سلام، آیا با خرید ترافیک 50 گیگابایت، 25درصد حجم اضافی به آن اضافه میشه؟ فکر کنم با خرید این مقدار ترافیک و بعد انتخاب یکی از سرویسهای حجمی 3 گیگ خیلی برات به صرفه تر تموم بشه
Printable View
سلام، آیا با خرید ترافیک 50 گیگابایت، 25درصد حجم اضافی به آن اضافه میشه؟ فکر کنم با خرید این مقدار ترافیک و بعد انتخاب یکی از سرویسهای حجمی 3 گیگ خیلی برات به صرفه تر تموم بشه
واقعا نمیدونم منم چی بگم دولت داره میگه قیمتها باید 25 درصد ارزون بشه اینها اومدن افزایش دادند، واقعا همه چی این مملکت خر تو خره ( اصلا دولت هر چی میگه از قصد سپاه کار دیگه میکنه تا سلطه خودشو نشون بده)نقل قول:
وحشتناک خر تو خره هیچ کسم به حرف آدم گوش نمیده من از مخابرات شکایت کردم هنوز که هنوزه میزنه "شكايت شما با موفقيت ارسال شد و در دست بررسي است"نقل قول:
10 سال دیگه هم بیام پیگیری کنم باز همینو میزنه:n15:مملکته ما داریم:n21: اول سال نویی بد جور حالمونو گرفتن :n14:
سایت های ایرانی 260 تا میده سایت های خارجی از 60 بالاتر نمیرهنقل قول:
بستگی به سرور داره اگه سرور قوی باشه سرعت کامل رو میدهنقل قول:
از دوستان کسی اطلاع نداشت؟ کسی حجم اضافی نخریده ببینه آیا 25درصد ترافیک اضافی هم داره یا که نه؟نقل قول:
نقل قول:آره دیدمنقل قول:
قیمت ها باید مطابق این دو تا لینک باشه اما اینا هرجور میخوان کردن تو ما
باید مثل پارسال رسانه ایش کنیم
کلی اعتراض اینور و اونور بزنی و لینک قیمت ها رو بذاری
این عنتربازیا از وقتی شروع شد مخابرات رو دادند دست صبانت
هر استانی که نت مخابرات رو خود مخابرات کنترل میکنه مشکلش کمتره میده دست خصوصی ها مثل مرکزی و کرمانشاه اینجوری داغون میشه
اراک هیچ مشکلی نداره اینترنت مخابراتش.من 4 ساله که اونجام و اینترنت 512 محدود دارم.1 به 8نقل قول:
پینگ عالی.سرعت وب گردی عالی.سرعت دانلود عالی
اونجا که 512 دارم سرعت دانلودم توی ساعت های رایگان شبانه 170 هستش.البته 4-5 ماه هسش که سرعت ها رو پایین آوردن.3-4 ماه پیش 256 داشتم با 260 دانلود میکردم
نقل قول:نقل قول:بحث ما سر نامحدود هستش. حجمی کرمانشاه هم نسبتا بی مشکلهنقل قول:
بودم بودم هم به درد نمیخوره. یه زمانی کرمانشاه هم مشکل نداشت. الان همه داغون شدن
دوستان راهنماییم کنید ممنون میشم تورو خدااااااااااااااااااااااا اا
من کدوم از اینا رو بگیرم بهتره
من الان یه مگ دارم سرعتم 150 هست
خوب یک مگ نامحدود یک به پنج بگیرم خوب هست ؟؟؟؟؟ یک ماهو دانلود کنم بعد یه مقدار حجم نمیاد سرعت رو افتضاح کنه ؟
یا برم یه دو مگ بگیرم محدود و حجم اضافه بگیرم واسش ؟؟؟
شما باشید کدوم رو میگیرید ؟؟؟
من میگم محدود دو مگ بگیر و دانلوداتو از ساعت 1 تا 6 انجام بده، البته همین یک مگ یک به هشت هم خوبه، چون جدیدا برای من که 512 نامحدود یک به هشت دارم با اینکه خیلی دانلود هم داشتم اما سرعتم همون 64 تا رو میده و بعضی اوقات به مدت چند دقیقه سرعت دانلود کاهش میابه ولی مجددا دوباره به صورت خودکار به حالت عادی بر میگرده..............ناگفته نماند سرویسهای یک به پنج محدودیت دانلود ندارندنقل قول:
1 مگ 1به8 نگیر افتضاحه:n21:
اقا 2مگ محدود مگه نباید سرعت 240 تا بده؟ من الان گرفتم این سرویس رو اما 120 میده...نوسان هم زیاد داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت نویز خطم چطوره؟
ممنون از اون دوست خوبم ..... دوستان دیگه هم نظر بدید 20 مگم مونده تموم شه میخوام سرویس جدید بگیرم کمکم کنید
دوستان راهنماییم کنید ممنون میشم تورو خدااااااااااااااااااااااا اا
من کدوم از اینا رو بگیرم بهتره
من الان یه مگ دارم سرعتم 150 هست
خوب یک مگ نامحدود یک به پنج بگیرم خوب هست ؟؟؟؟؟ یک ماهو دانلود کنم بعد یه مقدار حجم نمیاد سرعت رو افتضاح کنه ؟
یا برم یه دو مگ بگیرم محدود و حجم اضافه بگیرم واسش ؟؟؟
شما باشید کدوم رو میگیرید ؟؟؟
چرا اینقدر سرعتت پایینه :n04: این وضعیتتتو دیدم دانلود گذاشتم با 260 سرعت میده :n13:نقل قول:
وضعیت نویزت خیلی معمولیه
وضع مالیت خوبه ها :n02: بچه مایه دار:n02: 72 تومن میخوای بدی 1 به 5 !!!!!!نقل قول:
سرویس نامحدود کلا خوبه :n09:
امکان داره 2 مگ محدود بگیری مثل سجاد سرعت 130 بهت بده
نقل قول:
مایه دار نیستم معتاد به نت هستم :n19:
خوب یعنی تو میگی 1024 نامحدود یک به 5 بهتره ؟؟؟
من خواستم یک ماهه 2048 بگیرم بعد 50 گیگ شارژ بگیرم واسش اگه 1024 یک به پنج نامحدود بهتره برم همونو بگیرم
اگه خیلی اعتیادت بالاست :n02: زیاد دانلود میکنی و وب گردی و ..... آره 1 مگ بگیرنقل قول:
تا این حد بدون که کامپیوترم 4 روز 4 روز خاموش نمیشه :n20:نقل قول:
پس من برم بگیرم خبرشو میدم برا سرعتو اینا
یعنی به خاطر نویز خط نیست؟نقل قول:
چرا اینقدر سرعتت پایینه :n04: این وضعیتتتو دیدم دانلود گذاشتم با 260 سرعت میده :n13:
وضعیت نویزت خیلی معمولیه
ای خدا من اخرش این سرعت 200کیلوبایت رو هم نمیبینم:n08:
به نظرم که نیس با نویزهای از این بدترم میشه سرعت بالاتری داشت ایشاا... که سرعت 200 رو ببینی :n02:نقل قول:
حالا سرعت هیچی...بدبختی من اینه که محدود گرفتم و پنل کاربریم هم باز نمیشه:16::34:نقل قول:
خیلی جالبه با اینکه قیمت هر STM1 از 37 میلیون به 24 میلیون تومن کاهش پیدا کرده مخابرات با تمام پررویی قیمت هاشو افزایش داده !!!
و کیفیت رو هم کاملا میبینین ... Packet Loss های بالای 30 و 40 درصد !! و کاهش سرعت برای کاربرایی که دانلود زیادی دارن و قطعی های پی در پی و بدون اطلاع ! پشتیبانی باحالی که تماس میگیری میگه این شماره اصلا مشترک مخابرات نیست خدانگهدار !!
از دوستان چند نفری که من اطلاع دارم تماس گرفتن بهشون گفته شده وضع مخابرات تا تا 2 3 ماه آینده همینه اگه دوست ندارید از شرکت دیگه ای اینترنت بگیرین !
و نکته دیگه اینکه چیزی به اسم اینترنت مخابرات وجود نداره در کرمانشاه . حق امتیاز اینترنت مخابرات رو به صبانت فروختن . دقیقا مثل تبریز که این امتیاز رو شرکت همارا سیستم خرید . دقت نکردین چرا کارکنان صبانت و مخابرات یکی هستن ؟ چرا دفتر هاشون رو به روی همدیگه هست ؟ تمام گند هایی که میزنن به اینترنت زیر سر خود کثافتشونه برای سود بیشتر حاضر نیستن پهنای باند اضافه کنن و فقط کاربرا رو محدود میکنن .
چند پست قبل که گفتم قیمت هر مگابیت پهنای باند اختصاصی الان حدود 150 هزار تومنه که برای یه اشتراک 1 به 8 هر اکانت 1 مگابیت نا محدود 1 به 8 براشون حدود 19 هزار تومن هزینه داره ( نسبت به حدود 28 هزار تومنی که زمان STM1 با قیمت 37 میلیونی براشون داشت ) . اما این آقایان ظاهرا دلشون پول بیشتر میخواد و اصلا براشون مهم نیست که پهنای باند ارزان شده ! قیمت رو افزایش دادن با کیفیت افتضاح !
دوستان عزیزی که از این وضع ناراضی هستن . یه تاریخ مشخص کنید برای بعد از عید که بریم اونجا اعتراض و حدقل 10 15 نفر هم باشیم . دوستاتون رو هم بیارید . اینا دزدن ! با حرف زدن چیزی درست نمیشه باید زور روی سرشون باشه . اگه از این وضع ناراضی هستین و شرف دارین !!! یه تاریخ مشخص کنین ...
دوستان سلام.من کاملا پایه ام.اگه به حد نصاب رسیدید رو منم حساب کنید.
راستی فردا زمان اینترنت نامحدودم تموم میشه،سرعت اینترنت های محدودم مثل این نامحدوداست که کوچ کنم به سمت یه سرویس دهنده دیگه یا سرعت محدودا بهتره؟
زنگیدم به2020 گفت پنل کاربری مشکل داره....مجبورم برای هر بار چک کردن حجم زنگ بزنم به 2020...خود سیستم حجم باقی مانده رو میگه:n09:نقل قول:
یه چیز دیگه...در مورد سرعتم که 130 بیشتر نمیشه...یارو گفت به خاطر SNR margin خطمه که upstream ـش 4 ـه....درست گفته؟.....چیکار کنم به نظرتون؟:n27:
یعنی من الان هر سرویسی بگیرم نهایت سرعتش 130 ـه:n28:
باید بگی وضعیت خطت رو چک کن چون up خیلی پایینه و از این سرعت بیشتر نمی کشهنقل قول:
منم وقتی رو 4 مگ می بندن وضعش مثل مال تو میشه و بیشتر از 4 مگ دیگه نمی کشه
کیفیت و سرعت را با مخابرات و صبانت دزد تجربه کنید !! 1 مگ نا محدود 1 به 8
DNS 4 .2.2.4 دچار مشکل شده چند وقتیه برا حسابگر اوضاش از اینم بدترهنقل قول:
ولی با 8.8.8.8 تو روز بد نیست ولی از عصر به هم میریزه:n21:
سلام به دوستان واساتید میخواست راهنماییم کنید با تشکر:n27:
الان مخابراته یه مگ دارم با 130 دانلود میکنه کنده ولی بدک نیست یکم گرونه 17500
خواستمبدونم وضعیت سایر شرکتا چطوره هزینشون کمتره؟؟:n30:
میخواستم از این طرحا که مودم وایرلس مفتی میدن بگیرم کدوم شرکتا میدن ؟؟ ارزش دارن؟؟:n13:
من خیلی دانلود نمیکنم سرعت حدوده 150 راضیم میکنه مصرفم ماهی 3 گیگه - اینترنت شبانه هم برام مهمه ساعتش :n16:
سلام بچه ها خوبید
میگم نت منم بازم گند زد یک مگ یک به هشت سرعت حداکثر 35 اگر راهی بلدین بگین خدا لعنت کنه مسیولین این مسخره بازی هارو
ببین دوست گلم ی حرفی میزنم خداییش اگر میخوای راحت باشی گوش برو از پارس آنلاین اینترنت بگیر ساعت رایگان هم داره برای خودت ساعتهای رایگان اگر دانلود داشتی انجام بده چون این شرکت خط های حجمی رو روی 9 مگابایت میبندهنقل قول:
خداییش اول مخابرات میشد تحمل کنی چون هرچی بود نامحدود ولی وقتی الان همون ها محدود شده پس ادم عاقل دیگه سراغ این شرکت نمیاد
من خودم مجبور بودم وگرنه خدا شاهده طرف مخابرات نمیومدم خیر سرم یک مگ گرفتم تو عید کارهامو انجام بدم اذیت نشم الان سرعتم حداکثر 35
یکی از راه های مقابله با این ترفند دزدی صبانت و مخابرات دزد Disconnect کردن و دوباره Connect شدن هست . اینطوری برای حدود 15 الی 30 دقیقه سرعتتون به سرعت اولیه برمیگرده . یکی نیست به اینا بگه شما حرومزاده ها که میگین این نامحدودا یک به هشته و وقتی پهنای باند کم بیاد سرعتش کم میشه چطور وقتی دوباره کانکت میشیم سرعت درست میشه ؟ نکنه توی این 5 ثانیه که کانکت میشیم همه دانلود هاشون رو قطع میکنن و یهو پهنای باند زیادی میاد ؟!!نقل قول:
کثافت های دزد ... مملکت پر شده از دزد و فاسد
داشتم امروز توی مسابقات DOTA2 رومانی بازی میکردم که یهو اینترنت مخابرات دیسکانکت شد و دیگه وصل نشد ... باعش شد تیمم ببازه . 99 دلار جایزه +9 دلار هزینه ثبت نام رو از دست بدم و از تیم اخراج بشم ...
یعنی من خواهر مادر هرکی تو مخابرات و صبانت کار میکنه رو م...
هر کسی هر نوع ه-ک بلده مخصوصا Deface کردن سریعا اطلاع بده بهم .
اون داداشی که با لهجه حرف میزد میگفت یه مینی بوس آدم میارم ... عزیزم پسر نیستی اگه نیاری . هرکی از این وضع ناراحته ناموس نداره اگه بعد از تعطیلات عید نیاد بریم صبانت هر چی از دهنمون در میاد بهشون بگیم ...
ببینم این حرام زاده های دزد تا کی میخوان پول مارو بکشن بالا و آخرش بگن همینه که هست تا 3 ماه دیگه هم همینه ناراحتین برین جای دیگه ...
ببینیم کی زورش بیشتره . حرام زاده های دزد
داداش منم League Of Legends بازی میکنم , این 2 روزه دیسکانکت میشه و دیگه وصل نمیشه ...نقل قول:
داشتم امروز توی مسابقات DOTA2 رومانی بازی میکردم که یهو اینترنت مخابرات دیسکانکت شد و دیگه وصل نشد ... باعش شد تیمم ببازه . 99 دلار جایزه +9 دلار هزینه ثبت نام رو از دست بدم و از تیم اخراج بشم ...
یعنی من خواهر مادر هرکی تو مخابرات و صبانت کار میکنه رو م...
مشکل از مخابرات کرمانشاه نیست , مشکل سراسریه / نت کل ایران این مشکل رو پیدا کرده معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن باز واسه این فیلترینگ و اینا ...
طرف اونور دنیا بدون هیچ نگرانی میشینه با پینگ و سرعت دانلود عالی حال میکنه , ما اینجا با ترس و لرز با این اینترنته زغالی سر میکنیم و دعا میکنیم همینم قطع نشه ...
دلمون خوش بود توی تعطیلات عید بیکاریم واسه خودمون آنلاین بازی میکنیم که ر ی د ن توی حال و اعصابه ما ...
ایران 3>
دوست عزیز سراسری نیست من هم از شاتل دارم هماز مخابرات شاتل تا حالا یه بارم قطع نشدهنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز سراسری نیست من هم از شاتل دارم هماز مخابرات شاتل تا حالا یه بارم قطع نشده
من منظورم Dc شدن توی بازی های آنلاین بود , اینجا هم میتونید ببینید از سرتاسر ایران مشکل دارن :
×××
اگه نه قطع شدن گاهی اوقات نت خود مخابرات چیزه طبیعی هست:n02:
دوستان اینو ببینید من مخابرات 1 مگ محدود دارم سرعت دانلودم 120 -130 کیلوبایت بر ثانیس نویز داره خطم ؟
کلا خوبه یا بد ؟؟؟؟
کاری هست بکنم بهتر شه ؟؟؟ ممنون
خطت عالیه کاری نمیخواد انجام بدی :n01:نقل قول:
ســـلام
دوستان، دانلود شبانه از ساعت 12 شروع مـیشه یا 1؟
جــدید یا قـدیم؟ :n02:
سـپاسـگزام
اره سوال منم هست شبانه از 1 شروع میشه یا 2 ؟؟؟ (جدید)
بعد دوستان یه مورد دیگه من یه فایل 48 مگابایتی رو بعد از کانکت شدن زدم دانلود شه هیچ صفحه ایم باز نکردم فقط کانکت و استارت دانلود رو زدم یعنی 48 مگ فقط مصرف کردم ولی بعد تو قسمت استاتوس کانکشن دیدم 50 مگ دریافتی رفته و 2 مگ ارسالی ..ارسال چرا 2 مگ رفته ؟؟؟؟
یعنی 4 مگ این وسط بیشتر دانلود کرده خوب تعداد و حجم بالاتر داملود کنم حجم بیشتری اضافه میبره قضیش چیه ؟؟؟
و یه سوال دیگه اینکه من دو مگ محدود گرفتم الان سرعت دانلودم بین 260 تا 300 متغییره کمتر نمیشه معمولا میانگین 280 میگیره اون ده بیست ثانیه اول که استارت میخوره 350 تا 450 میگیره خواستم بدونم من 2048 نامحدود بگیرم یک به 5 سرعت 450 رو میده دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ویرایش:
الان ساعت 4.53 دقیقه دارم با سرعت 270-300 شبانه رایگان دانلود میکنم ایرانی و خارجم نداره :n20:
اولین نفری که سرویس بالای دو مگ رو اگه بیارن میخره منم کاش زودتر بیارن :n14:
نقل قول:از ساعت 1 تا 7نقل قول: