ممنون بابت راهنمایی ولی این کار رو هم کردم و فایده ای نداشت / آخه مشکل اینه که هدینگ 2 و 3 هیچ تفاوتی با هم ندارن ولی هدینگ 3 نمیدونم چرا این بلا سرش میاد!:44:نقل قول:
Printable View
ممنون بابت راهنمایی ولی این کار رو هم کردم و فایده ای نداشت / آخه مشکل اینه که هدینگ 2 و 3 هیچ تفاوتی با هم ندارن ولی هدینگ 3 نمیدونم چرا این بلا سرش میاد!:44:نقل قول:
نقل قول:
ممنون از توجه تون.
آره این موارد رو چک کردم اما اثری نداره.
آفیس 2007 نصب کردم.
شما فونت رو ذخیره کردی تو فایل ورد ببینی درست میشه یا نه؟نقل قول:
اون فاصله ی متن از شماره، جایی که تو قسمت زیر نشون دادم تغییر داده میشه. اون عدد Numbering اتوماتیک هست دیگه؟نقل قول:
دقت کنید که حتما روی عدد راست کلیک کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل فقط روی این ویندوز هست؟ یا همین آفیس روی سیستم های دیگه هم همینطوریه؟نقل قول:
شاید مشکل از زبان ویندوز شما باشه. :n27:
نقل قول:
مشکلم حل شد :n02:
مشکل مربوط به نصب نبودن ink correction توی قسمت regional and language بود.
بازم ممنون از توجه تون :n12:
به همون قسمتی که مشخص کردین رفتم و تغییر دادم ولی بازم درست نشد / اما بعد در ورد 2007 در همون قسمت گزینه more رو زدم و یه قسمتی داشت با عنوان follow number with دیدم که این قسمت روی گزینه tab character هستش. دو تا گزینه ی دیگه کنارش بود با عنوان space و nothingنقل قول:
گذاشتم رو space مشکل حل شد:n06:
خیلی ممنون بابت راهنمایی:n16::n12:
سلام و تشکر بابت زحماتی که میکشید؛ یک مشکل در هنگام کار با وُرد برایم پیش آمده است؛ چطور میتوانم یک جدول را به دو قسمت تقسیم کنم تا کل جدول وارد صفحه ی بعدی نشود.
لطفاً اگر میتوانید کمک کنید در مضیقه ی زمانی هستم. اجرتان با خدا
پس چی شد خیلی محتاجم به این ترفند باید سریعاً آماده اش کنم دوستان کسی نیستت؟؟
نقل قول:سلامنقل قول:
شما باید در نرم افزار WORD در سطری که می خوای از بعد از اون جدول نصف بشه کلیک کنی و در قسمت TABLE TOOLS سربرگ LAYOUT گزینه SPLIT TABLE را بزنید.
موفق باشید
نقل قول:نیم ساعت؟ :n02::n16:نقل قول:
در اصل که باید خودش اینکار رو انجام بده، یعنی سطرهای جدول رو منتقل کنه، مثل عکس پایین که گذاشتم:
ولی اگر خیلی نیاز بود، روی یکی از سطرها کلیک کنید، بعدش از سربرگ Layout اون دکمه ی Split Table رو بزنید:
روش اصلیش هم پیدا کردم، شما باید تمام Table رو انتخاب کنی، بعدش از سربرگ Home به Paragraph بری و در سربرگ دوم، گزینه ی دوم رو غیرفعال کنی :n02:نقل قول:
این روش رو که رفتی، میشه مثل جدول من، یعنی بدون مشکل میره صفحه بعد.
[QUOTE=Mr.Pooya;8255270]سلام
شما باید در نرم افزار WORD در سطری که می خوای از بعد از اون جدول نصف بشه کلیک کنی و در قسمت TABLE TOOLS سربرگ LAYOUT گزینه SPLIT TABLE را بزنید.
موفق باشید[ /QUOTE]
خدایا شکرت که کارم راه افتاد. خیلی دست مریزاد دارید mr.pooya و soroosh_cz البته راستش را بخواهم بگم با توضیحات آقا پویا نتونستم پیدا کنم ولی با عکسی که آقا سروش عزیز گذاشتند مشکل من حل شد. ناامید شده بودم. انشالله ائمه ی اطهار همیشه از شما دو بزرگوار دستگیری کنند.
نمیدانم چطور باید تشکر کرد
:n01:
سلام
چندتا سوال مهم راجع ورد:
1- چرا بعد از گیومه فونت انگلیسی میشه؟ چیکار کنم نشه؟
2- شماره پاورقی تو ورد من جلوی کلمه درج میشه چیکار کنم روسر کلمه درج بشه؟
1)گیومه میزنی یا کوتیشن؟ « » یا " "؟ علی القاعده که نباید زبان ورد عوض بشه. ولی یه گزینه هست تو Options>Advanced>Editing Options گزینه ی آخرش احتمالا فعال باشه برات. اونو غیرفعال کن ببین مشکل برطرف میشه؟نقل قول:
2) پاورقی اتوماتیک میزنی یا دستی؟ وقتی پاورقی میزنی، به طور اتوماتیک بصورت Superscript باید بشه یعنی مثل توان. اگر نشده، خودت عددش رو انتخاب کن و از اینجا فعالش کن:
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
ایا این امکان در ورد وجود داره که مشابه منوی recent document ولی برای تمامی فایلهایی که از ابتدای نصب برنامه تا کنون در ان تایپ شده رو پیدا کرد؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
سلام تشکر از پاسخ هانقل قول:
اما اولی که فعال نبود (البته منظورم کوتیشن بود)
دومی هم یه راه دیگه نیست که دستی تغییر ندم
یه مشکل دیگه امروز برام پیش اومد و اینکه تنظیمات پاورقی را راست چین کردم(هردو گزینه که اسمشم بلد نیستم) و به عنوان پیش فرض همیشگی کلیک کردم اما باز هنگام ایجاد پاورقی میرفت سمت چپ و مجبور میشدم یکی یکی دستی راست چین کنم
راستی من چطور میتونم مثل شما یه شکلی از ورد بیارم تو این صفحه؟
سلامنقل قول:
اگر به رجیستری ویندوز دسترسی دارید، موارد بیشتر توی آدرس زیر هستن:
حالا اون عدد 14 بسته به ورژن آفیس احتمالا متفاوته :n16:کد:HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\Word\File MRU
اینجا چند مشکل هست.نقل قول:
اول اینکه: شما با استایل ها کار کردید؟ :n13: همون مربع های سمت راست سربرگ Home
دوم: شما برای درج پاورقی بصورت دستی عدد میدید و بعد توی Footer می نویسید؟ یا مستقیم از Footnote استفاده میکنید؟ اینجا:
گزینه ها منظورتون ایناس؟
اگر از ویندوز 7 یا 8 یا 8.1 استفاده میکنید، یه نرم افزار به اسم Snipping Tool هست تو ویندوز، سرچ کنید تو استارت منو میاد، اگر هم نصب نیست، با دکمه ی PrtScr - Print Screen از بالای کیبرد، بعد از دکمه های Function یعنی بعد از F12 عکس از کل صفحه بگیرید و در Paint وارد شده و Paste بزنید. بعدش قسمت رو انتخاب کنید و Crop بزنید :n01:
سلام. ارتفاع خط پانوشت من خیلی زیاد شده. حجم زیادی از پایین صفحه رو گرفته. چجوری می تونم کمش کنم؟ فایل های جدید که می سازم، این مشکل رو ندارن. من از ورد 2013 توی ویندوز 7 استفاده می کنم.
فاصله سرآیند و پانویس صفحه از اینجا عوض میشه برای تمام صفحات:نقل قول:
مشکلم به روش دیگه ای حل شد. متشکرم.
سلام می تونم کار کنم که عبارات فوتر تکرار نشه یا در صفحات خاصی تکرار نشه؟
ممنون.
آقا در ورد ۲۰۱۳ من، برای کات باید شیفت و دلیت بزنم
برای کپی: کنترل اینسرت
برای پیست: شیفت اینسرت
++
برای برگشت ورد به همون حالت عادی: گنترل سی و وی و ایکس باید چکار کنم؟
سلامنقل قول:
باید برای هر قسمتی که میخواین باشه سکشن بزنین
اون جوری که بلدم انجام می دم ولی نمیشه اگه میشه توضیح بدید اگر هم ویدیو بگذارید که چه بهتر!نقل قول:
ممنون.
سلام به دوستان
سئوالی داشتم در مورد ساخت فهرست مطالب و تصاویر فارسی :
من وقتی عناوین رو انتخاب میکنم و بعد ایجاد فهرست میکنم هم نحوه تو در تو بودن قالبا اشتباهه و هم نحوه نمایش شماره ها ! یعنی بیشتر شماره ها انگلیسی و بعضی فارسی هستش ! برا فهرست تصاویر هم همینطوره !
+ این سوال که چطوری میشه لیست تصاویر رو به حالت مثلا 5-2 ایجاد کرد ؟!
وقتی سکشن رو ایجاد کردید، وقتی پاورقی یا سربرگ رو ادیت میکیند، این گزینه رو غیرفعال کنید:نقل قول:
از استایل ها و فهرست اتوماتیک استفاده میکنید؟نقل قول:
لیست عکس منظورتون Table of Figures هست؟ :n13:
سلام
من می خواستم یه کاری رو توی ورد بکنم که نمیدونم قابل انجام هست.
چند ستونه کردن متن رو که همه باهاش آشنا هستن. حالا من میخوام متن رو شبیه به همین حالت در چند ستون قرار بدم با این تفاوت که کاربر برای قرائت متن اول خط اول از ستون اول رو بخونه بعد خط اول از ستون دوم و .... خط اول از تمام ستون ها تا برسه به خط دوم ستون اول.
یعنی همون خوندن معمولی از راست به چپ، فقط بین متن فواصل منظمی قرار داده شده که مثلا هر حدود 3 کلمه رو از حدود سه کلمه بعدی جدا میکنه.
نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه. متن شکل چند ستونی داره اما از راست به چپ خونده میشه نه از بالا به پایین.
این کار قابل انجام هست؟
به صورت اتوماتیک فکر نمیکنم، احتمالا فقط بصورت دستی و ایجاد جدول بشه انجام داد.نقل قول:
https://www.mediafire.com/?wsxuolmrf70dpb8نقل قول:
هر جفتش رو تست کردم اما نتیجه مشابه بود ! احتمالا تنظیمات دقیق ساخت دستیش رو نمیدونم !نقل قول:
از استایل ها و فهرست اتوماتیک استفاده میکنید؟
لیست عکس منظورتون Table of Figures هست؟ :n13:
در مورد فهرست تصاویر هم منظورم اینه که زیر تصاویر فهرست به صورت بخش بندی باشه مثل 2 - 3 با مفهوم شکل 2 از فصل 3 !
خوب اینجا چندتا نکته هست که باید رعایت کنید تا پاسخ مطلوب رو بگیرید.نقل قول:
اول از همه، استایل Normal رو کامل تنظیم کنید، به صورتی که چینش Right to Left و زبان فارسی باشه. (1)
بعدش Heading ها رو همینجوری درست کنید(2). بعد از درست کردن هدینگها، باید نامبرینگ رو برای هدینگ ها فعال کنید(3)، یکی از حالات شماره 4
بعد که عکس رو وارد کردید، Insert Caption رو که زدید، تنظیمات رو مثل زیر انجام بدید:
1) اضافه کردن یه پیشوند ثابت، مثل شکل، جدول، نقشه یا ...
2) انتخاب پیشوندهای ثابت موجود
3) برای اضافه کردن شمارش خودکار، روی این دکمه میزنیم تا تنظیماتش باز بشه.
4) وقتی روی 3 بزنیم، این باز میشه.
5) این تیک رو برای اضافه کردن شماره عنوان میزنیم.
6) تعیین میکنیم که شماره گذاری از کدوم رده عنوان از اول شروع بشه.
سلام . اگه بخوام از کل فضای کاغذ ا4 استفاده کنم و این فاصله های بالا و پاین و کناری وجود نداشته باشه چه تنظیمی باید اعمال کنم ?افیس 2013
Sent from my HTC One using Tapatalk
سلامنقل قول:
طبق روش زیر عمل کنید:
اون 7 بعد از اوکی میاد، هشدار میده برای رعایت حاشیه پرینت... اگر میخواید پرینت کنید فایل رو، حاشیه ها رو 0 نکنید.
سلام و ادبنقل قول:
من با سه دکمه ctrl+alt+f میزنم شکل دوم که تاحالا هیچ وقت برام نیومده
البته این مشکل من تو یکی از سندهام پیش اومده و تو اون سند از استایل ها استفاده نکرده ام
منم همين مشکل رو دارم
نقل قول:اگر شما تمام صفحه ای که توش کار میکنین، Right To Left باشه جهتش، پاورقی هم همون طرف میفته، همون طور که گفتم لازمه قبلش استایل نرمال رو تنظیم کنید روی فارسی و Right to Left.نقل قول:
پکیج آپدیت Word2010 تا Word2013 به صورت جدا.
خودم خیلی دنبال همچین چیزی بودم واسه اینکه وقتی ورد رو به روز میکردم ازم کد فعال سازی میخواست, امیدوارم به دردتون بخوره.
سلام
تو ورد میشه برای کلمات کلید میانبر تعریف کرد عایا ؟ هل هذه؟ دی
سلام
چرا بعضی وقتها تغییر تنظیمات فونت یا پاراگراف را به عنوان پیش فرض بطور همیشگی فعال نمیکنه؟ با اینکه دکمه set as default رو هم انتخاب میکنیم:n13:
Bookmark میشه ولی کلید میانبر من پیدا نکردم.نقل قول:
بهتره، فرمت سند رو بصورت یه Template ذخیره کنید، هر وقت خواستید سند جدید بسازید، اونو باز کنید و Save As بزنید...نقل قول:
گرچه بازم توصیه میکنم اول استایل ها رو تنظیم کنید، بعدش کار کنید.:n16:
سلام.وقتی مطلبی از فایل پی دی اف یا صفحات وب کپی میکنیم توی ورد بعضی کلمات انگلیسی و فارسی جابجا میشند.راه حلی واسه این مشکل هست؟