اقا علی
این نرم افزار که فریمور 5.03 رو نداره؟
http://www.psp-hacks.com/2009/07/17/ctf-tool-gui-v2-released-convert-ctf-themes/
اقا علی
این نرم افزار که فریمور 5.03 رو نداره؟
http://www.psp-hacks.com/2009/07/17/ctf-tool-gui-v2-released-convert-ctf-themes/
علی جون
اگه ممکن هست درمورد استفاده از این نرم افزار کمکم کن
با تشکر
فریمور من الان 5.00 M33 هست!نقل قول:
لطفا طریقه ی نصب این پلاگین رو هم بگین!
ممنون.
نقل قول:در مورد نصب تم های ctf روی فریمور 5.03 اطلاعی ندارم.نقل قول:
شرنده :11:
خدمت شما :46:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3113519&postcount=178
ptf روی فریمور 5.03 مشکلی به وجود نمی اره؟
علی جون(choory) نمی دونی به جز مجتمع پارک( اصفهان) کجا می شه psp 3000 خرید؟
سلام
من تو بازی midnight club dub ed وقتی میخوام ماشینارو تیون کنم یا رنگشونو عوض کنم.بازی هنگ میکنه.
بعد میفرمایند:تقققققق و خاموش میشوند.شما به این مشکل (تو این بازی)برنخوردین!:13:
راستی رمز L.A remix رو کسی نداره؟ خودم یه 60 تایی پیدا کردم ولی کار نمیکنه!:19:
ممنون
تکراری...........................
من میخوام به این تنظیمات تو psp دست پیدا کنم کسی نرم افزار یا راهی و میشناسه که اینکارو انجام بده :
- Non-MS Media Acces
- Re-direct App View to Host
- XMB Network for Nethost
- Nethost IP (Adhoc)
کلا نرم افزاری میخوام که تمام تنظیمات psp رو نشون بده برای psp 3000 ver 5.03
با نرم افزار ir shell میشه اما چون دیدم چند نفری pspیشون با ریختن این نرم افزار بریک شده نمیخواستم ریسک کنم .
ممنون
سلام
دوستان کمک
من با داداشم یکمی دعوام شد بعد داداشم (البته حواسش نبود) کیفم رو که توش PSP من بود به دیوار پرت کرد
حالا psp روشن نمیشه lcd به ظاهر سالمه وقتی پاور را می زنم یه لحظه lLED پاور روشن میشه و بعد خاموش میشه و دستگاه هم روشن نمیشه؟
چکارکنم؟
دادا بازی خرابه.نقل قول:
اگه خیلی طلبه ای (ملاء نه-خواهان) یه سی دی دیگه که این بازی رو داره بگیر بریز ردیفه.
سعی کن سی دی یه شرکت دیگه باشه یا حداقل بازی های توش فرق کنه.
منظورم اینه که یه image دیگه از بازی رو بخر
دا نمیدونی فایل ایزوش چنده؟
به نظر من ببر تعمیرگاه تا واست درستش کنن. فکر کنم قابل تعمیر باشه.نقل قول:
توی کدوم شهر هستی ؟
تو تهران که حداکثر 1000 تومن ولی تو قبرستون نمیدونم:31:نقل قول:
منظورم حجمش بود نوکرتم:10:
اول همونو تبدیل به iso کن بعد اگه دیدی مشکل داره دانلود کننقل قول:
بچه ها بخش نقد بازی بسیار پررونق شده سر بزنید :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=285641&page=8
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بازی جدید به صورت انحصاری برای psp قراره بیاد .
.
.
.
RESIDENT EVIL
تاریخ انتشار : 2010
سبک : اکشن سوم شخص
سازنده : ؟
منبع : Game spot
منتظر پیش نمایش بازی تا ماه های آینده باشید .
سلام دوستان . قیمت PSP معمولی تو ایران با ترکیه خیلی تفاوت داره ؟
اگه براتون امکان داره قیمت حال حاضر انواع PSP رو بزارید . اگر قیمت ترکیه هم خبر دارید بگید
ممنون
نقل قول:ببخشید منظورتو نفهمیدم.:31:نقل قول:
حجم بازی هرچی هست حدود 100مگ بیشتر میشه.
ولی اول کاری که آقای فاتمی گفت انجام بده شاید درست شد.
سلام
آیا تمام بازی های psp ها به هم میخورند یا بعضی بازی ها فقط برای ورژن خاصی هستند ؟
بالا خره یه psp 3000 از فتحی گرفتم ( الان تو شارژ ) که دادم طرف برام کپی خورش کرده که چند سوال برام پیش اومده:
1- این 3000 که به صورت موقت کپی هسته بعد از روشن کردن دوباره چه جوری کپی خورش کنم؟
2- در مورد انواع تم ها و ورژن هایشان یه توضیح مختصر میخواستم و اینکه میگن بعضی تم های flash 0 دستگاه رو بریک میکنند یعنی چی ؟ و از چه راهی باید تم هایی که دستگاه رو بریک میکنند تشخیص داد؟
3- اصلا بریک یهنی چی ؟ و از چه راههای دیگری بریک میشویم ؟
4- با عرض پوزش این سوال کمی خنده داره :31: نحوه ریختن بازی و اجرای اون لطفا ؟ :31:
5- یه چند عنوان بازی های شاخ psp که بترکونن.
مبارک باشهنقل قول:
بازی ها برای psp ها همه یکی هستن ولی بعضی از بازی ها روی فریمویر های پایین اجرا نمی شه که شما این مشکلو نخواهید داشت
در مورد تم هم باید از تم های ptf استفاده کنی چون تم ctf رو نمی شه رو 5.03 اجرا کرد flash0 هم دورش خط بکش
بریک یعنی psp تبدیل میشه به یک دکوری که اتاقت رو باش قشنگ کنی البته برای کسانی که با پاندورا کپی خور می کنن میشه آنبریک کرد
برای بازی ریختن هم یه فولدر توی صفحه اصلی مموری بساز و اسمش رو ISO بذاز بعد هر بازی که خواستی توی این فولدر بریز(iso یا cso بودنش فرقی نداره)
بازی های شاخ هم که زیادن بستگی داره چی سبکی دوست داشته باشی
دوستان جواب من چی شد؟
فکر کنم قیمت می خواستینقل قول:
مطمئنا قیمت ترکیه مناسب تر از تهران یا شهر های دیگه هست چون اونجا قیمت جهانی و فکر کنم 160 تا 180 هزار تومن هم گیرت بیاد
من خودم 2000 از دبی گرفتم 160
من کاشان زندگی میکنم ولی تهران هم زیاد میرمنقل قول:
اگر یه تعمیر گاه خوب میشناسی ممنون میشم معرفی کنی
دست شما درد نکنه من بازی هایی مثل god of war که گرافیک دارند را دوست دارم لطفا چندا بهم معرفی کنید.نقل قول:
در ضمن :
- این 3000 که به صورت موقت کپی هسته بعد از روشن کردن دوباره چه جوری کپی خورش کنم؟
سلام... اینم چند تا بازی با گرافیک نسبتا بالا و گیم پلی جذاب:نقل قول:
Resistance: Retribution
God of War: Chains of Olympus
Metal Gear Solid: Portable Ops
Tekken: Dark Resurrection
Syphon Filter: Logan's Shadow
GTA Vice city stories
Indiana Jones and the Staff of Kings
Syphon Filter: Dark Mirror
SOCOM: U.S. Navy SEALs
راستی به تاپیکی که تو امضا من هم هست سر بزن کلی نقد بازی های جدید و قدیمی تر اونجا گذاشتم:46:...
سلام
دوستان من در کپی کردن دستگاه گیج شدم چون کسی که ازش 3000 رو گرفتم گفته شما باید یه مموری برای برنامه کپی خور کردن داشته باشید و یه مموری برای بازی حالا من نمیدونم با این مموری که کپی کردن رو انجام میدهم میتونم روش بازی بریزم و با هاش بازی کنم (لطفا کمک کمید که کلا گیج شدم) و روش کپی کردن رو هم بگید.
اگه مغازه دار گفته که خواسته مموری بهت بندازه اگه هم شخص عادی گفته اطلاعی نداشتهنقل قول:
اول این که سعی کن psp رو خاموش نکنی و در حالت استند بای بذاریش (یعنی دکمه پاور رو یه بار بزن بالا ولی نگهش ندار)
روی همین مموری می تونی بازی بریزی و بازی کنی و هیچ ربطی هم به فایل هایی که کپی کردی نداره
برای کپی خور کردن هم به تاپیک مربوطه مراجع کن
Screenshot های جدید از بازی Jak and Daxter: The Lost Frontier که قراره که Q4 2009 بیاد.
محتوای مخفی: 1
محتوای مخفی: 2
محتوای مخفی: 3
محتوای مخفی: 4
محتوای مخفی: 5
محتوای مخفی: 6
محتوای مخفی: 7
محتوای مخفی: 8
محتوای مخفی: 9
محتوای مخفی: 10
راستی پیش نمایش کامل این بازی رو هم تو تاپیک " بررسی و پیش نمایش بازی های psp " گذاشتم :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4039417&postcount=78
یعنی با این مموری 4 گیگ میتونم بعد از روشن کردن دسگاه رو کپی کنم و بعد بازی کنم.نقل قول:
آرهنقل قول:
همه همین کارو می کنن چون کل فایل های مورد نیاز هک 1 مگ هم نمی شه که بخواد فضا بگیره و بازی نتونی بریزی
+نقل قول:
Ace Combat X :40:
Silent Hill : Origins
Chili Con Carnage
Monster hunter 2 Freedom / Unite
Orochi Warriors
Dead Head Fred
Gun Showdown
Prinny
Dynasty Warriors: Strikeforce
...
سلام من وقتی میخوام یه هر بازی( کیلزون) رو که اجرا کنم بعد از مدتی که وارد بازی شد دستگاه خاموش میشود چه کنم؟ و hen هم به سختی اجرا میشه
فریمور دستگاه چند هست؟نقل قول:
5.03 و مدل 3000نقل قول:
و در داخل بازی کیلزون و داخل لود بازی دستگاه هنگ میکنه چند ثانیه بعد خاموش میشه
cpu دستگاه رو ببر روی بالاترین حد ممکن
دوستان من تازه کارم بلد نیستم چه جوری؟نقل قول:
سلام
کسی می دونه کجای اصفهان می تونم psp بخرم؟(البته بجز مجتمع پارک)
اگر ممکن هست زود جواب دهید چون خیلی عجله دارم
با تشکر
سلام...بهترين جا تو اصفهان...سرزمين رايانست...خيابان توحيد.جنب مجتمع ميلاد2...قيمتاشونم عاليه...نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده
1- من میخوام هن رو اجرا کنم سریع هم میام به پایین عکس ها ولی دسگاه خاموش میشه لطفا کمک کنید.
2- داخل بازی کیلزون و داخل لود بازی دستگاه هنگ میکنه چند ثانیه بعد خاموش میشه