بالاخره واقعی یا مجازی؟؟؟
کدوم هدست؟؟؟پیک نداره این هدسته؟؟؟
Printable View
بالاخره واقعی یا مجازی؟؟؟
کدوم هدست؟؟؟پیک نداره این هدسته؟؟؟
سلام من call of duty 4 رو از روی فلاش مموری امتحان کردم میاد اما از روی هارد خوذ کنسول نمیاد و سیاه میشه!!
دوستان کسی پچی نداره که باعث بشه این بازی از روی هارد خود کنسول بدون دردسر اجرا شه؟؟؟؟
اینم جدید ترین ورژن show time
ورژن 3.1.22
کد:https://github.com/downloads/facanferff/showtime/showtime-3.1.22.pkg
سلام بچه ها
واسه چی من وقتی بازیه wwe smackdown vs raw 2011 و call of duty 4 رو از روی هارد کنسول اجرا میکنم نمیاد بازیه call of duty 4
سیاه میشه wwe smackdown vs raw 2011 هم بی صدا میاد؟؟؟
اما وقتی از روی فلاش مموری میارمشون هر دو شون بدون مشکل میان!!!!
راهی هست که درستش کنه؟؟؟
دوستان آنلاین باز کجایین پس:13:
سلام
save بازی gta iv رو می خواستم مربوط به مراحل وسط بازی (مرحله ای که تو یه بیمارستان قدیمی بود)؟
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City ارزش خریدن داره یا نه ؟
اگه DLC میخوای بگیرنقل قول:
دوستان HEAVY RAIN از تو هارد داخلی اجرا میشه؟؟
بازی رو که اجرا میکنم یه اریگامی گوشه صفحه سمت راست میاد چشمک میزنه ولی هر چه قدر وایمیسم بازی نمیاد فقط اون چشمک میزنه..!
مشکل از چیه؟
من بازی Rio رو دارم که کاملا سالمه اجرا میشه ولی وقتی که می نویسه Press Start Button هر چی استارت می زنم نمیاد . آیا بازی Rio فقط Move هست ؟
توی بازی WWE SmackDown vs. Raw 2011 وقتی شخصیت انتخاب می کنم بعد که فیلم ورودشون رو نشون میده بعد مینویسه Now Loading بعد دیگه نمیاد . 10 دقیقه هم صبر کردم چرا ؟
+ کمک !!!!
بله ، ریو فقط با موو هستش ، چون اصل این بازی برای Ipad و Iphone و Ipod طراحی شده و باید با انگشت بازی کرد ، توی نسخه های کامپیوتریش هم ماوس میخواد .نقل قول:
كساني كه ميخوان كارت psn بخرن بايد توجه كنن ريجن بازي و اكانت كه ساختن و كارت كه ميخوان بخرن حتما بايد يكي باشه در غير اينصورت نميتونيد dlc هارو دانلود كنين!!!
مثلا اگه ريجن بازي 2 هست بايد اكانت united kingdom رو بسازيد و كارت پوندي بخريد تا ايرادي پيش نياد!!! بعد مشكلي هم كه ممكنه باهاش روبرو بشيد اينه كه الان تو ps store بودين اما يكمرتبه ارتباط قطع ميشه يا مثلا دفعه بعد نميتونيد وارد ps بشيد دليلش بر ميگرده به dsl و يا مودم شما به هيچ وجه مشكل از ps3 نيست!!!چون واسه خودم پيش اومد و 1 ساعت داشتم تنظيماته كنسولو بهم ميزدم و آخرشم فهميدم اشكال از خطه dsl هست!!!(تو ايران معمولا ايراد دارن خطها)
سلام.
امروز که اومدم کنسول رو روشن کنم ، زمانی که رفت تو xmb فقط ستون افقی بالا اومده بود (یعنی مثلاً تو بخش گیم ، مولتی من و ... اصلاً وجود نداشت) ...
بعد کنسول رو با دسته خاموش کردم ، صفحه سیاه شد ولی خود کنسول خاموش نشد (چراقش قرمز نشد و سبز موند)
مجبور شدم کنسول رو از برق بکشم ...
بعدش که دوباره کنسول رو روشن کردم دیگه صفحه نمایش نتونست xmb رو نشون بده ، و جوری شده بود که انگار هیچ کابلی از کنسول به تلویزیون وصل نشده ، و تو این حالت هر کاری کردم کنسول خاموش نشد و راهی نداشتم جز کشیدنش از برق ...
حالا نمیدونم چکار کنم تا درست بشه :41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفاً کمک کنید :19:
سلام
واسه چی من وقتی بازیه wwe smackdown vs raw 2011 و call of duty 4 رو از روی هارد کنسول اجرا میکنم نمیاد بازیه call of duty 4
سیاه میشه wwe smackdown vs raw 2011 هم بی صدا میاد؟؟؟
اما وقتی از روی فلاش مموری میارمشون هر دو شون بدون مشکل میان!!!!
راهی هست که درستش کنه؟؟؟
دوستان لطفاً یکی کمک کنه خواهشاً
سلام .
بازی heavy rain من فایلهای بالای 4 گیگش با پسوند .d01 .d02 هست و مولتیمن اونها رو نمیشناسه و نمیتونه به هم بچسبونه و برای بازی کردن باید کل بازی رو بریزم روی هارد کنسول و اونجوری هم جای زیادی میگیره و نمیشه.میخواستم بدونم چطوری اونهارو بچسبونم و با نرم افزار دیگه split کنم تا مولتیمن بشناسه.؟
یعنی تصویر نداری ولی کنسول روشنه؟نقل قول:
خوب محمد جان بعضی از بازیها از هارد اکسترنال بعضی ها هم فقط از هارد اینترنال اجرا میشن.........نقل قول:
نقل قول:
آها
پس واجب شد فردا یه هارد اکسترنال بگیرم واسه این بازی ها :27::10:
درسته ...نقل قول:
البته الان بردمش روی یه تلویزیون معمولی و با یه کابل 3 فیش (زرد ، قرمز ، سفید) وصلش کردم به تلویزیون ...
بازم تصویر نداشتم ، کنسول رو خاموش کردم ، برا روشن کردنش چند ثانیه دکمه پاور رو نگه داشتم تا تمام تنظیمات کنسول دیفالت بشه ...
تصویر اومد بالا ولی xmb گیردار شده ...
مثلاً از روی مولتی من می خوام برم روی گایا منیجر حدود 10 تا 20 ثانیه طول میکشه (انگار کنسول هنگ میکنه و یه دفعه میره روی گایا)
می خواستم ببینم میشه هارد کنسول رو وصل کرد به pc ؟؟؟
گفتم شاید مشکل از هارد باشه ، بیارمش رو pc و فرمتش بکنم ...
اگه شما توی سایتهای خارجی هم از طریق گوگل مشکل رو بگید می فهمید هر کی بازی WWE Raw vs. SmackDown 2011 رو بصورت کپی روی هارد اکسترنال داره صدا براش نداره برای منم اینطوری بود فقط کافیه بریزید توی هارد اینترنال بعد بازی صدا دار میشه .نقل قول:
برای Call Of Duty شما کافیه فایل Eboot.bin اوریجینال رو متناسب با ورژن بازیت جای فایل Eboot.bin قبلی Replace کنی .
دانلود Eboot برای بازی :
ورژن BLES01031
ورژن BLES01035کد:http://www.uploadbaz.com/ramkv13upuam
ورژن BLUS30591کد:http://www.uploadbaz.com/gpao1pdoznsu
پسورد : jamalnouriکد:http://www.uploadbaz.com/bzm3v858q3ag
( یک سایت برای دانلود Eboot های بیشتر بازی ها : )
Space بینش رو بر دارید .کد:http://forum.bazi center.com/showthread.php?t=38009
فلش هم میشهنقل قول:
پس واجب شد فردا یه هارد اکسترنال بگیرم واسه این بازی ها
اشتباه گفتید وقتی بازیه wwe smackdown vs raw 2011 رو روی هارد اکسترنال میارینقل قول:
بدون هیچ مشکل صدایی میاد !!!!
اما وقتی که بازی رو روی هارد خود کنسول اجرا میکنی بازی بدون صدا بالا میاد!!!
در مورد EBOOT هم بگم EBOOT ارجینال رو از تایپک مخصوصش دانلود کردم و کپی کردم
اما باز هم صفحه سیاه میشه!!!
عزیز جان EBOOT هایی که دادی مال Black Ops نه مال call of duty 4 modern warfar !!!! :41:
دوست عزیز call of duty 4 روی هارد اینترنال کنسول نمیاد حتماً باید از روی هارد اکسترنال بیاری!!
من از هر راهی وارد شدم نشد که نشد :41:
ممنون :40:
بله میشهنقل قول:
با خود دستگاهم میشه فرمت کرد هردو
سلام دوستان
من كنسول اسليم دارم و اون رو هك كردم و CFW3.55 روش نصبه،چند تا بازي روي اون نصب كردم كه راحت ميتونم اجراشون كنم و بازي كنم،ولي بعضي از بازيها مثل Earth Defense Force: Insect Armageddon رو كامل نصب ميكنم ولي وقتي ميخوام وارد بازي بشم صفحه سياه ميشه و دسته هم اصلا كار نميكنه حتي دكمه PS، فقط بايد دكمه پاور كنسول رو نگه دارم تا خاموش بشه و دوباره روشن كنم تا بتونم يه بازي ديگه رو اجرا كنم،اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما هر وقت دیدی بازیی که اجرا میکنی نمیاد و صفحه رو سیاه میکنه بدون که این بازی از روی هارد دستگاه اجرا
نمیشه و باید اونو روی هارد اکسترنال یا روی فلاش مموری بریزی تا اجرا شه.
اگه هارد اکسترنال داری بازی رو بزن روی اون و از داخل multiman اجراش کن.
اگر هم هارد اکسترنال نداری و فلاش مموری داری و بازیت داخل فلاش جا میگیره بریز داخل اون و بازی رو اجرا کن.
این بازی که 3.6+ داره چطوری میخوای روی3.55 اجرش کنی؟نقل قول:
میشه بگید باچی و چجوری باید به pc وصلش کنم ؟؟؟نقل قول:
اگه فرمت کنم به غیر از پاک شدن بازی هام چه مشکل دیگه ای برا کنسولم رخ میده ؟؟؟
هکش نمیپره و ... ؟؟؟
داش سلطان محمود فقط ONE PIECE .....نقل قول:
Only Monkey D.Luffy :thumbsup::42:
هرچی داری سیو بازی و...نقل قول:
هاردش ۲.۵ِ کیس براش بگیر
هکش نمیپره
چرا کسی توی تاپیک گرن توریسمو جواب نمیده؟
چطور میشه توی GT5 پول رو زیاد کرد؟هنوز راهی پیدا نشده؟
من اين بازي رو از سايت دانلودها گرفتم،اونجا نوشته كه روي 3.55 تست شده!نقل قول:
خواستيد خودتون بريد ببينيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ راهی نداره فقط باید مراحل بازی رو طی کنید.نقل قول:
به این میگن یه بازیه جدی و به هیچ کس رحم نمیکنه:21:
من با افتخار الان لول 24 میباشم و بسی خوشم:31:
نه آخه رفتنی که میشه بری ولی مثلا برای هر مرحله باید ماشین خاص بگیرم...هی باید پول خرج کنی حیفه:دی
بسته به شرایط شما توی بازی خوده بازی واستون ماشین آزاد میکنه که فقط باید یکم قدرت ماشین رو بالا تر ببریدنقل قول:
من که الان خودم لول 24 هستم و راننده شاگردم لولش 14 هست فکر کنم فقط 4 یا 5 تا ماشین خریدم
تمام مراحل رو با ماشین هایی که خوده بازی آزاد میکنه رفتم.همین دیشب zonda که قیمتش 2.600.000 بود رو
آزاد کردم.لول 14 یا 15 بودم که bogatti آزاد شد و نصف بیشتر مراحل رو با اون رفتم
آره درسته من پس الکی پول بهش دادم:31:نقل قول:
دوستان HEAVY RAIN از تو هارد داخلی اجرا میشه؟؟
بازی رو که اجرا میکنم یه اریگامی گوشه صفحه سمت راست میاد چشمک میزنه ولی هر چه قدر وایمیسم بازی نمیاد فقط اون چشمک میزنه..!
یکی کمک کنه لطفا!!!
توی بازی WWE SmackDown vs. Raw 2011 وقتی شخصیت انتخاب می کنم بعد که فیلم ورودشون رو نشون میده بعد مینویسه Now Loading بعد دیگه نمیاد . 10 دقیقه هم صبر کردم چرا ؟ اهم اهم
نقل قول:
عزیز گفتم که بازیه wwe smackdown vs raw 2011 رو از روی هارد کنسول اجرا نکنید.
فقط از روی هارد اکسترنال.
سلام دوستان
من الان مکه هستم
دیشب رفتم از نمایندگی سونی یک ps3 گرفتم حالا که اومدم وصل کردم میبینم آنچنان که باید گرافیک نداره
یعنی تصویر وضوح نداره به عنوان مثال در بازی pes2011 توی بازی نوشته ها اصلا واضح نیست توی بازی اسم بازیکن ها که بالای سرشون نوشته میشه خیلی در هم هست و کلا بازی گرافیک و وضوح تصویر بالایی نداره!
با کابل معمولی هم وصل کردم( همون سه فیش زرد و قرمز و سفید)
در مقایسه با pes 2011 کامپیوتر واقعا خیلی بی کیفیته
حالا میخوام ببینم اشکال از دستگاه هست یا تلوزیون یا کابل؟
ترسم از این هست که دستگاه مشکل داشته باشه
راستی توی تنظیمات دستگاه هم رفتم ولی درست نشد!
یه جایی رزولیشن رو ازم سوال کرد چند تا گزینه داشت مثل 720p یا pal و .... ولی غیر از pal هیچ کدوم رو نمیشد انتخاب کرد
ممنون میشم کمکم کنید:11:
دوست عزیز جهت تصویر مناسب باید از کابل hdmi خوب استفاده کنین و تصویر رو برروی led,lcd ya plasma ببینین تا کیفیت مناسب داشته باشه البته هر چه tv بهتری داشته باشین خوب تصویر هم مناسب تر هست.نقل قول:
این بازی WWE All Stars هر دفعه نصب می خواد باید چکار کنم ؟