به نظر من آسیاتک اگه پینگ سرویس هاش را پایین بیاره یعنی زیر 200 باشه بهترین سرویس دهنده اینترنت در
ایران هست ...
Printable View
به نظر من آسیاتک اگه پینگ سرویس هاش را پایین بیاره یعنی زیر 200 باشه بهترین سرویس دهنده اینترنت در
ایران هست ...
مخابرات خیابون ما برعکس عمل میکنهنقل قول:
اولا خالی نداره اصلا
دوما نا محدود مخابرات ما نمیده نمیدونم چرا
اول میخواستیم مخابرات بگیریم
راستی کدوم سرویس مخابرات این سرعتی که گفتیو میده؟؟؟نقل قول:
دو مگ محدود
سلام.عید همگی مبارک
دوستانی که یک مگ دارن با عنوان نوع سرویس لطفا یه تست سرعت بذارن.ممنون
سلام دوستان نوروز مبارک
الان ساعت 1:37 دقیقه است ولی شما 12:37 در نظر بگیرید برا اسیاتک :n02:
این دفعه دیگه حواسم رو جمع کردم الکی ترافیکم کم نشه به خاطر این ساعت ها
الان که ساعت 1:8 دقیسقه هست سرور آسیاتک هم همینطور دانلود دارم رو 200
پس چرا سایت آسیاتک ساعتش به روز نشده؟
عیدی نداد این شرکت خسیس؟
شاتل دو گیگ به سرویسای حجمی داد
اینم هدیه شاتل به مشترکاش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1 مگ 20 گیگ 1 ماهه
این آسیاتک هم سرویس 1544 رو خیره سرش داده دیگه !
درود و خسته نباشد و عرض تبریک عید نوروز بر شما . برای عید برنامه ی جالبی در نظر گرفتید آیا ؟ مثلا هدیه و ... نظرات همكاران:
(18249) 1391/12/29 01/01/1900 08:56:00 AM
با عرض تبريك سال نو : تعرفه هاي شركت آسيا تك با سرويس هاي جديد از جمله سرويس 1544 تغييري نسبي داشته اند. لطفا بري راهنمايي بهتر با شماره 1544 داخلي 1 تماس حاصل فرماييد.
واقعا باید از برادران و خواهران زحمت کش آسیاتک تشکر کرد!عجب عیدی! ! عیدی از این بهتر که سرویسارو برامون گرون کردن؟
واقعا متاسفم براشون شاتل 2 گیگ داده
نقل قول:نقل قول:آقا من حرفم رو در مورد سرعت دانلود 20 با مرورگر پس میگیرم!!! اما اینکه کیفیت همه سرویس دهنده های اینترنت در ایران پایینه رو هیچوقت پس نمیگیرم. مورد اول رو پس میگیرم، چون ایراد از مرورگر Opera هست و با مرورگرهای دیگه همون حداکثر سرعت رو دانلود میکنهنقل قول:
راستی چرا شماها پینگتون حتی وقتی از ایران میگیرید انقدر بالاست؟!!! الآن چند نفری تست گذاشتن برام عجیب بود!!! مال من امروز 1 فروردین 1392 در ساعت 3:26 ظهر اینه: ( سرویس 2 مگ نقره ای نا محدود )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سرور آلکمار هلند پینگ 349 داد
با سرور آمستردام هلند پینگ 348 داد
با سرور آنکارا ترکیه پینگ 330 داد
با سرور بارسلونا اسپانیا پینگ 336 داد
با سرور فرانکفورت آلمان پینگ 270 داد
با سرور شیکاگو آمریکا هم پینگ 289 داد
دوست عزیز ۲۲ گیگ هدیه سرویست هنوز تموم نشده؟!نقل قول:
سلام خدمت اساتید گرامی
سال نو به همتون مبارک
من خودم از آسیاتک استفاده میکنم ، ولی سرویسهای جدیدش رو هنوز تست نزدم !!
اگه کسی از بچه ها تست زده می خواستم ببینم سرویس 1024 نامحدود برنزی آسیاتک چقدر ریته سرعت میده با IDm ??
و سوال دیگم سرویس اینترنت 2048 پرسرعت کیمیا 10 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رايگان) چقدر ریت سرعت شبانه میده ؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب سوالامو بدین
ساله خوشی واستون آرزو می کنم .
موفق باشید
سلام.سال نو شما هم مباركنقل قول:
سرويس نامحدود 1 مگ برنزي بين 90-85 سرعت ميده البته ميانگين به ساعت.سرعتي كه idm ميده ملاك نيستش.
محدود هم چون ندارم اطلاعي ندارم.
پینگ من با سرور ایران 15-25 ه اولی صبح دومی شب...نقل قول:
مشکل اپرا نیست....
تو ورژن جدید بعضی از مرور گر ها مثل idm یا ida، دانلود چند کانکشنی شده.... مثلا google chrome
دو مگ محدود قبلا 256 تا میداد شبانه!
اما الان افت داره....
راستی دوستان crm آسیاتک بالا نمیاد؟ 3 مگ حجم دارم! تکلیف ما چیه الان؟!
خاک بر سر این طراحی سایت! یک هفتس خود سایت بال نمیاد الانم
crm
امروز یه فایل دانلود کردم سرعتش 610 تا بود، یکم بالا پاین داشت... در حد ده تا
دوستان این نامحدود های اسیاتک برنزی و نقره ای و طلایی چه فرقی داره؟!
راستی 256ش پینگ اش با تهران فکر میکنین چنده؟!
سرعتشون تا حجم مشخص شده، بالاتره...نقل قول:
حدود 30!
پینگ ایرانش به چه درد میخوره؟!
خب میتونی بگی پینگ اش با خارج چطوره؟!
ایرانش رو میخواستم با ماله خودم مقایسه کنم
الان این 256 برنزی رو بگیرم بهتره یا 128 نقره ای؟!
سرعتش واسه هر کدوم چطوره؟!
256 برنز 25-32 تا بهت میده...نقل قول:
128 رو نمیدونم... اما بعد اون حجمش 15-16 تا بهت میده... گرفتی به ما هم بگو سرعتش تو اون حجم مشخص چطور بود
سرور خارج رو 350...
تست کردم مشکلی نداشت.نقل قول:
سرعت توی اون حجم مشخص 35 کیلوبایت هست؟؟؟؟ یا وقتی به رایگان میرسه؟:n13:نقل قول:
اگه توی حجم مشخص شده سرعت اینقدر هست، سرویس های حجمی چی، سرعت اونا هم تو همین مایه هست؟ ممنون
اون سرعت وقتی به رایگان میرسه همونقدره یعنی35-نقل قول:
سرویس های حجمی فرق دارن سرعت رو بالا میدن تا طرف ترافیک تموم کنه که دوباره شارژ کنه یا ترافیک بخره
سرعتا چرا پایین اومده من دارم با 110 دانلود میکنم در حالی که همون لینک رو با 400دانلود میکرم.
برای شما هم همینطوره؟
اون لینکو که دانلود کردی با 610 بگو منم تست کنم مرسینقل قول:
دوستان تو سرویس های نامحدود یعنی ممکنه سرعتا متفاوت باشه تو مناطق تهران ؟؟؟ به امتحانش میرزه ؟ یا همین محدود تمدید کنم ؟
دیگه بدبخت شدیم.الان زنگ زدم 1544گفتن که تمام سرویس های حجمی رو سرعت اصلیش یعنی 512 80تا میده
به خاطر تغییر قیمت سرویس ها:n28:
نه بابا من الان با 128 حامی 280 تا 300 دانلود تست کردم
آره ولی من بعضی اوقات 300 میره ولی الان گفتن اجرا شده.حجمی رو سرعت واقعی بدن؟اگه انجوری بشه من که انصراف مدم
خوب اونجوری بشه نامحدود میگیریم دیگه
حرف مفت میزنن این دزدا،اگه سرعت واقعی میداد که خوب بود،الان 2 مگ محدود من تو شبانه سرعت 120 میده که باید مثلا سرعت 256 بده در اصل برای 2 مگ!!!نقل قول:
سرعتم یه هفته بود اومده بود رو 8 تا 200 یعنی از 450 کمتر نمیشد من که زنگ زدم گفتم حجمی 512 دارم گفتن سرعتتون باید 80 باشه درسته.من که بهشون گفتم حجمی سرعتشون بالاتره تا نا محدود گفتن الان چون تغییر قیمت دادیم سرعت ها رو واقعی کردیم حالا بزار این تعطیلات کنار بره به حسابمون میرسن:n02::n28:
update فایل Kaspersky از سایت --------- بود....نقل قول:
پورت شما رو چنده؟
5120؟
شایعه! بعید میدونم! از کی تا حالا شعور ساپورت شرکت ها توانایی تفکیک سرویس حجمی از غیر حجمی رو داشته؟
مگه طرف مخش تاب داشته باشه که نامحدود 128 رو نخره 12500 بعد بره 6 گیگشو بخره و 17 تومن بده؟!
سیاست سرویس محدود بالا بودن سرعته وگرنه ما از خدامونه این تزدی رو زودتر تمومش کنن!!!!!!
در یک صورت همچین چیزی انجام میشه که شایعه مخابرات مربوط به کاهش دادن سرعتا درست باشه.... در اون صورت یکی باید یه. dvd خام ببره بده بشون بگه زحمت بگش دانلود کن، تا این dvd پرشه... شاید معنای حجم رو بفهمن!
اون زمانی که هارد pc ها رو 20-80 گیگ بود ما همین سرعتارو داشتیم الانم که 500 کمه کم تا دو ترابایته معمولا، ما باز همین سرعتارو داریم!
راستی احیانا عیدی ندادن؟