این باتل فیلد 2 چرا باید رویه سیستم با مشخصات پایین اجرا بشه ولی رو سیستم عالی اجرا نشه؟؟؟؟
Printable View
این باتل فیلد 2 چرا باید رویه سیستم با مشخصات پایین اجرا بشه ولی رو سیستم عالی اجرا نشه؟؟؟؟
به نظر من شما اول مشخصات کامل هر دو سیستم رو بدی بهتر میشه نظر داد(کامل با چیپستها)...نقل قول:
منظور از restart کردن دوباره بازی چیه؟
قبلا بین سیوهام فضای خالی گذاشتم ولی بازم خراب شد
سلام دوستان من بازی call of duty 5 رو خریدم وقتی بازی رو نصب می کنم دو ایکن روی دکستاپ میاد که یکی نوشته Call of Duty(R) - World at War(TM) Multiplayer ویکی دیگه نوشته Call of Duty(R) - World at War(TM) Solo - Co-op وقتی روی ایکون دوم کلیک می کنم بازی خیلی طول می کشه لود بشه و وقتی ام لود میشه اولش اینه مینویسه online service error can not to online service بعد میره قسمت افلاین وقتی نیو گیم میزنم بازم خیلی طول می کشه وارد خود بازی بشه من نمی دونم مشکل از کجاست در ضمن سیستم کامپیوتم بالاست و همچنین unimode half –duplex غیر فعال کردم اگر کمکم کنید خیلی ممنون میشم
اقا من اين كال لو ديوتي رو نصب كردم ولي وقتي ميخوام برم تو بازي رزولوشن صفحه رو كه پايين مياره و ميخواد بره تو بازي پنجره گزارش مياد و اين ارور رو ميده call of duty(r): world at wap has encountered a problem and needs to close . بعدشم كه معذرت خواهي ميكنه و پايينش دو تا دكمه ميده كه ميگه اگه بخواي ميتوني اين ارور رو به مايكروسافت گزارش كني
بعدشم كه dont send رو ميزنم ايناره تو يه پنجره نشونم ميده:
Loading fastfile 'code_post_gfx'
used 1.13 MB memory in DB alloc
Loading fastfile 'ui'
used 39.48 MB memory in DB alloc
Setting initial state...
DirectX reports 512 MB of video memory and 445 MB of available texture memory.
Texture detail is set automatically.
Using picmip 0 on most textures, 0 on normal maps, and 3 on specular maps
Error: Could not load material "water_droplet".
Error: Could not load material "water_dynamic_spray".
------- sound system initialization -------
Waiting for $init to finish. There may be assets missing from
code_post_gfx.
Error during initialization:
Unhandled exception caught
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
دوست من مهمترین نکته اینه که auto save رو خاموش کنی(البته اگه منظورت pes) هست و منظور از ریستارت کردن اینه که بازی رو کمپلت از نو شروع کنی ولی به نظر من اگه بارت مقدوره کلا از نو نصبش کنی بهتره....نقل قول:
online رو خوب باید به سرور وصل باشی ودنگ وفنگ خودش رو داره ولی در مورد solo-co اگه وقتی روی اون کلیک می کنی کند بالا میاد مشخصات کامل سیستمت رو بگو...نقل قول:
راه حل شما اینجا:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3314126&postcount=7608
عزیزم پچ که برای آنلاینه ولی کرک نداره کرک برای سروره
سی پی یو خوبه گرافیکم خوبه
برای این بازی منظورمه اگر چه ضعیفه ولی من میگم از این مونیتوره طبق دفترچش که نوشته :
Troubleshooting
Problem:
When Playing Games The Monitor Turns Off But The game is still running
Answer :
Ensure that the graphics card is running at refresh rate which the monitor Supports. Refer to your monitor's user manual
Set the refresh rate to the adapter default value and try playing the game agai
سلام
من قبلا کرایسیسو تو اکس پی بدون مشکل اجرا کردمحالا تو ویستا 64 بیت که میخوام اجرا کنم به مشکل میخورماین ارورو میده. میتونید راهنماییم کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات سیستم من رم دوگیگ کارت گرافیک geforce9400 512 هارد دیسک 250 گیگیبایت cpu 1.3 در ضمن بگم تا حالا همه بازیهای دارای گرافیک بالا راحت اجرا کردم
در مورد نصب باتل فیلد 2
تو سیستمی که اجرا می شه.
cpu:intel celeron 2 ghz
ram:512 ddr
vga: geforce fx 5200-128 mb
windows xp sp2
و تو این سیستم اجرا نمی شه.حتی swat 4 هم اجرا نمی شه.
cpu: inter core2Duo 2.5 ghz
ram:4 gb ddr2
vga:geforce 8400m gs- 512 mb
windows xp sp3
این در حالیه که من بازی های سنگینی مثل gta iv و یا [protottpe] رو اجرا می کنه.
تمام کارایی رو که گفتید انجام دادم حتی سیو هامو پاک کردم وتنظیمات بازی رو به حالت اول برگردوندم و وبازی رو از نو شروع کردم ولی بازم خراب شد.ولی بازی رو دوباره نصب نکردم
سلام.من call of duty waw فارسي رو گرفتم و نصب كردم.اما هنگام اجرا ارور اين عكس مياد.مي دونم بايد
در ويندوز xp بايد يه فايلي از dvice manager غير فعال كرد.منم كردم ولي دوباره ارور مياد:41::41::41:
سلام.
آقا من یک مشکل دارم:
وقتی میرم تو یک کلن(نت ورک) چه از ایکس فایر چه از خود بازی,میزنه punk baster is disabeled ...بعد که میزنم رو yes (به معنای همون enable) دوباره میام بیرون میرم میزنم دوباره روز از نو روزی از نو:|
آقا کمک کنید...تو رو خدا:D
مطمئنی کرکش کردی؟؟اگه بله قبلا هم با همین کرک کار کردی؟؟نقل قول:
در کل من حدس میزنم مشکل از کرکت باشه!!
اگه سی پی یوت تک هسته ای احتمال داره به خاطر همین باشه بالاخره که توی بازی میره پس زیاد بهش گیر نده!!!نقل قول:
احتمال داره که چون این بازی یه کم قدیمیه نصبت به درایورهای حالا یه کم بازی درمیاره به هر حال جدیدترین درایور geforce رو دانلود کن احتمال داره مشکلت حل بشه...نقل قول:
دوست من تقریبا تنها راه حلی که برای این بازی لونم توی سایتهای خارجی ارائه شده همین هایی بود که توی چند پست قبل گفتم باری یکی از بچه ها هم گفتم دیگه نیومد بگه که مشکلش حل نشده ولی شما خودت یه پیغام خصوصی بهش بزن ببین چی میگه..اینم پروفایلش:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=393798
راه حل شما اینجا:نقل قول:
ولی ای کاش حداقل صفحه قبل رو یه نگاه می انداختی:13:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3314126&postcount=7608
سلام دوستان.در مورد نصب باتل فیلد 2 که گفتم رو سیستم مدل پایین نصب می شد.
امروز یه ویندوز جدید نصب کردم دیگه رو اون سیستم ضعیفه هم اجرا نمی شه.
فکر کنم که شرکت خوب بازی رو کرک یا کپی نکرده که ادا در می یاره. باید برم یه نسخه اریجینال بخرم با کرک معتبر
تو TEST DRIVER U وقتی می خواعی مسابقه بدی سیستم قفل میشه!
سیستم من:
CPU:CORE 2DUO2.5
RAM:2GIG
VGA:9500GT 1GIG
آقا جواب ما رو نمیدید؟
وقتی میرم تو یک کلن(نت ورک) چه از ایکس فایر چه از خود بازی,میزنه punk baster is disabeled ...بعد که میزنم رو yes (به معنای همون enable) دوباره میام بیرون میرم میزنم دوباره روز از نو روزی از نو:|
آقا کمک کنید...تو رو خدا:D
ولي بازم كه انجام دادم دوباره ارور ميده!!!نقل قول:
به احتمال زیاد شما باید آپگریدش کنی از اینجا ببین کارت راه میفته:نقل قول:
کد:http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php
همون اخطار رو میده؟؟؟نقل قول:
ممنون آقا مهدینقل قول:
مطمئنی کرکش کردی؟؟اگه بله قبلا هم با همین کرک کار کردی؟؟
در کل من حدس میزنم مشکل از کرکت باشه!!
راستش اصلا کرک نداره, از این easy setup هاست, تو xp راحت اجرا میشد!
ولی اینجا گیر میده, شما میتونی کرکشو برام بزاری؟
سی پی یوم هم دوهسته ای e6550 هستنقل قول:
اگه سی پی یوت تک هسته ای احتمال داره به خاطر همین باشه بالاخره که توی بازی میره پس زیاد بهش گیر نده!!!
رمم هم 4 گیگ
گرافیکم هم 8500gt که تا چند روز دیگه ارتقاش میدم
فکر نکنم ربطی به سخت افزار داشته باشه
موقعی که fifa بازی می کنم، تو یه جاهای خاص (مثلا موقع تعویض کردن بازیکنا قبل از شروع مسابقه)، هارد صدا میده و خرخر میکنه. دلیلش چیه؟
yes master!!!نقل قول:
salam khaste nabashid age mishe javabamo zood bedin man bazie valvet assassin ro gereftam ama zamani ke mikhad bere toye bazi safhe siyah mishe badesh minevise replay engine 1 erroram mide minevise critical error moshakhasate systemam ine :vga geforce 512 7300 le ram 1gig ddr2 cpu 1.6 dual moshkel az sisteme ya windose rasti windosam service packe 2 hast mamnoon
جواب منو ندادین خواهش میکنم طریقه ی اجرای بازی worms 4 رو به بنده بگین
شما توی قسمت run تایپ کن msconfig ببین چند تا درایور صوتی توی سیستمت داری اگه بیش از یکی هست برو توی قسمت advance مربوط به صدا یکی یکی اونها رو به عنوان درایور انتخاب کن(و هر بار کلا سیستم رو restart کن) و همین کاری رو که قبلا گفتم بکن ببین مشکلت حل میشه یا نه....نقل قول:
شرمنده من adsl ندارم ولی یه تاپیک مخصوص برای این کار هست:نقل قول:
ان شاالله بچه ها جوابت رو میدند ولی اگه ندادند می تونی توی تاپیک بازی درخواست بدی:46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
این مشکل مربوط به cod بودا که یکی از بچه ها پرسیده بود:18:نقل قول:
سی پی یوم هم دوهسته ای e6550 هست
رمم هم 4 گیگ
گرافیکم هم 8500gt که تا چند روز دیگه ارتقاش میدم
فکر نکنم ربطی به سخت افزار داشته باشه
اگه شما منظورت در مورد همین بازیه سه تا راه حل برای این مشکل ارائه شده(بهت قول نمی دم):
1-اول توی منوی run تایپ کن msconfig وتموم startup ها رو disable کن تا وقتی ویندوز بالا میاد برنامه دیگه ای مشغول نباشه...
2-موقع اجرای بازی تموم connection ها رو قطع کن...
3-دایور 175 geforce رو دانلود ونصب کن...
دوست من اینجا جاش بود!!؟؟نقل قول:
ولی در کل بگم معمولا صدای خش خش هارد عوامل زایادی داره که یکیش می تونه مربوط به نقص درتغذیه اون باشه ولی باید اینجا درخواست میدادی:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=260
دوست من اگه بازی رو دانلود کردی به اینجا مراجعه کن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=227551
سلام
من نگاه کردم این صفحات آخر رو...مشکل مشابه ندیدم.
در بازی Fule
برای اجرا برای من دو تا آیکون هست که یکیش برای تنظیمات
گرافیکی و....اون یکـی هم برای اجـرا شدن مستقیم.خوب من
وقتی تنظیمات رو تغییر میدم بعد روی Play میزنم این ارور رو میده
که معمولا برای کرک میاد و هیچ کرکی هم تو دی وی دیش نبود.
FUEL GameSetup.exe
ولی وقتی از آیکون Fuel.exe بازی رو اجرا میکنم بازی اجرا میشه
و اروری نمیده.
یه مشکل دیگه هم هست که لودش خیلی طولانیه!
دوتا راه حل:نقل قول:
1-خوب من این بازی رو نگرفتم و دقیق منوی تنظیماتش رو ندیدم ولی شما یه کار کن تنظیمات مورد نظر رو اعمال کن کلید config یا ok رو بزن بعد از روی آیکون اصلی اجرا کن...اگه جواب داد که هیچ وگرنه
2-احتمال هم داره مشکل از کرک باشه خوب یا توی این تاپیک:
یا تاپیک بازی کرک سالمش رو درخواست بده...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
در ضمن توی بازی که برنامه deamon دخالتی نداره؟!!!
alex جون توی تاپیک خود بازی پستت رو دیدم...این یک مشکل خودته یا همون کسی که مشکل بالا رو مثل شما داشت اگه مال اونه لطفا بگو مشخصات کامل سیستمش روبده...نقل قول:
یه مشکل دیگه هم هست که لودش خیلی طولانیه
نه 99% دمون تولزیه !
وانتد رو یادتون نیست ؟!
بازی رو کامل نصب کردم.
رفتم داخل بازی
لودینگ اول رد میشه .
بعدش یه فیلم نشون میده. که اگه بخوای نگاه کنی بعداز 10ثانیه حذف میشه.
اگه بخوای رد کنی please wait میده و بعدش حذف میشه!!!!!!!!
اولا مظورت از حذف میشه چیه؟یعنی اینکه فیلم رو رد میکنه یا اصلا گیر میکنه؟نقل قول:
در ضمن مشخصات کامل سیستمت رو هم بگذار...
salam khaste nabashid age mishe javabamo zood bedin man bazie valvet assassin ro gereftam ama zamani ke mikhad bere toye bazi safhe siyah mishe badesh minevise replay engine 1 erroram mide minevise critical error moshakhasate systemam ine :vga geforce 512 7300 le ram 1gig ddr2 cpu 1.6 dual moshkel az sisteme ya windose rasti windosam service packe 2 hast mamnoon
من بازي سيمز 3 رو ريختم كركشم ريختم ولي كار نمي كنه و ارور مي ده كسي هست بگه چجوري بازيو بريزم !؟!؟!؟!؟!؟! لطفا!!!!!!!!!!!! :(((((((((((((((((((((((((( :41:
سلام .نقل قول:
نوشته شده توسط alireza_goodboy_20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا که لطف کنید فارسی بنویسید .
دوما مشخصات سیستمتون رو هم لطف کنید .
سلام
من تو 3 تا بازی مشکل دارم :
یکیش شبکه کردن بازی global operationهست که وقتی توش یه سرور ساختم و میخوام با یه کامپیوتر دیگه که بهش وصله joinـش کنم ارور میده و یه چیزایی راجع به سریال نامبر و اینا میگه.کرک خاصی داره؟
-مشکل دیگم مال need for speed under ground 2هست که 20 ثانیه بعد از اینکه واردش میشم مدام هی هنگ میکنه
-call of duty world at war رو من یه مدتی رو ویستا بازی میکردم.ولی از وقتی xpنصب کردم دیگه کار نمیکنه!بعد از اینکه ایکس پی نصب کردم و درایورها و direct xوغیره رو هم نصب کردم call of duty world at warرو دوباره نصب کردم ولی هر وقت دیگه روش کلیک میکنم یه لحظه صفحه سیاه میشه بعد میاد بیرون و اون ارور معروف ویندوز ایکس پی که 2 تا گزینه ی dont send و send error رو داره میاد.مشکلش چیه؟,
سلام دوستان من وقتی که میخوام بازی ریدیک رو اجرا کنم دو تا ارور به شکل زیر
http://rapidshare.com/files/255623855/untitled.bmp.html
و
http://rapidshare.com/files/255624588/untitled.bmp.html
رو بهم میده . کارت گرافیک رو هم نصب کردم حتی ویندوز هم عوض کردم و روی 7 هم تست کردم ولی فایده نداشته
لطفا زود تر منو راهنمایی کنید چون واقعا کارم گیره:41:
من اين پست رو در تاپيك Virtua Tennis 2009 زدم كسي جواب نداد ، از دوستان اينجا كسي نميدونه مشكل از چيه ؟
نقل قول:
من بازي Virtua Tennis 2009 رو الان براي PC گرفتم ولي بعد از انتخاب بازيكن در حالت آزاد تو صفحه ي لودينگ يهو گير ميكنه و از بازي مياد بيرون ، كسي همچين مشكلي داشته ؟
درود بر شما
دوستان عزیز من یک مشکل دارم در نصب بازی Dark Sector بعد از نصب کردن این بازیبعد از کلیک کردن بروی بازی صفحه سیاه میشه و یک error میده وبعد از بازیمیاد بیرون لطفآ بفرمایید مشکل از چیست لطفآراهنمایی کنید
سپاسگذارم
عکس از error بازی
بازی butterfly escape رو چطور می تونم ادامشو بعد از نصب ویندوز جدید بازی کنم؟پوشه سیو رو باید ذخیره کنم؟پوشه سیوش کجاست؟