نقل قول:
این پچ تمام مشکلات بازی رو حل میکنه سیو های بازی که نمیپره؟
Printable View
نقل قول:
این پچ تمام مشکلات بازی رو حل میکنه سیو های بازی که نمیپره؟
این رو با ید این جا بزنینقل قول:
میخام ببینم این چه جور بازیه می ارزه که بگریمش درضمن حجم بازی چقدره با چه سیستمی جواب میده
وبقیه را بی جی یو گفت
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=260102&page=129
حد اقل سیستم مورد نیاز:
Microsoft Windows Vista SP1/XP SP3 ONLY/Winows 7 ( 32 or 64 bit )
1.8GHz Intel Core 2 Duo/2.4GHz AMD Athlon X2 64 Processor
1GB RAM for Windows XP/2 GB RAM for Windows Vista
16GB Free Hard Disk Space
512 MB NVIDIA GeForce 8000 series
512 MB ATI Radeon
سلام و درود
این پچها اگه مثلا آخری رو نصب کنید و قبلی ها رو نصب نکنید از چیزی عقب میمونید .........؟
پچ ها فقط برای بهبوده یا مراحلی هم اضافه میشه به بازی .........؟
بعدش اینکه جریان میشل دوست دختر اول نیکو که مامور دولت موند چی شد .....آخرش؟
و این دختره که آب نبات داره و لباس قرمز و تصویر زمینه سوشیال کلوپه اصلا تو بازی هستش....کجاست ؟
سلام دوست عزیز پچ ها فقط برای بهبود بازی ارائه می شوندنقل قول:
محتوای مخفی: در مورد میشل
کلا برای هر سری بازی های جی تی آی یک دختر مدل انتخاب میشه که این بار دختر انتخاب شده و اینا اصلا به بازی ربطی ندارن
من پچ بازی رو از از لینک زیر گرفتم.
http://support.rockstargames.com/help/rockstar_games/GTAIV_patch_7
حالا چجوری نصبش کنم؟
محتویات پوشه پس از اکتسترکت هم ایناست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل exe رو اجرا کن تا آپدیت رو بریزه بعد آپدیت به کرک اختصاصی 1.04 نیاز داری
فایل های فوق به طور کامل بازی شما رو به روز رسانی می کنه
چهارتا سوال
1-من بازی رو اجرا کردم ولی نمیدونم بعضی اوقات بازی کند اجرا میشه یعنی تیکه تیکه یا افت فریم و بعضی اوقات خیلی عالی اجرا میشه مشکل از چیست؟
2-در ضمن بازی چه جوری سیو میشه
3-از دوستان اگه کسی سیو 57%رو داره برام بذاره
4-چه جوری میشه سیو رو داخل بازی گذاشت داخل ویندوز 7
قطعات اینه
ram=4g
vga=1g ati
cpu= core i3 2.4ghz
لپ تاپ =dell 5010
از سیستمت در بازی بنچمارک گرفتین تا ببنین چند فریم میگیرین؟نقل قول:
برای سیو بازی هم فکر میکنم باید توی یکی از خونه هاتون برین و نزدیک تختخواب بشین و . . .
اتقاقا تا تخت خواب میرم از اونجا به بعد داخل اون پنجره که باز میشه نمیدونم چیکار کنمنقل قول:
واسه اون بنچمارک هم که گفتین نمیدونم چی هست
سلام وقتی که تو تخت خواب می خوابینیه صفحه جدید باز میشه که تو این صفحه 12 تا slot است کافیه رو یکی از اونا کلیک کنید تا بازی در اون slot سیو بشه.اما یه نکته اگه بخواین سیو کنید باید یک اکانت افلاین بسازید ولی اگه بخواین از شر این کار خلاص شین جدیدترین پچ رو نصب کنید.نقل قول:
در مورد بنچمارک هم عرض کنم که یک نوع تست از بازی است تا توانایی قطعات کامپیوتر شما در اجرای بازی در تنظیماتی که انجام داده اید را بسنجد.و فکر کنم تو بخش option و display باشه.شما باید benchmark رو اجرا کنید و نتایج اونو ببینید fps شما باید یالاتر از 30 باشه در غیر اینصورت تنظیماتو پاین بیارید و دوباره تست بگیرید.
سلام
دوستان من بازی رو تازه نصب کردم داخل بازی هم تست گرفتم با بالاترین کیفیت بدون هیچ مشکلی و خیلی روون اجرا شد ولی خودم مرحله اول که سوار ماشین هست مستقیم که برم گیر نمیکنه ولی همین که فرمون میچرخونم افتضاح گیر می کنه مشکل از کجاست؟
لطفا راهنمای کنید.
laptop: dell 5010
cpu: intel core i5 2.53 460m
Vga: ATI radeon 5650 hd 1gb ddr3
Memory: 4gb ddr3
ممنون دوست عزیز توضیحاتت خیلی کامل بود من بنچمارک رو از بازی گرفتم fps زده بود 14 که شما گفتید باید بالای 30 باشه حالا این fps رو چه جوری افزایش بدمنقل قول:
در ضمن اگه این دوتا سوالم جواب بدین عالی تر میشه
سیو 57%رو داره برام بذاره اگه دارین برام بذارین حوصله مراحل رو ندارم
4-چه جوری میشه سیو رو داخل بازی گذاشت داخل ویندوز 7
بچه ها لطفا بحث ها مربوط به خود گیم رو توی این تاپیک و بحث های مشکلات در اجرای بازی رو توی تاپیک زیر انجام بدید.
کسی میدونه آهنگهای این بازی رو کجا میشه دانلود کرد؟
روی لینکی که پست بالای پست شما گذاشتم کلیک کنید همون پست اول لینک هاش هست!
دوستان یه سوال دارم
میگم نسخه جدید این بازی نمیاد دیگه؟؟
الان دو سالی میشه ما اینو خریدیم سه بارم تمومش کردیم
خبری هست از جدید؟
یه چیزی اومده بود که دوتا شخصیت داشت اون چی بود ورژن جدید بود یا از این دستکاریی ها بود؟ ارزش خرید داره؟
.Grand Theft Auto Episodes From Liberty Cityنقل قول:
یه چیزی اومده بود که دوتا شخصیت داشت اون چی بود ورژن جدید بود یا از این دستکاریی ها بود؟ ارزش خرید داره؟
اما شهر همون شهر هست....2 تا شخصیت جدید اضافه شده..هر شخصیت 25 تا مرحله داره البته غیر از مراحل فرعی...
به نظر من از ivخیلی جذاب تر بود.....:20:
حالا از ورژن جدید خبری نیست؟؟؟
فقط چندتا اسلحه و ماشین و سایر وسایل نقلیه اضافه شده در کل خوب بود اما از لحاظ داستان به آی وی نمیرسه به نظر من نباید بازی رو دو داستانی میکردن و به جای دو تا داستان کوتاه یه داستان بلند مثل نیکو میزدننقل قول:
خیلی وقت پیش تبلیغات china townرو دیدم..مثل اینکه نسخه بعدی اینه..نمیدونم برای پی سی میاد یا نه.....شخصیت بازی هم یه فرد چینی هست....اینجوری که یادمه میگفتن آخرین نسخه بازی هست....برای نینتندو منتشر شده برای بقیه کنسولهارو نمیدونم....نقل قول:
حالا از ورژن جدید خبری نیست؟؟؟
اگه منظورتون نسخه جدید بازی(gta v)است باید بگم نمیشه نظر قطعی داداحتمالا باید تا پایان سال 2011 یا سال جدید 2012 صبر کنید اما شایدم بیشتر طول بکشه.در مورد مکان بازی یه حدس هایی زده میشه لس انجلس یا los santos که شاید در اونجا بازی ساخته بشهنقل قول:
ای بابا واقعا حیفه این بازیه اگه ورژن های بعدی نده :(
من زندگی میکردم با این بازی چند سال الان یه ساله که دیگه همه ورژن هاشو تموم کردم این ای وی هم سه بار تمومش کردم دیگه حال نمیده بهم بازیش :((
حالا برم اون دو شخصیته رو بگیرم ببینم چیه ولی تو ایکس باکس یکم بازی کردم به پای ای وی نمیرسید اصلا
سلام دوستان.
دو کمپانی Take-Two و راکاستار هنوز هیچگونه رونمایی رسمی از GTA V به عمل نیاوردهاند اما شایعات حاکی از آن است که این بازی مدتیست که در حال ساخت میباشد و در E3 سال آینده در ماه ژوئن رونمایی میشود.
طبق شایعات 200 نفر بر روی این بازی کار میکنند و در زمان انتشار، 4 سال بر روی آن کار شده است. GTA V بزرگترین و پیشرفتهترین عنوانیست که با موتور گرافیکی RAGE ساخته خواهد شد.
به نظر میرسد که اواخر 2011 یا اوایل 2012 زمان انتشار این بازی بزرگ باشد که طبق پیشبینیها قرار است رکورد 20 میلیونی بر جای بگذارد.
لينك منبع :
کد:http://www.bazi(*)center.com/news/2073
توجه : لطفا اين بخش را (*) از لينك بالا حذف كنيد.کد:http://www.fudzilla.com/games/item/21283-next-gta-is-already-in-development
راستي اگه تكراري بود ببخشيد :31: ! من قصد اطلاع رساني داشتم.:46:
هميشه موفق و پيروز باشيد.:40:
برای پی سی هم میاد؟نقل قول:
وای چی میشه اگه بیاد میذارم وقتی اومد یه سیستم توپی میخرم:20:
معلوم نیست بازی تو کدوم شهره؟
بازی توی liberty city هست دیگه !
منظور دوستمون GTA V بود که توی کدوم شهره...
این رو بگم که به هیچ وجه بازی GTA V تائید نشده و فقط گمانه زنی هست! اصلا معلوم نیست پروژه گسترده راک استار در مورد سری GTA چی خواهد بود فعلا که برادران هوسر به جای GTA محصول خیره کننده خودشون یعنی RDR رو به هوادارانشون دادن... محصولی که با شایستگی تمام بهترین بازی 2010 انتخاب شد و چیزی غیر از این هم انتظار نمی رفت به هر حال با وجود بازی مثل RDR فقدان GTA جدید زیاد احساس نشد. بازی بعدی GTA طبق گمانه زنی ها GTA V هست ولی فعلا چیزی در این باره از سوی راک استار تائید نشده.
ببخشید میشه لینک دانلود سیو %100 GTA liberty city رو بهم بدین؟؟
ممنون:46:
نقل قول:
دوست عزیز این تاپیک برای نسخه IV هست شما توی تاپیک خود بازی Liberty City درخواست بدید
تاپیک Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=285956
موفق باشید:11:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
ورودت به p30world رو خوش آمد می گم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا که به فارسی تایپ کنید چون تایپ انگلیسی خلاف قوانین هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ثانیا مشکل شما با این بازی چیه؟
سلام
این بازی هم مثل نسخه ی جدیدترش هم 2دی وی دی هم 4دی وی دی داره؟
اگه آره...تفاوتش چیه؟
ممنون
سلام
2dvd که نداره از 3dvd تا 5dvd هست
که هیچ کدوم فرقی ندارن فقط بعضی ها می خوان پول بیشتری بگیرن بازی رو 5dvd عرضه میکنن همین
دوستان من یه مشکل عجیب با این بازی دارم. وقتی وارد بازی میشم بعد از چند دقیقه که بازی کردم این حالت پیش میاد:
سوار هر ماشینی که میشم از کاپوتش دود میاد و ماشین بدون اینکه گاز بدم حرکت می کنه و تنها راه متوقف کردن ماشین، استفاده از ترمز دستی هست که به محض اینکه دستمو از روی ترمز دستی برداشتم دوباره ماشین شروع به حرکت می کنه. در ضمن دنده عقب هم وقتی این حالت پیش میاد، قابل استفاده نیست. همچنین دوربین هم به شدت تکون می خوره.
کسی راه حل این مشکل رو میدونه؟
نقل قول:
دوست عزیز مشکل از کرک شما هست کرک رو عوض کن مشکل حل میشه
لینک کرک
کد:http://gf.wiretarget.com/gta_4.htm
واقعاً ممنون دوست عزیز. Grand Theft Auto IV v1.0.4.0 [193 KB] Fixed Executable رو انتخاب کردم؛ آخرین ورژن همینه نه؟نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
بله همینه:46:
چرا من نمی تونم صفحه 933 این تاپیک رو باز کنم؟
نقل قول:
خیلی جالبه من هم نمیتونم باز کنم:31:
گاهی تاپیک ها همینطورننقل قول:
قبلا بحث شده بود فک کنم. به مدیریت پ.خ بزنید اونا شاید تاپیک رو بدن یا دربارش توضیح بدن. :31: