شاتل بهترهنقل قول:
Printable View
شاتل بهترهنقل قول:
دوستان کسی مشکلی نداره با فناوا این دو روز اخیر؟
نقل قول:
جز کاربر های تهران و کرج، کسی دیگه فن آوا نداره. همه مشترکین استان ها رو داد دست شرکت هایی که قبلا نمایندگی بودن.
پس روی سایتش چی میفروشه برای شهرستانها؟پینگ و خدماتش چطوره؟نقل قول:
نقل قول:
برای شهرستان ها دیگه سرویس نمیده. دست نمایندگی ها هست. شما زنگ بزنید احتمال زیاد شماره نمایندگی رو بده به شما. نمایندگی هم تعرفه ها و پنل و... خودش رو داره. در واقع شهرستان ها نمیتونن از فن آوا سرویس بگیرن
اونایی هم که مثل من قبلا سرویس داشتن ازش منتقل شدن به نمایندگی ها که الان درواقع یه شرکت جدا هستن تا نمایندگی.
من یکی از شهرهای جنوبم.
هفته قبل فن اوا وصل کردم. سرعتش خوبه. شاتل داشتم عالیه ولی بخاطر اینکه گرون کرد چند تومنی دیگه زورم نمیرسید.
اومدیم فن آوا با 65 تومن اینترنت 2 ماهه برداشتیم 320گیگ.
سرعتش خوبه قطعی هایی داره. ولی خوب از قدیم گفتن هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری.
در کل زیاد ازش خوشم نیومد، احتمالا قطعش میکنم باز برم همون شاتل. چون به سرعت و کیفیت برای کارهام احتیاج دارم. :whistle:
چه سرعتی خریداری کردین؟نقل قول:
بی زحمت یه تست هم از سایت اسپید تست بزارید(تک کانشن خارجی)
شاتل که توی اینستاش همه شاکی هستن ، حجم های شاتل بدترین و کمترین حجم هاس بین شرکت ها ، های وب و داتک و مبنا گرون نکردن هنوزنقل قول:
نه من الان حدود 5 سالی میشه فن آوا دارم. 2 سال اول منطقه پیروزی بودم 3 سال اخیر هم تهرانپارس هستم.
همیشه هم راضی بودم. همه چیز بستگی به مخابرات منطقه، سیمکشی ساختمان و سیمکشی محله داره. من فاصلم نزدیک بوده تا مخابرات و این چند سال شاید بگم سر جمع فقط 4 روز قطعی داشتم. پینگ خیلی خوب دارم و سرعت دانلود عالی.
توی ایران شانسیه همه چیز یه منطقه آنتن ایرانسل خرابه یه منطقه آنتن همراه اول، یه منطقه سیم کشی مخابرات، یه منطقه خود مخابرات. ;)
انگاری تازه حجم هاشو به شدت کم کرده با همون قیمت اینو دوستم گفتم ، شما یه سر به پنل بزن موقع تمدیدنقل قول:
اتفاقا 4 روز پیش تمدید کردم اینم به قیمتا مثل بقیه شرکتا 20درصد اضافه کرده، همیشه میگم کاش یکساله تمدید کنم ولی بازم نمیکنم :biggrin:
چون هر ماه قیمت اینترنت هم مثل چیزای دیگه بالا میره. ولی همه شرکتا افزایش دادن این ماه قیمتاشونو.:angry:
وضعیت تک کانکشن چه طوریه؟نقل قول:
اینم عالیه نسبت به سرویسهای ایران تک کانکشن ساعتای اوج نهایتاً 20درصد پایینتر بیاد. البته بازم میگم قضیه برای فن آوا نیست. احتمالا از هر شرکتی بگیرم کیفیت همین خواهد بود. همسایه ما داتک داشت کیفیت خط دقیقا مثل ما بود.نقل قول:
می تونید یه اسپید تست بگیریننقل قول:
همه تست ها تک کانکشن single connection میباشندنقل قول:
single connection with VPN Frankfur + server Frankfurt ساعت 11.30 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
single connection without VPN server Frankfurt
single connection Iran
دوستان من پیشگامان دارم یک ساله، پینگ و سرعتش راضیم اما چون این ماه آخر شدید گرون کرد میخوام بیام بیرون.
کیفیت خطم بد نیست الان پینگ 110-120 با اروپا میگیرم بیام فن آوا همین حدود میده یا شانسیه؟
بعد این سرویسای فیلمبازش چطوریه؟ زده 8 مگ 320 گیگ 50 تومن بعد سرویس عادی به همین قیمت 80 گیگ بیشتر نمیده خوب آدم عاقل چرا باید عادیشو بخره؟ :D
این فن آوا چقدر سایتش داغونه! چه وضعیه آخه!
بعد نوشته فن آوا "جامع ترین هلدینگ ICT در ایران" :biggrin:
اول برو سایتت رو درست کن جامع ترین هلدینگ
همین میشه اگه مشکل خاصی نباشه فقط قبلش بپرس ببین جا داشته باشن و سریعتر عوض کن چون وقتی یکی گرون میکنه بقیه هم نوبتی تا جا داره پشت سرش گرون میکنن.نقل قول:
منم زنگ زدم همینو پرسیدم یسری چیزا گفت تقسیم پهنای باند یکی بیشتره این سرعت تضمینه اون تضمین نیست و این داستانا ولی در نهایت من فیلمباز گرفتم و هیچوقت سرعتم پایین نیومده حالا یا خوش شانس بودم یا عملا فرقی نداره.نقل قول:
ممنوننقل قول:
این طرحا الان جدید نیست؟ یعنی ممکنه بیام اینجا بعد ماه بعد اینم مثل پیشگامان داغون بشه قیمتاش؟
بعد اینکه شما 8 مگ داری؟ قفل میکنن رو 8 مگ یا باز میزارن؟
چون من الان 8 مگ پیشگامان که دارم تا 12 باز گذاشتن و 1.5 مگ سرعت دانلود دارم، این چطوریه؟
اون سرویس هایی که روی سایتش هست متعلق به تهرانه...بقیه استان ها متفاوت هستنقل قول:
فیلمباز هم به گفته خودشون سرعتش تضمین شده نیست ولی قبلا که دوستان داشتن افت سرعت عجیب غریبی نداشت
پینگ معمولا خوب بود...پینگ 8.8.8.8 حول حوشه همون 110 120... فقط وضعیت تک کانکشن رو دیگه خودتون باید ببینید چه طور براتون
در کل اگر تهران و کرج هستین با توجه به طرح ها گزینه قابل تاملی هست فناوا
تا اونجایی که من میدونم بحث تضمین سرعت هست ولی در تمام مدتی که من داشتم، تفاوت خاصی بین سرویس های فیلم باز و معمولی حس نکردم. اگه تهران یا کرج هستید، پیشنهاد میشه. تعرفه های خیلی خوبی داره ولی متاسفانه دیگه به شهرستان ها سرویس نمیدن.نقل قول:
اون زمان هم که من داشتم پینگش روی حالت Fast یا همون گیم با 8.8.8.8 (اروپا) حدود 100 بود و از این نظر با پینگش مشکلی نداشتم. بعضی وقت ها به 80 90 هم می رسید
هیچ چیزی توی این مملکت تضمین شده نیست، هر لحظه ممکنه قیمتا 2 برابر بشه. الان 20درصد گرون شده ولی دلیل نمیشه همین بمونه.نقل قول:
خط رو روی نهایت سرعتی که سیمکشی کشش داره وصل میکنن ولی من تا بحال سرعت بالاتر از 8 رو هیج ساعتی ندیدم. از خودشون هم پرسیدم گفتن نهایت سرعتمون همینه حتی 16 مگ هم بگیرید بالاتر از 8 نمیره.
فن اوا ول کن نیست روزی هزار بار پیامک میده که فلان سرویس فلان تومن بابا بخدا نمیخام با اون سرویسای اشقالتونوگرونتون رفتم vdsl گرفتم ازمخابرات مثل ساعت داره کارمیکنه
فرستاده شده از Redmi Note 7ِ من با Tapatalk
جالبه اینا دو تا سایت دارننقل قول:
fanava.net که مال شرکت خدمات اینترنتی شون هست وضعش بهتره
خب هرکسی امکان و هزینش رو داشت 100درصد میگرفت، وقتی زیرساخت موجود نیست با این نرخ و امکانات فعلا بهترین اینترنت هست. اگر پول بیشتر داشتم میرفتم سراغ پوینت یا tdlte. هر شرکت دیگه ای هم توی منطقه خالی داشته باشه و ارزونتر باشه با سر میرم سراغش. اگه vdsl امکان خرید 3 ماهه با همین نرخ و بدون هزینه های اضافی بده بگو ما هم بگیریم.نقل قول:
300 گیگ ماهی بین المللی رو داره میده 60 تومن با سرعت ثابت 8مگابیت. اگه این سرویس گرون و آشقاله :tongue: از نظر شما، لطفاً از اینترنت ارزونتون یه تست سرعت و پینگ بزارید و بگید چقدر بابتش کلاً پول دادید (هزینه مودم + کابل کشی + مخابرات + دستمزد)
دوستانی که فن اوا دارن این طرح هم شاگردی سلام 60درصد تخفیف زده بیزحمت از پنل تون شات بزارید ببینم چقدر حجم میده و قیمتش چند درمیاد
وقتی من طرح 300 گیگ بین المللی رو میگیرم 60 تومن که هیچوقت تموم نمیشه چرا باید 200گیگ حجم اضافه بگیرم 130 تومن :tongue: خب میرم مجدد تمدید اشتراک میکنم اگه تموم بشهنقل قول:
کجا 300 گیگ بین المللی رو میده 60 تومن ؟نقل قول:
فناوا چرا قیمتاش فضایی شده؟ مقایسه کردم دوبرابر شاتله فیمتاش
با دقت بررسی کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اهان
فرق دانلودر و دورهمی و FIP چیه؟
بالاتر توضیح داده شده تفاوت چندانی نیست. شاید کمی نوسان سرعت.نقل قول:
خدایی خیلی گرون شده
پارسال فکنم یه ساله 2400 گیگ رو سیصد و خورده ای گرفتتم
الان یه ساله 1200 گیگ 720 تومن
خیلی چیزا پارسال ارزون بوده و امسال بالای 4 برابر شده. اگه اینترنت ارزونتر با این ترافیک و سرعت و حجم پیدا کردید به ما هم بگید بگیریم.نقل قول:
طرح هم شاگردی گذاشته الان که بدرد هیچی نمیخوره قیمتها همچنان فضایی هستنقل قول:
مصرف کننده دیگه نباید اینو بگهنقل قول:
ضمنا مگه همه هزینه هاشون چهار برابر شده؟
حقوق کارمنداشون چهار برابر شده یاچی؟
داداش جوری میگی انگار اینجا کارمندا میشینن زحمت میکشن اینترنت تولید میکنن شرکتا هم هرچقدر میخوان گرون میفروشن :n08:نقل قول:
وقتی قیمت دلار و همه اجناس حتی برق و آب و گاز تولید داخلی میره بالا قطعاً اینترنت هم که تولید داخلی نیست گرون میشه. هیچ شرکتی هم حق نداره از محدوده تعریف شده گرونتر یا ارزونتر بفروشه. این شرکتا همه واسطه هستن مثل مغازه دارا.
من و شما هم این وسط کاری نمیتونیم بکنیم. اگر شرکتی توانایی داشته باشه قطعاً میخواد قیمتاشو ارزونتر بده که مشتری جمع کنه توی این بازار خراب که شرکتا یکی پشت هم ورشکست شدن و دارن تعطیل میکنن.
2 ماهی میشه که مرتب قطعی دارم. جالب اینجاست در یه بازه زمانی خاصی قطع میشه و تنها ISP هست که وقتی قطع میشه، 20 دیقه طول میکشه تا دوباره وصل شه! شکایتم کردم تاثیری نداشت. قبلا خودشونم کارشناس فرستادن از دم در چک کرد دیدن همینه و سیم کشی خونه هیچ مشکلی نداشته و بعد چند ماهی خوب بود و تو این 2 ماه انقدر قطع و وصل میشه که دیگه اعصاب واسم نذاشته. آخرم گفتن مشکل بین مسیر داری و باید به مرکز مخابراتی منطقه تون ( شهید نظری ) مراجعه کنی! میترسم ISP رو عوض کنم و مشکل واقعا از مرکز مخابراتی باشه! حوصله تغییر ISP ندارم. قبلا آسیاتک داشتم که اومدم فن آوا. قطعی و وصلی های فن آوا فاجعست :angry:
دوست عزیز، شما توی امضاتون به آسیاتک فحش دادی و میگی آشغال ترین شرکته، بعدش هم میفرمایید فن آوا فاجعست، فکر نمیکنی شاید مشکل از شرکتا نباشه و از زیرساخت یا جای دیگه باشه؟ چون در هر صورت از هرجا شما بگیرید کیفیت خطتون همین داستانه. به نظر من از ADSL بکشید بیرون و سراغ روشهای دیگه از جمله TDLTE یا POINT یا WIRELESS برید راحت ترید.نقل قول:
امضای من خیلی قدیمی بود. آسیاتک قطعیش پایین بود. شاید ماهی 1 الی 2 بار. نوشته بودم آشغالترین چون پشتیبانیش افتضاح بود و گرون میداد و الانم حجم هاش نسبت به فن اوا و دیده بان نت و داتک بده. من دانلود زیاد میکنم و نت نامحدود میخوام ;) فقط زیتل برای من مناسبه که متاسفانه تحت پوشش دهیش نیستیمنقل قول:
فن آوا هم طبق انتظار گرون کرد ، هرچند مشترکش نیستم