منم این مودم زاکسل رو دارم خیلی عالیه من شنیدم دوستان همیشه ازقطعیه مودم ایسوس می نالیدن وباید فریمورشو اپدیت میکردن ولی این مودم که دارم اصلا تا حالا قطعی نداشته وبه ساده ترین شکل ممکن کانفیگ میشه فقط گرونه:27:نقل قول:
Printable View
منم این مودم زاکسل رو دارم خیلی عالیه من شنیدم دوستان همیشه ازقطعیه مودم ایسوس می نالیدن وباید فریمورشو اپدیت میکردن ولی این مودم که دارم اصلا تا حالا قطعی نداشته وبه ساده ترین شکل ممکن کانفیگ میشه فقط گرونه:27:نقل قول:
كاملا تایید میشهنقل قول:
در مورد قطعی هم حدود یك ماه پیش بشدت قطعی داشتم كه با اپدیت فریمور دارد مثه ساعت كار میكند و تا الانم قطعی از طرف مودم نداشتم ولی از طرف شاتل یكمی
در مورد گرونی الانه نسبت به چند ماه قیل ارزون تر شده
موفق باشید
دوست عزیز لازم نیست این همه تو خرید مودم حساسیت نشون بدی...اصل کاری خود سرویس دهنده است نه مودم من خودم TPLINK دارم ازش راضی راضی ام....نقل قول:
دوست عزیز شما که TP Link داری می تونی بگی شب ها قطعی داری یا نه؟نقل قول:
همچنین چراغ Act مواقعی که تبادل اطلاعات نداره روشن میمونه؟
:11:
دوستان یه سوال:
ما الان 2 سالی میشه که مستاجر هستیم.تا 1 سال دیگه هم اینجا هستیم.حالا به نظر شما کدوم یکی از اینکارا رو بکنم بهتر؟
1-از همین خط تلفن صاحب خونه استفاده کنم .یعنی Adsl روی این خط وصل بشه.
2- یه خط تلفن دیگه بگیرم (40-50 هزار تومنه و 2-3 روزه وصل میشه)
حالا چرا این دو راه رو پیشنهاد کردم؟
میخواستم ببینم اگه کار اول رو بکنم بعد از اینکه از اینجا بلند شدیم باز من باید معطل ژانره شدن خط بشم و یه هزینه دیگه بدم یا نه نیازی نیست؟ (البته طبیعیه که باید بدم:13:)
حالا اگه کار دوم رو انجام بدم آیا دیگه نیازی به معطلی وپرداخت پول نیست؟فقط باید خطم رو به آدرس جدیدم انتقال بدم؟
نظر دوستانی که شرایطی مثل من دارند چیه؟
این قضیه مودم خیلی پیچیده شد
هیچکی از مودم خود شرکت شاتل استفاده نمیکنه؟
در اینکه شما اگه از اینجا بری و بخوای برای خونه جدیدی که میری درخواست رانژه و هزینه مجدد بدی که شکی نیست، ولی فکر نکنم منتقل کردن خط هم به همین راحتی باشه، تا اونجایی که من میدونم انتقال خط فقط در همون مرکز و اونم با شرایط خاص امکان پذیره.نقل قول:
بنظر من روی همین خط که برا صاحبخونه هست درخواست رانژه بده، 10 تومن که تخفیف داره، 5 تومن هم اگه آنلاین درخواست بدی تخفیف جمعا میشه 15 ، یعنی هزینه رانژه و نصب میشه رایگان.
اگر هم از اینجا رفتید چون شماره تلفن عوض میشه فکر کنم بازم میشه از از 10 تومن تخفیف کارت طلایی و 5 تومن ثبت نام آنلاین استفاده کنی، مخصوصا اینکه اسم صاحب خط هم عوض میشه! حالا بازم تا نظر دوستان چی باشه.
نه، چرا پیچیده شده؟ اتفاقا در مورد خرید مودم اصلا نباید وسواس بخرج داد، چون تقریبا همه مودم ها با همه شرکت ها سازگاری دارند. دیلینک، تی پی لینک، ایسوس،پلنت،....نقل قول:
به دو دليل اول اين كه مودمهاشون رو از قيمت بازار هم گرانتر مي فروشند .
دوم ماركهاي مودمشون گمنام وعجيب وغريب
من خودم از همین zyxel P660 RU T1 v2 استفاده می کنم.و هیج مشکلشی باهاش نداشتم.کانفیگ شدنشم خیلی راحته مثل آب خوردنه!!در حالیکه Asus am602 مشکل داره و هی قطعی داره.حتما هم باید firmware اش رو آپدیت کنینقل قول:
به نظر من از خود شاتل همین zyxel رو بگیرنقل قول:
خیالت راحت باشه!:46:
سلام
اين مودم شركت شاتل (زاکسل) با سرويس دهنده هاي ديگه هم سازگار هست ؟
شايد بخوام بعدا شركت را تغيير بدم انوقت بايد دوباره پول مودم جديد بدم:41:
دوست عزیز از راهنماییت ممنونم.:11:نقل قول:
من با تلفن این در خواست رو دادم.(یعنی زنگ زدم گفتن شماره منزل چیه +اسم وشماره موبایل+ ایمیل ، بعد فرم eco رو برام ایمیل کرد ولی هنوز پر نکردمش تا شنبه پر کنم)
حالاباز امکانش هست از تخفیف آنلاین هم استفاده کنم یا دیگه نمیشه؟(یعنی 5 تومن پر:18:)
در مورد تخفیف 10 تومن میشه یه کوچولو توضیح بدین؟ آخه امروز کسی پاسخگو نیست تو شاتل
سلام. والا من تجربی تست نکردم.ولی توی pdf که شاتل بهم داده نوشته:نقل قول:
قابلیت برقراری ارتباط با تمامی تجهیزات شرکتهای سرویس دهنده adsl & adsl +2
نقل قول:
من و خيلي از بچه هاي ديگه داريم از مودم شاتل استفاده ميكنيم.
خود من از ZyXEL دارم استفاده ميكنم.
كلاً شاتل كه فقط اين مارك رو ساپورت نميكنه،
يادمه جمعاً 6 مودل مودم رو ميگفت ساپورت ميكنه.
تنها چيزي كه هست اينه كه احتمالاً مودم هاي ديگش براي فروش تموم شده باشه ولي به معني ساپورت نكردنشون نيست
اين رو هم بگم كه اگر از خود شاتل مودمي رو تهيه كنيد، به مدت يه سال، گارانتي تعويض داره نه تعمير
انصافا از وقتی که این مودم رو خریدم و سرویسم شد 512 ....(در حدود دو سه ماه) هر وقت شب گذاشتم دانلود 1.3 گیگ دانلود داشتم بدون قطعی ....در موقعی که تبادل اطلاعات ندارم خاموشه....نقل قول:
تلفنی؟ والا نمیدونم دیگه بازم میشه آنلاین ثبت نام کنی یا نه. در مورد تخفیف 10 تومنی توضیحات لازم پخ کردم برات.نقل قول:
البته همونطور که میدونید این چراغها در مودم های مختلف فرق داره.نقل قول:
سلام
سرعت شبانه شاتل چقدره؟
خب بستگی داره به سرویسی که میگیرینقل قول:
مثلا eco-512 با 60-70 دانلود میکنی چه شب چه روز:46:
نقل قول:
برای من هم 8811 هست ولی مواقع بیکاری ثابت روشن می مونه !!!نقل قول:
درسته تو مدل 602 که داشتم خاموش بود از وقتی که سوخت اینو گرفتم حالا به اینم مشکوکم:13:
با سلام
من اولين ماهيه كه adsl گرفتم خواستم بپرسم حالا واقعا قبض تلفن هيچي نمياد ؟؟
آخه من روزي 10 ساعت وصل ميشم يعني اگه توي اين 2 ماه هيچي با تلفن حرف نزنيم قبض 0 مياد ؟؟
احتمالش هست اشتباه بشه و يه 200-300 هزار تومن برامون بندازند ؟؟؟
سلامنقل قول:
نه قبض صفر نمیاد
اگه اصلا از تلفن استفاده نکنی 1000 تومن میاد یعنی برای من که اینطوریه:46:
نه ولی خب هیچ چیز غیر ممکن نیست
نقل قول:
خوب 5دقيقه حرف ميزنم كه 100 تومن بياد:19:
حالا اين كه گفتي يعني چي ؟يعني شده كه 200-300 بياد ؟
نه , نشده و نمیشه خیالت راحت:46:نقل قول:
سرعت دانلود شبانه eco128 همون 14 كيلوبايته؟نقل قول:
آخه شنيدم همه سرويساش سرعت شبانش 1mb هست؟؟؟؟؟!!!!
نه شایعه اس. 1 مگ کجا بوده:18:نقل قول:
سرعت دانلود eco-128 هم بین 14 تا 18 میچرخه:46:
البته بعضی از کسانی که eco-128 گرفتن شانسشون گفته و سرویسشون تبدیل شده به 512
دوستان یه سئوال برای مودم میخوام بپرسم
این زایکسل خوبه ؟؟؟
اگه بعدا بخوام از جای دیگه ای سرویس بگیرم چطوره ؟؟؟
و یه چیز دیگه این که میگین asus چینی شده راسته یعنی به درد نمیخوره
این زایکسل مال کجاست ؟؟؟
و این که از اون جایی که شاتل گفته با asus am 602 مشکلی نداره
نظرتون چیه من برم اینو از بازار تهیه کنم ؟؟ asus am 604g که خودش هم وایرلس داره چون به نظرم ایسوز خوب کاراییشو پس داده و نمره اش بیسته ولی این که چینی شده قضیه چیه کسی میتونه کمکم کنه
راستش قیافه مودم ایسوزه بیشتر به دلم یمشینه
این مارک زایکسل رو تاحالا نشنیدم
یکی کمک کنه پیر شین جوونها :)
منم همین مدل رو دارم ولی در موقع عدم استفاده خاموشه ....یه بررسی بکن ببین خدای نکرده ترافیک مصرف نمیکنه....نقل قول:
دیشب کولاک بود از ساعت 3/5 تا 4 هر 1 مگ دیسکانکت میشد!!
برای صبانت اینطوری هست نه برای شاتلنقل قول:
128 اکو رو هم بچه ها میگن برای بعضی ها شده 512 !
فقط ممکنه سالی یکی دوبار روی قبض تلفن 7 هزار تومن بابت بابت هزینه اینترنت بیاد که تا حالا من نفهمیدم این دیگه برای چیه؟ :2:نقل قول:
وگرنه اگه 24 ساعته هم آنلاین باشی با ADSL پول تلفن نمیاد
ما زنگ زدیم گفت دیگه از تخفیف انلاین نمیتونی استفاده کنی چون قبلا زنگ زدی(من کاری نکردم فقط زنگ زدم +شماره منزل رو دادم،اصلا حرفی هم از اینکه چه نوع سرویسی میخوام استفاده کنم نزدم .همین .فکر کنم دارن بازی در آرن) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مونده تخفیف کارت طلایی.شاتل میگه فقط باید کارت رو بدی یعنی شماره سریال رو قبول میکنه همراه با کارت/
دوستان کمک
من به یكی از دوستان شماره سریال دادم قبول كردند حالا به شما هم میدم ببین قبول میكنندنقل قول:
موفق باشید
اكويي هاي عزيز Opera 10 Beta 3 اومد. اين مرورگر حجم عكس ها رو كم ميكنه و در محدوديت حجميتون صرفه جويي ميشه.
کد:http://www.opera.com/browser/download/?ver=10.00b3
به نظر من برو مودم PLANET ADE-3410 بخر بین 40 تا 50 هست من خودم 40 گرفتم. نصبش فقط 5دقیقه هم کمتر کار داشت. نیازی هم به کانکشن نداره و به محضی که کامپیوتر رو روشن کنی وصله به اینترنت...نقل قول:
من که ازش خیلی راضیم...:10:
چرا بعضی شبا؟؟؟من سه ماهه که شب و روز 512 هستم....نقل قول:
سلام دوستان من تازه adsl گرفتم از شاتل Eco 128 . سرعت دانلودم بین 45 تا 55 هست . می خواستم بدونم خوبه یا بده ؟ چه جوریاس؟
بنده منظورم این بود:نقل قول:
128 اکو رو هم بچه ها میگن برای بعضی ها, شده 512 ! :46:
مشكلی كه با فونت فارسی داشت تو این نسخه حل شده یا نه؟نقل قول:
موفق باشید
فکر کنم به شما هم 512 دادن...خوبه حالشو ببر فعلا :31:نقل قول:
ایده آل نیست یعنی باید بالاتر از این هم میشد ولی چاره چیه...:31:نقل قول:
شوخی کردم فکر نکن سرعتت اینه موقتیه بعد یه مدت باید بیاد بین 16-18
آقا تموم شد !
با جواز کسب کارخونه بابام یهم 512 دادن بالاخره !
ببینم این شماره کارت طلایی رو پای تلفن دادم ولی گفت فردا که از شرکت اومد کارت طلایی همراتون باشه ! چی کار کنم ؟آخه یکی تو همین فروم بهم داد (دمش گرم :دی)
10 تومن رو بدم ؟ :دی
3 گیگ گرفتم حالا اگه کم اومد 5 می گیرم :دی