سرعت دانلود عال در حد 300 اما صفحه باز کردن داغون.512 نامحدود
Printable View
سرعت دانلود عال در حد 300 اما صفحه باز کردن داغون.512 نامحدود
نقل قول:
نه عزیزم خیالت راحت بزن رو دانلود
من مركز آزادي بودم پارس آنلاين داشتم (روحش شاد) ، مجبور شدم برم مخابرات ماناماد بگيرم ، بعد ٣ روز وصل بودن قطع شد ، گفتن انتقال دادن آسياتك ، زنگ ميزني آسياتك ميگن با ما نيست زنگ ميزنم ٢٠٢٠ ميگه تمتس بگير پشتيباني آسياتك خلاصه دارن پاسمون ميدن به يك ديگه ، سرتون رو در نيارم الان خيلي عصباني هستم
شما باید از شرکت قبلیتون پیگیر بشین.و اینکه اگر واقعا انتقال داده شده آسیاتک باید به اپراتور بگین و اگر نتونستن قانع بشن با واحد شکایت تماس بگیرین 100% نتیجه میگیرین.نقل قول:
بالاخره وصل شد، سرعت هم کامل بازه... 512 نامحدود :n02:
اشکال نداره اگر 6 ساعت قطع باشه بعدش یه چند روز سرعت کامل باز باشه :n10:
دوستان زن بزنم دان استریم رو میبرن بالا برام ؟
باید زبون بریزی :n25: البته اگر استریمت از سرویست بیشتر باشه، فکر نکنم کاری کنن...نقل قول:
کاش دان استریمم رو3مگ بود الان سرعتم 350 میشد
واحد شكايت شمارش چنده ؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
قبلا روی 4 مگ بود ولی نمیدونم الان چرا اومده روی 800!!!
میخوام سرویس 2 مگ بگیرم
اگه زنگ بزنی کمترش هم میکنن مخصوصا الان که مجانیه یه وقت دیگه پیگیرش شونقل قول:
باید از سایت آسیاتک قسمت بالای سایت (ثبت شکایات)اقدام کنید فردا باهاتون تماس میگیرن بابت مشکلتون.خیلی هم پیگیر هستننقل قول:
دیگه لپتاپم داره میترکه از صبح تا الان یکسره روشنه:n05:
سلام.من دیروز رفتم اداره کل مخابرات خوزستان پیش مسئول ای دی اس ال مخابرات آقای حیدری.مدیر عامل پاس مانا هم انجا بود.من کافوی 38 هستم اینگار یادشون رفته کافوی ما را به آسیا تک منتقل کنند گفتند پیگیری میکنیم. این مشکل ربطی به آسیا تک نداره مشکل از پاسمانا یا مخابراته اونا ما را به اسیا تک منتققل نکردند.دیشب با اسیاتک تماس گرفتم اینجور که مشخص مابقی کافوهای آزادی را به اسیاتک منتقل کردند .حتما برو مخابرات استان پیش آقای حیدری وقتی ببینه چند نفر این مشکل را دارند پیگیر میشن.آدرس:کیانپارس خیابان 17 شرقی.مخابرات استان -طبقه 4-اتاقش یادم نیست اما یا 407 یا 408 بپرسی راهنماییت میکنن.اگه رفتی بعدش بیا نتیجه را بگو.در ضمن آقای حیدری گفتن تعرفه مخابرات را باید بدن.نقل قول:
خوش به حالت رو 4مگی این 2مگ لعنتی رو بیشتر از 2مگ نمیبندن بیشتر از 215 کیلوبایت نمیشه:n27:نقل قول:
حالا مال شما خوبه روی 2مگه
من چی بگم که روی 1 مگ بسته شدم :(
مرکز انقلاب کافوهای نوری
راستی کسی آمار در اورد ببینیم باید تعرفه های کجا رو پرداخت کنیم ؟؟؟؟؟
آقا این نامردا سرویس 1مگ پاس ماناماد من رو به 512 نامحدود آسیاتک تغییر دادن
الان کیفیتش خیلی خوبه اما جون به جونش کنم از 65 تا بیشتر بهم نمیده
من این ماه 46 تومان داده بودم
توی قسمت اکانت مشخصات سرویسم رو میزنه سرویس های نامحدود قدیمی و مقدار حجم رو هم میزنه Unlimited
سرویس 512 نامحدود، گیت وی 9
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا خیرشون بده، دو روز سرعت 64 بود، خیلی داشت بم فشار میومد :n02:
موضوع در مورد سرویس های نامحدود
دوستان همین الان زنگ زدم شرکت آگاه سازان دز نماینده آسیاتک
در مورد سرویس های نامحدود کلا بدین شکله ماجراش
مثلا سرویس 1 مگ نامحدود با حداقل تبادل 20 گیگ
این سعنی تا سقف 20 گیگ با سرعتی دانلود میکنید که خط شما جواب میده مثلا اگر خط شما روی 4 مگ بسته شده باشه با سرعت 500 دانلود میکنید
و بعد از 20 گیگ سرعت شما میشه 110 تا که همون 1 مگ هستش.
دوستان میتونید زنگ بزنید و بپرسید
از دیشب بعد از قطعی ها سرعت پوکیده برای من:n24:
دیگه اکانت پرمیوم واسم معنایی نداره بدون اکانت دانلود میکنم:n05:
منکه دیگه سرعت توپ باشه یا نه برام فرقی نداره چون هاردم جا نداره:دی الانم دارم تو هارد دنبال سوراخ سنبه میگردم فایلامو جا بدم:دی
سرعت خوبه که برا همه !نقل قول:
هنوز رایگانه ؟
اره هونجوریهنقل قول:
1ساعت لپتاپو خاموش کردم دوباره راش انداختم دانلودو
وای نه ibs برگشت:n03:
خوشی ها تمام شدن
نقل قول:
سرعت دانلود اره ولی تک لینک نه واسه وبگردی داغونه
دوستان ibs درست شد دانلود نکنید
__________________________________________________ _____________
بچه ها به خلیج فارس رای بدید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اون بالا به ابوموسی و تنب ها هم همینطور
__________________________________________________ ____________________________________
ولی انتقاممون رو از مخابرات گرفتیم :n10:نقل قول:
راستی پیج باز کردن هم برای شما کند شده ؟
اره حسابی حال کردم اما لپتاپم داغون شد ها!!!!!نقل قول:
چندین بار هم اخرای دانلود قطع میشد و میگفت از اول شروع کنید اینش خیلی حالمو گرفت
برا من سرعت بالاست هنوز
برا منم خوبه ولی کنتور میندازهنقل قول:
من که دیگه از دانلود زده شدم
دان استریمت روی چنده ؟نقل قول:
سرویس 2مگ روی همون 2مگ بسته شدهنقل قول:
من الان 256 دارم. گواهی اشتغال به تحصیل هم فرستادم قبلا. الان میتونم زنگ بزنم بگم دسترسی سایت رو برام باز کنه تا 2 مگ بگیرم ؟نقل قول:
فکر نکنم انجام بدن باید کپی پروانه کسب یا نامه از یه جایی بهشون بدینقل قول:
بابا اينا هم شورشو در اوردن 23 ماه قبل رفتم ماناماد ثبت نام كردم گفتن منتقل شدين اسيا تك هنوز كه هنوزه نيومدن نصب كنن زنگ هم ميزنم پشتيبانيش يا مشغوله يا بر نميداره شمارش مگه اين نيست ٤٤٥٠٤٠٠
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
شورش را تا اون ور دراوردن.امروز با دیتای استان تماس گرفتم.بهشون گفتم آسیا تک میگه شمارمو انتقال ندادید؟گفت الکی میگن همه را انتقال دادیم حتی شماره رکوردمو بهم داد که بهشون بگم .دوباره با اسیا تماس گرفتم بازم زیر بار نرفتن!وقتی شماره رکورد را بهش دادم در امد گفت تماس بگیر با 2020 بگوش چرا برگشت ندادن!!!!2020 هر چی تماس میگیرم جواب نمیدن 2ساعت فقط معطل شدم.هیچی دیگه مشخص نیست باید به کی شکایت کنیم:n03: