منظورم از خاموش روشن کردن همون دیسکانکت کردن از صفحه مودم بود.نقل قول:
Printable View
منظورم از خاموش روشن کردن همون دیسکانکت کردن از صفحه مودم بود.نقل قول:
سلام دوستان
راستش بنده 9ماه در قم خونه اقوام بودم وآنها هم از شاتل و هم از مخابرات سرویس داشتند که میدانم سرویس آنها هم اصلا 2مگ نبوده واحتمالا 512 بوده و تو این9 ماه اصلا شاهد هیچ قطعی نبودم فقط مخابرات کمی قطعی داشت که اون هم اصلا به چشم نمی اومد
حال الان که به شهر خودمون برگشتم از پارس آنلاین سرویس گرفتم 2مگ 1ماه ولی واقعا تو این 1ماه نسبت به اون 9ماهی که در قم بودم خیلی قطعی داره snr هم خوبه
برام سوال پیش اومده که چرا باید اینهمه اختلاف باشد تازه در اینترنت هم سرچ میکنم میبینم که شاتل هم در همه جا خوب نیست و بعضیا از کند بودن و قطع و وصل شدنش شکایت دارند
براستی دلیل این همه تفاوت چیست؟
از قدیمی ها کسی هست هنوز ؟ :n02:
دوستان سرویس یک ساله من ۱۰ روز دیگه تموم میشه دنبال یک شرکت دیگر هستم که دانلود شبانه رایگان داشته باشه. به غیر از مخابرات دیگه چه پیشنهادی دارید؟
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
اگه پیدا شد، به منم خبر بده.:n06:نقل قول:
راستش، منم دقیقن 10 آذر سرویسم تموم میشه. دیگه شبانه رایگان ندارم. تو این چند وقته تو تاپیکهای شرکتهای مختلف گشتم دنبال جایگزین. اما به نظر میآد در عمل جایگزینی برای دانلود شبانه رایگان پارسآنلاین دیگه وجود نداره:
- شاید آسیاتک یکی از اولین و مهمترین گزینهها باشه. چون هنوز شبانه رایگان روی سرویسهای حجمی داره. اما در اکثر جاها سرعت دانلود شبانه رایگانش محدوده. از سرورهای خارجی که حتمن محدوده. از سرورهای داخلی هم ظاهرن فقط تو بعضی جاها دانلود از سرورهایی که روی دیتاسنترهای خود آسیاتک باشن محدودیت نداره یا محدودیتش کمه. البته 6 ساعت شبانه رایگان داره که حتی با فرض سرعت دانلود حدود 250 کیلوبایت در ثانیه میشه حدود 5 گیگ در هر شب دانلود کرد. اما این رو باید گذاشت کنار کیفیت پایین سرویسش از نظر پینگ بالا، قطعیهای زیاد، سرعت تککانکشن بسیار پایین و ...
- یه سری شرکتهای دیگه هم هستن که شبانه رایگان دارن مثل هایوب، فنآوا، عصرتلکام یا پیشگامان. اما احتمالن اونا وضعیت بدتری نسبت به آسیاتک دارن و به نظرم از نظر شبانه رایگان تو جایگاه بعدی قرار میگیرن. مثلن هایوب فقط برای سرویسهای 1مگ و 2مگش شبانه رایگان داره که اونم روزی 3 یا 4 ساعت بیشتر نیست. یعنی حداکثر بشه باهاش شبی 2 تا 3 گیگ دانلود شبانه داشت. یا مثلن، فنآوا برای سرویسهای مختلفی از 128 تا 2مگ شبانه رایگان داره و شبی هم 5 ساعت میشه دانلود شبانه کرد اما اولن سرعتهاش به شدت محدوده و از طرف دیگه سرویسهای شبانهدارش هم قیمتهای زیادی دارن
- بعضی سرویسهای نامحدود هم هستن که قیمت به نسبت پایینتری دارن مثل سرویسهای نامحدود مخابرات (البته اگه هنوز برقرار باشه) یا سرویسهای برنزی آسیاتک و همین فنآوا. اینا اگر چه به اسم نامحدود فروخته میشن اما از اونجا که ضریب اشتراک بالایی دارن (حداقل 1:8) و براشون در واقع سقف مصرف تعیین شده (تحت عنوان حداقل ترافیک دریافتی در ماه) و ضمن این که از نظر قیمت و هزینه هم گرونتر از سرویسهای حجمی با شبانه رایگان تموم میشن. مثلن با یه سرویس 512 نامحدود برنزی به قیمت حدود 40 هزار تومن درماه که احتمالن سرعتش کمتر از 64 کیلوبایت خواهد بود بدون خاموش کردن سیستم تو 24 ساعت همون حداکثر 5 گیگ رو بتونی دانلود کنی که در مقایسه با سرویسهای حجمی به نظرم اصلن به صرفه نیست.
- یه گزینه هم استفاده از سرویسهای غیررایگان اما به نسبت ارزانقیمتتره. مثلن فشفشههای هایوب که میشه گیگی تا 600 تومن هم قیمت رو آورد پایین. یا همین شبانه 1/3 خود پارسآنلاین که با تمهیداتی میشه تا گیگی 670 تومن هم قیمت رو آورد پایین. اما بالأخره به نسبت قبل که هزینه هر گیگ زیر 100 یا حتی 50 تومن بود، قیمت قابل ملاحظهای محسوب میشه.
- گزینه آخر هم بستههای کمهزینه اپراتورهای موبایله. مثل بستههای یکروزه 10 گیگ 1000 تومن (یعنی گیگی 100 تومن) ایرانسل برای ساعتهای کمترافیک شب (2 تا 6 بامداد) که البته به شرط کیفیت آنتندهی مناسب و داشتن مودم یا موبایل 3G و 4G قابل استفاده است. اما اینا هم مشکلات خودشون رو دارن. مثلن، قطعی اینترنت موبایل بیشتر از ADSLاه. اگه ظرفیت دکل پر بشه، به احتمال قطعی یا افت سرعت یا حتی افتادن روی دکلهایی که 2G هستن زیاده. یا خیلی وقتا این بستهها موقتی هستن و نمیشه برای بیشتر از چند ماه روش حساب کرد. یا این که اگه به هر دلیلی توی مدت زمان اعتبار بسته استفاده نشه، سوخت میشه.
دلایل مختلفی داره. از جمله این که کیفیت تجهیزات خود ISPها یا کیفیت تجهیزات شرکتهای مخابرات تو شهرها و مراکز مخابراتی با هم تفاوت دارن. دیگه این که کیفیت کابلکشی خطوط تلفن بین محل مصرف و مرکز مخابراتی و تجهیزات استفاده شده در طول مسیر ممکنه بد باشه که باعث افت کیفیت بشه. فاصله کاربر از مرکز مخابراتی خیلی روی میزان سرعتی که میگیره بسیار تأثیرگذاره. از اون طرف یکی از مهمترین عوامل هم میتونه کمبود پهنای باند باشه که تو ساعتهای شلوغی خودش رو با افت سرعت، بالا رفتن پینگ و قطعیهای بیشتر نشون میده.نقل قول:
سلام دوستان بنده از پارس آنلاین سرویس 2مگ دارم و snr هم خوبه 20 ولی نمیدانم چرا نوسان دارد گاهی اوقات نوسان میکند روی 6 بعد جالبه وقتی میرم کابلا رو از اسپلیتر جدا می کنم و دوباره وصل میکنم
دوباره روی 20 می رود از در یه فروم پرسیدم گفتند به خاطر تجهیزات dslam مخابرات
اگر اینطوریه برای رفع این نشکل چیکار کنم یا اصلا نمیتوانم کاری کنم؟
با تشکر
ممنوننقل قول:
فقط چطور قیمت پارس آنلاین گیگی شد 670؟؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
قیمت هر گیگ در پارس آنلاین 3800 استنقل قول:
خودم پارس دارم:n37:نقل قول:
بخونید چی نقل قول کرده بودم بعد پاسخ بدید دوست عزیز:n40: