سلام
دوستان نظرتون در مورد این دوربین چیه ( Sony HX 100 ) ؟ توی این رنج قیمت چه مدل هایی دیگه ای هست که بهتر از این باشن ؟ در نور کم هم عکس های خوبی میگیره ؟ عکس ها زنده و طبیعی هستن ؟
یه توضیح کامل میخواستم + قیمت
خیلی خیلی ممنون
سلام
دوستان نظرتون در مورد این دوربین چیه ( Sony HX 100 ) ؟ توی این رنج قیمت چه مدل هایی دیگه ای هست که بهتر از این باشن ؟ در نور کم هم عکس های خوبی میگیره ؟ عکس ها زنده و طبیعی هستن ؟
یه توضیح کامل میخواستم + قیمت
خیلی خیلی ممنون
هنوز وارد بازار ایران نشدهنقل قول:
از ریووهایی که من ازش دیدم نویز بالایی داشت :5:
بچه ها بین دوربین های Fujifilm AX300 و Canon Powershot A800 فکر میکنید کدوم بهتره ؟
به طور کلی از نظر کیفیت فیلمبرداری و عکاسی و همین طور عکاسی در شب و کلا فانکشن های اضافی فکر میکنید کدوم بهتره ؟
اول ميخوام بدونم كه كدوم برند بهتر هست مبلغ نهايت تا 400.نقل قول:
کسی نیست اینجا جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
از دوستان کسی در مورد TX100V سونی اطلاعاتی داره؟
حدود 450 تومن این دوربین رو بگیرم یا نظر دیگه ای است؟
نقل قول:
نیکون d3100 دوربین خیلی خوبیه و نسبت به قیمتش ارزش زیادی داره. ولی حرفه ایه. می تونید در حالت اتوماتیک باهاش کار کنید و عکس های خوبی هم بگیرید. ولی اگه می خواین راحت عکاسی کنین بهتره slr-like بگیرین. مثلا hs20. البته کیفیتش قطعا با d3100 نمی رسه ولی یه همه کارست. برای اینکه از d3100 به خوبی استفاده کنید بهتره یه لنز دیگه هم خریده بشه و ...
بابا من دارم با توجه به بودجه م میگم تا 150.000 تومننقل قول:
سلام
به نظر شما دروبین
با این شرایط چی خوبه بگیرم
1. عکاسی بشه کرد
2. فیلم برداری هم بشه کرد
3. کیفیت خوبی داشته باشد
4. جمع و جور باشد
5. قیمت بین 400-600 هزار تومان البته قصد دارم در انگلیس بخرم که تبدیل میشه به پوند.
6. ظاهر دروبین مهم نیست
با تشکر
نقل قول:
من فکر کردم منظور شما nikon d3100 بود. canon a3100 رو اطلاعی ندارم ...
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
نقل قول:
می تونید سوپر زوم هایی مثل sony hx100v یا canon sx30isِ یا fuji hs20 بگیرید که کمی بزرگن. اگه کیفیت می خواین می تونید Canon g12 یا nikon p700 و یا همرده اونا رو بگیرید.
یا اگه علاقه مند به عکاسی هستید و می خواین کیفیت خوبی داشته باشین می تونید به dslr های ارزون هم فکر کنین. یا mirrorless های مثل nex های سونی یا الیمپوس و پاناسونیک ...
خلاصه کمی بیشتر میشه ولی ارزشش رو داه. کیفیتشون خیلی بهتره ...
متاسفانه این تاپیک ظاهرا یکی از بحثهای p30world است که در عین مهم بودن کمتر پاسخگو داره!نقل قول:
سلام سلام هموطن
میخواستم یک دوربین برای آتلیه بگیرم و بین گزینه های زیر شک دارم کدوم بدردم میخوره !!!!!
1-G10
2-SX210
3-FZ40
4-HS20
خواهش میکنم راهنماییم کنید تا بتونم بهترین گزینه رو انتخاب کنم .ممنون:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم یک دوربین برای آتلیه خونگی بگیرم و بین گزینه های زیر شک دارم کدوم بدردم میخوره !!!!!
1-G10 , G11
2-SX210
3-FZ40
4-HS20
5-HX100v
خواهش میکنم راهنماییم کنید تا بتونم بهترین گزینه رو انتخاب کنم .ممنون:31:
ببخشید واقعا نمی دونم سوالاتمو کجا ممطرح کنم:41:
به نظر شمانقل قول:
1. این دروبین ها را در خارج از کشور بخرم بهتره یا تو ایران ؟
2. به ترتیب کدام دروبین بهتره
سونی
پاناسونیک Panasonic - DMC-G2
فوجی
کانن
با یه لنز پایه و کیف همون میشهنقل قول:
اگر زوم مهمهنقل قول:
SX30 یا HS20 اگر کیفیت مهمه G12 همه اونا رو هم دارند :46:
ارهنقل قول:
alireza6521 عزیز فکر کنم تا حالا چند بار جوابتون رو دارم
1 اون ور ، فقط کارانتی پر میشه اما تو ایران میشه بیمش کردنقل قول:
2 ؟؟؟؟؟؟؟؟?????????
کسی در این خصوص نظر نداره؟ من یه کمپکت خیلی خوب با فیلمبرداری عالی میخوام!نقل قول:
Canon PowerShot SX230 ISنقل قول:
Canon PowerShot SD4000 IS
سلام دوستان
یکی از دوستان میخواست دوربین بگیره!
از من خواست که براش یه آمار بگیرم!
پیشنهاد شما چیه؟ یه دوربین معمولی با 150000 تومان هزینه!؟
ممنون
تو این رنج قیمت من دو مدل کنن داشتم و از هر دو بسیار راضی بودم.نقل قول:
دوربین A3100 کنن را به قیمت 200 پارسال خریدم و بسیار عکس های با کیفیتی باهاش گرفتم . نم یدونم الان تو بازار باشه یا نه ولی حتما کنن تو این رنج قیمت مدلی بالاتر از A3100 تولید کرده پیشنهاد می کنم اونو بخری.
من خودم الان HX1 سونی دارم که حدود 450 خریدم و بجرئت می تونم بگم جز در موارد عکاسی در نور کم این دوربین کنن چیزی کمتر از این مدل تقریا 2 برابر قیمتی نداره . البته خوب در مورد فیلمبرداری صحبت نکردم!
---------- Post added at 08:14 AM ---------- Previous post was at 08:12 AM ----------
من فکر کنم مناسب شما دوربین SX210 کنن باشه که حدودا 40 -50 تومن گرونترهنقل قول:
من چون دوربین HX1 را بتازگی خریدم و جایگزین دوربین A3100 کنن کردم. نکات زیر را بهت یادآور می شوم.نقل قول:
1- کیفیت فیلمبرداری بسیار عالی HX1 با رزولوشن بالا و کیفیت HD مناسب جهت پخش در HDTV
2- دارا بودن سنسور حساس CMOS که هم مزیت هست و هم عیب از این نظر که خیلی باید در نور های کم محیط مراقب نویز باشی
3- دوربین تا 3200 ایزو قابلیت داره ولی بنظرم از ایزو 800 به بالا عکس های غیر قابل استفاده هست
4- دو قابلیت بسیار مهم داره یکی پردازگشر قدرتمند BIONZ که می تونی تو نور کم با فشردن یک دکمه 10 عکس را در یک ثانیه بگیری و این پردازشگر عکس های را ویرایش و نهایتا یک عکس خوب تحویلت می ده
5- بدنه بسیار خوش ساخت که لک روش نمی مونه
در نهایت پیشنهادم اینه : اگه بتنهایی دنبال عکس هستی دوربین های کامپکت خوبی چون SX210, 220 , 230 و همچنین G12 کنن رو بهت پیشنهاد می کنم ولی اگه واقعا 50 - 50 عکس و فیلم می خواهی از مدل های سونی انتخاب کن
د رمورد فوجی هم زیاد اطلاعات ندارم مشکل بزرگ این دوربین ها باطری قلمی است و نمی دونم کیفیت ساخت و عکس و نویز و ... چطور باشه
---------- Post added at 08:23 AM ---------- Previous post was at 08:21 AM ----------
اگه فقط عکس واست مهمه SX220 کنن رو بهت پیشنهاد می کنم که ساخت ژاپن هم هست این مدل سونی ساخت چین و قیمتش کمی بالاستنقل قول:
سلام
من میخوام تا 400 دوربین واسه کسی بخرم...........کسی مدل خاصی میشناسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
با گارانتی خوب...........
مدل Fujifilm finepix JZ500 را چه طور میبینید ؟ با توجه به قیمت پایینی که داره فکر میکنید امکانات خوبی داره ؟
سلام
می خواستم بدونم ارزان ترین SLR موجود در بازار چیه ؟
و آیا کیفیت G12 از G11 بهتره یا نه ؟:20:
نقل قول:
سلام
با توجه به بودجه شما به نظرم Canon Powershot SX210 IS یک دوربین مناسب تو این رنج قیمت باشه :20:
البته تا نظر اساتید چی باشه. اطلاعات فنی این دوربینو میتونی از لینک زیر ببینی:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.نقل قول:
.
.
آقا بوجه تا 500 هم رسید..................................SX220HS خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
نقل قول:
هر کدوم مزایا و معایب خودشونو دارند بستگی به این داره که شما از دوربین چی می خواین:20:
امکانات خوبی داره و کیفیت متوسطنقل قول:
کیفیت عکسش بهتر از فیلمشه چون موقع فیلمبرداری لرزش و فوکوس بدی داره
سونی یه مدل 500 تومنی داره فکر کنم A230 باشه ولی نمیدونم تو بازار باشه یا نهنقل قول:
SX220HS دوربین بسیار خوبیه و تفاوتهاش نسبت به 210نقل قول:
تو فیلمبرداری بهتر و نویز کمتره :5:
سلام
با توجه به گرون شدن کنن نظرتون در مورد fuji t200 چیه؟ قیمتش 230 تومنه. هر چی تو سایتا نگاه کردم عکس و فیلم ازش نبود که ببینم کیفیتش چه جوریه
دوستان میشه نظرتون را در مورد موارد زیر بگید :
1 - دوربین Fujifilm finepix S2950 به نظرتون چه طوره ؟ میشه به عنوان یه دوربین حرفه ایی استفاده ؟
2 - کلا نظرتون در مورد دوربین های فوجی چیه ؟ چرا قیمت هاشون اینقدر ارزونه ؟
3 - تا 200 یا 250 چه دوربینی را پیشنهاد میکنید ؟
سلام دوستان
یک دوربین میخاهم که حدود 200 باشه.
البته خودم یک کانون 6 داشتم که 4 سال قبل خریدم و واقعا ازش راضی بودم
یک دوربین برای استفاده ی خانگی و فیلمبرداری مناسبی هم داشته باشه اچی دی یا فول اچ دی.
چیزی باشه که ارزش اون قیمت رو داشته باشه و از لحاظ سایز و اندازه کامپک باشه
ممنون
نمایندگی اصلی دوربین Canon چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
نظرتون راجب مدل Canon SX30 IS چیه.............چطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
.
.
نسبت به قیمتش میصرفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بین Canon Powershot SX210 IS و (Canon IXUS 1000 HS (IXY 50S کدوم بهتره ؟
یه توضیحی کلی درباره نام گذاری دوربین های کنن بدید و اینکه سریه Powershot SX با IXUS چه فرقی با هم دارن ؟
سلام دوستان
من بین canon sx30 و sony hx1 موندم
میخوام از کارهایی که میسازم عکس بگیرم و توfull hd lcd پخش کنم و میخوام بهترین کیفیت رو داشته باشم هم از نظر رنگ هم از نظر شفافیت
تو این رنج قیمت(150.000تومن) مدل جدیدتری از کنن ندیدم. فیلمبرداریش چطوره در یه حد مطلوبی هست؟نقل قول:
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
تو این رنج قیمت(150.000تومن) مدل جدیدتری از کنن ندیدم. فیلمبرداری این مدل (3100) چطوره؟ در یه حد مطلوبی هست؟نقل قول:
سلام دوستان دوربین sony wx5 که فیلمبرداریش 60 فریمه چه جوریاست؟ 10mp هم ;dtdj u;hsdai
کسی تا حالا باهاش کار کرده؟
درمورد WX& چه طور 16mp 25 فریم؟
هر دو هم فول اچ دی هستند
دوربین های 60 فریم و 30 فریم چه جوریه؟ در حد واقعی هست؟
دوربین فیلمبرداری هارد دار تا 400 تومن چیزی هست ؟
1.معمولا دوربین های سونی رن رو دستکاری می کنند.این مورد رو نمی دونم ! حتما خودتون بررسی کنید :31:نقل قول:
2.بهتری دوربینی بخرید که فرمت RAW رو پشتیبانی کنه.G12 کنون کیفیت عکس هاش از این مدل هایی که گفتید بهتری ولی زوم کم تری داره.Panasonic FZ35 و FZ40 وFZ100 رو هم ببینید.همشون زوم بالایی دارند و البته RAW رو هم پشتیبانی می کند.با عکس های RAW خیلی بهتر می تونید عکستون رو تو برنامه های ادیتور اصلاح کنید :20:
نمایندگی دوربین Canon چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟.
.
.
تو تهران کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
Canon SX30 Is خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا کسی نیست سوالات من را هم جواب بده ؟نقل قول:
من SX210 بهتر میدونم اما برای شما چی مهمه ؟؟؟نقل قول:
SX معولا زوم زیاد دارند و بزرگ هستند اما IXUS ها مهم ترین مشخصشون کوچیک بودنه
hx1 یه دوربین از رده خارجه و ارزش خرید ندارهنقل قول:
FZ40 و HS20 رو پیشنهاد میدم
سونی توی فیلم خیلی عالی عمل میکنه اما عکس نه ، و دوربین عکاسی به عکسشه نه به فیلمش :46:نقل قول:
الان SX220 بهترین رده خودشه
نمایندگی رسمی ، اصلی نداریم هم کنن هم نیکوننقل قول:
جمهوری بورس دوربین تهرانه
اره خوبه همچنین FZ40 و HS20 :5:
من S2950 نمیشناسم ، کلا فوجی بجز سری HS بقیه دوربین هاشو من توصیه نمکنم :13:نقل قول:
با اون پول SX130 دوربین خوبیه
از سریه IXUS باید انتخاب کنید ، من زیاد این سری رو نمیشناسم :31:نقل قول:
[QUOTE=ELSIN;6123440]من SX210 بهتر میدونم اما برای شما چی مهمه ؟؟؟
SX معولا زوم زیاد دارند و بزرگ هستند اما IXUS ها مهم ترین مشخصشون کوچیک بودنه
ملاک من بیشتر کیفیت ساخت و عکاسیه ؟