حال کردم از این که پرسپولیس باخت، کلا پرسپولیس ، باختن تو اهوازش ملسه :)
حال کردم از این که پرسپولیس باخت، کلا پرسپولیس ، باختن تو اهوازش ملسه :)
بچه ها، اینجوری نگین. اونا هم دوستامون هستن..
بازیای خارج خونشون بود که باختن..
انشاا.. با دو سه تا برد، میرسیم صدر جدول..
يا عماد در چه حالي؟
در صورتي كه تيم هاي بالاي جدولي ببازند .نقل قول:
انشاا.. با دو سه تا برد، میرسیم صدر جدول..
كم پيدايي عماد !!!
خوبم هادی جان. ممنون..نقل قول:
هستیم زیر سایتون..نقل قول:
پروژه های آخر دیگه..
به سلامتی ما هم داریم فارق میشیم :3!:
اینا همش توطئه هستش.
استقلال با فولاد تبانی کرده بود که لنگیا رو ببرن:27:
امير تو داري اينجا به شوخي ميگي اونا تو تاپيكشون همينو جدي ميگننقل قول:
نقل قول:
[/COLOR][/B]
هوادران فولاد و استقلال عليه پرسپوليس متحد شدند
تیم بین الملل عجب بازیهای درخشانی انجام میده.....
سه شنبه 87/7/30
پاس همدان - استقلال تهران، ساعت 15:00 ، همدان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین بازی :
استقلال 1 - 1 برق
پاس 1 - 0 راه آهن
تا الآن 4 نفر بازی [پاس همدان - استقلال تهران] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 9827 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 9773 مراجعه کنید :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3084826&postcount=9827
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3081799&postcount=9773
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 3 روز فرصت دارید..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
آقا يكي جدول رو بزاره ببينيم كي به كيه ؟
استقلال 2 - پاس همدان 1
استقلال تهران -2- -1- پاس همدان
پاس 1 استقلال 3
گل هایی که میخورن خیلی بین المللیه:31::31::27::27:نقل قول:
منم بازیو 1 بر1 پیش بینی میکنم
به نظر من استقلال جلوی پاس به مشکلی بر می خوره.و اگه بدشانسی نیاره 100 درصد بازی رو میبریم.
در گفت و گو با فارس
بگوويچ: نقاط ضعف و قوت استقلال را مي شناسيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پاس همدان گفت: شناخت خيلي خوبي از تيم قدرتمند پايتخت داريم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وينگو بگوويچ در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره شرايط تيم پاس همدان در آستانه ديدار با استقلال اظهار داشت: ابوالفضل حاجي زاده و اميد خورج را در اختيار نداريم. در غيبت اين 2 بازيكن كليدي، كار ما بسيار دشوار شده است.
وي ادامه داد: تلاش كادر پزشكي براي بازگرداندن حاجي زاده به تركيب همچنان ادامه دارد؛ اما كشيدگي عضله پاي وي شديد است. اميدي ندارم در ديدار با استقلال وي را در اختيار داشته باشيم.
سرمربي كرووات تاكيد كرد: در فصل جاري در بيشتر مسابقات با بازيكنان جوان خود به ميدان رفته ايم. ديدار با استقلال، نبرد تيم جوان با باتجربه هاي ليگ برتر است. در روزهاي اخير بازي هاي استقلال را به خوبي آناليز كرده و شناختمان از نقاط ضعف و قوت آنها كافي است.
سرمربي پاس عنوان كرد: استقلال و پرسپوليس بهترين بازيكنان ايران را جذب كرده اند. در اين هفته با تيم بزرگي از ايران بايد بازي كنيم و در روزهاي آينده همه نفرات را براي انجام مسابقه اي مطلوب آماده خواهيم كرد.
وي راجع به شايعه اختلافش با مدافع ملي پوش پاس همدان خاطر نشان كرد: مجيد غلام نژاد از مهره هاي كليدي و بازيكنان خوب ما است. نمي دانم چرا عده اي چنين شايعاتي را منتشر مي كنند؛ در حالي كه اختلافي با وي ندارم.
بگوويچ گفت: براي حل مشكلات پاس در خط هافبك و مهاجم، نياز ضروري به بازيكن داريم. بازيكنان با كيفيت در تيم هايشان عضويت دارند. به همين دليل، در اين وضعيت از بازيكنان خارجي در تمرين آزمايش مي گيريم تا توانايي آنها را مورد ارزيابي قرار دهيم.
انتهاي پيام/
راست می گه . تازه یاد گرفتن 3 تا 4 تا گل بخرن . تازه فوتبالمون داره پر گل می شه . استقلال 4 تا می زنه پیروزی 4 تا می خوره . فرقی نداره .خوب می شن . ایشالانقل قول:
پاس 0 - 3 استقلال
یه تیم بین الملل باید یه همچین باخت هایی بده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهران– خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم فوتبال استقلال تهران در خصوص تساوی با برق گفت: تیم ما در بازی با برق بسیار خوب ظاهر شد و اصلا مستحق تساوی نبودیم.مستحق برد مقابل برق بودیم
اکبری :به خاطر آن پنالتی از شب تا صبح نخوابیدم!!// به زودی صدر جدول را می گیریم
"یداله اکبری" در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، بیان کرد: با وجود حساسیت بازی برای هر دو تیم ، طبیعی بود که تیم برق در بیرون از خانه آن هم در ورزشگاه آزادی و برابر هزاران هوادار تیم ما به کسب یک امتیاز قناعت کند تا رکورد بدون شکست بودن خود را پا برجا نگه دارد.
وی تصریح کرد: در این بازی بیش از 10 موقعیت صددرصد گلزنی برای بازیکنان ما خلق شد که هیچ کدام از فرصت های ما به گل نرفت تا اینکه همه چیز به نفع تیم برق تمام شود.
هافبک تیم استقلال در خصوص از دست دادن ضربه پنالتی به ایسکانیوز گفت: به خاطر از دست دادن ضربه پنالتی و خراب شدن موقعیت صددرصد گلزنی آنقدر نارحت بودم که از شب تا صبح نخوابیدم.
وی اضافه کرد: در جریان بازی سعی کردم تمام خواسته های قلعه نویی را مو به مو در زمین مسابقه پیاده کنم .
اکبری در پاسخ به این سئوال که چه شد پس از چند بازی ابتدایی فصل به یکباره به ترکیب اصلی بازگشتید گفت: برای حضور در ارنج اصلی قلعه نویی تلاش زیادی کردم تا اینکه به حقم برسم و این روند خود را هم ادامه خواهم داد.
وی اظهار داشت: با قدرتی که تیم استقلال در مصاف با حریفان دارد مطمئنم که به زودی صدر جدول را خواهیم گرفت
هافبك تيم فوتبال استقلال تهران درباره ديدار مقابل برق شيراز گفت: از اينكه نتوانستم ضربه پنالتي را تبديل به گل كنم شرمنده هواداران و قلعه نوعي شدم، آنها حق دارند كه از من ناراحت باشند.يدالله اكبري:
شرمنده هواداران و قلعه نوعي شدم
يدالله اكبري، هافبك استقلال تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: تيم ما در اين ديدار، بازي بسيار خوبي در ورزشگاه آزادي به نمايش گذاشت و مي توانستيم صاحب سه امتياز اين ديدار باشيم، ما روي يك غافلگيري گل خورديم در حالي كه بازي در اختيار ما بود و مي توانستيم پيروز اين بازي باشيم.
وي گفت: در صحنه پنالتي بنا به دستور كادر فني پشت آن ضربه قرار گرفتم و در تمرينات نيز هميشه پنالتي هايم را گل مي كردم ولي نمي دانم چرا در اين مسابقه نتوانستم دروازه بان حريف را فريب دهم و متأسفانه يك گل صد در صد را مقابل برق از دست داديم و به همين خاطر از هواداران عذرخواهي مي كنم
مهاجم تیم فوتبال استقلال اعلام کرد: شکست تیم برق در آزادی دور از دسترس نبود.علی علیزاده:
باید برق را در آزادی شکست می دادیم
علی علیزاده، مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: برای شکست تیم برق شیراز در آزادی برنامه ای خاص داشتیم که متاسفانه سه امتیاز این مسابقه دست پیدا نکردیم.
وی ادامه داد: تیم برق شیراز در این فصل بسیار با انگیزه و آماده است و اگر کمی بیشتر سعی می کردیم، می توانستیم در ورزشگاه آزادی پیروز میدان باشیم.
مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران خاطرنشان کرد: در این فصل تلاش بسیاری خواهیم کرد تا بهترین عنوان را برای هواداران با تعصب خود بدست آوریم و جواب اعتماد مسئولان باشگاه را بدهیم
رضا حسن زاده:
استقلال موقعيت دارد اما استفاده نمي كند
كاپيتان سابق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بدون شك استقلال در مقابل برق شيراز موقعيت هاي گل فراواني داشت اما نتوانست از آنها استفاده لازم را ببرد.
رضا حسين زاده در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: مطمئناً استقلال هفته به هفته شكل تيمي بيشتري مي گيرد ولي در مقابل برق شيراز نيز مي توانست پيروز ميدان باشد، در حالي كه يك پنالتي را از دست داد، از طرفي موقعيت هاي گل فراواني نصيب شاگردان قلعه نوعي شد كه آنها با بي دقتي اين موقعيت ها را هدر دادند.
وي گفت: شانس استقلال براي رسيدن به رده هاي بالاي جدول زياد است اما به شرطي كه بازيكنان قدر موقعيت ها را بدانند و نگذارند كه امتيازات هر بازي به همين راحتي در مقابل برق شيراز به هدر رود.
حسن زاده تصريح كرد: استقلال پتانسيل بالايي دارد و با اين بازيكناني كه دارد مي تواند در نيم فصل قهرماني را به دست آورد
بازيکن اسبق تيم فوتبال استقلال تهران:
بايد به دايي آفرين گفت
بازيکن اسبق تيم فوتبال استقلال تهران درباره آشتي امير قلعه نوعي و علي دايي در حاشيه ديدار روز گذشته دو تيم استقلال تهران و برق شيراز گفت: اين اتفاق بسيار مبارک و خوشايند بود و من بايد به دايي به دليل حضورش در ورزشگاه و اين اتفاق مهم تبريک بگويم.
عليرضا منصوريان، بازيکن اسبق تيم فوتبال تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: علي دايي و امير قلعه نوعي روز گذشته يکي از بهترين خبرها را براي فوتبال ما به ارمغان آوردند، حضور دايي در ورزشگاه باعث دلگرمي فوتبال دوستان شده بود.
وي گفت: از ابتدا صحيح نبود که قلعه نوعي و دايي در مقابل يکديگر قرار بگيرند و اکنون که اين مسئله تمام شده است همه خوشحال هستند، سرمربي استقلال بايد در تمام شرايط از تيم ملي حمايت و اجازه ندهند که براي تيم ملي در شرايط حساس کنوني حاشيه و بحران ايجاد شود زيرا صعود تيم ملي به جام جهاني افتخاري براي هر ايراني است و به افراد تعلق ندارد.
منصوريان درباره بازي استقلال و برق شيراز نيز خاطرنشان کرد: استقلال ميتوانست پيروز اين ديدار باشد اما بازيکنان اين تيم در زدن ضربات آخر کم توان بودند و من فکر مي کنم که استقلال اين توانايي را داشت تا نخستين شکست را به برق شيراز تحميل کند
بيرانوند:
براي مهار پنالتي اكبري را فريب دادم/پزشك استقلال مصدوميتم را تأييد كرد
دروازه بان تيم فوتبال برق شيراز گفت: براي مهار پنالتي استقلال اكبري زننده ضربه را فريب دادم.
سجاد بيرانوند، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: در صحنه پنالتي استقلال براي گرفتن اين ضربه با حركت به سمت مخالف اكبري را فريب دادم اما به همان سمت كه توپ را زد شيرجه زدم.
وي ادامه داد: بازي خوبي مقابل استقلال انجام دادم و با وجود مصدوميت تا دقيقه 90 روي حملات پردامنه استقلال عملكرد خوبي داشتم.
وي تصريح كرد: تيم ما مجبور به دفاع بود و استقلال با روحيه بالا و حضور هواداران خود خیلي خوب بازي مي كرد و ما را به عقب مي راند.
بيرانوند خاطرنشان كرد: در پايان بازي دكتر نوروزي به رختكن آمد با معاينه مچ پايم مصدوميتم را تأييد كرد و ثابت شد كه من قصد اتلاف وقت نداشنم و واقعاً مصدوم بودم.
جواد زرينچه:
آشتي دايي و قلعه نوعي بهترين خبر بود
بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به آشتي «علي دايي» و «امير قلعه نوعي» در حاشيه ديدار دو تيم استقلال تهران و برق شيراز در روز گذشته گفت: مهمترين و بهترين خبر اين ديدار آشتي «علي دايي» و «امير قلعه نوعي» دو چهره مطرح فوتبال ما بود.
«جواد زرينچه»، بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال تهران، به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: «علي دايي» و «امير قلعه نوعي» دو تن از بزرگان فوتبال ما هستند و پسنديده نبود كه اين دو نفر با هم در رسانه به صورت لفظي به جدال بپردازند و به عقيده بنده حضور روز گذشته سرمربي تيم ملي فوتبال و آشتي وي با «امير قلعه نوعي» از نكات مثبت ديدار ديروز برق شيراز و استقلال تهران بود و در اين باره بايد به هر دو تبريك گفت.
وي افزود: استقلال در ديدار روز گذشته نسبت به حريفش برتري خاصي داشت اما نتوانست از فرصتهايش استفاده كند و به همين دليل دو امتياز حساس را در اين ديدار از دست داد
قلعه نویي:
با دايي قهر نبودم
سرمربي استقلال گفت: با علي دايي قهر نبودم، وي اسطوره فوتبال ماست و بايد حرمتش حفظ شود.
امير قلعه نویي، سرمربي استقلال، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: تا کنون با دايي قهر نبودم و هيچ مشکلي با وي ندارم، بايد احترام و حرمت اسطوره فوتبال کشورمان را حفظ کنيم و براي موفقيتش با تيم ملي دعا کنيم.
وي ادامه داد: اکبري پنالتي زن اول تيم ما در بازي بود و بايد پنالتي را مي زد که به دليل از دست دادن آن اعتراض به وي نکردم.
وي تصريح کرد: تيم ما در پايان بازي با چهار مهاجم حمله مي کرد و از عملکرد بازيکنان تيمم بسيار راضي هستم و اين مسابقه بهترين بازي استقلال در ليگ بود.
قلعه نوعي خاطرنشان کرد: برق شيراز مقابل ما ضعيف ظاهر نشد، آنها صدرنشين ليگ هستند و ثابت کردند تيم بسيار خوبي دارند اما در این بازي تيم ما بسيار خوب ظاهر شد و نبايد تيم برق را يک تيم ضعيف قلمداد کرد./
در گفت و گو با فارس
اميرآبادي: نيمكت نشيني در استقلال افتخار است
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اعتراضي به نيمكت نشيني ندارم و اين مسئله برايم افتخار است.
مهدي اميرآبادي در گفت و گو با خبرنگار فارس درباره اينكه گفته ميشود بعد از بازي مقابل تيم برق شيراز به حالت قهر رختكن را ترك كرده است، اظهار داشت: اين خبر صحت ندارد. اعتراضي نكردم؛ حتي در زماني كه تيم ما در حالت حمله بود، دوست داشتم تيمم به گل هاي بيشتر برسد.
وي ادامه داد: سال هاست كه در استقلال بازي مي كنم و در اين مدت با هيچ مربي مشكلي نداشته ام. اينكه هر روز مي نويسند ناراحت هستم، دروغ است.
اميرآبادي با بيان اينكه با مربيان احساس راحتي مي كند، عنوان كرد: به اندازه كافي با مربيان رابطه دوستانه دارم كه اگر بخواهم كاري انجام دهم به آنها مي گويم.
وي تاكيد كرد: بايد تلاش خود را بيشتر كنم تا حقم را بگيرم
آرش برهانی امروز در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال حضور یافت تا پاسخگوی اتهامات وارده به خود در دربی تهران باشد.برهانی در کمیته انضباطی/
هر رایی بدهند می پذیرم / استقلال بدشانس بود
آرش برهانی در خصوص این نشست به خبرنگار مهر، گفت: با توجه به درخواست کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال امروز در این کمیته حضور یافتم و پاسخگوی مواردی شدم که از من پرسیده شد.
برهانی ادامه داد: نشست خوبی با مسئولان کمیته انضباطی داشتم، من آنچه لازم بود را گفتم. حال تصمیم گیری با آنهاست که بخواهند چه رایی را صادر کنند.
وی که به علت تخلف در بازی استقلال - پرسپولیس به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال احضار شده بود، ادامه داد: رای کمیته انضباطی هرچه باشد به آن احترام گذاشته و می پذیرم و خود را ملزم به اجرای آن می دانم.
مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران در خصوص دیدار این تیم مقابل برق شیراز گفت: همانطور که آقای قلعه نویی گفتند ما در این بازی فقط شانس نداشتیم. مقابل یکی از تیمهای خوب لیگ برتر شانسهای زیادی به دست آوردیم اما با بدشانسی این فرصتها را از دست دادیم، امیدوارم در بازی هفته آینده برابر پاس همدان 2 امتیاز از دست رفته در بازی با برق شیراز را جبران کنیم.
تیم فوتبال استقلال تهران دیروز در دیداری معوقه از هفته پنجم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور با نتیجه تساوی یک بریک مقابل برق شیراز متوقف شد.
در تمرین دیروز استقلال ؛
قلعه نویی نکات لازم را به بازیکنان گوشزد کرد / جلسه فکری با دو بازیکن
امیر قلعه نویی سرمربی تیم فوتبال استقلال در نخستین تمرین این تیم پس از دیدار با برق شیراز، نکات لازم فنی را به بازیکنان گوشزد کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، تمرین امروز تیم فوتبال استقلال از ساعت 16 در زمین چمن ورزشگاه دستگردی آغاز شد. این تمرین که نخستین تمرین آبی پوشان پس از بازی مقابل برق شیراز بود، به تمرینات ریکاوری اختصاص داشت.
در ابتدای تمرین امیر قلعه نویی 10 دقیقه برای بازیکنان صحبت کرد، پس از آن بازیکنان زیر نظر حمید خداداد بدن های خود را گرم کردند. در حین بخش اول تمرین بازیکنانی که دیروز مقابل برق شیراز بازی کرده بودند از سایر بازیکنان جدا شده و به استخر و سونا رفتند. این نفرات پیش از خروج از زمین کارهای کششی و نرمش انجام دادند.
در زمان تمرین بازیکنان ، مربیان استقلال به مدت 10 دقیقه پیرامون شرایط تیم و برنامه آماده سازی برای بازی مقابل پاس همدان به گفتگو پرداختند.
حدود 15 تماشاگر و هوادار تیم فوتبال استقلال برای تماشای تمرین امروز این تیم به ورزشگاه دستگردی آمده بودند. میلاد نوری و هاشم بیک زاده غایبان تمرین امروز تیم فوتبال استقلال بودند. برهانی نیز در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال حضور پیدا کرده بود.
محمود فکری مربی تیم فوتبال استقلال نیز در دقایق انتهایی این تمرین جلسه ای کوتاه با برهانی و اکبرپور داشت و برخی موارد را به آنها گوشزد کرد.
در این تمرین که همزمان با بازی پرسپولیس و فولاد خوزستان برگزار شد، به هنگام دریافت دو گل از سوی پرسپولیس، اندک تماشاگران حاضر در تمرین استقلال به شادی پرداختند.
احتمال بازگشت حسین کاظمی به ترکیب استقلال قوت گرفت
هافبک دفاعی تیم فوتبال استقلال تهران که در دو بازی گذشته این تیم غایب بود، به احتمال فراوان در بازی آتی برابر پاس همدان به میدان می رود.
به گزارش خبرنگار مهر، حسین کاظمی پس از دربی شهر تهران با یک جلسه محرومیت از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال روبرو شد و در بازی مقابل مقاومت سپاسی شیراز به میدان نرفت. به دنبال این محرومیت یک جلسهای امیر قلعه نویی از وجود کاظمی در بازی برابر برق شیراز نیز استفاده نکرد و به جای او یدالله اکبری را به میدان فرستاد.
اکبری برخلاف بازی استقلال - مقاومت سپاسی تاثیر آنچنانی بر جریان بازی نداشت و حتی یک پنالتی را از دست داد. عملکرد نه چندان جالب توجه اکبری باعث شده تا قلعه نویی برای بازی با پاس از وجود این بازیکن چشم پوشی کند و تصمیم به استفاده از حسین کاظمی بگیرد.
کاظمی مرد ثابت خط میانی استقلال در بازیهای خارج از خانه طی فصل جاری بوده است.
هافبک چپپاي تيم فوتبال استقلال تهران که اين روزها توسط "امير قلعهنويي" در جمع 11 بازيکن اصلي قرار ميگيرد، به دنبال اين است تا با جلب نظر "علي دايي" به تيم ملي فوتبال ايران دعوت شود."ميثم منيعي": هدفم پوشيدن پيراهن تيم ملي فوتبال است
"ميثم منيعي" روز شنبه به خبرنگار ايرنا گفت: خوشحالم که قلعهنويي به من توجه ميکند و سعي دارم با ارائه بازيهاي تاثيرگذار هم به استقلال کمک کنم و هم اينکه بعد از مدتها به تيم ملي دعوت شوم.
منيعي همچنين اظهار داشت: حضور در بازيهاي ملي آرزوي هر بازيکني است و اطمينان دارم که با درخشش در ليگ برتر، در فهرست بازيکنان تيم ملي براي بازي مقابل تيم امارات قرار گيرم.
اين بازيکن در ادامه با اشاره به توقف استقلال برابر برق شيراز گفت: ما بايد در تمامي بازيهاي خانگي به سه امتياز برسيم، اما بازي دفاعي شيرازيها و همچنين وقت تلف کردنهايشان اين اجازه را از استقلال گرفت تا در روزي که تيمهاي بالاي جدول امتياز از دست دادند، فرصت خوبي را براي قرار گرفتن در جمع مدعيان از دست بدهيم.
وي در پايان حرفهايش ابراز اميدواري کرد تا استقلال، در هفته يازدهم ليگ برتر، پاس را در خانهاش شکست دهد تا از اين طريق بالاخره در ليگ هشتم حرفهاي به جمع تيمهاي بالاي جدول رده بندي برسد.
ديدار تيمهاي فوتبال استقلال تهران و برق شيراز که ديدار عقب افتاده از هفته پنجم ليگ بود، در پايان 90 دقيقه با نتيجه يک بر يک مساوي تمام شد.
دروازهبان تيم فوتبال استقلال تهران معتقد است که امتيازات از دست رفته در ديدارهاي خانگي در پايان فصل براي اين تيم مشکل ساز ميشوند.طالبلو: امتيازات از دست رفته مشکل ساز ميشوند
وحيد طالبلو روز شنبه درباره تساوي تيمش برابر تيم برق شيراز به خبرنگار ايرنا گفت: من از طرفداران استقلال به دليل متوقف شدن برابر برق عذرخواهي ميکنم و اميدوارم در بازي بعد بتوانيم با گرفتن امتيازات کامل، تساوي خانگي برابر برق شيراز را جبران کنيم.
وي افزود: وقتي بيش از نيمي ازسکوهاي ورزشگاه پر ميشود، ما بايد بيشتر از هميشه تلاش کنيم تا با شکست دادن حريف،هواداران را خوشحال به خانههايشان بفرستيم.
اين بازيکن بااشاره به اينکه هر تيمي با توجه به شرايط ، روش خاصي را براي خود در نظر ميگيرد، اظهارداشت: برقيها که قبل از هر چيز به فکر شکست نخوردن و باقي ماندن رکوردشان بودند، در اکثر دقيقهها تدافعي عمل مي کردند و در نهايت هم توانستند با همين شيوه امتياز با ارزشي را به حساب خود واريز کنند.
طالبلو در خصوص بازي بازيکنان استقلال گفت: همه ديدند ما يکي از بهترين فوتبالهايمان را در چند وقت اخير به نمايش گذاشتيم، البته کماکان در زدن ضربات آخر دقت عمل لازم را نداريم و به همين دليل امتيازات زيادي را از دست ميدهيم که به طور حتم اين امتياز از دست دادنها در پايان فصل مشکلات زيادي را براي استقلال به وجود خواهند آورد.
تيم فوتبال استقلال تهران در پايان هفته دهم ليگ برتر با 15 امتياز در رتبه پنجم جدول قرار دارد.
حکم او تا دو روز ديگر اعلام مي شود
برهاني: اشتباه کردم،حرکتم غير ورزشي بود
مهاجم تيم استقلال تهران با اعتراف به اشتباهش در ديدار دربي اظهار داشت: حرکتم غير ورزشي بود؛چون سوت داور را شنيدم،اما به آن توجه نکردم!
"آرش برهاني" در گفت و گو با خبرنگار ورزشي برنا اظهار داشت: روز گذشته در جلسه کميته انضباطي حاضر شدم و درخصوص حرکاتم در دربي با آقاي شريفي صحبت کردم. به نظرم جلسه خوبي بود و صحبت هاي خوبي بين ما رد و بدل شد.
وي افزود: هر حکمي که آقاي شريفي بدهد،با جان و دل مي پذيرم. خودم قبول دارم اشتباه کردم و منتظرم که کميته انضباطي حکم بدهد. مي دانم حرکتم در بازي با پرسپوليس غير ورزشي بوده و نبايد آن کار را انجام مي دادم.
شايان ذکر است در نيمه دوم ديدار تيم هاي استقلال و پرسپوليس درحالي که "سعد کميل" آفسايد اعلام کرده بود،برهاني نزديک به چهل متر با توپ حرکت کرد تا به اعتقاد کميته انضباطي خطاکار قلمداد شود.
حکم اين بازيکن تا دو روز ديگر اعلام مي شود.
درخواست قلعه نويي از مسئولان
کاري کنيد در ورزشگاه قدس تمرين کنيم!
آخرين تمرين استقلال قبل از ديدار با پاس همدان امروز در ورزشگاه دستگردي برگزار مي شود.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا"استقلالي ها امروز از ساعت 30/15 در ورزشگاه دستگردي حاضر مي شوند تا برگزار کننده آخرين تمرين خود قبل از سفر به همدان باشند.
از آنجا که آبي پوشان فردا با يک دستگاه اتوبوس به همدان مي روند،ديگر زماني براي شاگردان قلعه نويي نيست که تمرينات خود را در تهران ادامه دهند.
به همين منظور قلعه نويي از مسئولان استقلال درخواست نموده شرايطي را فراهم آورند که تيمش يک جلسه در ورزشگاه قدس همدان تمرين کند.
گفتني است ديدار تيم هاي استقلال تهران و پاس همدان روز سه شنبه هفته جاري در ورزشگاه قدس همدان برگزار مي شود.
نوري بازهم قهر کرده است؟!
پيشنهاد هافبک استقلال از ابومسلم
غيبت مجدد ميلاد نوري در تمرينات استقلال تهران سبب شد که دوباره زمزمه هاي قهر او از استقلال شنيده شود.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" نوري پس از ديدار تيم هاي استقلال و برق شيراز در تمرينات آبي پوشان شرکت نکرد تا بسياري اعتقاد داشته باشند که نوري قهر کرده است.
بازي نرسيدن به اين بازيکن جوان سبب شده که نوري از شرايطش در استقلال ناراضي باشد و درگفت و گو با مسئولان باشگاه در پي دريافت رضايتنامه باشد.
اين بازيکن مدعي شده از تيم ابومسلم پيشنهاد دارد و در صورت موافقت استقلال راهي مشهد مي شود.
تقلید............... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3087183&postcount=8838
شايد با اين كارا بتونن يه حالي به تاپيكشون بدن
مرديم از بي رقيبي
چه زود گذشت.پس فردا بازی داریم.
در هتل المپيک خبري از درگيري نبود
گفت و گوي خصوصي قلعه نويي و اکبري
برخلاف اخبار منتشر شده درخصوص درگيري در رختکن تيم استقلال تهران، روابط قلعهنويي و اکبري حسنه بود؛ تا جايي که در هتل المپيک نيز اين دو در کنار يکديگر نشسته بودند.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" در پايان ديدار تيم هاي استقلال تهران و برق شيراز خبرهايي درخصوص درگيري قلعه نويي و اکبري منتشر شد.
گفته شد پس از آنکه اکبري ضربه پنالتي استقلال را در دقيقه 77 خراب کرد،با برخورد بد قلعهنويي در رختکن مواجه شده است،اما اتفاقات هتل المپيک حکايت از موضوعي ديگر داشت.
افرادي که در پايان ديدار استقلال و برق در هتل المپيک حضور داشتند،ديدند که قلعه نويي،اکبري را به گوشه اي کشانده بود و با او درخصوص بازي صحبت مي کرد.
سرمربي استقلال به اکبري مي گفت بايد ضربه پنالتي را بهتر مي زدي تا تيم به سه امتياز برسد، حالا که گل نشده ايرادي ندارد.در بازيهاي آينده جبران مي کنيم.