2.63Mb/s
شما دانلودتون بالا 2 مگه.چطور مال ما که طلایی و فیبر نوری.از دو مگ بالا تر نمیره؟
پارتی بازیه.......................
Printable View
2.63Mb/s
شما دانلودتون بالا 2 مگه.چطور مال ما که طلایی و فیبر نوری.از دو مگ بالا تر نمیره؟
پارتی بازیه.......................
نیازمندیها به ایمیل من ارسال بشه تا بررسی و در سیستم لحاط شودنقل قول:
نه تجهیزات جدید فیبر نوری برسه مشکل شما هم حل میشهنقل قول:
ماشا... به شما .نقل قول:
دوستان دقت کنند .
سرعت جناب مهندس رو .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما همه سرعتمون زیر 100 ـه . بعد مال شما بالای 300 ـه .
آفرین.
تازهم اگه پست های قبل بخونید ایشون فرمودن نقره ای دارن این که سرعت نقره ای نیست درسته؟نقل قول:
فعلا برای هتلها راه اندازی شده انشاا... برای عموم همگانی خواهد شدنقل قول:
منظوری نداشتم جناب مهندس، مزاح بود :n16:نقل قول:
همونطور که دوستمون گفتن اگر به خاطر این طرح قیمت رو بالا نبرید و سرعت رو پایین نیارید طرح خیلی خوبیه (البته اگر از مرحله حرف به عمل تبدیل بشه) :n01:نقل قول:
طرح همکار مخابرات سرعتش رو 3 مگه چیزجدیدی نیست
امین هم همین سرعت رو داشت
اما شبانه اش هم فکرکنم محدود شده بود
خود امین باید بیاد بگه
نقل قول:من کی گفتم اقتصادی فکر نکنید شما اصلا میخونی پستهای منو یا نه:n04:نقل قول:
1. باید منافع دوطرف لحاظ بشه(شرکت و مشتریان)
2. به سود منطقی راضی باشد تا درآمد تون در دراز مدت افزایش پیدا کنه
اون همه مطلبو من الان ننوشتم قبلا وقت گذاشتم روش با فکر نوشتم. نمیدونم ولع شما برای جواب دادن به برخی از سوالها بیشتره و برای برخی انگار....بعد جوابشو در یک کلمه دادین؟
[
از من بشنو هيچ اتفاقي نميوفتهنقل قول:
ده دفعه پيامك و پيغام خصوصي دادم نه حجمم برگشت نه سرعنم درست شد
بيخودي پول اس ام اس به مخابرات نده
نقل قول:ممنون.می نویسم و براتون ارسال می کنم.فقط ایمیل تون را ندارم.در ضمن خواهش به متنی که براتون ایمیل می کنم رسیدگ کنید.چون مسائلی رو برای کاربران رفع میکنه.نقل قول:
ولی این شرکت گلدنت ارضه ی پیاد کردن موارد خیلی کوچیک رو تو سایت نداره.سوتی سال هم همون مخابرات لرستان بود.البته شایت طراح تو حس و حال دیار خودشون بوده.
انشاا.. که ما فیبر نوری ها هم مثل آدم اینترنت کامل داشته باشیم.
در ضمن دوست عزیز با مراجعه به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میتونید اطلاعات اتصال و ریز کارکرد و بقیه موارد را داشته باشید
شما باز میخواین تک تک شماره بگیرید چرا کار رو از ریشه درست نمیکند مال اونا هم که امشب درست کنید دو روز بعد خرابتر میشه.
سلام جناب مهندس.
من طرح طلایی دارم ،سرعت دانلود روزانم چه از سرورهای خارجی چه داخلی خیلی پایینه زیر 180 کیلو بایت.
الان حتما میگید شمارتون رو برام پیامک کنید تا رسیدگی کنم ولی راستش رو بخواهید میترسم شماره بدم مثل بچه های دیگه بشه، بجای این که بهتر بشه بدترش کنید
آره عزیزم محدود بودشنقل قول:
فعلا که اون خط تحت تحریم من واقع شده و حجم هم نداره!
طرح ویژه همکار سطح 2 ام بود!
شما هم دوباره امتحان کن پیگیری کنم حتما فراموش کردم دوست عزیز اگر شما همون 5گیگا هستید دوباره پیگیری کنیدنقل قول:
تبریک میگم به شما آقای مهندس .
شدیم رتبه ی اول گوگل .
یعنی هر کی بزنه مخابرات . سریع همین تاپیک میاد بالا /
ببین چه کردید . کلی آدم دارند به ما میخندند .
نمیئونم میل خود شماست اگه اینجوری فکر میکنید من حرفی ندارم ولی در خدمتمنقل قول:
آقای ملک جعفریان به خدا خنده داره که ماها اینجا سر نیم مگ و یه مگ به سر وکله هم میزنیم
به خدا خنده داره که هر یک گیگابایت حجم رو باید یک دلار و اندی بخریم
به خدا بی معنیه که سر اینترنت محدود و نامحدود، داخلی و خارجی چونه میزنیم
الان 2013 که نه کم کم باید بگیم 2014 هستیم نه دهه 1990
الان اینترنت نامحدود 5 مگ و 10 مگ و 20 مگ مثل نقل و نبات با کمترین قیمتها ریخته
وظیفه شما به جای اقتصادی فکر کردن و محاسبه اینکه ببینید نامحدود براتون صرف داره یا نه اینه که برید یقه زیرساخت رو بگیرید، یقه وزیر رو بگیرید و بگین این چه وضعشه که من نمیتونم جواب مشترکینم رو بدم
شما میگین پهنای باند استان 2500 مگ هست یعنی اگه یه مگ در نظر بگیریم فقط 2500 نفر رو ساپورت میکنید که تازه اگه پهنای باندی رو که به عنوان تحاری میفرشوید رو کم کنیم فکر نکنم 1000 نفر هم تو استان وجود داشته باشن که بتونن از اینترنت مخابرات به خوبی استفاده کنن
آقای ملک جعفریان فقط 1000 نفر؟؟ خنده داره!
شما ناسلامتی مدیرعامل مخابرات یکی از مهمترین استانهای مملکت هستید احیانا مسئول دفتر خدمات ارتباطی روستای که نیستین
با چهارتا مدیرعامل با نفوذ دیگه با 4 تا نماینده مجلس قرار بذارید رایزنی کنید لابی کنید (هر چی) یه تکونی به این اینترنت وامونده این مملکت بدین
بهتر از اینه که هر هفته بیاید اینجا و بگین پیگیری میکنم، تا یه ماه دیگه درست میشه، 45 روز صبر کنید و و و و
به خدا من طی این 2-3 سالی که مشترک مخابرات بودم هر روز کیفیت خدماتی که گرفتم کمتر شده
دلیلشم به وضوح افزایش مشترکین شما بوده (که در محق بودن شما بحثی نیست) اما کم کاری شما در عدم افزایش پهنای باندتون بوده
همون پهنای باندی که قبلا مثلا با 1000 کاربر داشتین الان با 10000 کاربر دارید خوب معلومه سیستمون کم میاره
به فکر نون باشید که خربزه آبــه!
حدسم درسته شما نمیخواید چیزی رو درست کنید میایید اینجا تا یه کم وجهه نابود شده مخابرات رو ترمیم کنید
نقل قول:
شماره بدین از مشهد اخراج میشین:n09:نقل قول:
فقط سریعدانلود از سرورهای ایرانی رو با سرعت های بالا تر از طلایی راه بندازین.ولی برای همه ی کاربرانتون باشه.حتی منی که قرار داد یکساله دارم.البته اگر برای کسانی که طرح دارن رایگان باشه مثل طلای ها و نفره ای ... رایگان باشه به نفع والا که زحمت الکی است که مخابرات بیاد یوزر جدا بده.
چون همیشه که از سرور های داخلی دانلود نداریم که.
سلام آقای جعفریاننقل قول:
مگه قبل از اینکه سازمان تنظیم مقررات بخواد پیشنهادی رو تصویب کنه همه ی جوانب رو در نظر نمی گیره؟؟؟!!
حتما تمام اون شرایطی که شما به عنوان مشکلات موجود ازش یاد کردید حل شده که میاد قانون رو تصویب میکنه دیگه!!
بنظر میاد شرکت ها برای سود بیشتر هنوز دارن هر گیگ ترافیک داخلی رو به همون قیمت ترافیک خارجی محاسبه میکنند
الان این قسمت از مصوبه رو با دقت بخونید....
ضمنا محاسبه ترافیک داخلی و خارجی رو شما اینقده دارید بزرگش می کنید و میگید زمان بر و هزینه بر هست
غیر از این هست که روتر ها رو کانفیگ کنید و سیستم اکانتینگ مجددا برنامه نویسی بشه و با یکسری اصول هدایت ترافیک (traffic shaping) و اینجور مسائل کاری کنید ترافیک داخلی و خارجی تشخیص داده بشه و با کمک سیستم اکانتینگ ترافیک محاسبه بشه..
در مورد این قضیه جدا سازی ترافیک داخلی و خارجی و محاسبه اون توسط سیستم حتما با چند تا کارشناس شبکه مشورت میکنم و نظرشون رو میپرسم و در همین تاپیک اعلام میکنم ببینیم اینطور که شما میگید هزینه بر هست یا نه...
جناب ملک جعفریان چرا بعثتی ها رو محدود کردید دانلود شبانشونو رو 700 و خورده ای؟
بچه ها پست ندید لطفا .
فعلا پست ندید .
بذارید این پست بالایی رو مهندس کامل بخونه .
ببینم چی میگه .
پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا پست نده دیگه .
بدارید ببینم چی میگه دیگه . باز گم میشه پست .
آقای ملک جعفریان
طرح نقره ای سرعت بنده واقعا باید من سرعتم این باشه؟؟؟؟
فک کنم خود شما هم نقره ای داشتید سرعتتون رو گذاشتید
خواهشا عدالت رو یخورده رعایت کنید بخدا ما هم پول میدیم:n14:
راه حل خواهشا؟؟؟؟؟
یعنی چی شمارتو بده درست میکنم،جمع کنید بابا،
ولی دوستان من اومدم تو این سایت که از نزدیک با مشکلات و نجوه عملکرد همکارانم آشنا بشم و مشکلاتی که با ارائه خدم =ت از طرف مخابرات داره را برسی کنم اینکه سرعت شما کم بشه و نگران باشه اصلا منطقی نیست شاید بعصی از دوستان لطفی به این جانب داشته باشند اونم مهم نیست شاید من و مخابرات خاطر دوستان را طوری آزرده کرده باشیم و سعی میکنم بتونم یک جوری و تا امکانش برام فراهم باشه مشکل را حل یا از مبادی ذیربط خودش پیگیر نمایم اطلا نگران این نباشید که با دادن شماره برای شما مشکلی حادث شود یا سرویس تجت تاثیر این گفنگو قرار بگیره
در مچموع اگر مشکلی از طرف من یا نجوه ارائه سرئیس من وچود داشته باشه مطمئن باشید که من ناراحت هستم و حتما موضوع را پیگیری میکنم برای همین برای ارائه سرویس adsl دارم وقت میذارم که یکی از 45 خدمت قابل ارائه مخابرات میباشد
خب 790 گیلو در شب رایکان بده ؟نقل قول:
سلام خدمت آقای مدیر
لطفا سرعت دانلود شبانه طرح بعثت رو به 130 قبل برگردونین و همچنین ساعت دانلود رو هم مثه قبل کنین.
تو پستای قبلی گفتین که پیگیری میکنین اما متاسفانه تا الان خبری نشده!!!
با تشکر:n16:
یک سره دیگه مشکل این شرکت گلدنت.که نمی دونم چرا مخابرات باهاش کار میکنه.بیشتر مشکلات حجم های ئزدی(یا هر چی مهندس میگه)و محدودیت های اخیر و هزار..... یک سرش همین گوه نت.نقل قول:
ببخشید مهندس ولی برای کارآموزی هم رفتم پیششون قبول نکردن.البته مدرک CCNA می خواستن که من پول کلاس های این جور مدرک هارو ندارم که برم.
در شب رایگان :نقل قول:
طلایی تا 2 مگابیت بر ثانیه
نقرهایی تا 1 مگابیت بر ثانیه
برنزی تا 512 کیلوبیت بر ثانیه
256 و 128 همین سرعت نامی
اره سرویس اینترانت را تصویب کردهنقل قول:
پیگیری میکنمنقل قول:
ببینم اگه راست میگید چرا جواب پستهایی که میان موضوع رو موشکافی میکنند و قصد ارائه راه حل دارند رو نمیدیدنقل قول:
خطاب به بچه های گل تاپیک:n16:
برخی از دوستان اینقدر سریع دارند پست میدند که خود من نمی تونم پست هام رو پیدا کنم و اینطوری بهانه جواب ندادن ایشون هم بیشتر میشه
من طی این مدت متوجه شدم شما (مهندس م.ج) مارو به بازی گرفتید و اینجا فقط مارو سعی میکنی با سفسطه و پیچوندن امیدوار نگه دارید!
خب من ک از فردا مخابرات رو ترک میکنم!
تا الان 12 نفر رو قانع کردم از مخابرات نگیرن!
3 نفرم دارم قانع میکنم!
اونا هم ک مشکلات منو ببینن ، این تاپیک رو آدرس میدم!
ینی جناب مهندس. علاوه بر اون جوابی ک اون دنیا (اگه وجود داشته باشه) باید بمن بدی ، هر مشتری ک از مخابرات ببینم میپرونم!!! و مطمئن باشید نصف دوستان اینجا بلاخره مث من حساب میاد دستشون و رویه منو در پیش میگیرن!
نقل قول میکنم تا مهندس ببینه .نقل قول:
مهندس باقی پست ها رو ولش کن . بیا اینو بخون :n02:
باقی دوسنان هم هی سوال تکراری نپرسند دیگه .
سلام به دوستان و همینطور جناب مهندس
مهندس خیلی خوبه که اینجا با ما هستید , اما عزیز آخه چرا وقتی می بینید همه ناراضی هستند بازم حرف خودتون و میزنید ؟
مهندس مطمئن باشید همین بچه های اینجا اگه مشکلاتشون و حل کنید ازتون حمابت میکنن و دوستون خواهند داشت .