هرکی قند شکن خوب واسه باز کردن یوتیوب و فییسبوک میخواد پی ام بده. با اکانت تست. روی وایمکس هم تست شده
Printable View
هرکی قند شکن خوب واسه باز کردن یوتیوب و فییسبوک میخواد پی ام بده. با اکانت تست. روی وایمکس هم تست شده
نقل قول:
من هم می خوام
اقا ترو خدا برا ماهم بفرست مشخصات را برا ما با هزینه و دیگر چیزها از طریق پی ام خصوصی.ممنون میشم.نقل قول:
كسي شبانه استفاده نمي كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!نقل قول:
برای من با روزانه فرقی نمیکنه 512 کیلوبیت سرعت 64 بودنقل قول:
من با512 شبها 2 به بعد میاد روی10 /15. مشهدم . همه اینطوریه؟نقل قول:
خیر ، روز و شب سرعت واسه من ثابت هست.نقل قول:
حاجی منم میخوام حالا ایدی یاهو یا هر چی داری بده باهات در ارتباط باشمنقل قول:
2 مگ دارم زوری دیال آپ میده :n04: خاک تو اون سرتون
من مودم Bmw632 دارم بخوام آنتن تقويت براش بخرم بايد چه مدل و ماركي بخرم ؟؟؟؟ چقدر تاثير داره؟؟
زیاد تاثیر نداره. کلن ممکنه اصلن تاثیر نداشته باشه و الکی پولتون رو به هدر بدهنقل قول:
دوست عزيز چرا فرقي نميكنه؟؟؟ پس چرا جاي آنتن داره؟؟؟ الان جايي كه من آنتن ميذارم فول آنتن ميده ولي ميره بعد مياد ميخوام اين درست بشه. البته تند تند نميره و بياد الان آنتن داره بعد مدتي ميره چند ثانيه بعد مياد همينطوري. ميخوام آنتنش ثابت باشه البته جديدا رفتيم سمت هشتگرد اينجا اينطوريه با اونكه طبقه 4 هستم و اطرافم بازه. در صورتي كه مبين نت آنتن دهيش اونجا بهتره.نقل قول:
من ميتونم از مبين نت بگيرم بعد بدم رو همين مودم من ست كنن.
ممنون بابت راهنمايي
دوست عزیز چرا، فرق میکنه، به شرطی که آنتنی پیدا کنید تا توی فرکانس WiMAX کار کنه. (گشتم نبود نگرد نیست)نقل قول:
دوستانی که میگن فرقی نمیکنه چون از آنتن WiFi استفاده میکنند که چون توی رنج فرکانسی WiMAX نیست جواب نمیده.
2مگ معمولا همین جوریه چون متقاضی زیاد نداره وروش حساب باز نکردن .شما 1مگ بگیریث خیلی بهتره.نقل قول:
من خودم512 دارم والان که ADSL سرعتش کم شده هیچ تعغیری نکرده .همیشه ثابته وخیلی راضیم:n16:
درود
دوستان وسوسه شدم یه سرویس جدیدی از ایرانسل بگیرم؛ اکنون از مخابرات سرویس adsl دارم.
یه بررسی کردم دیدم اگر یکی از این یک مگی ها بگیرم با ماهی هشتاد تومان خوبه نظرتون چیه؟
بعد میخواستم نظرتون رو درباره نوع مودم بدونم؛ چه مودمی رو باید سفارش بدم؟
با سلام
یک سوال
یک مودم ایرانسل دارم و چند وقت ازش استفاده نکردم که الان می خوام استفاده کنم.
ایا وایمکس ایرانسل 128 دانلود شبانه رایگان داره؟
نقل قول:اگر طرح مصرف آزاد نباشی میشهنقل قول:
بهار امسال هزینه ترافیک مصرفی شما کاربران اعتباری وایمکس ایرانسل از ساعت ۲ تا ۷ بامداد، رایگان خواهد.
- لطفا توجه داشته باشید که مشترکین طرح های مصرف آزاد امکان استفاده از این پیشنهاد تشویقی را ندارند.
با سلام
بچه ها ی سوال داشتم!
من الان تعرفه 1 مگابایت مببن نت رو دارم، که ضریب اشتراکش 1 به 4 هستش
پهنای دانلودم 130 هستش خیلی ک بخاد افت کنه میشه 100
میخام 2 مگ ایرانسل رو فعال کنم (مودم ایرانسل هم دارم.)
ولی توی سایت زده ضریب اشتراک 1 به 8 :n03:
با این شرایط خیلی افت سرعت برا دانلود دارین ؟
شما افت سرعتتون چقده ؟
مثلا تعرفه های 1 مگ ک پهناش 130 کیلوبایته
شما چقد افت دارین ؟
و یا 2 مگ ک پهناش میشه 250 کیلوبایت
چقد افت داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
راستی نت شبانه رایگانش چجوریه؟
اونم افت داره ؟
من تو موبین نت هیچ افتی ندارم،
تعرفه ام 1 مگه میانگین شبی 2 گیگ دانلود میکنم.
شما چی؟
با سلام
بچه ها ی سوال داشتم!
من الان تعرفه 1 مگابایت مببن نت رو دارم، که ضریب اشتراکش 1 به 4 هستش
پهنای دانلودم 130 هستش خیلی ک بخاد افت کنه میشه 100
میخام 2 مگ ایرانسل رو فعال کنم (مودم ایرانسل هم دارم.)
ولی توی سایت زده ضریب اشتراک 1 به 8 :n03:
با این شرایط خیلی افت سرعت برا دانلود دارین ؟
شما افت سرعتتون چقده ؟
مثلا تعرفه های 1 مگ ک پهناش 130 کیلوبایته
شما چقد افت دارین ؟
و یا 2 مگ ک پهناش میشه 250 کیلوبایت
چقد افت داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
راستی نت شبانه رایگانش چجوریه؟
اونم افت داره ؟
من تو مبین نت هیچ افتی ندارم،
تعرفه ام 1 مگه میانگین شبی 2 گیگ دانلود میکنم.
شما چی؟
دوستان كسي شهر جديد هشتگرد هستش؟؟؟ من اونجا زدم داخل خونه آنتن نميده يدونه پر ميشه به زور ولي ميذارم تو بالكن قشنگ پر ميشه ولي بعد ميپره و دوباره مياد هر چند كه تو تهران هم تست كردم منطقه 10 تو قسمت كميل-خوش- هاشمي هم همينطور بود بيرون خونه خوب آنتن ميداد و پر ميشد. يه آنتن تقويت سيگنال هم كه براي اين مودم ها نيست. ميدونستم از اون مدل مودم ميگرفتم كه 2 تا آنتن وايرلس داشت.
سلام
مثل اینکه طرح مصرف آزاد رو برداشتن نامردها
برای ماها که فقط 3 روز در ماه ایرانسل استفاده میکنیم
راه رو بستن که حداقل بریم ماهی 13 تومن بدیم
هنوز تو لیست قیمت های سایت هست ... زنگ بزن بپرس قضیه چیه؟نقل قول:
پ ن:
من تا حالا نگرفتم نمی دونم اسمش تو گزینه های بخش حساب اینترنتی چی بوده ولی بر اساس تطبیق دادن گزینه ها چیزی که مرتبط با مصرف ازاد باشه تو مال من هم نیست.
نقل قول:
درود
زنگ زدم گفت طرح رو برداشتیم و هر کسی از قبل داره میتونه استفاده کنه
گفتم من زیاد کار ندارم با وایمکس گفت برو 13 بده 128 بگیر و فعلا این طرح
دیگه ارائه نمیشه
سرعت من اینه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] ..
ولی میل باز کردن و فرستادنش جون میکنه ..هنوز که تا انتخابات وقت داریم..
ولی با مخابرات مشکل ندارم..جریان چیه ؟
من دانلودم 260 هستشنقل قول:
شباهم حدود 3.5 گیگ دانلود میکنم ولی صب ک میرم تو حسابم میبینم یکن از ترافیکمم کم کرده
برا شمام همینطوریه؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
دوستان یه سوال.
چون خونه م تا چند وقت خط تلفن ثابت نداره، میخوام تا یه مدتی برا خونه م تو یوسف آباد تهران وایمکس ایرانسل بگیرم. میخواستم بدونم محدوده پوشش این منطقه خوبه؟ چه مودمی بگیرم بهتره؟
مرسی
دوستان یه سوال.
چون خونه م تا چند وقت خط تلفن ثابت نداره، میخوام تا یه مدتی برا خونه م تو یوسف آباد تهران وایمکس ایرانسل بگیرم. میخواستم بدونم محدوده پوشش این منطقه خوبه؟ چه مودمی بگیرم بهتره؟
مرسی
پوشش رو از تو سایت وایمکس ببینیهم داخلی رو زده و بیرونینقل قول:
اگه دانشجویید و وایرلس براتون مهم نیس
مودم همراه گزینه خوبیه
در غیر این صورت 632 خوبه
اما ته 512 به بالا رو جدیدا بسته...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
بچه ها مودم 632 توسط ایرانسل فکر کنم دیگه ارایه نمیشه درسته؟!
130 بگیرم غیر از اینکه وایرلس g هست مشکل دیگه ای داره؟
راستی 1 مگ بگیرم یا 2 مگ؟تایپیکو که خوندم میگن 2 مگ خوب نیست درسته؟
ببخشید نتونستم پستمو ویرایش کنم.
اینترنت ۲ مگ دارم، سرعت دانلود بین ۵ تا ۲۰ کیلوبایت متغیره!!!
الان هم کلا قطعه! با gprs اومدم تو سایت!
خاک تو سرشون
دیگه به پشتیبانی هم زنگ نمیزنم، جوابش معلومه! اختلال شبکه است، حل میشه!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
وایمکس128ایرانسل دارم از وقتی اختلال در اینترنت بوجود اومده مشکل پشت مشکل مثلا سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست بالا نمیاد خود بخود رفرش میشه ولی سایته دیگه راحت باز میشه دوستان در پشتیبانی
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگن شاید مشکل در DNS هست با سرویس اینترنتت تماس بگیر ....ایرانسل هم که جواب درستی نمیده راستی نظر دوستان وایمکس درباره استفاده از این نرم افزار چیه؟
DNS Jumper 1.0.5 Final
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------/internet/16406-dns-jumper.html
سلام کسی راجع به مودم جیبی جدید ایرانسل اطلاعی نداره ؟؟؟؟؟؟؟ ss10
من تست کردم قبلا دیدم شبانه از ساعت 2:10 دقیقه شروع میشه زودتر بزاری از حسابت کم میشهنقل قول:
نه دقیقا از ساعت 2 شروع میشه. دستی که نیست که هر موقع بخواد بزارش. اونا سیستمشون رو تنظیم کردن که از 2 به بعد حساب نکنه.نقل قول:
دوستان كسي تو فاز 2 شهر جديد هشتگرد استفاده ميكنه ؟؟؟؟ براي من RSS -95 هست و cinre پائين هست براي همين اصلا كار نميكنه. كسي تا به حال از آنتن وايرلس براي مودم Bmw632w استفاده كرده؟؟؟؟ تو بازار موجود هست چي بگيرم كه كيفيتش بهتر بشه؟؟؟
خوب باید پیگیری کنید. قبلا مشکل داشتین؟ از کی مشکل پیدا کردید؟؟؟ 2 مگ بیست؟؟نقل قول:
البته اینم بگم
نوع BTS ها رو نحوی انتقال دیتا خیلی موثره. ممکنه اون BTS که مودم شما بهش متصل شده ضعیف باشه.
مودم رو کلا جا به جا کنید
ببرید یه سمت دیگه که آنتن به سمت بالا بره!
در این حالت مودم شما به یه آنتن دیگه متصل میشه.
من وارد سایت شدم. مشکلی نداشتم باهاش!نقل قول:
راستش من با این نرم افزار کار نکردم.
نمیدونم!
اگه گوشیتون اندروید هستنقل قول:
یه برنامه هست که تمام فرستنده و گیرنده های نزدیک محل شما رو شناسایی میکنه
میشه از این روش BTS مودم های وایمکس هم شناسایی کرد.
فکر کنم آنتنهایی که TP-Link داره بهش بخوره ولی من خودم اصن از این موضوع استفاده نکردم. اصن نمیدونم جواب میده یا نه!
بارها با پشتیبانی تماس گرفتم، دیگه حوصله جوابای مزخرفشون رو ندارم، فقط باعث عصبانیت آدم میشن.نقل قول:
من که دیگه تمدید نکردم، دیروز سفارش دادم از آواگستر برای امکان سنجی بیان، ۳۵۰ تومن هم پول رادیو پیاده شدم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
میشه اسم این برنامه رو بگین؟نقل قول:
ارسال شده از GT-N7100 با استفاده از تپاتالک 2
کسی با اینترنت وایمکس مشکلی نداشته؟
برای من حدود 20 دقیقه است ملی شده! :n14: