سلام چرا تو gamespot تاریخ عرضه ی این بازیو زده Q1 2010؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی نسخه ای که ماداریم تقلبیه؟
Printable View
سلام چرا تو gamespot تاریخ عرضه ی این بازیو زده Q1 2010؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی نسخه ای که ماداریم تقلبیه؟
آقا من یه کلیپ دیدم یارو با aspire one رون بازی میکرد. :18:
این گیم اسپات یه زمانی اسپات بود حالا اسقات هست. گیم اسپات نگو بگو فسیل. خیلی سایت عجیبی شده این گیم اسپات یه زمانی خیلی ارزش زیادی براش قایل بودم
آرمییین من الان پچی که چند وقت پیش آپ کرده بوودی رو دانلود کردم .. تغییرات تو + چیزایی که خودم از قبل داشتم ترکیبشون شد هموون چیزیی که همه دنبالشن ، محشر شد توووووپ... جدا دستت درد نکنه گل کاشتی ، یه چیزه فوق العاده کم حجم اما خیلی سر تر از پچ های خداد مگی که همه چی رو هم قر و قاطی میکنن!.. ThX
کتونی هست که به بازی اضافه کنی که همه مشخصاتش پر باشه.
aghayoon man ye moshkeli daram
too pes2010 vaghti daram ( become a legend) ro miram dorost moghei ke sale aval tamam mishe bazi mikhad bere be sale badi error Dont send mide Plz Help Me :13::41:
مگه فوتساله که با کتونی بازی کنن؟ :27:نقل قول:
سلام
لطفا پچ اسامي و چهره بازيكنان ايران-و طريقه نصب رو توضيح دهيد.
با تشكر
این گیم اکسس رو نصب کردم یه بازی دیگه است من فکر می کردم مثل پچ های قبلی به همون اضافه میشه چطوری میشه اضافه اش کنم به قبلی
یه صحنه ی جالب :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 به 1 داشتی بازی میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی تو تک و 3 نفر دیگه رفیقاتن
دوستان خسته نباشید. خواهش میکنم جواب بدین و بیتفاوت نگذرین. چطوری میشه آنلاین بازی کرد؟ من کونامی آی دی و گیم آی دی رو دارم. ولی وقتی تو بازی یوزر و پسوردمو میزنم میگه نسخه سازگار نیست و باید آپدیت کنی،(اونجا یه کد پایینش مینویسه به نام registration key که فکر کنم اساتید باید اون کدرو درستشو به من بدن) و وقتی آپدیت میکنم و بازی رو اجرا میکنم میگه DVD رو داخل دستگاه بزار. در حالی کی DVD من مال شرکت تکین لوح نقره اییه و اصلا اونو نمیشناسه! چکار کنم. خوااااااااااااااهش میکنم کمک کنین.
:41:
سلام برای بازی آنلای باید گیم ارجینال داشته باشی.
الان هم که میگه دی وی دی رو بزار باید بری و از سایت gamecopyworld.com کرک بازی رو داتنلود کنی.
سلام.اقا مهدی واقعا دستت درد نکنه.عجب پچی!این دیگه چه پچی بود که فقط نام تیم ها رو اورد.فقط یه تیم استقلال،پرسپلیس،فولاد رو بازیکناش داشت.!
سلامنقل قول:
لطفا راهنمايي بفرماييد
نه ...نقل قول:
با پی سی بازی می کردم
این بهترین بازیکنمه
بدجور مارک شده بود تو این بازی :31:
توضیحات اینجا کاملهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=356396
کیت سرور
kitserver-9.21-by-robbie-juce
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fixed the bug with goalkeepers having player's kits in Edit mode
کد:http://rapidshare.com/files/331696433/Kitserver_9.2.1_by_Robbie___juce.rar
کد:http://uploaded.to/file/mvwfg2
f i l e f r o n t . c o mکد:http://www.--------------/15309907/Kitserver%209.2.1%20by%20Robbie%20%26%20juce.rar
منبع
کد:http://pes2008editing.blogspot.com/
منظورت کدوم پچه ؟نقل قول:
پچهای ایرانی از این بهتر نمیشه
با سلام ،قبل از هر چيز بابت زحماتي كه ميكشي براي پر بار شدن اين تاپيك،تشكر ميكنم:11:نقل قول:
دوست عزيز من تا حالا اديت انجام ندادم و فكر كنم توضيحاتت يك مقدار گيج كننده هست(شايد هم من متوجه نميشم)اگه امكان داره يك مقدار ساده تر توضيح بديد،كه امثال من هم متوجه بشن.:20:
با عرض پوزش:31:يك سوال داشتم شايد خيلي به اين تاپيك مربوط نشه،ولي مجبور بودم اينجا مطرح كنم،چطور ميتونم از صحنه هاي جالب بازي عكس بگيرم؟(در ضمن برنامه SnagIt 9 رو هم دارم)
ممنون ميشم اگه جواب سوال منو بديد.:11:
راحت ترین چیز برای عکس گرفتن همون دکمه ی print screen کیبورد هست.
نقل قول:
- با اين برنامه هم نميشه وارد قسمت آپشن شد(فقط تو قسمت مستر ليگ ميتونيد،و اونجا هم خبري از سوپر استار نيست).حتي خود برنامه هم همينو ميگه.
سلام:
من وقتی که می خوام با کیت سرور جدید تو بازی لباس سوم و چهارم و... رو بیارم واسه همه تیما کار میکنه بجز آرسنال،چلسی و منچستر سیتی. فولدر GDB رو هم چک کردم مشکلی نداشت.کس دیگه ای هم این مشکلو داره!؟ لطفا راهنمایی کنید!
سلام بچه ها یه ترینر برای become a legend که پیشرفت بازیکنا رو سریع تر کنه
ترو خدا جواب بدید
دوستان من فایل بارون شدید تو کیت سرور کپی کردم . حالا میخوام بردارم شماره فایل ندارم؟ نمیدونید چنده؟
سلام.
من آخرین کیت سرور با کرک پچ 1.03 رو دانلود کردم و رو بازیم ریختم.
اما حالا دیگه نه gdb کار میکنه نه پچ ها چیکار کنم درست شه؟
config-sample رو به config تغییر دادی؟
سلام
لطفا طريقه نصب پچ 1.3 كونامي بوسيله كيت سرور توضيح دهيد.
من خیلی ساده توضیح دادم ،اگه بازم توضیح بدم مثل همون توضیح قبلی میشه ، زیاد سخت نیستنقل قول:
شما یه فایل دانلود کن ( هر چی میخوای ،توپ،کفش و....) ، برنامه ggs رو هم دانلود کن فایلی که دانلود کردی رو با برنامه ggs باز کن و عکسی که برای شما میاره رو اکسترکت کن و با فتوشاپ ادیتش کن و بعد دوباره ایمپرتش کن سر جاش طبق عکس بالا
مثل همون شد :31:
توی پست اول اون تاپیک نرم افزارهای ادیت و چند تا آموزش هست که فکر کنم مشکلتو حل کنه
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=356396
به کیت سرور نیاز نیستنقل قول:
بازیتو توی درایو ویندوز نصب کن
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
بعد اپدیتش کن تا پچ نصب بشه
نصب پچم که راحته next ، next تا آخر
تنها راه اینه که بری سراغ همون بارونی که دانلود کردینقل قول:
وقتی سوپر استار می کنی کل بازی سوپر استار میشه ولی به نظر من هیچ تاثیری تو بازی نداره ( شایدم من حس نکردم ) ، فقط یه مشکل درست می کنه که دیکه نمیتونی بری به آپشن و اگر هم بخوای به حالت اول برگرده باید آپشن فایلتو از سیو بازیت پاک کنی ( کلا دردسره )نقل قول:
من اپشن فايل pes 2010 رو مي خواستم كه پيراهن تيم تيمهاي ليگ برتر انگليس و بعضي از تيمهاي ديگه كه مشكل دارند درست بشه من هر چي داخل اينترنت گشتم چيزي درستي گيرم نيومد اگه كسي فايل داره بزاره واسه دانلود . ok
فایل ندارم. کسی شماره فایل باران نداره؟
برنامه سوپراستار که دقیق کار میکنه مشکلی نداره.. شما واسه سوپر استار شدن مسترلیگ توو برنامه باید فایلی رو Load کنید که پسوند Ml داره.. اگه چندتا Save مسترلیگ داشته باشید توو پوشه ی سیو بازی همون تعداد فایل با پسوند Ml هم هست ، هر کدوم از سیو هاتونو که بخواید با برنامه سوپر استار لود می کنید و تغییرات هم اعمال میشه.. واسه اینکه مطمئن شید درست شده یا نه یه بار به آپشن مسترلیگ برید اگه از بازی پرید بیرون یعنی تغییرات اعمال شده.. هر وقت هم دیگه نخواستین سوپر استار باشه باز همون سیوتون رو با برنامه باز کنید و حالتش رو از سوپراستار به تاپ پلایر تغییر بدین تا عین اولش شه...
من یکی دارم شمارش اینه ببین همینهنقل قول:
پوشه dt07.img کیت سرور
نام فایل unnamed_2299.bin
شتر پس اونی که پا بازیکنها هست چیه.نقل قول:
سلام. بچه ها من یه پچ کامل لیگ برتر می خوام.مه اینکه فقط اسم تیم ها رو درست کنه.
سلام به همه
من فیس عقیلی و حاج صفی می خواستم همراه با آموزش وارد کردن فیس در کیت سرور . ممنون میشم اگه کسی بهم لیک بده.
با سپاس.
اینی که میگی با کدوم برنامه ست؟نقل قول:
برنامه سوپراستار که دقیق کار میکنه مشکلی نداره.. شما واسه سوپر استار شدن مسترلیگ توو برنامه باید فایلی رو Load کنید که پسوند Ml داره.. اگه چندتا Save مسترلیگ داشته باشید توو پوشه ی سیو بازی همون تعداد فایل با پسوند Ml هم هست ، هر کدوم از سیو هاتونو که بخواید با برنامه سوپر استار لود می کنید و تغییرات هم اعمال میشه.. واسه اینکه مطمئن شید درست شده یا نه یه بار به آپشن مسترلیگ برید اگه از بازی پرید بیرون یعنی تغییرات اعمال شده.. هر وقت هم دیگه نخواستین سوپر استار باشه باز همون سیوتون رو با برنامه باز کنید و حالتش رو از سوپراستار به تاپ پلایر تغییر بدین تا عین اولش شه...
تاثیرش خیلیه؟آخه الان با تاپ پلیر راحت میشه برد
کسی پیدا نشد این مشکلو حل کنه !؟ بابا چرا کسی مارو تحویل نمی گیره !؟ درست تازه کامنت میزارم ولی از اول فروم باهاتونم ! :13::41:نقل قول:
ارمین عزیز
اگر ممکنه آخرین GDB که تو کیت سرورت هست برام لود کنی ممنون میشم اخه فایلش اشتباهی پاک کردم.
با تشکر
نقل قول:
با این : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاثیرش خیلیییی اونچنانی نییست! ، اما سخت تر شدنش قابله لمسه ، اینم بعد از یه مدتی واسه آدم آسوون مییشه...
ببین کیت من کیت هام ناقص هست مهدی توی تاپیک ادیت یه فایل گذاشته کل کیت ها که فکر کنم همگی جدید هستند. توشه اون رو دانلود کن مال من حجمی هست اکانتم نمی تونم اون رو دانلود کنم.نقل قول:
والا منم نتونستم کیت های سوم رو بیارم نمی دونم چه جوریهنقل قول:
توی تاپیک ادیت هستنقل قول: