سلام مهدینقل قول:
پرداخت کنم فردا؟
Printable View
سلام مهدینقل قول:
پرداخت کنم فردا؟
من خودم هنوز پرداخت نکردمنقل قول:
فردا به احتمال زیاد بریزم
انلاین پرداخت کنیم یا بریم بانک چند روزه منو باز میشه؟نقل قول:
کسری بودجه کشور بر دوش دانشجو بدبخت . فلک زده پیام نور....
انتظار نبایدداشته باشیم با این نظام اموزشی هرکدوممون تو اینده یه کسی بشیم:n08:
۷۲ساعتنقل قول:
انلاین بریز.
بعد 72ساعت از موقع انتخاب واحدمون گذره؟ یا باز وقت مجدد میدن؟نقل قول:
نقل قول:
هیچی مشخص نیست این روزا !
اگه نتونی انتخاب واحد کنی باید تو حذف و اضافه این کارو انجام بدی !
خدا این آموزش پروش ایران را خراب کنه از بنیه و اول از همه پیام نور را.خدا تمام مسولینشا لعنت کنه که هر روز یه بامبول در میارن.لعنت بر همه ی مسوولین پیام نور.
دلیل تفاوت ۲۰۰۰ تومانی شهریه در دو بخش پرداخت الکترونی و عادی محاسبه نشدن مبلغ بیمه در پرداخت الکترونی می باشد.
اگه تفاوت بیش از این هست که باید دلیلش در بخش پرداخت الکترونی می باشد که ترم تابستان (۳۹۱۳) به صورت پیشفرض می باشد که باید به نیمسال پاییز (۳۹۲۱) تغییر وضعیتش دهید تا مبلغ رو به صورت دقیق نمایش دهد.
مبلغ 2000 تومان؟نقل قول:
ولی در ارشد یه چیز دیگس ! در فرم الکترونیکی مبلغ بیشتری رو زده ولی در فرم عادی کمتر
چرا؟
یعنی من الان بخوام نمره دروس تابستونمو ببینم باید شهریه پاییز رو پرداخت کنم؟؟؟
مملکته داریم ما؟؟؟دانشگاهه داریم؟؟؟
تمام گزینه های کارنامه و نمره رو برداشتن یعنی چی این مسخره بازیا آخه؟؟؟؟؟ :n29:
آقا من شهريه ثابتم ميشه 98 تومن ولي فرم واريز 83 و خورده اي بود كه پرداخت كردم. الان ميبينم رفته تو ترم قبل و الان من از ترم قبل همين 83 و خورده اي كه ريختم بستان كاري دارم و ترم پايين 98 تومن بدهكاري!! الان من چيكار كنم؟ فردا ساعت 2 و نيم انتخاب واحدم هست
نقل قول:
سلام
مبلغی که در قسمت
منوی اصلی –> آموزش –> گزارش های آموزش –> شهریه –> لیست ها و آمارها–> فرم واریز وجوه دانشگاه پیام نور
زده شده است را واریز نمایید
خوب پرداخت كردم و صفر شد ولي باز نشد! اينطوري نميشه بايد فردا صبح يه دست برم دانشگاهنقل قول:
اگه صفر شد ، احتمالا تا فردا ظهر باز میشه !نقل قول:
دوستان توی قسمت منوی اصلی –> آموزش –> گزارش های آموزش –> شهریه –> لیست ها و آمارها–> فرم واریز وجوه دانشگاه پیام نور برای من زده بدهی 183ت(هم شهریه ترم تابستون هم شهریه ثابت این ترم) ولی وقتی میرم توی پرداخت الکترونیکی زده بدهکاری 168ت.حالا باید چیکار کنم؟
نقل قول:
مبلغی که در قسمت
منوی اصلی –> آموزش –> گزارش های آموزش –> شهریه –> لیست ها و آمارها–> فرم واریز وجوه دانشگاه پیام نور
زده شده است را واریز نمایید
اگه تفاوت بیش از این هست که باید دلیلش در بخش پرداخت الکترونی می باشد که ترم تابستان (۳۹۱۳) به صورت پیشفرض می باشد که باید به نیمسال پاییز (۳۹۲۱) تغییر وضعیتش دهید تا مبلغ رو به صورت دقیق نمایش دهد.نقل قول:
مبلغ 2000 تومان؟
ولی در ارشد یه چیز دیگس ! در فرم الکترونیکی مبلغ بیشتری رو زده ولی در فرم عادی کمتر
چرا؟
دوستان عزيز مبلغي كه در فرم واريز شهريه (گزارش 163) زده شده رو به صورت دستي در قسمت پرداخت الكترونيكي وارد كنيد و وجه رو واريز كنيد.
اصل فرم واريز شهريه (گزارش 163) مي باشد
سلام
رفتم بانک پرداخت کردم..تا چند روز منو من باز میشه؟
حماسه ای دیگر از پیام نور !!!:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اگه آنلاین پرداخت کنیم بعدا ممکنه برای این 2000 سایت باز نشه انتخاب واحد کنیم ؟نقل قول:
سلام دوستان. آقا یه 79 تومن برای من هم بدهکار زدند.
این که تا پرداخت نکنم نمیشه انتخاب واحد کرد که درست,
فقط میخوام بدونم اگر الان نپردازم و بذارم یکی دو هفته دیگه و الان نه پول بریزم و نه انتخاب واحد کنم
بعدا توی زمان حذف و اضافه میتونم انتخاب واحد کنم؟؟؟ یا احتمال داره بازی در بیارن؟ مشکلی پیش میاد؟
این شهریه ثابته.که سیاست کثیف جدیده پیام نور.وتا نریزی نمیزارن انتخاب واحد کنی.نقل قول:
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
کاملا باهات موافقم دوست مننقل قول:
وارد سایت گلستان میشی و میزنی ورود به سیستم وارد نمیشه مثل اینکه خیلی شلوغه.هرکاری میکنم وارد نمیشه
به نقل از سایت گلستان: در صورت پرداخت از طريق مراجعه به شعب، مدت زمان تغيير وضعيت دانشجو از حالتنقل قول:
بدهكار به فعال پس از پرداخت شهريه از 24 تا 72 ساعت مي باشد.
عامو جون :دی از ما صبح باز شد مگه ندیدی حماسه جدید پیام نورا؟ نیم ساعت پس از پرداخت حساب من صفر شدنقل قول:
فقط باید اطلاعاتم رو تکمیل کنم که سرعت پایین و باز نمیکنه ? :دی
چند ساعته نمیتونم وارد سایت بشم.بعدش میری میبینی همه کلاسا پر شده.فقط بلدن پول بگیرن
من با این که شهریه ثابت رو واریز کردم باز هم برام بدهی زده و گذینه ثبت نام نیست
خاک بر سر این پیام نور هر چی کثافت کاری هست سر ما در میارن
29 ماهم انتخاب واحد کردم 27 ماه بعدش امتحان دادم اون هم از یه کتاب 600 صفحه ای گنگ اونوقت اونهم با کامپیوتر که کمترین شانس تقلب رو هم نابود کرده بود
نفهم ها حتی یکم به فکر دانشجو نیستن هر کاری میکنن که حال پیام نوری ها رو بگیرن
یکی از دوستام که همون رشته منو تو دانشگاه ازاد میخونه تو درسی که من بعد 3 بار با 10 قبول شدم رو با نمره 18 قبول شد و اصلا هم از نمره ای که بش داده بودن رازی نبود
ای خـــــــدا خلاصمون کن:n03:
دوست عزیز ، بیسواد که نیستم ، یکبار بالا گفتی گفتم تو پرداخت الکترونیکی مبلغ بیشتری رو زده تا فرم عادی ، ربطی به ترم تابستان یا پاییز نداره !نقل قول:
دوستان توجه کنید ، در حال حاضر خود مسئولین پیام نور هم نمیدونن چه غ ل ط ی کردن و به توبه افتادن ....... ترم مسخره ای رو پیش رو داریم ، مطمئن باشید
+
بچه ها کسی تونسته انتخاب واحد کنه ؟ :n02:
من شهریه رو پرداخت کردم الان پیغام"به دليل عدم تاييد اطلاعات دانشجو در پردازش "تکميل و تاييد اطلاعات شخصي دانشجو"، امکان انجام ثبت نام وجود ندارد." میده!
تکمیل کردم و تایید هم کردم ولی هنوز این پیغام رو میده !
---
ویرایش!
درست شد (شرمنده)
تاریخ انتخاب واحد هم برای من زده 14/6! الکی انقدر عجله کردم:n02:
ترافیک بالا و شلوغ ، باعث ترکیده شدن درگاه بانک صادرات شد !!!!
به گزارش خودم : رئیس بانک صادرات در اقدامی بی سابقه ، به رئیس دانشگاه پیام نور لعنت فرستاد !
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور: زمان ثبت نام پذیرفته شدگان مهرماه ۹۲ دانشگاه پیام نور بر اساس تاریخ های زیر می باشد:
ثبت نام و انتخاب واحد ورودیهای جدید کارشناسی وکارشناسی ارشد آزمون سراسری سازمـــــــان سنجـــــش ۳۰ شهریورماه ۱۳۹۲ لغایت ۵ مهرماه ۱۳۹۲
ثبت نام و انتخاب واحد ورودیهای جدید کارشناسی پیوسته ، ناپیوسته و کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور ۱۴ شهریور ۱۳۹۲ لغایت ۱۸ شهریور ۱۳۹۲
شایان ذکر است ثبت نام و انتخاب واحد پذیرفته شدگان در سامانه جامع خدمات آموزشی گلستان به آدرسreg.pnu.ac.ir می باشد.
مدارک موردنیاز برای ثبتنام:
۱- اصل و تصویر کلیه صفحات شناسنامه.
۲- اصل و تصویر کارت ملی.
۳- عکس با زمینه روشن.
۴- اصل و تصویر مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه(برای آقایان).
۵- گواهی تاییدیه سهمیه ایثارگری از مراجعه ذیربط مربوط به استفاده کنندگان از سهمیه ایثارگری(فقط پذیرش فراگیر)
۶- گواهی اشتغال به کار و اصل حکم کارگزینی مربوط به استفاده کنندگان از سهمیه کارمندی. (فقط پذیرش فراگیر)
۷- اصل و تصویر مدرک تحصیلی.
۷-۱- برای پذیرفتهشدگان مقطع کارشناسی پیوسته:
الف: اصل و تصویر گواهی، دیپلم متوسط نظام جدید یا (اصل و تصویر گواهی دیپلم متوسطه نظام قدیم).
ب: اصل و تصویر ریز نمرات دورههای متوسطه نظام جدید و پیش دانشگاهی (یا اصل و تصویر ریزنمرات دوره متوسطه نظام قدیم).
ج: اصل رسید پستی تأییدیه تحصیلی دیپلم متوسطه نظام جدید و پیش دانشگاهی (یا اصل رسید پستی تأییدیه تحصیلی دیپلم متوسطه نظام قدیم)
۷-۲- برای پذیرفتهشدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته «کاردانی به کارشناسی»
- اصل و تصویر مدرک فوق دیپلم (مدرک کاردانی مورد تائید شورای عالی انقلاب فرهنگی یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی) با قید معدل.
نکته: لازم به ذکر است پذیرفته شدگانی که مدرک کاردانی آنها فاقد معدل میباشند لازم است نسبت به ارائه گواهی فارغالتحصیلی دارای معدل در مقطع کاردانی اقدام نمایند.
۷-۳- برای پذیرفتهشدگان مقطع کارشناسیارشد:
- اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در آن معدل دوره کارشناسی قید شده باشد.
تبصره ۱: پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) نمی باشند؛ لازم است اصل گواهی دانشآموختگی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسی (لیسانس) را ارائه نمایند که در آن عبارت زیر قید شده باشد.
«اشتغال به تحصیل نامبرده مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی میباشد.»
تبصره۲: بر اساس مصوبه شماره ۳۶۸ مورخ ۳ بهمن ماه ۱۳۷۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی، طلاب و فضلاء حوزه علمی که بر اساس مدارک صادر شده مدیریت حوزه علمیه قم و مشهد دوره سطح دو را با موفقیت گذراندهاند، همانند دارندگان مدارک کارشناسی میتوانند در رشتههای علوم انسانی این دوره تحصیل نمایند.
تبصره ۳: اصل و تصویر مدرک کاردانی برای دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته.
چگونگی و نحوه ثبت نام و انتخاب واحد متعاقبا از طریق همین سایت در زمان ثبت نام و انتخاب واحد اعلام و اطلاع رسانی خواهد شد
تذکر مهم:
الف) در مقطع کارشناسی بر اساس شرایط و ضوابط معدل کتبی برای دیپلمههای شاخه نظری (نظام سالی واحدی) شامل رشتههای ریاضی و فیزیک، علوم تجربی، ادبیات و علوم انسانی و علوم و معارف اسلامی که از سال ۱۳۸۴ به بعد (سال ۱۳۸۴ لغایت سال ۱۳۹۲) دیپلم خود را اخذ نمودهاند، ۲۵ درصد تأثیر مثبت داده شده است.
ب) پذیرفتهشدگان نیمسال اول سال تحصیلی ۹۳-۹۲ حداکثر تا تاریخ ۳۱ شهریورماه ۱۳۹۲ فرصت دارند آخرین مدرک تحصیلی خود را ارائه نمایند.
خب این مبلغ رو اینجا زده 180ت ولی توی پرداخت الکترونیکی زده 167ت.منم که نمیخوام برم بانک.اگه حضوری میخواستم پرداخت کنم حرف شما صحیح بود ولی میخوام با نت پرداخت کنم که زده 167ت.حالا بصورت دستی مبلغ رو عوض کردم و زدم 180ت ولی مگه درگاه بانک صادرات کار میکنه.پکیده.ترکیده.حالا پرداختم بکنیم باید بریم اطلاعات ویرایش کنیم و تازه بعدش امیدوار باشیم اجازه ی ثبت نام بده و بعدش میریم میبینیم همه ی کلاس ها پر شده و بازم از نمره ی کلاسی خبری نیست.واقعا افتضاحهنقل قول:
نقل قول:
آره ، شما به صورت دستی مبلغ بیشتر رو وارد کن ( 180 ت ) و به درگاه بانک صادرات وصل شو ( اگه بتونی بشی ، از بس شلوغ ) بعد از پرداخت باید صبر کنی بدهی رو صفر کنه و بتونی اطلاعتت رو ویرایش کنی و بعد بری انتخاب واحد .... اگه خواستی یه دیداری هم با عمه ی رئیس پیام نور داشته باش !
این قسمت رو کاملا موافقم.حتما دیداری خواهم داشت اونم چه دیداری.دهن مارو سرویس کردننقل قول:
آقا مهدی شما که بیشتر حرف سیا-سی میزنی :n08:نقل قول:
---
خب چرا الان میریزید ؟ بمونید ساعت 3 نصف شب :n09: ( بانک بازه دیگه اونموقع ، آره ؟:n02: )
ترم بعدش حالا معلوم نیست چه اتفاقی بیفته ... فکر کنم متغیر و ثابت رو باهم بگیرن :n02:و برای تشخیص هویت علاوه برای تایید اطلاعات شخصی باید اولیای خود را همراه خود بیاورید :n02:
باز تا نیم ساعت پیش وصل میشد به بانک صادرات ولی واریز نمیکرد ولی الان میزنه This page can't be displayed.کلا ترکید
اعصاب نذاشتم برامون بابا !نقل قول:
شما کسری بودجه دارید به درک ، به ما چه که باید پولتون رو تامین کنیم ، اینقدر شرف ندارید که بدونید شاید دختری ، پسری خونواده نداره ، بابا نداره ، مامان نداره ، با کارگری پول جمع میکنه
اینقدر وجدان ندارید که بفهمید شاید براش جور کردن آنی این پول سخت باشه ! فقط به فکر پوشوندن گند کاری خودتون هستید !
2 ساعته دارم تلاش میکنم ، اما درگاه بانک باز نمیشه !