آپلود همه ی مشترکین روی 512 کیلوبیت بسته میشه.اگر برید به مرکز مخابراتیتون و درخواست بدید ممکنه آپلود رو بالاتر ببندند(من که هر کاری کردم نبستن)نقل قول:
Printable View
آپلود همه ی مشترکین روی 512 کیلوبیت بسته میشه.اگر برید به مرکز مخابراتیتون و درخواست بدید ممکنه آپلود رو بالاتر ببندند(من که هر کاری کردم نبستن)نقل قول:
این پینگ تایمی که شما داشتید فیک و مجازی بوده ، مخابرات این امکان را روی کش سرورش دارد که همچین چیزی را بصورت مجازی بازسازی کندنقل قول:
سرعت آپلود برای سرویسهای +ADSL2 در بهترین حالت 768 کیلو بیت است، در وضعیت شما بیشتر کردن پهنای باند آپلود چندان فرقی نمی کندنقل قول:
برای بیشتر کردن پهنای باند آپلود هم فقط و فقط به درخواستهای رسمی شرکتها ترتیب اثر می دهند
اوایل که سرویس 10 مگ رو گرفته بودم (حدود دو ماه اول ) مقدار آپلود رو 1 مگ بسته شده بود و حدودا 100 کیلوبایت سرعت اپلود بود ولی بعد از اون سرعت آپلود رو کاهش دادننقل قول:
حتی اگر درخواست از طریق شرکت رسمی داشته باشید دردسر دارد ، نامه باید بزنید به امور مشترکین ، امور مشترکین نامه را ارجاع بدهد به OMC ، OMC ارجاع بدهد به مسئولش ، مسئولش حوصله داشته باشد پروفایل شما را در DSLAM جدا کند و دوباره برای شما جدا پروفایل را کانفیگ کندنقل قول:
خیلی دردسر دارد ، خیلی
والا چند دقیقه بیشتر اینطور نبودنقل قول:
فرصت نشد آی پی رو ببینیم
الان مثل قبل شده روی 130 تا 150 میلی ثانیه میگرده
احتمالا همین طوره چون چند دقیقه بیشتر اینطوری نبودنقل قول:
افزایش پورت حتی تغییر پروفایل در مخابرات یک موضوع غیر ممکن هست چون اگر درخواست شما به مسول DSLAM هم برسه بازم حوصله این کار را ندارند و خیلی راحت از این موضوع میگذرد مخصوصا وقتی یک مشترک معمولی باشد اما اگر نامه و درخواست شرکتی باشه بهتر عمل میکنند تیر امسال بود یک پروفایل جدید برای من در نظر گرفتند که آپلود 1مگ بود با این که SNR هم خوب بود اما خیلی نوسان داشت...در کل اپلود بالا میخوای فقط ضریب اشتراک 1به1 برای شما مناسب است.
چندروز پیش طرح کمپن 2 مگ را فعال کردم .مشکلم اینکه تو خونه خودمون که بهارستانه سرعتم با دانلود منیجر خیلی که خوب بشه از 200 کیلو بیشتر نمیشه اما وقتی مودما میبرم زرین شهر خونه اقوام با همین اکانت تا 320 کیلو هم میشه دانلود کرد.به نظرتون مشکل از کجاست؟
لطف میکنید بفرمایید چطور و از چه طریق پیگیر شدید که درستش کردن؟نقل قول:
ip: 217.219.5.242
سرویس 10 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از بچه ها خواهش یه توضیحی بده که سرعت این طرح پاییزه چجوریه ؟ سرعت دانلود شبانه خوبه یا نه ؟ مرسی .
تست سرعت سرویس شبانه طرح حرفه ای 10مگ
مرکز ولیعصر - IP از رنج 37.254
دوست عزیزنقل قول:
شرکت مخابرات سرویسی داره که آپلودش بالاتر از 512 کیلوبیت باشه یا سرویسی که به قول شما ضریب اشتراک 1 به 1 داشته باشه
به سرعت آپلود بالا خیلی نیاز دارم
اگه راه حلی برای افزایش سرعت آپلود داری لطفا راهنماییم کن
ممنون
اینم تست سرعت من از سرویس 10 مگ مخابرات
با آپلود مشکل دارم بدجور
کاش آپلودش رو تا 1 مگابیت باز میکردن.
درود ...نقل قول:
مخابرات چنین سرویسی نداره ضریب اشتراک 1به1 شامل سرویس های وایرلس میشود که چنین سرعت آپلودی دارد.
دوست عزیز من از طریق 135 شکایت کردم ...نقل قول:
میشه بفرمایید شما سرویس وایرلس خودتون رو از چه شرکتی داریننقل قول:
این واقعا همون سرویسی که من می خوام
و چقدر ماهیانه هزینه اشتراک میدین و هزینه نصب اولیش چقدره؟
ممنون
واقعا تست سرعتتون هیجان انگیز بود
ده بار اکانت وصل کردم به زور یکی از 8 تا اکانت وصل شد تا اینکه اینترنت ببینم!! جمعا بعد از نیم ساعت وصل شد. این چه سرویسی هست ؟ مگر سرور توانش نداره ؟ تا چند یوزر هم زمان میتونه پاسخگو باشه که بتونه باهم وصل بشن ؟
ویرایش جدید :
متوجه شدم پلوتو از کار افتاده است.یکی از دلایل مهم میتواند عدم کنترل بر روی حجم اصلاعات باشد.وقتی برنامه به خوبی نوشته نشوند که بار پردازش زیادی بر سرور ایجاد می کنند و یا حجم اطلاعات زیاد باعث می شود که فریز شود و یا وجود یک سری متغیر کنترل نشده که باعث می شود یک حلقه بی نهایت ایجاد شود اینا رو باید به برنامه نویس گوشزد کرد.این پلوتو مطمئن وقتی حجم اطلاعات کم باشد پاسخگو خواهد بود ولی برای حجم زیاد و یا تعداد زیاد کاربر طراحی نشده.ولی اگر خوب باشد یک دلیل بر بی توجهی مخابرات برای ارتقاء سخت افزار جهت بر آورد کردن حداقل قدرت پردازش برای اطلاعات هست.
عجب کیفی میکنی با این سرعت شبانقل قول:
ا
من که فقط اسم نتم 10 مگه...خیلی که خوب بشه نهایتا میشه 3 مگ ولی هزینه 10 مگ رو میدم
دزدی اشکار تر از اینم هست مگه؟
ببخشید دوستان من از طرح کمپین نوروزی استفاده می کنم ( همون طرحی که دوسال پیش راه اندازی شد و سرعتش 1 مگ بود ) . این طرح شبانه رایگان از 1 تا 7 داره و تو طول این دوسال هم هیچ مشکلی نبوده از این بابت . اما حدودا یه ماهی میشه که یه مقداری از شارژ من در حین دانلود شبانه مصرف میشه . مقدارش واسه یه شب زیاد نیست ولی در طول یه ماه خیلی میشه . کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
پلوتو واقعاًً از حد گذرانده ، الان برای 2 ساعت قطع بود ،خیلی مسخره شده
نقل قول:
سلام دوستان دیشب من از ساعت 2 تا 7 صبح 10 گیگ دانلود کردم ولی کل 10 گیگ از شارزم کم کرده بود طرحم هم طرح حرفه ای بدون مودم 99 درصد تخفیف داره.چرا اینجوری شده؟؟؟؟؟؟؟
:n04::n04::n04:
سریع زنگ بزن یا به اپراتور مراجعه کن و بهشون بگو که اینطوری شده.باید رایگان باشهنقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی بگو اگه نتیجه نداد 195 شکایت کن اگر گفتند حضوری برو فلان مخابرات درخواست بده اصلا قبول نکن من چند روز پیش به 195 شکایت کردم امروز زنگ زدند گفتند اگر مشکلتون حل نشده بگید تا شکایت شما را ارجا بدم به مراجع قضایی!!! امسال من 214هزارتومان از طریق همین سامانه شکایت از مخابرات پس گرفتم سر محاسبات اشتباه پلوتو...
ممنون اینجا شکایت کنمنقل قول:
اشتباه تایپی شد منظورم سامانه 195 بود...نقل قول:
منم دیشب 3 گیگ دانلود کردم ... 3گیگ از حجمم کم شده .... باید چکار کرد؟؟؟
همون کاری که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن رو انجام بدید...اصلا هم کوتاه نیاید تا این دزدیا کمتر بشهنقل قول:
============================
کسی از فن اوا سرویس داشته؟در مورد کیفیتش میخواستم بدونم تاپیک خودش آپ نمیشه
ببخشید دوستان من هرچی می خوام طرح کمپین پاییزه رو رزرو کنم اون قسمتی که می نویسه شماره تلفن رو بنویسید ، هر چی شماره رو می نویسم می گه شماره موجود نمی باشد . شماره رو درست وارد می کنم و هم با پیش شماره 311 و هم 313 امتحان کردم ولی فایده نداره . کسی می دونه مشکل از کجاست ؟
دیشب 1 گیگ شارژ کردم ساعت 1:10 تا 6:45 دانلود کرد مثل همیشه اما شارژ پرید... کسه دیگه هم استفاده نمیکنه همش دست خودمه :n04:
والا منم دیشب دانلود شبانه داشتم ولی چیزی کم نکرده.2 گیگ شارژ داشتم صبح هم همون 2 گیگ بود
طرح کمپین 2 مگ
من که به هیچ وجه کوتاه نمیام دنبال هم چین چیزی هم بودم ............... زنگ زدن برای مودم رایگان میگن فقط خود ما براتون میاوریم 7000 ت هم میگیریم ... خودتون هم نمیتونید بیاید بگیرید !!!!!....نقل قول:
کسی از دوستان همچین مشکلی نداشته تاحالا ؟نقل قول:
فعلاً پلوتو و وب سرویس پلوتو که از طریق آن ثبت نام انجام می شود مشکل دارد ، مشخص هم نیست چه زمانی حل می شودنقل قول:
سلام دوستان
می خوام اینترنت مخابرات بگیرم. کدوم طرح را باید بگیرم.همون که زده طرح کوثر؟سرعت چطوریه توی مخابرات؟
تا حالا هر چی سوال پرسیدم کسی جواب نداده لطفا اگه اطلاعی دارید دریغ نکنیدنقل قول:
فکرنکنم خط نویز داشته باشهنقل قول:
خوب جوابش معلومه بستگی به مرکز مخابراتی داره و وضعیت خط یه جا ممکنه تا ۳۲۰ بره یک جا هم ۲۰۰ مثلا ممکنه من با سرویس شما سرعتم بیشتر از ۱۵۰ نشه چون مرکز ما بزرگه و مشترک هاش زیاده باعث میشه که پهنای باند کمتری نسبت به مرکز شما داشته باشم فاصله از مرکز مخابراتی و خیلی چیز های دیگه تاثیر میزاره به نظر من حتی دمای هوا هم تاثیر میزاره جون با تغییر دما مقاومت کابل تغییر میکنه و زمانی حتی یک درجه هم به چشم میاد که طول کابل زیاد باشهنقل قول:
سوال شما اساسش مشکل داره و ازمایشی هم که کردید مشکل داره دلیلی وجود نداره که یک سرویس تو دوتا مکان مختلف یک سرعت به شما بده
دوست عزیز زرین شهر مخابرات خط ها رو روی 3 مگ میبنده برای همین سرعت دانلودش میشه 320 کیلوبایت.نقل قول:
شما اگر خطت فیبر نوری باشه مخابرات روی 2 مگ میبنده سرعت از 220 تا بیشتر نمیشه
سلام دوستان
کدوم تعرفه ، شبانه رایگانم داره؟؟؟
مودم هاییی که جدیدا مخابرات میدن چی هست مدل ش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟