دوستان چهجوری میشه دونفره کرد ؟ یعنی یکی با کیبور یکی با جوی استیک ؟؟
توی تنظیمات setting هم رفتم اونجا همه چی مرتبه ولی بازم نمیشه !!
Printable View
دوستان چهجوری میشه دونفره کرد ؟ یعنی یکی با کیبور یکی با جوی استیک ؟؟
توی تنظیمات setting هم رفتم اونجا همه چی مرتبه ولی بازم نمیشه !!
شما باید توی تنتظیمات ستینگ خارج از بازی جوی استیک خود رو به بازی معرفی کنین
اگه سیستم شما جوی استیک رو شناسایی کرده باشه توی ستینگ هم مشخص میشه و شما اون رو به عنوان player 1 یا palyer 2 معرفی می کنین
سلام
من تا پریروز راحت داشتم بازی می کردم
دیروز ویندوز عوض کردم
دوباره xp ریختم
ولی وقتی pes رو اجرا می کنم
تو همون لودینگ قبل دمو می مونه
گیر نمی کنه ها
اون ستاره ها روشن خاموش می شن و از اون جلوتر نمی ره
من دارم بدون pes تلف میشم
بقیه ی بازی ها مشکل ندارن
کمک کنید :19:
دوباره بازی رو نصب کنید.نقل قول:
یا فایل های دی وی دی رو درون هارد بریزید و بعد نصب کنید.:11::11:
دوستان برای حل مشکل صدای گزارشگر که گیر میکنه patchی چیزی نیست؟
هر دو کارو کردمنقل قول:
بازم درست نشد
یکی کمکم کنه :41:
مشکلم این بود :
سلام
من با بازی pro evolution soccer 2009 این مشکل رو دارم :
من تا پریروز راحت داشتم بازی می کردم
دیروز ویندوز عوض کردم
دوباره xp ریختم
ولی وقتی pes رو اجرا می کنم
تو همون لودینگ قبل دمو می مونه
گیر نمی کنه ها
اون ستاره ها روشن خاموش می شن و از اون جلوتر نمی ره
من دارم بدون pes تلف میشم
بقیه ی بازی ها مشکل ندارن
کمک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی ترینر برای متوقف کردن زمان بازی نداره؟؟؟
با تشکر
سلام
یه سوال فنی از editor ها دارم اونم اینه که چجوری میشه رنگ چشم بازیکن ها رو تغییر داد مثلا رنگ چشم تورس واسه من روشنه مثل عکس زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام رنگ چشمشو سیاه کنم مثل این عکسه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کاری کردم نشد
یکی کمک کنه...
توی قسمت ادیت بازکنانی که فیس اونها رجیستر شده نمیشه رنگ چشم های اونها رو تغییر داد
شما می تونی فیس تورس رو توی PhotoShop وارد کنی و اونجا تغییرات لازم رو بدی و بعد اون رو وارد بازی کنی
ولی فکر کنم رنگ چشم تورس سبزه نه سیاه...
آدرس دانلود پچ (kit server) ، برای ادیت ساکر 09 و همچنین اضافه کردن لباس تیمهای لیگ انگلیس و اسپانیا و توپهای جدید رو میخواستم. (ببخشید نمیتونستم تو 1000 صفحه دنبالشون بگردم.) باتشکر اگر میشه به عنوان پیام به پروفایلم ارصالشون کنید این آدرس دانلود ها رو. یک دنیا ممنونتونم
بعد از 2 ساعت و خورده ای اومدم هیچکس به من جواب نداده دستون درست.
شما هم چقدر بیکاریدنقل قول:
بابا سوال من رو هم یکی جواب بده فقط میخواد چند تا لینک بزارید برا دانلود همین....آه
سلام دوستان
من هر کاری میکنم نمی تونم دسته رو همونطور که می خواهم (یعنی دقیقا مثل دسته سونی) تنظیم کنم ؟
باید چی کار کنم ؟ غیر از sitting خود بازی کاره دیگه ای نمیشه کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Setting داخل بازی نه یک Setting اکسترنال داره بازی وقتی گزینه گیم پد رو انتخاب می کنی می تونی دکمه ها رو درست کنی معمولا جای دکمه ها درست نیست حداقل جای دکمه Select و Start برعکس هست می تونی تغییر بدی به سادگی.نقل قول:
کیت سرور که شاید چندین بار توی تاپیک لینک هاش اومده ولی به یک مسئله باید دقت کنی که اگه کرکی بالاتر از کرک 1.20 رو ریخته باشی از کیت سرور نمی تونی استفاده کنی کرکی که باید استفاده کنی 1.20 هست لینک تمام این ها توی صفحه 701 همین تاپیک موجود هست یک پست تکمیل گذاشتم که یک پچ لایسنسر هست. به اونجا مراجعه کن و استفاده کن از اون پست مطمئنم که خواسته هات برآورده میشه باز هم اگه چیزی بود که بخوای بنده در خدمت هستم. موفق باشینقل قول:
یه مرد پیدا میشه برام فقط کیت لباس های لیگ برتر ایران رو یه جایی مثل رپید شیر اپلود کنه ؟:19:
برای کیت سرور میخوام
همراه map
محترمانه و عاجزانه:2:
با سلام
در مود bal پست من WB هستش. هر از گاهي با پست SMF تو تركيب تيم بازي مي كنم. مجموعا پس از چند دقيقه بازي، اين پست به توانايي هام اضافه مي شه؟
فکر کنم حدود 270 دقیقه بازی کردن در پست غیر تخصصی اون پست اضافه میشه یادش بخیر من با بدبختی همه پستهای هافبک و حمله رو یاد گرفتم چقدر هم زور زدم و یه روز حسین برنامه Pro Evo رو بهم معرفی کرد که در عرض 1 دقیقه میشد کل پستها رو فعال کرد.نقل قول:
[SIZE="5"]:20::20:[/SIZEمن میخووام لگو هارو وارد بازیکنم نمیتونم لطفا اگه کسی بلده دریغ نکه البته من نسخه جام باشگاه های اسیا رو بازی میکنم و تغییرات روش اعمال نمیشه.ممننوونن:20::20::20::20::20::20 ::20::20::20::20::20:
دیگه کمکم داره وقت خداحافظی از pes2009 با نزدیک شدن pes2010 میرسه !!!!
هم از ادیت داخل بازی میشه و هم با کیت سرور با برنامه GGS می تونی فایل BIN بسازی و کپی کنی توی کیت سرورنقل قول:
بابا میگم تمام این راه هارو اجرا کردم ولی نشد تو رو خدا اگه از تو سیو های بازی میشه کاری کرد بگید تا انجام بدم
این نسخه جام باشگاه های آسیا اصلا لگوهاش تغییر میکنه
شما كيت سرور رو نصب كرديد ؟
اين نسخه جام باشگاههاي آسيا نقشه كيت سرورش يكيه ؟
اگه يكيه كه بايد اعمال بشه و اگه يكي نيست مطمئنا اعمال نميشه
حالا كدوم يكيه ؟
نسخه كيت سرورتون ؟
داخل كيت سرور پوشه مخصوصش وجود داره لازم نيست كاري بكني فقط توش كپي كن
مشخص نیست این pes 2010 دقیقا کی میاد؟
توی بازی پرتقال - مجارستان تبلیغاتش دور زمین بود...
دقيقا ده روز ديگه ...
بحث در مورد PES 2010 در اینجا لطفا:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=310550
من کیت سرور 8 رو دارمنقل قول:
مگه لگوها هم نقشه میخوان
سلام
من پس از اجراي پچ 1.4 كه جناب krauser معرفي كردن مشكل سيو بازيم حل شد اما در عوض تيمهاي ايراني در ليگ باشگاههاي اسيا حذف، اسامي بازيكناي تيم ايران بهم ريخته و بازيكناي كلاسيك نيز از بين رفتند. لطفا راهنمايي كنيد و اگه اپديتي چيزي مي خواد معرفي بفرماييد. مثلا در مسترليگ نه تيم ملي ايران هست نه تيماي باشگاهي ايران
همچنين اگه پچ ليگ برتر ايران هم هست معرفي كنيد. اگر هم پچها جاي جداگانه اي هستند بگيد. فقط خواهشا اين پچها طوري نباشه كه سيو قبليا از بين بره!
راستي راهنماي بازي و تركيب كليدها رو هم اگه داريد بذاريد (مي دونم همه اينارو قبلا صد بار معرفي كرديد حالا يه بارم براي تازه واردا بذاريد)
ممنون
دوستان سلام
من روزانه حدود 2 ساعت pes 2009 بازی میکنم ولی تازگی lcd خریدم و وقتی تو رزولیشن خود lcd که 1680*1050 هست بازی میکنم یک خطی وسط صفحه هست و اذیت میکنه البته مشکلی تو اجرای بازی ندارم و خوب اجرا میشه ولی این خط اذیتم میکنه راهی هست که بشه درستش کرد میترسم چند روز دیگه که pes 10 اومد اونم همینجوری بشه سیستم هم تو امضام هست........
ممنون
سلام.برو تو انجمن مشکلات سیستم بپرس سریع تر و بهتر به جوابت میرسی.:11::11:نقل قول:
یا هرتز مانیتور رو بذار روی 75 یا اینکه گزینه vsync رو فعال کن البته راه اول توصیه میشه برای روان اجرا شدن بازینقل قول:
تو این رزولیشن فقط 60 هرتز داره و بیشتر نمیشه البته روی یک lcd سامسونگ هم امتحان کردم تو رزولیشن بالا همین مشکل بود فکر کنم از بازی باشهنقل قول:
پس چاره ای نداری جز اینکه vsync رو فعال کنینقل قول:
كسي جواب ما رو نمي ده؟! مستر krauser؟نقل قول:
حمل بر بی ادپی نشه یه وقت فکر نکنی بی توجهی می کنم موضوع اینجاست که هیچ نظری در مورد مواردی که توسط ویرایش های مختلف شرکت ها دستکاری شده ندارم و هیچ ساپورتی نمی کنم این موارد رو پچی که من ساختم بر اساس چیزهای رسمی هست آپشن فایل بر اساس آخرین CV0f تهیه شده لباس ها فقط اونهایی که Fake هستند وارد شده کلا پچ من یک بسته مکمل برای اصلاح موارد لایسنس نشده هست و یک ویرایش سلیقه ای نیست واسه همین هیچ تضمینی برای استفاده کسانی که بازیشون Already ویرایش و دستکاری شده نمی دم. و واقعا هم نمی دونم مشکل هایی که بروز می کنه از کجا ناشی میشه. موفق و پیروز باشینقل قول:
باشه حالا كه ايرادات رفع نمي شه لااقل اگه پچ ليگ برتر ايران هست و همچنين راهنماي بازي و تركيب كليدها رو اگه داريد بذاريد ممنوننقل قول:
پچ لیگ ایران رو ندارم راهنمای بازی و کلید ها توی خود بازی هست.نقل قول:
vsync رو فعال بكني اين رگه ها از بين ميرن اما كمي دچار افت فريم ميشي كه بازم چون روي ال سي دي فريم ثابتي هستش درست و جور درميادنقل قول:
شايد گاهي وقتا موقع نشون دادن استاديوم كمي گير بكنه
سلام
بعد از نصب بازی وقتی بازی رو اجرا می کنم میگه cd رو بزار! ، نیاز به کرک داره یا با cd اجرا می شه؟
اگه نیاز به کرک داره لطفاً کرک رو برام آپ کنید ، چون cd ندارم!
موفق باشید...
آقا من ميخوام جاي 2تا از دكمه ها رو عوض كنم كه اررور ميده و ميگه نميشه-دكمه str/def با دكمه special control
آخه ميخوام شوت بغل پا بزنم و با دكمه مخالف با دست راستم راحتترم.
چطور ميتونم اين اررور رو برطرف كنم؟؟
درایور مانیتورت رو نصب کردی؟نقل قول:
اگه فقط 60 هرتز داری احتمالا درایور نصب نیست
دوستان میشه با یه کابل شبکه این بازی رو دو نفره با دو تا لب تاپ انجام داد؟
اگه راهنمایی کنید به احتمال 99% میرید توی بهشت