-
هفته سيزدهم بوندس ليگا
بايرن در حاشيه امنيت
---------------------------
تيم فوتبال بايرن مونيخ با پيروزي در خانه بيلفلد مکان خودش را در پله اول رقابت هاي بنوس ليگا حفظ کرد تا همچنان با خيالي آسوده در اين جايگاه قرار داشته باشد.
تيم فوتبال بايرن مونيخ شنبه شب در يک بازي سخت و نزديک با نتيجه دو بر يک در خانه بيلفلد صاحب برتري شد در حالي که پيزارو هر دو گل مونيخي ها را در اين بازي به ثمر رساند.
وردربرمن نزديک ترين رقيب مونيخي ها هم با نتيجه شش بر يک از سد وولفسبورگ گذشت و ديدار حساس تيم هاي دورتمند و هرتا برلين با نتيجه دو بر صفر به سود زرد پوشان پايان يافت.
بايرن با حفظ اختلاف پنج امتيازي نسبت به برمن همچنان در مکان نخست قرار دارد.
نتايج بازي هاي شنبه شب در هفته سيزدهم بوندس ليگا به اين شرح بوده است؛
آرمينيا بيلفلد 1 – 2 بايرن مونيخ
گل ها : بوآکي 60 براي بيلفلد
پيزارو 82 و 90 براي بايرن
وردربرمن 6 – 1 وولفسبورگ
گل ها: باومن 6 ، بورسکي 43 و 52 ، نالدو 72 ، کلوزه 60 و 85
ماينز2 – 2 آّيتنراخت فرانکفورت
گل ها: نووسکي 70 رومان 90 براي ماينز
نووسکي 3 و 6 (گل به تيم خودي) براي آينتراخت
گل ها: کلن 2 – 2 شالکه 04
بنشيتر 47 ابستين 57 براي کلن
کوراني 23 و ابه ساند 86 براي شالکه
مونشن گلادباخ 1 – 1 لورکوزن
گل ها: پولانسکي 15 براي گلادباخ و رولفز 5 براي لورکوزن
دورتمند 2 – 0 هرتا برلين
گل ها : اسمولارک 39 و 45
-
مديران دو باشگاه شيرازي ليگ برتر اعلام کردند؛
با کمبود بودجه روبرو هستيم
-------------------------------------------------
شبکه استاني فارس روز گذشته گفت و گويي را با مديران دو باشگاه برق شيراز و فجرسپاسي و آيت اللهي رئيس هيات فوتبال استان فارس انجام داد.
در اين گفت و گو مديرعامل باشگاه فجر علت عمده عدم اقتدار کافي اين تيم را کمبود بودجه ذکر کرد.
وي در اين گفت و گو متذکر شد که مي بايستي از منابع استاني کمک بيشتري به اين تيم در کنار برق شيراز صورت گيرد.
خليل صالحي نيز علت کوچ ستارگان فوتبال استان فارس را علت کمبود بودجه تيم هاي استان فارس عنوان کرد .
اين مقام نيز براي رشد و ارتقاي تيم هاي استان فارس به خصوص دو تيم ليگ برتري برق شيراز و فجر را تخصيص بودجه و رسيدگي بيشتر عنوان کرد.
وي در پايان صحبت هايش عنوان کرد فوتبال شيراز از وجود بازيکنان تاثيرگذار تقريبا خالي شده است، بنابراين مي بايستي هر چه زودتر با توجه بيشتر فوتبال فارس را از اين بحران نجات داد.
-
ناصر ابراهيمي:
بايد با کمبود نفرات بسازيم
تمرينات سختي داشته ايم
-----------------------------------
شش بازيکن اصلي خود را به دلايل مختلف در مسابقه با ابومسلم در اختيار نداريم .
-ناصر ابراهيمي مربي پرسپوليس ساعاتي قبل از بازي حساس برابر ابومسلم ضمن بيان مطلب فوق گفت: به هر حال بهروز رهبري و محمد محمدي با سرماخوردگي شديد مواجه شده اند، ابراهيم اسدي و سهراب انتظاري از مشکل مصدوميت رنج مي برند، ضمن آن که علي عليزاده و داود سيدعباسي نيز با مشکل محروميت مواجه است.
وي در ادامه افزود: به هر حال عدم حضور چنين بازيکناني تا حدودي کار را براي ما خصوصا در خط دفاعي سخت خواهد کرد اما نمايش موفق بازيکنان در کنار تمرينات منسجمي که در چند روز قبل انجام داده ايم ما را به کسب نتيجه مقابل ابومسلم اميدوار کرده است.
-
عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس:
فعلا مديرعامل مشخص نشده است
-------------------------------------------
جلسه هيات مديره باشگاه پرسپوليس امروز برگزار خواهد شد.
مخمد حسن انصاري فرد ضمن بيان مطلب فوق گفت:
شب گذشته ضيافت شامي با حضور بازيکنان و اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس برگزار شد که در اين جلسه دوستانه، اعضا و مسئولان تيم ابومسلم نيز حضور داشتند.
وي در ادامه افزود: قرار بود جلسه هيات مديره روز گذشته در مشهد برگزار شود اما اين امر به بعد از ظهر امروز موکول شد در جلسه ضيافت شام شب گذشته به هر بازيکن پرسپوليس يک سکه طلا نيز اهدا شد.
انصاريفرد در خاتمه افزود: برخلاف صحبت هايي که درخصوص مديرعامل پرسپوليس صورت مي گيرد و نام هاي مختلفي که براي احراز اين پست بيان مي شود هنوز درخصوص گزينه خاصي براي مديريت پرسپوليس به جمع بندي لازم نرسيده ايم.
-
علي کريمي:
با بدشانسي روبرو شدم
مهمت شول جايگزين من شد
----------------------------------------------
عصر روز گذشته تيم هاي بايرن مونيخ و آرمينا بيله فلد رودرروي يکديگر قرار گرفتند که شاگردان فيليکس ماگات در نهايت اين ديدار را با حساب دو بر يک به پايان بردند.
علي کريمي اظهار داشت: فقط به علت بدشانسي ديدار حساس ديشب را از دست دادم چند دقيقه قبل از بازي و در هنگام ورود به زمين با اسپاسم عضلاني مواجه شدم، وقتي اين مساله شدت بيشتري پيدا کرد موضوع را به پزشک و سرمربي تيم اعلام کردم و ماگات برخلاف ميل باطني اش نام مرا از ليست نفرات اصلي خارج کرد.
کريمي در ادامه افزود: ماگات در اين بازي قصد استفاده از من و سپردن موارد خاص تاکتيکي را داشت که در نبود بالاک وظيفه من سخت تر از قبل مي شد اما با بدشانسي محض اين فرصت خوب را از دست دادم.
لازم به ذکر است علي کريمي در هنگام حضور در تيم ملي نيز مقداري از ناحيه زانو با مشکل روبرو بود اما با تمهيدات ويژه براي بازي با بيله فلد مهيا شده بود هر چند که با بدشانسي محض اين فرصت طلايي را نيز از دس
-
تلاش ژاپني ها براي حذف داور ايراني از رقابتهاي باشگاههاي جهان؛
مرادي : براي حضور در جام جهاني، بايد به ژاپن بروم
---------------------------------------------------------------------
حضور يک داور ژاپني در ميان کانديداهاي داوران آسيايي جهت سوت زدن در جام جهاني آلمان، باعث کارشکني ها درخصوص صدور رواديد من است.
مسعود مرادي، داور بين المللي فوتبال کشورمان ضمن بيان مطلب فوق افزود:
متاسفانه فدراسيون فوتبال و سفارت ژاپن در صدور رواديد کارشکني مي کنند و تاکنون رواديد من جهت حضور در ژاپن و قضاوت رقابت هاي جام باشگاه هاي جهان صادر نشده است.
مرادي تصريح کرد: شانس حضور من در جام جهاني 2006 آلمان بستگي به قضاوت کردن در رقابت هاي جام باشگاه هاي جهان دارد و اگر به هر دليلي نتوانم به ژاپن بروم، از قضاوت در جام جهاني نيز محروم مي شوم.
داور بين المللي فوتبال ايران ادامه داد: يک داور از کشور ژاپن جزو شش کانديداي داوران آسيايي براي حضور در جام جهاني 2006 است و به دليل رقابت بين داوران، ژاپني ها سعي مي کنند از حضور و قضاوت در رقابت هاي باشگاه هاي جهان جلوگيري بعمل آورند ولي دکتر دادکان، آقاي غياثي و کميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال در تلاش هستند تا با رايزني هاي مختلف هرچه سريع تر رواديد بنده صادر شود.
مرادي افزود: فردا جهت قضاوت رقابت هاي مقدماتي جوانان آسيا عازم کويت هستم و پس از بازگشت از کويت، تنها سه روز فرصت دارم تا در ژاپن باشم. مسابقات قهرماني باشگاه هاي جهان از بيستم آذر آغاز مي شود و يک هفته پيش از شروع مسابقات تست هاي پزشکي، بدني و کلاس هاي توجيهي برگزار مي شود.
بنابراين پس از آن که دوشنبه هفته آينده از کويت باز گردم زمان اندکي براي پرواز به سوي ژاپن باقي مي ماند. ولي هنوز ژاپني ها به دلايلي که ذکر کردم در صدور رواديد من کج رفتاري مي کنند.
مرادي در پايان خاطرنشان کرد: اين نخستين بار نيست که چنين رفتارهايي با بنده صورت مي گيرد، ولي تنها اميدواري من به تلاش هاي فدراسيون فوتبال است تا مشکل بنده را حل کنند.
-
بحث فيروز کريمي با استقلال اهواز مجددا مطرح شد
جمال حاجي و ماچالا گزينه هاي خارجي استقلال اهواز
-------------------------------------------------------------------
حضور سرمربي در مقطع فعلي به تمام مشغله مديرعامل استقلال اهواز تبديل شده است.
پس از آن که احتمال حضور ياوري در اين تيم تقريبا منتفي گرديد مديرعامل استقلال اهواز بار ديگر قصد استفاده از فيروز کريمي را در سر دارد.
شفيع زاده مديرعامل استقلال اهواز در آخرين اظهار نظر خود در خصوص تعيين سرمربي اعلام کرد: بحث حضور فيروز کريمي در استقلال اهواز بار ديگر مطرح شده است، چنانچه ايشان مشکل خود را با راه آهن برطرف سازند کريمي را بزودي بر روي نيمکت استقلال اهواز خواهيد داد.
شفيع زاده در ادامه نام دو گزينه خارجي را در صورت عدم قرارداد با کريمي عنوان ساخته که به نظر جذب آنان تا حدودي مشکل به نظر مي رسد.
جمال حاجي سرمربي وقت تيم الشباب در کنار ميلان ماچالا گزينه هاي خارجي هستند که از قول شفيع زاده براي مربيگري تيم استقلال اهواز در نظر گرفته است.
-
محمود ياوري:
تعطيلي نيم فصل دو هفته زودتر آغاز مي شود
براي غرب آسيا تغييراتي نخواهيم داشت
----------------------------------------------------
کمتر دو هفته ديگرتيم فوتبال اميد کشورمان براي شرکت در رقابت هاي غرب آسيا عازم قطر خواهد شد. با محمود ياوري درخصوص آخرين وضعيت اين تيم صحبت کرديم.
مدير فني تيم اميد شرايط فعلي تيم را مناسب توصيف کرد.
• آخرين اردوي تيم اميد قبل از اعزام به قطر چه زماني آغاز مي شود؟
طبق برنامه ساعت ده صبح روز شنبه 5/9/84 نفرات دعوت شده به اردو که يکي دو روز قبل از تاريخ مذکور اسامي اشان اعلام مي شود بايد در هتل المپيک حضور داشته باشند و زمان اردو تا تاريخ 8/9/84 خواهد بود.
• پس به کويت نمي رويد؟
بعيد مي دانم، به دليل فشردگي بازي ها در اين هفته نمي توانيم به اين سفر برويم به هر حال اين موضوع را به خودمان تحميل کرديم تا به باشگاه ها لطمه نخورد. ضمن اين که ملي پوشان اميد دو تيم پاس و پرسپوليس بعد از بازي سه شنبه به جمع اردونشينان ملحق مي شوند.
• با اين شرايط ليگ تعطيل مي شود.
بله، ما درخواست خودمان را به فدراسيون ارائه داديم و پس از مطرح شدن در هيات رئيسه با اين مهم موافقت شد که شخصا از همکاري اين عزيزان تشکر مي کنم.
برهمين اساس تعطيلت ذنيم فصل دو هفته زودتر يعني بعد از هفته سيزدهم آغاز مي شود.
• بحث حضور آقاي ابراهيم زاده در جمع کادر فني چيست؟
ايشان و آقاي آذرين مورد نظر من بوده اند اما نه براي مسابقات غرب آسيا، به هر حال اگر بحثي بوده از طرف تيم اميد نبوده است. هدف ما تقويت تيم اميد است و شايد در آينده تغييراتي صورت گيرد.
• و مذاکره شما با مسئولان استقلال اهواز چه نتيجه اي داشت؟
من قبلا هم گفتم که در اختيار فدراسيون فوتبال هستم و اگر قرار به مذاکره اي باشد بايد اول آن باشگاه به توافق برسد. در حال حاضر تمام تمرکزم را روي موفقيت تيم اميد گذاشته ام.
-
صباباتري در پي جذب يک مهاجم برزيلي
-------------------------------------------------------
تيم فوتبال صباباتري براي تقويت خط حمله خود در ادامه رقابت هاي ليگ برتر و همچنين ليگ قهرمانان آسيا در پي جذب يک مهاجم برزيلي است.
در ابتداي فصل حميد زوهاني مهاجم سرعتي و گل زن صباباتري دچار آسيب ديدگي شديد شد و تا شش ماه از ميادين فوتبال دور خواهد بود.
در اين ميان صباباتري در خط حمله فقط علي دايي را به عنوان يک مهاجم گل زن در اختيار دارد و مسئولان اين تيم درصدد جذب يک مهاجم خارجي براي تقويت خط حمله اين تيم هستند.
مسئولان صبا ظرف يک هفته آينده مذاکرات خود را آغاز خواهند کرد تا شرايط حضور اين مهاجم در ايران فراهم شود.
به گفته عباس مرادي قائم مقام صباباتري اين موضوع حدود يک ماه به طول خواهد انجاميد.
-
اكبرميثاقيان:
مربي جديد كمك بزرگي به ابومسلم خواهد كرد
-----------------------------------------------------------------
سرمربي تيم ابومسلم خراسان معتقد است پيوستن مربي ترك كه سابقه حضور در تيمهاي بزرگ اروپايي مانند بايرن مونيخ را در كارنامه دارد به جمع كادر فني ابومسلم ميتواند كمك بزرگي به اين تيم باشد.
اكبر ميثاقيان در اين زمينه گفت : اين مربي در چند جلسه اي كه در تمرينات تيم حضور داشت نشان داد كه از دانش فني بالايي برخوردار است و در مجموع مي تواند براي ما مثمر ثمر باشد .
سرمربي ابومسلم ادامه داد: مطمئنا حضور اين مربي در کادر فني، به تيم کمک بزرگي خواهد کرد و بزودي شاهد اوج گيري مجدد ابومسلم خواهيد بود.