سلامنقل قول:
من 128 نامحدود دارم. بعد از 15 گیگ سرعت محدود میشه.
Printable View
سلامنقل قول:
من 128 نامحدود دارم. بعد از 15 گیگ سرعت محدود میشه.
من مشهدم میخوام صبا بگیرم سرعت 1مگ تو شب و روز رو چنده ؟
512 چی ؟
سرعت دانلود چقدره شبانه؟
دوستان کسی نامحدود صبانت داره ؟
سلامنقل قول:
بنده دارم.
میشه لطف کنید چندتا تست بزارید ؟ پینگ و سرعت دانلود ؟ قیمت ؟ نوع سرویس ؟
ممنون میشم
این پست بنده رو ببینید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در چند پست اخیر توضیح داده ام.
بنده 128 نامحدود دارم. ماهیانه 25000 تومن. مبلغ رو نمیشه آنلاین واریز کرد. کارت به کارت میکنم بعد تماس میگیرم شرکت در عرض 5 دقیقه شارژ میشه.
سرعت عالی هست. با سرعت ماکزیمم ( حدود 400 کیلوبایت بر ثانیه دانلود ) تا 15 گیگ آزاد هست. و بعد از 15 گیگ سرعت افت میکنه. ( تا مصرف منصفانه رعایت بشه ).
آها شما از این دوستمون گرفتید : AZ-Sabanet
بعد از اتمام 15 گیگ سرعت به چقدر میرسه ؟ زحمت می کشید این چندتا سرور رو پینگ کنید و نتیجشو بگید :
ping 4.2.2.4
ping 8.8.8.8
ping yesup.com
ping host.de
برای پینگ توی قسمت RUN عبارت cmd رو وارد کنید و اینتر بزنید که کنسول سی ام دی باز میشه و توش دستور ping 8.8.8.8 رو وارد کنید و اینتر بزنید. کلا که پینگ کردید می تونید select all کنید و با اینتر کپی کنید بعد اینجا پیست کنید.
راستی این دوستمون نمایندگیش توی سایت صبانت هست ؟ معتبره ؟
باز هم ممنون به خاطر کمکتون.
نه من از ایشون سرویس نگرفتم.نقل قول:
الان سرعت ام محدود شده هست. پینگ خوبی نمیده. روی 250 هست.
ولی همونطور که در لینک اسپید تست دیدید در سرعت باز روی 50 هست.
دوستان یک اتفاق عجیب غریب دیشب برام افتاد کسی میدونه دلیلش چیه
دیشب ساعت 2:30 داشتم توی اینترنت سرچ میکردم که یکدفعه شارژ نت ام تموم شد !!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " title="105">
خب مگه از ساعت 2 شب تا 7 صبح نت رایگان نیست؟؟؟ پس چطوری ساعت 2:30 شارژ من تموم شد ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " title="105"> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود شبانه هم در شمارش اون 15 گیگ به حساب میاد، درسته؟ من محدود 128 دارم که ماهی 40 تومن دارم پول می دم. با این که خط روی 4 مگ بسته شده ولی دانلودم روی 120 KB/s محدود شده. این صبانت اصلا حساب و کتاب نداره.نقل قول:
دوستان عزیزی که از صبانت سرویس دارند لطف می کنید پاسخ بنده را بدهید :
بنده حدود 20 روزه که از صبانت سرویس نامحدود 128 گرفته ام و از سرعت خط راضی هستم ، برعکس آسیاتک که یک کلاه بردار تمام عیار بود...
اما مشکلی که دارم قطعی های مکرر سرویسم است ، از دوستانی که سرویس از صبانت دارند آیا شما هم این مشکل قطعی های مکرر را دارید و یا خیر ؟
آیا باید IP Address و DNS Server خاصی را در تنظیمات ویندوز قرار دهم تا مشکل قطعی حل شود و یا اتوماتیک کافی هست ؟
به عکس زیر که SNR بنده را هم نشان میدهد نگاهی بیندازید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
امین جان سرعت دانلود شما چنده؟
ممنون میشم یه پینگ از اینا برام بگیری»
tabnak.ir
8.8.8.8
4.2.2.4
وضعیت خطت که خوبه و مشکل خاصی نداره...
این قطعی شما به چه صورت هست؟ فقط سرور های داخلی باز میشه یا اینکه کلا قطع میشه؟
اگر سرور داخلیت برات قطع نباشه برات میتونم مشکلتو حل کنم!
سلام و ممنون از توجهت...نقل قول:
این سرعت دانلود خدمت شما : ( البته دقت کن که سرعت دانلود تا 15 گیگ مصرف منصفانه هر ماه به این صورت است و بعد تا 32 پایین خواهد آمد. )
این هم پینگ هایی که خواسته بودی :
مشکل قطعی بنده کلی هست و ارتباطی به سرورهای داخلی و خارجی ندارد... لینک مودم هم می پره !
ممنون
خواهش میکنم..نقل قول:
ممنون بابت تست هایی که گذاشتی.
قیمت 128 و 1مگ نامحدود صبا چنده؟
====
پس هیجی....ولی اگر داخلیت قطع نمیشد میتونستم برات کاری کنم ت اینترانتت تبدیل به اینترنت بشه.
اما این مشکلات مربوط به مرکز مخابراتی شما میشه و باید به پشتیبانی اطلاع بدی تا برات مشکل رو بررسی و برطرف بکنن.
ممنون از توجهت...نقل قول:
اینم قیمت هایی که خواسته بودی :
سرویس نامحدود صبانت
به اطلاع مشترکین محترم صبانت میرساند که سرویس نامحدود صبانت به صورت ماهیانه قابل فروش است .جهت اطلاع از قیمت سرویسها و نحوه استفاده از آن با نمایندگان فروش تماس بگیرید.
برنز اقتصادی یکماهه نامحدود = 250.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 15 گیگابایت
برنز ویژه یکماهه نامحدود = 400.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 20 گیگابایت
نقره ای یکماهه نامحدود = 830.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 40 گیگابایت
طلایی یکماهه نامحدود = 2.070.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 120 گیگابایت
الماس یکماهه نامحدود = 3.600.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 200 گیگابایت
به نظرم قیمت هاش بالاست و فقط سرویس اول که پررنگ کردم ارزش خرید داره..:n02: اما از آسیاتر خیلی بهتره.
این هم تست سرعت سرویس " برنز اقتصادی یکماهه نامحدود = 250.000 ریال - هدیه استفاده منصفانه 15 گیگابایت " قبل از رسیدن به مقدار مصرف منصفانه...
برای تست ها تشکر میکنم عزیز.نقل قول:
فقط یه سوال, تو این تست پینگ با سرور داخلی 115 نشون میده
و تست مستقیم پینگ شما تو cmd با tabnak.ir حدود 30 تا 40 هستش. از منم که پیشگامان دارم همینطوره.
توی speedtest بعضی سرورهای داخلی پینگ حدود 100 میده, ولی تو cmd پینگ کمتر از 70 هست.
حالا شما برای چند نمونه ی زیر هم پینگتون زیر 50 هست؟
varzesh3.com
tct.ir
shatel.ir
10.30.33.213 (این آی پی سرور ایرانی کالاف دیوتی هست.)
اینم خدمت شما :نقل قول:
بله دیگه اکانتهای نامحدود که دیگه شبانه رایگان ندارند. نامحدود هستند دیگه نیازی به رایگان شبانه نداره.نقل قول:
محدود 128 ماهی 40 تومن؟ خب نصف همین پول رو اگه بدید که نامحدود میگیرید تازه 15 گیگ با نهایت سرعت بقیه اش سرعت کمتر. الان با 128 محدود گیگ کمتری هم دارید که پول بیشتر هم میدید. چه کاریه.
نقل قول:
آقا بی زحمت از تو مودم نگاه ببینید خط شما رو چند بسته شده ؟ چون بقیه دوستان ظاهرا 2 مگ بستن که از 200 کیلوبایت بیشتر نمیده
کسی نمیخواد جواب مارو بده ؟نقل قول:
128 محدود دارم و خطم روی 4مگ بسته شدهنقل قول:
از سرور های ایرانی و خارجی چقد دانلود می گیرید ؟نقل قول:
سلام دوستان عزیز!
یه سوال دارم :
میخام مخابرات رو تحریم کنم!
فقط دانلود شبانه واسم مهمه!
فقط تو کار فیلم و سریالم اونم معمولا از سرورای خارجی!
نمیخام شبی کمتر از 3-4 گیگ دانلود داشته باشم!
کدوم شرکت بهتره؟
آسیاتک؟ شاتل؟ پارس آنلاین؟ صبا نت؟
خونمون مرکز فرشچی ، مشهد!
سرعت روزانه و شبانه من از سرور های داخلی و خارجی 220 هست (حتی تورنت)نقل قول:
صبانتیای مشهد یه جوانمرد پیدا نمیشه یه سری اطلاعات در مورد صبانت به من بده؟
نامردا سرویساشون همه 6 ماهه فقط میدن!
نمیخام کلی پول رو الکی ریسک کنم!
نقل قول:
ببخشید ، این حجم اولیه 15 گیگ رو میشه از توی پنل مشاهده کرد یا الکیه ؟
سلام
دوستان آیا استفاده شبانه 2-7 هم شامل مصرف منصفانه میشه ؟
عزیز من 4سال صبانت 128 محدود دارم و از نامحدود هام خبری ندارم ولی جدیدا توی پروفایل هامون یه قسمت به اسم Fair Policy اضافه شده احتمالا مربوط به همین موضوعی که شما پرسیدی باشهنقل قول:
دوستان سلام!
کسی اینجا سرویس 4 یا 6 مگ داره؟ اگه جواب مثبته لطفا سرعت دانلودشو بگه.
این سوال منم هستش. اگر کسی از دوستان 6 مگ گرفته وضعیت پینگ و سرعت و....... اطلاع رسانی کنه لطفا.نقل قول:
سلام
یه توضیحاتی در خصوص انتقال حجم مانده به دوره جدید تو سایت صبانت آمده.
1-آیا کسی تا بحال انجام داده؟
2-نوشته اون دو گیگ هدیه منتقل نمی شه.حالا سووال اینجاست که چجوری این تفکیک رو میشه انجام داد؟یعنی من که مانده 4 گیگ و 20روز زمان دارم آیا 2 گیگ هدیه ام مصرف شده یا از این 4 گیگ میخوان کم کنند؟
نمیدونم صبانت ترکیده ... مخابرات شهرمون ترکیده ... زیرساخت ترکیده ... اینترنت ترکیده چی شده ........ سرعت دانلودم که قبلا 150 کیلو در ثانیه بود چند وقت است که از 50 کیلو بالاتر نمیره
کسی مشکل من رو پیدا نکرده ؟ سرعتش شدید کم شده باشه ؟
دوستان شماره پشتیبانی این صبانت چنده ! راهی داره که راضیشون کنم خط رو روی 4 مگ ببندن ؟
____
راستی برای دانلود شبانه کار خاصی باید کرد ؟ نمایندگی میگفت یک بار مودمتو خاموش روشن کن !
این شبانه فکر کنم رایگان نیست الکی میگن 2 تا 7 رایگانهنقل قول:
من چند شب پیش ساعت 2:30 بامداد توی اینترنت بودم یکدفعه شارژ نت تموم شد !!!
یعنی اون 15گیگ ( fair use policy ) جز دانلودشبانه حساب نمیشه؟نقل قول:
نقل قول:
من از صبانت ندارم و نتم از مخابراته ولی 3 هفته هست 2 مگ دیال اپ شده .میگن مشکل سراسری هست.حالا راست و دروغش رو دیگه نمیدونم.
یعنی سرعت نت شما اندازه ی دیال آپ شده ؟نقل قول:
من از صبانت ندارم و نتم از مخابراته ولی 3 هفته هست 2 مگ دیال اپ شده .میگن مشکل سراسری هست.حالا راست و دروغش رو دیگه نمیدونم.
برای من هم اینطوری شده