Printable View
خوش به حالتون اين منظره هاي بكرو از كجا گير ميارين ! اين درخت با اون ديوار كنارش پتانسيل يه عكس خيلي زيباتر رو داره زاويه عكاسي ميتونه خيلي بهتر باشه...نقل قول:
محیط زیبایی رو برای عکس گرفتن انتخاب کردین اون در چوبی گرفته تا این درخت زیبا ولی فکر میکنم از نظر کادر بندی میشد خیلی بهتر باشه . اگر در رابطه با هر عکسی احساس بشه که کمی اینطرفتر و یا اونطرف تر کردن کادر عکس رو بهتر میکنه یعنی عکس مشکل کادر بندی داره . بیشتر احساسی هست . البته انتخاب زاویه عکس برداری و جا گیری خودتون هم طبق نظر دوست بالایی کاملا درسته و میشد بهتر باشه .نقل قول:
عکس دیگری با گوشی موبایل :(نظر بدید) .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:هر دوی شما دوستان به کادر بندی اشاره فرمودید. که خودم هم صددرصد با نظرتون موافقم.نقل قول:
ولی دو تا علت مهم داشت. یکی اینکه لنز درست و درمون ندارم. دیگه دوربینه داره میره رو اعصابم.:n14:
علت دوم هم این بود که این درخت در جای خیلی نامناسبی هست. در کنار جاده ای که فقط ماشین سنگین عبور میکنه. و خیلی خطرناکه اونجا متوقف شدن. ولی من با جرات تمام رفتم داخل بلوار و فقط وقت کردم یه شات بزنم. که در زیر میبینید: (خداوکیلی جای درختو ببینید:n02:)
+
یه نمونه مشابه ازش گذاشته بودم قبلا...
بسيار هم خوب ! چيزي كه من تو ذهنم در نظر گرفتم اين بود كه در امتداد جلوي در عقبتر ميرفتم كادرو جوري در نظر ميگرفتم كه درخت سمت راست كادر قرار بگيره ، در وسط و ديوار ادامه كادر به سمت چپ... همينطور بالاي درخت هم فضاي بيشتري از آسمون لازم دارهنقل قول:
يه چيزي كه توي عكاسي منظره خيلي روش حساسم رنگ آسمونه و اينكه ابرها و آسمون بايد هميشه با جزييات كامل بدون اور شدن ثبت شن. يه آسمون خوش رنگ در عكاسي منظره معجزه ميكنه .ميتونستيد 3 تا عكس با اكسپوز متفاوت بگيريد و بعدا يه HDR ناب ازش در بياريد (حتي با همين دوربينتون)
در كل با توجه به تعاريفي كه از مكان كرديد اميدوارم هوس نكنين تنهايي واسه عكاسي مجدد بريد اونجا :n02:
به انتظار فصل تو ، تمام فصل ها گذشت...
Nikon D5200
Nikkor 50mm F1.8G
سلام
راه پله های عالی قاپو
Canon PowerShot SX500
F3.4
1/15s
ISO 800
ارامگاه خیام. نیشابور. ادیت شده. Sony wx1 auto
Sent from my Xiaomi MI3 using Tapatalk
پالایشگاه ابادان. تا قبل از جنگ بزرگترین پالایشگاه جهان بوده. در حال حاضر هم بزرگترین پالایشگاه ایران و چهارمین پالایشگاه جهانه.
ادیت شده.
سامسونگ galaxy s plus