سرعتت خیلی پایینه, منم سرویس 128 دارم من سرعت دانلودم تو روز بین 70 تا 130 kb/s هستش.شبا هم حدودای 40, 50 هستش.نقل قول:
Printable View
سرعتت خیلی پایینه, منم سرویس 128 دارم من سرعت دانلودم تو روز بین 70 تا 130 kb/s هستش.شبا هم حدودای 40, 50 هستش.نقل قول:
شما چه شهری هستین؟نقل قول:
نقل قول:
اگر این شرایط باشه که واقعا عالی هست و میصرفه 512 رو نامحدود ماهی 20 تومن بدی
پارس گند زده با این سرعتش تو 10 روز اخیر
مصرف من هم خیلی بالا رفته.من اینقدر مصرف نداشتم بیشتر اوقات فقط پیج باز می کنم.با فایروال هم کنترل می کنم که نرم افزاری بیخود آپدیت نشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس یه مدته که اینطوری شده ، ولی قبلا من با 128 توی روز حدود 220 تا دانلود میکردم...
نقل قول:
برای شما یک مدته ولی برای من 10 ماهی میشه....:41:
رسما پارس شد شاتل همینجا به همه تسلیت میگم.
خدایا ما چه گناهی کردیم که تو این ... افتضاح به دنیا اومدیم.
من قبلا با یه خط دیگه از پارس اشتراک گرفته بودم و سرعتم 256 بود که میتونست (Up to 1530) هم باشه هر روز میتونستم 2 گیگ دانلود کنم یعنی از دی تا اسفند 89
من با همین خیال که اگه سرعتم رو از 256 به 512 ارتقاع بدم میتونم دانلود بیشتری بکنم رفتم و دو هفته پیش یه سرویس جدید از پارس گرفتم ولی تو این چن روزه اعصابم رو ریخته به هم سرعت دانلودم 50 هستش که خیلی راضی کننده نیس چون یک هشتم 512 میشه 64 نامردا لااقل سرعت 60 رو روزانه نمیدن سرعت شبانه هم باید 60 باشه چون سرویس من همینه ولی سرعت رو 30 و 40 میچرخه و یا بعضی اوقات اصلا کانکت نمیشه من با چن تا از دوستام که سرویس های دیگه دارن هم تماس گرفتم اونا هم گفتن هم شاتل و هم گیگابایت هم همین مشکل رو داره من فکر کنم مشکل از مخابرات باشه چون قرار بود IPها رو که عدد هستن تغیر بدن تا مشکل -- رو کاهش بدن ولی دقیقا نمی دونم
بازم من که تو اردبیل هستم مشکل کمی دارم ولی به حال رشت و خوزستان و... چون اگه تو تست سرت میانگین این شهر ها رو ببینید واقعا افتضاحه
اگه خبر جدیدی به دستتون رسید ما رو بی اطلاع نگذارید
تهران, مرکز قدوسینقل قول:
نقل قول:
سلام
من الان حدود دو هفته هست که نمیتونم از میهن، دانلود کنم
فکر میکردم ایراد از سایت هست ولی الان فکر میکنم که زیر سر پارس هست
من یه مشکل بزرگ تر دارم
از بعضی سایت ها که دانلود می کنم بعد از دوبار دانلود شبانه دیگه نه تو روز و نه در شب نمی تونم ازشون دانلود کنم یعنی لینک دانلود باز نمی شه ولی سایتش رو می شه دید جالبیش اینجاست که با V P N به راحتی می تونم ازش دانلود کنم :31:
از دو ماه پیش که از میهن دانلود دیگه نتونسنم دانلود کنم ( اسم ها جنبه تبلیغی نداره ها ) از چند تا سایت دیگه شروع به دانلود کردم ( وطن و آسان و دانلودها و ...) الان دیگه از بیشتر این سایت ها نمی تونم دانلود کنم :41:
تا اونجا که فهمیدم دامین های دانلود رو برای اکانت من بلوک کردن وقتی هم زنگ می زنم یا هیچی حالیشون نیست یا خودشون رو می زنند به نفهمی :13:
برای بقیه دوستان هم اینجوری هستش ؟
چطوره دوستان؟ :31::8:
بچه ها من مشکل قطع شدن استاتوس دارم زنگ زدم خط رو چک کردن نویز نداره مال شما هم اینجوریه؟
منم دقیقا همین مشکل رو دارم که نمیتونم از سایت هایی که گفتی دانلود کنم!نقل قول:
البته با وی پی ان امتحان نکردم دیگه!
من فقط از میهن نمیتونم دانلود کنمنقل قول:
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
نقل قول:
عالی هست
شما از کدوم مرکز مخابرات هستین با چه سرویسی؟
نقل قول:من همین دیشب از میهن دانلود ، فایل گرفتم !!!!!نقل قول:
دیروز وضعیت من همینجور بود پینگ بالای 1000
امروزم همش قطع و وصل میشه . میبینی یهو سرعتش رفت بالا باز صفر شد . درگیرن کلهم
pol 8 gig 256 رفیق :10:نقل قول:
منم پینگم نزدیک 950 است! پشتیبانی تهران میگه مشکل داره مرکز پشتیبانی شهرستان میگه نه هیچ مشکلی نیست کی گفته مشکل داره پارس ؟ :))
الان زنگ زدم پشتیبانی قبل اینکه کسی جواب بده یه پیغام گذاشتن که مشکلات داره و دارن پیگیری میکنن گفتش معذرت هم میخوایم ! باید معطل بشین .:31:
من هي ميگم چرا سرعتم كم شده....!!!:31:نقل قول:
داش امين چه كردي نكنه سهامدار پارس شدي نميگي:46:
این سرعت من تو ایران
اینم سرعت خواهرزادم
اخه انصافه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:26::laughing: نه داش امین.دیگه مجبور شدیم از طریق کار های زشت وارد بشیم که سرعت درست بشه.البته امیدوارم اون دنیا یقه ما رو نگیرن.خدایا مارو ببخش :27::10::15:نقل قول:
جالبیش اینجاست که با این سرعت خوب خواهر زادتون، سرعتش نسبت به ISP های دیگه دانمارک پایین تره که زده SLOWER THAN 61 % of DK :18:نقل قول:
نقل قول:
قیمتش
240 کرون با مکالمات تلفنی یعنی تلفن و اینترنت توی هر دوره 240 کرون معادل 50 تومن خودمون میشه :41:
عزیز خوب بگو چیکار کردی ؟ اینترنت ماه.... ؟نقل قول:
خوب بگو چکار کردی؟نقل قول:
که ماهم انجام بدیم گور بابا جهنم:31: میریم کنار madonna حال میده...:31::27:
نه عزیز مگه نمیبینی زده پارس آنلاین؟نقل قول:
نه ندیدم . حواسم به سرعت بودنقل قول:
اگه از این 1 گیگی که رایگان داده استفاده نکنیم میره واسه دوره بعد یا نه ؟
دوستان من امشب میخوام ساعت 4 بزارم برای دانلود تا 6 رایگانه یا تا 7؟
اسمأ تا 6 رایگانه ولی من تا 20 مین بعدش هم دانلود داشتم رایگان بودنقل قول:
دوستان من امشب میخوام ساعت 4 بزارم برای دانلود تا 6 رایگانه یا تا 7؟
فکر نمی کنم بره برای دور بعد آخه به تعداد روزها چیزی اضافه نشده کهنقل قول:
اگه از این 1 گیگی که رایگان داده استفاده نکنیم میره واسه دوره بعد یا نه ؟
اره تجربه ثابت کرده میره.نقل قول:
به شرطی که قبل از 7 دیسی بشی رایگانه.نقل قول:
تو پست اول تمام مسائل توضیح داده شده.
برو بچ انگار که سرعت من امروز درست شده نزدیک 80 - 90 kb هستش!!!!!
ولی پینگم وحشتناکه...
میشه بگی سرورشون چیه ؟ :31:نقل قول:
مرکز مخابراتتون کجا هست؟:5:نقل قول:
دوست عزیز تجربه ثابت کرده مراکز مخابراتی با هم فرق داره پس تا خودتون تست نکنید معلوم نمیشه .نقل قول:
ضمنا دوستان گرامی زحمت کشیدن در پست اول شرایطش رو گفتن . دوستانی که پست اول رو نخوندن از راهنمایی و سوالات تکراری پرهیز کنن که زحمت دوستان هدر نره .
ضمنا قرار بود مدیران زحمت کش و دلسوز گرامی ، برای عنوان تاپیک اضافه کنن که "قبل از پست زدن ، پست اول مطالعه گردد "
سوالات بسیار تکراری ست .
باز هم میگم دوستان زحمت کشیدن برای پست اول مطالبی رو درباره دانلود شبانه قرار دادن از راهنمایی های سردرگم کننده به کاربران بپرهیزید لطفا .
باز میان با ما دعوا میکنن که چرا راهنمایی میکنی . خوب کمی انصاف داشته باشین دیگه .
اگر از 4 بزارید تا 7 رایگانه و DC هم بشید اتفاقی نمیوفته . اما اگه از 12.31 بزاری تا 6.59 اونجوری که دوستان گفتن باید انجام بدی.نقل قول:
ممکنه منطقه هم فرق کنه البته
الآن 19 مگابایت فایل رو تو کمتر از 10 ثانیه دانلود کرد!!!!!!!!!!!!!! :18:
بعضی مواقع که فایلی رو میزنم برای دانلود (با IDM)اگه همون موقع شروع به دانلود نکنم و بعد از مثلاً 30 ثانیه یا یک دقیقه شروع به دانلود کنم اینطوری میشه
از ظهر تا حالا بیشتر از 100mb استفاده کردم ولی تو گزارش مصرف هیچی ازم کم نکرده
نکنه امروز free بوده خبر نداشتیم
چه باگیه این پارس انلاین
همین الان گفتم دانلود کنم فکر کردم ازم کم نمیشه یه 30mb دانلود کردم تو 5 دقیقه ,بعد دی سی کردم رفتم تو گزارش مصرف زده بود 127 دقیقه کانکت بودم ولی همون 30mb کم شده
پارس هم دیگه *** رفته
دوستان سرویس من وصل شد
دو اشکال دارم:
این معنی اش چی هست؟ توی تنظیمات مودمه:
مورد بعدی این که چرا چیز پی ان وصل میشه اما ping ندارم؟!!!!