
سلامنقل قول:
من هفته پیش فرستادم هنوز خبری نیست
پشتیبانی هم نمیدونه چه روزی قراره این فشفه رایگان را بدهند!
نه هنوز مدارکم روی سایت است
الان با پشتیبانی هایوب این پیشنهاد را مطرح کردمنقل قول:
و گفتم کاربر به نفعشه که یک ماهه هشت گیگ بگیره تا سه ماهه تو این وضعیت!
گفت یک ماه به یک ماه بگیر!
خسته نباشید!!!
این قضیه ارسال مدارک چیه؟ مدارکی که قبلا داده بودیم رو از دست دادن؟نقل قول:
منظورم مدارک برای سرعت بالای 128 هست ...نقل قول:
که گفته بودن برای هر مدرک 1 بسته فشفشه 500 مگی که با ایمیل مجموعا قرار بود 4 فشفشه 500 مگی بدن
ولی متاسفانه تا این لحظه هیچ خبری از بسته ها نیست ... :n03:
در پنل کاربری به قسمت اطلاعات شما و بعد آپلود اطلاعات برین اگه مدارکتون هست مشکلی نیست.
قرار هست بسته های جدیدی اراپه بشه که دقدقه شما هم فکر میکنم بزودی برطرف خواهد شدنقل قول:
هین الان اخبار 20:30 گفت قرار شده برای هر کاربر یک شناسنامه اینترنت درست کنن که فقط با اون بتونن به اینترنت وصل بشن
یعنی در کل بریم بمیریم :(
سلام
۱- دوستان وضعیت تایم شبانه شرکت های وب چطوره؟
۲- تایم شبانه از چه ساعتی شروع میشه و کی تموم میشه؟
۳- آیا سرعت دانلود تو تایم شبانه و روزانه با هم فرقی داره؟ هر کدوم چقدره؟
۴- کدوم سرویس های وب برای دانلود شبانه بهترین گزینه هستش؟
۵- در بهترین حالت و بدترین حالت با اینترنت های وب چقدر میشه دانلود شبانه داشت؟
۶- دوستانی که تو این تاپیک هستن معمولا تجربه خودشون از دانلود شبانه چطوره و در حدود چقدر هستش؟
۷- آیا به کسی که فقط برای دانلود شبانه، اینترنت میخواد پیشنهاد می کنید که بیاد های وب ؟ یا نه گزینه های دیگه ای دارید؟
و چند سوال از مازندرانی های عزیز فعال تو این تاپیک :
۸- وضعیت پهنای باند های وب تو غرب استان چطوره؟
۹- میشه تو تایم شبانه به حداکثر سرعت رسید؟
۱۰- های وب رو برای دانلود شبانه پیشنهاد می کنید؟ یا شرکت دیگه ای مورد نظرتونه؟
لطفا عجولانه قضاوت نفرمایید , کمی صبر داشته باشید ; به زودی شاهد تغییرات اساسی در سرویس ها خواهید بود :n01: بسترهای لازم برای انجام این طرح انجام شده و ان شاالله بزودی بصورت آزمایشی در کلیه مناطق کشور استارت خواهد خورد (( این طرح مربوط به کلیه ISP های کشور میباشد نه مختص شرکت های وب )) , بنده اجازه ندارم اطلاعات بیشتری در اختیار شما دوستان قرار بدم ولی امیدوارم مشکلی در اجرای این پروژه بوجود نیاد و ملت عزیزمان از این مشکلات مربوط به اینترنت نجات پیدا کنند. :n01:نقل قول:
در صورتی که قبلا مدارک رو برای شرکت آپلود نمودید و تمامی این مدارک در قسمت فایل فعلی شما قابل مشاهده است ولی با این وجود باز هم پیام " آپلود اطلاعات " براتون نمایش داده میشه , کافی اسکن یکی از مدارک رو ارسال نمایید و یا یکی از فایل ها را سیو کرده و مجددا ارسال کنین. با این کار اخطار مربوط به ارسال مدارک دیگر برای شما نمایش داده نخواهد شد.نقل قول:
مشخص نیست کی فشفشه ها برای هر کاربر اضافه میشه !!!نقل قول:
"وزیر ارتباطات گفت: در راستای اهداف دولت برای دسترسی آزاد به اطلاعات از این پس کاربران ایرانی در فضای اینترنت شناسنامهدار میشوند تا کسی بدون هویت مشخص از اینترنت استفاده نکند."نقل قول:
منبع :
دسترسی آزاد به اطلاعات چه ربطی به شناسایی هویت کاربرها داره؟!!کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930915000698
یکی از دوستانم rozbeh تو انجمن هستش از چالوس پارسال سرویسش خوب بود اما این چند ماه به قدری افتضاح شده که فرار کرد الانم از اسیاتک داره و راضیه. شما هم سمت های وب نیا فعلانقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
های وب از امشب دیگه نمیزاره وارد پنلم بشم!!!!!!!!!
من فقط مدرک کارت ملی رو آپلود کردم و زنگ زدم که بپرسم چرا ارتباط من رو یکطرفه قطع کردید میگن چون مدرکی ارسال نکردی!!!!!!!!!
منم دارم میرم شاتل یا آسیاتک بگیرم.6 ماهی هست که های وب جز اعصاب خردی چیزی برای من نداشته.روزانه قطعی های زیادی داشت و سرعتش هم افتضاح بود
های وب بای
پس از بررسی مدارک کلیه مشترکین , زمان مشخصی اعلام نشدهنقل قول:
شما احساس نمیکنید سرعت دانلود رو محدود کردن ؟ من از تورنت یا رپیدباز یا mul.ir بیشتر از 150 تا نمیتونم بگیرم !
ایا سرعت ها بهتر میشه؟ لطفا اینو بگیدنقل قول:
شایدم فیلتر ها رومیخان وردارند؟
این طرح ازکی اجرا میشه؟ فکر میکنم دلیل حذف شبانه بعضی شرکتها کمکم داره مشخص میشه
سرعت الان برای 64 هست!
تا دیروز همین ساعت 450 بود!!!
امیر تایم رایگان آسیاتک و داشته باش ، سرویس 10مگ،راحت تو 2 ساعت 4.5 گیگ می گیره،پینگ هم عالی شده ، بیا آسیاتک :n01:راستی های وبت تک لینکش درست شده؟نقل قول:
تست از سرور خارجی در زمان خارج تایم رایگان :
اسیاتک جدیدا خوب شده انگار. اخه منطقه ما پورت محدوده بعدشم خطم ضعیفه بعدشم اخرین باری که از اسیاتر سرویس داشتم حرفم شد چون هر روز ریت خط و میاوردن پایین اما اگر شد میام.نقل قول:
های وب تک کانکشن باورت نمیشه پنجشنبه و جمعه انگار نت نداشتی کلا ، اگر یادت باشه تا قبل 12 ظهر تک کانکشن معمولیه بعدش منهدم میشه تا 2 شب بعدشم که تایم رایگان بازم منهدم میشه. فکر کنم فقط کاربر میگیره و اعتقادی به ارتقا پهنای باند نداره. فقط پورت اضافه می کنه.
پس هنوزم مثل قبل هستش،من یادمه سرویس های ویم هر زمان مشکل داشت واسه تو هم اون زمان مشکل داشت،الان تک لینک سرور داخلی های وب هم 12 ظهر به بعد وضعیتش خرابه؟تایم اوتم حتما" داره؟الان به نظر من از نظر کیفیت و سرعت دانلود پارس آنلاین و آسیاتک نسبت به بقیه شرکتا وضعشون بهترهنقل قول:
سرور داخلی زیاد کار نمی کنم اما داخلی بهتره نسبت به خارجی خودت دیگه میدونی داخلی براشون مفت میوفته اما خارجی هزینه نمی کنن. زنگ برنی پشتیبانی دیدی که چی می گن با idm از سایت داخلی تست بگیرید؟!؟ جرأت این و ندارن بگن ویندوز و یا یک نرم افزار دیگه خارجی انلاین آپدیت کن چون تک کانکشن خارجی در حد 128 کیلوبیته!!!نقل قول:
من که های وب داشتم،سرور داخلی منم داغون شده بود،کلا" از روزی که این های وب فشفشه رو راه انداخت اینترنتش به این روز در اومد،قبل از این واقعا" کیفیتش خوب بود،الان به نظر من تو سرعت و کیفیت پارس آنلاین و اسیاتک نسبت به بقیه وضعشون بهتره،پارس آنلاین 16 مگ می ده ، آسیاتک هم 12 مگنقل قول:
منم دقیقا به خاطر همین موضوع اسیاتک رو جمع کردمنقل قول:
دو بار تا حالا اسیاتک گرفتم و هر دوبار ظرف 2 ماه مجبور شدم جمع کنم ... مزخرف ترین نحوه برخورد با مشتری رو داره :n21:
البته تو تهران اینجوریه تو شهر های دیگه چون تعداد کارربر ها کمتره سرعت عالیه و در حد همون سرویسی که میگیرین هست
اخه ruzbeh1 تهران نیست مازندرانه ، در کل های وب اول باید ظرفیت و می برد بالا بعدش فشفشه بازی می کرد.نقل قول:
دوستانی که در مورد فشفشه های هدیه سوال کرده بودن ; از ساعت 3:00PM امروز ارسال این فشفشه ها به مشترکین شروع شده و به زودی تمامی مشترکین فشفشه هدیه خود را دریافت خواهند کرد.
بله این پروژه با هدف افزایش سرعت و ارتقاء پهنای باند مشترکین برنامه ریزی شده و به داستان ملی شدن اینترنت برمیگرده با این تفاوت که برنامه هایی برای این طرح درنظر گرفته شده که در صورت اجرایی شدن کمک شایانی به مشترکین و رفع مشکلات فعلی خواهد کرد .نقل قول:
میشه یکم توضیح بیشتری بدید
تا جایی که ممکنه؟
سلام .
دوستان یه تبلیغی روی سایت های وب هست که 40 گیگ یک ماهه 30000 تومان هست. این واقعا درسته ؟
من توی تعرفشون که نگاه کردن ندیدم!!
بله این یک فشفشه است باید سرویس بخری که خدقل ۳ ماهه باشه ضمن اینکه هر سی روز یکبار میتونی این فشفشه رو بخری برای دانلودر ها عالی هست با سرعت ۸ مگ می تونی دان کنینقل قول:
دیشب سرعت دانلود من تو ترافیک رایگان با تورنت: (512 محدود)
البته میدونم این از اون حال دادنای اولیه شرکت هست و بعد از یه مدت کم کم سرعت تایم رایگان میاد پایین !
واسه من که نیومدهنقل قول:
:n03::n03::n03: