ایول مثل اینکه اوضاع برای سال بعد داره خیلی خوب پیش میره
امیدوارم پرز یه مربی بزرگ هم بیاره
ایول مثل اینکه اوضاع برای سال بعد داره خیلی خوب پیش میره
امیدوارم پرز یه مربی بزرگ هم بیاره
من خيلي از ونگر خوشم نميادنقل قول:
دوست دارم مورينيو بياد رئال
الان اخبار کانال 6 گفت رئال با منچستر به توافق رسیدن که رونالدو بیاد رئال !
اره خیلی رویایی هست. البته اینا همش احتمالاته هر وقت بیان میشه رو تیم اون حساب اصلی رو کرد!
په په يكي از بهترن مدافعان رئال هست و اگر از دست بدنش خيلي ضرر ميكنن . در ضمن منچستر چه نيازي به يك مدافع داره ؟ تنها چيزي كه منچستر نياز نداره دفاع هست !
سلام بر عزیز دل چطوری داداش خوبی؟نقل قول:
ای بابا کجا برم من مگه جای غیر از اینجا دارم که برم.
نه هستم اما خوب کمرنگ هستم تا هفته دیگه .
نه جدا اینجا باوفاترین بچها رو داره.
اینکه دیدی تحویل نگرفتن واس اینه که پستها زیاد بوده و متوجه نشدن ولی در هر صورت بچها همه گلن.
من از طرفشون اذت معذرت خواهی میکنم.
داداش اینبار مردونه باز 4 ماه بعد برنگرد فعال باش داداش
فعلا
سلام بر تو :11: :دی
تو خیلی کمرنگ شدی .... به همین خاطر بروبچ تو به خاطر ندارن .... :دي
دارم اون روزی رو می بینم که به بهانه امتحان و خرداد و این صوبتا دوباره کمرنگ بشی .... :دي
كم كم خبراي خوش داره مياد
فردا 14 مه
ببينيم چي ميشه
ژابی آلونسو شایعات را رد کرد
مدیربرنامه های ستاره اسپانیایی اعلام کرده که هیچ اتفاق جدیدی در مورد آلونسو رخ نداده و او از حضور در جمع قرمزپوشان کاملا راضی است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل: مدیربرنامه های ژابی آلونسو به تمامی شایعات موجود پایان داده است . در روزهای اخیر شایعات متعددی به گوش می رسید و شنیده می شد که سران لیورپول در نظر دارند تا در پایان رقابتهای این فصل و به منظور دست یابی به وجه مورد نظر برای شرکت در بازار نقل و انتقالات تابستانی،تعدادی از ستاره هایشان را به فروش برسانند. این در حالی است که سال گذشته نیز سران یوونتوس و آرسنال به دنبال به خدمت گرفتن این ستاره توانا بودند. اخبار منتشره حالی از آن بود که این ستاره 27 ساله در پایان رقابتهای فصل 2009، آنفیلد را ترک خواهد کرد و سران آرسنال، منچسترسیتی و رئال مادرید خواهان به خدمت گرفتن او هستند. مدیر برنامه های آلونسو اعلام کرده که هیچ پیشنهادی دریافت نکرده و اضافه نموده که آلونسو در تیم انگلیسی راضی و خشنود است.
ایبانیس به اسکای گفت:« من هیچ چیز در مورد این گزارشات و پیشنهادات نمی دانم.همان طور که ژابی همیشه می گوید، در لیورپول بسیار خوشنود است و به حضورش در این تیم تمرکز نموده است.»
رونالدو احتمالش خیلی کمه ! چون هم تیمش خوبه هم اینکه فیکس بازی میکنه !
ژابی آلونسو شایعات را رد کرد
مدیربرنامه های ستاره اسپانیایی اعلام کرده که هیچ اتفاق جدیدی در مورد آلونسو رخ نداده و او از حضور در جمع قرمزپوشان کاملا راضی است.
سایت گل: مدیربرنامه های ژابی آلونسو به تمامی شایعات موجود پایان داده است . در روزهای اخیر شایعات متعددی به گوش می رسید و شنیده می شد که سران لیورپول در نظر دارند تا در پایان رقابتهای این فصل و به منظور دست یابی به وجه مورد نظر برای شرکت در بازار نقل و انتقالات تابستانی،تعدادی از ستاره هایشان را به فروش برسانند. این در حالی است که سال گذشته نیز سران یوونتوس و آرسنال به دنبال به خدمت گرفتن این ستاره توانا بودند. اخبار منتشره حالی از آن بود که این ستاره 27 ساله در پایان رقابتهای فصل 2009، آنفیلد را ترک خواهد کرد و سران آرسنال، منچسترسیتی و رئال مادرید خواهان به خدمت گرفتن او هستند. مدیر برنامه های آلونسو اعلام کرده که هیچ پیشنهادی دریافت نکرده و اضافه نموده که آلونسو در تیم انگلیسی راضی و خشنود است.
ایبانیس به اسکای گفت:« من هیچ چیز در مورد این گزارشات و پیشنهادات نمی دانم.همان طور که ژابی همیشه می گوید، در لیورپول بسیار خوشنود است و به حضورش در این تیم تمرکز نموده است.»
ریبری پیشنهاد رئال را پذیرفت
رئال مادرید گام بلندی در جذب فرانک ریبری هافبک فرانسوی بایرن برداشت و اکنون از بارسا در جذب این بازیکن پیش افتاده است...
سایت گل : به نوشته روزنامه AS فرانک ریبری، مدیر برنامه هایش، مسئولان بایرن مونیخ و فلورنتینو پرس بر سر پیوستن این بازیکن به رئال مادرید به توافق رسیدند اما جزئیات این توافق تا پایان رقابت های بوندسلیگا اعلام نخواهد شد.ملی پوش فرانسوی بایرن به همراه آلن میگلاچیو مدیر برنامه هایش پیشنهاد قراردادی چهار ساله تا سال 2014 را از سوی فلورنتینو پرس پذیرفتند. گفته می شود زین الدین زیدان نقش مهمی در متقاعد کردن ریبری در پیوستن به رئال داشته است.این توافقات به دو دلیل به طور رسمی اعلام نشد.یکی اینکه رقابت های بوندسلیگا هنوز به پایان نرسیده است و دیگری اینکه انتخابات رئال هنوز صورت نگرفته و فلورنتینو پرس هنوز رسما به عنوان ریاست باشگاه رئال مادرید منتصب نشده است
.به نظر می رسد جذب ریبری برای رئالی ها هزینه ای در حدود 50 میلیون یورو در بر داشته باشد و باواری ها با توجه به موافقت خود برای فروش ریبری از هم اکنون به دنبال جانشینی برای او هستند.بارسلونا یکی از مشتریان پر و پا قرص ریبری است و این بازیکن پیش از این اعلام کرده بود ترجیح می دهد فوتبالش را نوکم ادامه دهد اما مشخص نیست چه چیزی باعث تغییر نظر او شده است
من خیلی وقته که تریبال رو ول کردم از اول که ورلد 10 بود دیگه امضا رو عوض نکردم
به هر حال تا پرز یا هر کس دیگه نیاد و رسما قرار داد امضا نشه اینا همگی شایعه ای بیش نیست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش RmadridFC: هافبک برزیلی فیورنتینا ممکن است در تابستان به کهکشانی ها بپیوندد...
خورخه والدانو که گفته می شود در صورت پیروزی فلورنتینو پرس در انتخابات رئال ، مدیر ورزشی کهکشانی ها خواهد شد قصد دارد در فلیپه ملو هافبک برزیلی فیورنتینا را به سانتیگو برنابو بیاورد.به نوشته روزنامه کوریره دلواسپورت والدانو ، ملو را بهترین گزینه برای بازی در کنار لاسانا دیارا در خط هافبک میداند.
این در حالی است که ملو گزینه ارزانی برای رئالی ها به حساب نمی آید و ارزشی در حدود 15 میلیون یورو برای این بازیکن تخمین زده می شود.ملو کاملا با فوتبال اسپانیا آشناست به طوری که قبل از این که تابستان گذشته با رقم 13 میلیون یورو به فیورنتینا بپیوندد در تیم های مایورکا، راسینگ سانتاندر و آلمریا بازی کرده است.او در این فصل در 26 بازی برای ویولا 2 گل به ثمر رسانده است.
انگار پرز هم رويه كالدرون رو در پيش گرفتهنقل قول:
مثله پارجو ، فائوبرت
پرز وقتی می گه اینو میارم مطمئن باشید وقتی مدیر بشه میاره !
این بارسایی ها بدجوری شاخ شدن
دیگه داره حالم به هم می خوره
امیدوارم سال دیگه 7 تایی کنیم این بارسای کثیف رو
ريبري بياد خيلي خوب ميشه اما من هنوزم ميگم كريس رو ميخوايم
منچستر هر كاري كه بكنه نمي تونه كريس رو نگه داره
فعلا تیم رویایی یه گل خورده ! : دی
فصل بعد چه شود : دی
ببینم فصل بعد فینال لیگ قهرمانا توی سانتیاگو برنابئو هستش ؟!
آره تو سانتیاگو برنابئو هستش :8:نقل قول:
وای چه شود فصل بعد !
سلام بر برو بچ گل رئالی:
باز که دوستمون persian رفتن؟
خوب خبرای خوش که حول و حوش تیم خیلی زیاده اینکه چقدرش واقعیت داره معلوم نی.
ولی چیزی که معلوم و مشخصه اینه که فصل بعد با حضور پرز دارای تیم قدرتمند و بازیکنهای طراز اولی خواهیم بود.
خدا کنه مربی بزرگ و طراز اولی نیز گیرمون بیادش.
من علاقه خاصی به ماریو زاراته بازیکن لاتزیو دارم
همیشه بازیهای که از لاتزیو زنده پخش میشه رو نیگاه میکنم.
به نظرم بازیکن بی نظیریه و حتما باید رئال به فکرش باشه .
از خیلی از ستارها بهتره.
راستی دوستان این والدانو رو الکی نگیرین وقتی به بازیکنی گیر میده معلومه که یه ستاره هستش.
رائول-مورینتس-کاسیاس از ستارهای بودن که والدانو اونا رو کشف کرده.
به نظر منم باید چندتا بازیکنه جوون بگیرن !
همون استعداد یابیو این حرفا !
بابا این استعداد یابی باید تو تیم نوجوانان و گروه B انجام بشه.. اخه یه سری هنوز یه ذره رشد کرده کالدرون احمق ورداشت اورد تو تیم اصلی
الان EUROSPORT داشت پرز رو نشون میداد فکر کنم رسما حضورش رو برای انتخابات اعلام کرد
منظورم اینه که کلا یه سری بازیکن باید بیارن که برای تیم بمونن !
همین رونالدو اگه بیاد ممکنه فصل بعد بره ! احتمال موندنش کمه !
ولی یه بازیکنه خوب جون بیاریم برامون میمونه !
نه رونالدو بیاد چند سالی میمونه .. چون جاش فقط تو تیم بزرگی مثل رئاله
جوون گرایی هم فعلا ولش من فقط می خوام دوباره تیم کهکشانی دوست داشتنیم رو ببینم
آلبلدا:رئال با پول فراوان بیاید
هافبک والنسیا گفته مادریدیها برای خرید بازیکنان والنسیا باید پول زیادی بپردازند.
سایت گل: داوید آلبلدا گفته اگر رئال مادرید میخواهد بازیکنان والنسیا را بخرد باید پول بسیاری برای خرید آنها داشته باشد. فلورنتینو پرس رییس احتمالی آینده رئال به دنبال خریدهای بزرگی خواهد بود.
لیست او شاید شامل امثال داوید ویا و داوید سیلوا هم شود که هر دو هم پیشتر مورد توجه مادریدیها قرار داشتند. آلبلدا به اروپا پرس گفته اگر مادرید میخواهد به والنسیا هجوم آورأ، باید «کیسههای بزرگی از پول» داشته باشد: «در آخرین ماههای فصل حرفهای زیادی زده شد و حالا که انتخابات رئال مادرید برگزار میشود اوضاع داغتر هم شده.»
آلبلدا همچنین درباره دیگر تیم شهر مادرید هم سخن گفت. والنسیا یکشنبه با اتلتیکو مادرید دیدار خواهد کرد و آلبلدا میگوید: «این بازی پایاپای است و با وجودی که کیفیت اتلتیکو را میستایم، آنها کار دشواری خواهند داشت. تاکید میکنم که اتلتیکو و ویارئال پشت سر ما هستند و ما نباید این دیدار را ببازیم. یک امتیاز از آنها پیش هستیم و همه چیز در روز پایانی مشخص خواهد شد. اما باختن خیلی بد است، چون ما تنها چند بازی پیش رو خواهیم داشت تا اوضاع را درست کنیم. اگر ببریم، بحت بیشتری برای حضور در لیگ قهرمانان خواهیم داشت و این آن چیزی است که به آن میاندیشیم.»
زیدان: میخواهم به رئال کمک کنم
ستاره فرانسوی میگوید مطمئن است روزی به رئال بازخواهد گشت.
سایت گل: زینالدین زیدان اعلام نکرد که آیا در پویش انتخاباتی فلورنتینو پرس حضور خواهد داشت یا نه، اما گفته دوست دارد به تیم سابقش کمک کند. گفته میشود اسطوره فرانسوی به رئال بازخواهد گشت و خود او میگوید: «مطمئن هستم که افرادی که با پرس کار میکنند کاملا مناسب هستند. همواره در تماس با پرس بودهام و حرفهای ما هم لزوما درباره انتخابات ریاست رئال نبوده. با این وجود که او از من درخواست کمک نکرده، ولی من همیشه آماده کمک به رئال هستم.»
زیدان همچنین می گوید: «بازگشت پرس برای رئال مادرید بسیار مهم است، چون او میتواند اوضاع باشگاه را برگرداند. او تصویر رئال را عوض خواهد کرد و این تیم را به شرایطی مناسب بازخواهد گرداند. کارهای زیادی هست که باید انجام شود.» هافبک سابق تیم ملی فرانسه همچنین درباره موفقیت بارسلونا گفته: «خیلی اذیت میشوم وقتی میبینم بارسلونا این قدر عالی است. آنها مثل همیشه معرکه هستند.»
به گزارش RmadridFC: انتظاراتی که می رفت به وقوع پیوست و پرز امروز صبح در کنفرانس خبری که خود او برنامه ریزی اش کرده بود رسما" کاندیداتوری خود را اعلام کرد.
رئیس سابق رئال مادرید فلورنتینو پرز رسما خود را آماده برای شرکت در انتخابات رئال در تاریخ 14 ژوئن (24 خرداد) اعلام کرد.
رئیس سابق که به احتمال زیاد دوباره باید وی را رئیس بنامیم امروز در کنفرانس خبری گفت:"درباره ی فصلی که گذشت هیچ چیزی نمی خواهم بگویم اما با دیدن این همه فشار بر رو روی رئال مادرید تصمیم گرفتم کاندید ریاست این باشگاه شوم و در همین جا رسما" کاندیداتوری خود را اعلام می کنم"
پرز درباره ی کالدرون و استعفا ی او در میانه ی فصل نیز گفت:"من برای این کاندید شدم زیرا می خواهم رئال مادرید را از فشاری که رئسای قبلی بر آن وارد کرده اند نجات دهم"
پرز که در سال 2000 میلادی به عنوان رئیس رئال انتخاب شده بود و توانسته بود که به مدت 6 سال در این باشگاه دوام بیاورد ولی چون رئال نتوانسته بود در 3 سال پایانی ریاست وی جامی کسب کند از سمتش بر کنار شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش RmadridFC: تلاش سران باشگاه مادریدی برای کاهش محرومیت په په بی نتیجه ماند.
مسئولان فدراسیون فوتبال اسپانیا،درخواست سران باشگاه رئال برای کاهش محرومیت ده دیدار په په را رد کردند. مدافع پرتغالی رئال پس از حرکت خشونت آمیزی که در جریان دیدار این تیم مقابل ختافه انجام داد، از همراهی تیمش برای ده دیدار آتی محروم شد. او پس از انجام خطا برروی کاسکرو، که خطای پنالتی بود، به سمت او حمله ور شده و با لگد به او زد و پس از آن مشتی را روانه صورت یکی دیگر از بازیکنان ختافه نمود و با دریافت کارت قرمز از زمین مسابقه اخراج شد.
این طور شنیده می شد که او با 2 محرومیت مواجه خواهد شد که هر یک از این 2 محرومیت او را از حضور در 4 دیدار محروم خواهد ساخت و محرومیت از 2 بازی دیگر نیز به دلیل انجام 2 حرکت خشن خواهد بود. سران باشگاه مادریدی در این میان درخواستی را برای کاهش محرومیت او دادند، چرا که از نظر آنها په په یک رفتار غیرورزشی را به صورت ممتد انجام داده بود و نباید به عنوان 2رفتار غیرورزشی جداگانه در نظر گرفته می شد. او به دلیل لگدی که به کاسکرو زد، از حضور در 4 دیدار محروم خواهد بود و مشتی که روانه صورت خوان آلبین نمود نیز 4 هفته دیگر او را از میادین ورزشی به دور نگاه خواهد داشت.یک جلسه محرومیت برای توهین به داور و یک جلسه نیز برای دریافت کارت قرمز برای او در نظر گرفته خواهدشد.په په علاوه براینکه نمی تواند در دیدارهای باقی مانده رئال را همراهی کند ، در 4 دیدار ابتدایی فصل بعد نیز غایب خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش RmadridFC: مربی مکزیکی آلمریا علاقه اش را به مربیگری در سانتیگو برنابو ابراز کرد...
هوگو سانچس سرمربی آلمریا علاقه اش به مربیگری در رئال را اعلام کرد و متذکر شد اگر پیشنهاد مناسبی از دیگر تیم ها به او ارائه شود می تواند آلمریا را ترک کند.سانچس مکزیکی که امسال برای هدایت آلمریا وارد اسپانیا شده روزی در رئال به عنوان بازیکن یک ستاره بود.
او در گفتگو با Canal Sur Radio می گوید :"آرزویم مربیگری در رئال است.صرف نظر از این که چه کسی ریاست رئال را به عهده خواهد گرفت امیدوارم به آرزویم برسم."او در ادامه می گوید :"در هر شرایطی که باشم پیشنهاد رئالی ها را خواهم پذیرفت.مشکلی با ترک آلمریا ندارم چرا که در قراردادم ذکر شده اگر پیشنهادی از باشگاه بزرگی داشته باشم می توانم آلمریا را ترک کنم."
سانچس در جوا سئوالی در مورد اینکه آیا پیشنهاد بارسلونا را برای مربیگری خواهد پذیرفت گفت :"اولا فکر نمی کنم با توجه به گذشته رئالی من ، مسئولان بارسا به من پیشنهادی دهند اما اگر هم پیشنهادی دهند من نخواهم پذیرفت."
كم مونده كه منم برم كانديد مربيگري رئال شمنقل قول:
دو روز دیگه قلعه نوعی و علی پروین و وینگادا و ... هم اعلام امادگی میکنن !
به چه روزی افتادیم ما !
نترسین پرز حتما یه مربی بزرگ هم خواهد آورد
بابا، حالا سانچز که عیبی نداره. درسته جونه و هنوز برای مربی گری در رئال خیلی زوده، اما هر چی باشه اسطوره باشگاه خودمونه و غریبه نیستش.
يه كسيه تو مايه هاي دايينقل قول:
هيچ كس دوست نداره اسطوره ها خراب شن
پرز همچين اشتباهي نميكنه
:18::18::18:نگین این حرفو تورو به خدا......نقل قول: