سلام.شهریه ثابت دانشگاه آزاد کارشناسی پیوسته برق الکترونیک ورودی 90 چقدره؟ مرسی
Printable View
سلام.شهریه ثابت دانشگاه آزاد کارشناسی پیوسته برق الکترونیک ورودی 90 چقدره؟ مرسی
دقیق نمیدونم ولی فکر کنم حدود 400 تا 430 و اینا باشه.نقل قول:
من الان تو سیستم انتخاب واحد ترم تابستون که هستم زده تا 6 واحد انتخاب، نصف شهریه ثابت میگیرننقل قول:
تو سایت هم زده 233000 تومن
که میشه نصفِ 466000 تومن
حالا من موندم این درسته یا نه دارن زیاد میگیرن
مرسی
درود بر همگی.دوستان من در تکمیل ظرفیت 93 از تهران غرب به تهران جنوب رفتم.می خواستم بدونم نمراتی که در تهران غرب کسب کردم و معادل سازی شد در معدل کل بنده تاثیر داره؟
سپاس.....
درود بر همگی.دوستان من در تکمیل ظرفیت 93 از تهران غرب به تهران جنوب رفتم.می خواستم بدونم نمراتی که در تهران غرب کسب کردم و معادل سازی شد در معدل کل بنده تاثیر داره؟
سپاس.....
دوستان معرفی به استاد وقتی بگیریم چند وقت بعد میشه امتحان داد ؟ استاد جزوه میده ؟
وقت امتحانش دست خودمون هست ؟
سلام
هزینه دکتری رشته مشاوره (علوم انسانی ) چه قدره ؟
...................
نقل قول:
سلام
برای معرفی به استاد خود دانشگاه یه زمانی رو مشخص میکنه که بیاید امتحان بدین و خود استاد جزوه میده،
البته برای من اینجوری بود و گفتن که اول مهر برم امتحان بدم استاد هم جزوه میده بهم
وقت امتحان دست خودمون نیست چون چند نفر هستن که اون درس رو گرفتن نمیشه برای هر کسی یه روز رو بذارن بیاد امتحان بده که!
سلامنقل قول:
جدول شهریه ثابت به تومانجدول شهریه متغیر به تومان
نام دوره غیربورسیه بورسیه تمام رشته های علوم انسانی ۲٫۵۷۳٫۷۸۰ ۳٫۰۴۶٫۱۳۰ تمام رشته های غیرعلوم انسانی ۳٫۸۴۹٫۰۹۰ ۴٫۵۵۵٫۵۱۰ شهریه هر واحد درسی پایان نامه برای دانشجویان غیر بورسیه ۸۷۲ هزار و ۸۷۰ تومان و برای برای دانشجویان بورسیه یک میلیون و ۳۳۰ هزار و ۷۰ تومان اعلام شده است.
نوع واحد درسی غیر بورسیه بورسیه نظری ۲۵۷٫۱۵۰ ۳۰۴٫۳۶۰ عملی ۳۰۸٫۵۷۰ ۳۶۵٫۲۳۰
دوستان شهریه کسایی بدون کنکور دانشگاه ازاد فلان جا قبول باشن با اونایی ک از کنکور میان یکیه یا بیشتره؟ اگه میشه توضیح دقیق بدین ممنون میشم
ممنون که جواب دادی اما این شهریه ها مربوط به چند سال پیشه.من شهریه 92-93 رو دارم که شهریه ثابت رشته های علوم انسانی 2.650 تومنهنقل قول:
نقل قول:
این اخرین اپدیته و مال هفته پیش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان اگه یه درسی پیش نیاز درس دیگه باشه و ما سر جلسه امتحان نریم(حذف ماده 35 بشه) میشه ترم بعد اون دو تا درس رو همنیاز کرد؟
به طور مثال ریاضی2 پیش نیازش ریاضی 1 هست و ما ریاضی 1 رو حذف ماده 35 کنیم و سر امتحان نریم؛ ترم بعدش میشه ریاضی 1 و 2 رو با هم ورداشت؟ یا دوباره فقط باید ریاضی 1 رو ورداشت؟
نقل قول:
سلام بله میشه همنیاز کرد مانعی نداره
سلامنقل قول:
شهریه ثابت فقط طبق سال ورودی تغییر میکنه نه بدون ازمون قبول شدن یا نشدن.
بعله دوست عزیز، میشه همنیاز کرد ولی باید حواست به اینم باشه کهنقل قول:
وقتی همنیاز میکنی، اگه توی نیمسال اول همنیاز کنی و ریاضی 1 رو بیفتی ولی ریاضی 2 رو 20 هم بشی،
ریاضی 2 رو هم میفتی...
ولی توی نیمسال دوم، این قاعده عملی نمیشه.
اینم متن آئین نامه دانشگاه آزاد برای اثبات حرفم :
ماده 23: در صورتی که دانشجو از یک یا چند درس پیشنیاز نمره قبولی کسب ننماید و یا برابر مقررات در کلاس های درس یا دروس پیشنیاز شرکت نموده اما سر انجام آنها را حذف نموده باشد می تواند با نظر گروه، آن درس یا دروس را با درس یا دروس وابسته در یکی از نیمسال های بعد انتخاب و بگذراند. چنانچه نتواند در درس یا دروس پیشنیاز نمره قبولی کسب کند یا آن را حذف نماید نمره درس یا دروس پیشنیاز و همچنین درس یا دروس وایسته (اعم از قبولی یا ردی) حذف می گردد.
تبصره 1- نیمسال آخر سال تحصیلی از این قائده مستثنی است
ممنون از پاسخ عزیزان.نقل قول:
در اینجا گفته شده با نظر گروه. یعنی قبل انتخاب واحد باید برم پیش کارشناس گروه؟
قبلاً شنیده بودم می گفتن اگه فقط درسی رو بیفتی می تونی هم نیاز کنی در غیر اینصورت نمیشه به خاطر همین این سوال برام پیش اومد.
نقل قول:
من تا الان 2 بار همنیاز کردم و تا الان هم پیش کارشناس یا مدیر گروه نرفتم و مشکلی برای من پیش نیومده.
یه درس رو فقط در 2 حالت میشه همنیاز کرد:
1- مثلا شما ریاضی 1 رو ورداری و کلا کلاساشو نری و حذف کنی یا سر جلسه امتحان حاضر نشی.
2- مثلا ریاضی 1 رو ورداری و سر جلسه هم حاضر بشی ولی مردود بشی.
در اینصورت، میتونی ترم بعد با ریاضی 2 همنیاز کنی.
موفق باشی
پس حتماً ارزان شده :n02:نقل قول:
چون من دانشجوی ارشد ورودی 93 هستم و شهریه ثابتم 1.160
سلام....
من دو تا سوال داشتم:
1-اول اینکه بنده دانشجوی مهندسی مکانیک تهران جنوب هستم.میخواستم نقشه کشی 2 رو حذف کنم که کارشناس گروه گفت دیگه حذف و اضافه نداریم و سر جلسه حاضر نشید حذف میشه بعد از دایره امتحانات پرسیدم که یک واحد عملی و یک واحد نظریه که اونها هم حرف کارشناس گروه رو تایید کردن.بنده امتحان ندادم ولی الان زده غیبت غیر موجه و 0 محسوب شده.کار من قانونی بوده چون حذف واضافه نداشتیم این ترم.وضعیت من چه طور خواهد بود؟
در ضمن 8 جلسه اخر هم نرفتم و بیش از حد مجاز غیبت داشتم.
2-بنده از یک واحد دانشگاهی دیگه اومدن تهران جنوب و همه درس هام معادل شد به غیر از ریاضی 1 و بعد هم ریاضی 1 رو با استاتیک هم نیاز کردم الان هم هر دو پاش شده و گروه حذف نکرده.با توجه به اینکه من یک بار این درس رو گذروندم و بعد هم نیاز کردم مشکلی پیش نمیاد؟
در ضمن در دانشگاه ما درس ها رو بدون رعایت پیش نیاز با هم انتخاب میکنند.مثلا بدون اینکه قبلا فیزیک 1 رو پاس کرده باشن فیزیک 1 و فیزیک 2 رو با هم برمیدارند.اغلب دوستان در مکانیک این کار رو انجام میدن.
ممنون..
سلام
شهریه رشته داروسازی در دانشگاه آزاد ترمی چقدره حدودا؟
و در مورد رشته شیمی دارویی کسی اطلاعاتی داره؟ چقدر به داروسازی نزدیکه؟
ممنون
سلام دوستان خوبم کسی میدونه مرحله بعدی امتحان فوق لیسانس دانشگاه پیام نورهم آزار هم سراسری کی هست ؟؟ امسال که من روز امتحان خوابم برد :n28:
یعنی منظورم ثبت نام امتحان سالیه که در اون قرار داریم !!!۹۴ ؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام
امسال هم مثل سال قبل اواسط ابان ماه ثبت نام شروع میشه و بهمن ماه کنکور سراسری و پیام نوره و اگر اشتباه نکنم اواسط اردیبهشت یا خرداد کنکور ازاد
نقل قول:
مرسی عزیزم از راهنماییت
یک سوال دیگه داشتم من امسال آزاد امتحان ارشد دادم رشته علوم کامپیوتر ولی برگه کد رهگیری را گم کردم و اصلا ندارم میگن نتیجه ها ۲۸ مرداد میاد !!بدون کد رهگیری چگونه میتونم نتیجه را ببینم !!:((
نقل قول:
با شماره پرونده و مشخصات فردی میشه انگار
سلام دوستان من کارشناسی پیوسته معماری بدون کنکور میخوام انتخاب کنم بین دانشگاههای ورامین ، فیروزکوه و رباط کریم کدوم شرایط آموزشی بهتری داره ؟
من علوم آزمایشگاهی آزاد میخوندم ترم ۶ ادامه ندادم اخراج شدم الان می تونم عمومی هایی که پاس کردم رو با معماری تطبیق بدم؟
سپاس
دوستان کسی میدونه مهلت ثبت نام اینترنتی کاردانی پیوسته دانشگاه ازاد تا کی هست؟ سوال دیگم اینکه ثبت نام قطعیش از کی شروع میشه تا کی هست؟ میتونین اطلاعاتی بهم بدین در این مورد خیلی حیاتیه برام
سلام دوستان یک سوال داشتم
من دانشجوی کاردانی نرم افزار ترم 3 هستم و ترم پیش من 2تا درس رو امتحان دادم و 18 شد معدلم 5 تا درسو سر جلسه نرفتم و حذف شدم
این ترم ( ترم تابستون ) دانشگاه ما تا 10 واحد اجازه میده ورداریم من چون معدلم 18 بود گفته بودن که معدل بالا 17 میتونه 12 تا واحد برداره !
حالا مشکل اصلی اینجاست ، حذف و اضافه بود و هنوز نموره های ما نیمده بود یعنی تو اعتراض نمرات بود اما تو کارنامه نبود من رفتم آموزش گفت برو از امتحانات نامه بگیر که فقط نمراتت رو تایید کنه چون تو سیستم ما نیمده منم رفتم امتحانات نامه رو گرفتم اوردم امضا کردن بعد یه برگه درخواست نوشتم که هیچ مشکلی ندارم 12 تا واحد بردارم و اگر مشکلی بود در هر صورت و اتفاقی افتاد هیچ اعتراضی نداشته باشم !
حالا من فهمیدم که اگه ترم قبل درسی رو حذق کرده باشید نمیتونید بیشتر از حد مجاز واحد بردارید حتی اگه معدلتون بالا 17 باشه !!
بدبختی اینجاست که دانشگاه ما اصلاً حذف اظطراری نداره که من خیالم راحت باشه حذف میکنم الان موندم چی کار کنم ؟
بی خبر بودم که 12 تا برداشتم !! آموزش دانشگاه ما هم تا 7 مرداد نیستند تعطیله
نقل قول:
توی خبر خوندم که گفتن تا پایان ماه و بنظر نمیرسه که تمدید بشه
برای ثبتنام در دانشگاه هم گفتن که کلیه متقاضیان دوره کاردانی لازم است پس از اتمام فرآیند ثبتنام و تهیه نسخه چاپی رسید ثبتنام با در دست داشتن رسید مذکور و مدارک لازم برای آگاهی از زمان ثبتنام قطعی در ساعات اداری به محل دانشگاهی مربوطه مراجعه نمایند. شروع به تحصیل پذیرفته شدگان از نیمسال اول سال تحصیلی 95-94 خواهد بود.
نقل قول:
تمام واحد های دانشگاه ازاد تا 2 مرداد تعطیل هستن حالا شاید بعضا تا 7 مرداد
الان مشکل شما این هست که 12 واحد برداشتین و میخواید چندتارو حذف کنید؟
حذف اضطراری ندارن مهم نیست بعد از تعطیلی برید پیش اموزش و براتون حذف کنه اون واحد های اضافه رو
نبود؟!!!..............نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین برام مهمه
برادرم کاردانی پودمانی دانشگاه علمی کاربردی خونده رشته گرافیک کامپیوتر ؛ میخواستم بدونم آیا میتونه برای کارشناسی رشته ش رو عوض کنه مثلا بره مدیریت بخونه ؟؟
و ممنون میشم بهم بگین ثبت نام آزمون کاردانی به کارشناسی چه زمانی است ؟؟ حالا یا آزاد یا سراسری یا پیام نور
خیلی ممنون میشم جوابم رو بدین ، برام خیلی مهمه
سپاس
دوستان كسي اينجا هنر آزاد تهران خونده؟
ميدونيد شهريه ش حدودا هر ترم چقد ميشه؟
اوضاع دانشگاه آزاد هنزم خرابه يا ميشه بهش اميدي داشت؟
سلامنقل قول:
بله میشه که تغییر رشته داد
ثبت نام ازاد که شروع شده و ثبتنام سراسری تا 13 خرداد ماه بود.
ممنون از پاسخنقل قول:
ثبت نام دانشگاه آزاد تا کی ادامه داره ؟؟ کاردانی به کارشناسی است ؟؟ اطلاعات بیشتر رو از کجا بگیرم
سپاس
بله کارشناسی ناپیوسته کاردانی به کارشناسیهنقل قول:
فعلا که ادامه داره ولی تا کی نمیدونم
اطلاعات بیشتر و دریافت دفترچه :
کد:http://78.109.199.208/Home/793459686/Loader
سپاسگزارم از پاسخ سریع و توجه هتوننقل قول:
درود دوستان ،
پروسه و روال ثبت نام بدون آزمون در مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد به چه صورت هست ؟
در حال حاضر بعد از ثبت نام اینترنتی و پرینت مدرک ثبت نام در چه بازه ی زمانی باید جهت ثبت نام نهایی به واحد دانشگاهی مراجعه کرد ؟ الان یا شهریور ماه ؟
سپاس .
با سلام
یکی از اساتید امکانش هست لطف کنه به ما بگه مهندسی معماری کارشناسی دانشگاه آزاد تهران حدودا ترمی چقدر درمیاد؟ و آیا ارزششو داره؟
مرسی
Sent from my K017 using Tapatalk