@
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مفاهیم مجازی چیست؟
عشق چیست؟
مفاهیم مجازی مفاهیمی هستند که حقیقی نیستند قابل اثبات یا اندازه گیری نیستند ساخته و پرداخته ذهن بشر هستند برای جواب دادن به سوالات بی جوابی که باهاشون مواجه میشده و وجودی خارج از عالم افکار ندارند مثل ماوراءالطبیعه، داستان های خدایان و فرشتگان و شیاطین ، عالم ارواح ، تناسخ و...
به نظرم عشق هم یه مفهموم مجازیه که در جواب به یه سری خواسته ها و نیازهای انسان ساخته شده.
@
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالبه چون اصلا سلیقه شخصی اعمال نکردم تو این جوابی که شما ازش نقل قول گرفتید.
نقل قول:
فکر میکنم منظور شما از مهارت ارتباط پایین ترین کیفیت رو شامل میشه و بر این اساس مثلا جمعیت سوسکها هم نشان از وجود مهارت بالا در ارتباط اونهاست!
اتفاقا عجب مثال جالبی زدید چون سوسک ها و سایر حشرات مهارت اجتماعی و ارتباطی فوق العاده بالایی دارند جوری که مهارت های ارتباطی انسان ها در مقابلشون سطح پایین و بی کیفیت جلوه میکنه.
نقل قول:
کیفیت این مهارت و پایداریش مهمه
کیفیت و پایداری واقعا بستگی به شرایط طرفین داره یه موقع شرایط یه جوری هست که اشخاص رابطه ناپایدار و گذرا رو انتخاب میکنن نمیشه گفت حتما باید یه رابطه پایدار بمونه.
نقل قول:
نظرتون کاملا یکطرفه هست و اذعان نمیکنید که مثلا مرد ممکنه چندین کیس رو تجربه کنه تا مهارت یاد بگیره، در حالی که زن معمولا بنا بر کسب تجربه نداره و با صداقت بیشتری وارد یک رابطه میشه، چون در اجتماع نمیتونه مثل مرد عمل کنه و مورد بازخواست جامعه قرار نگیره.
فکر نمیکنم نظرم یه طرفه باشه. به عنوان کسی که به آزادی های شخصی اعتقاد داره چه زن چه مرد آزادی عمل دارن هر جوری که دوست دارند رفتار کنند هر چیزی رو که دوست دارند تجربه کنند و مهارت بدست بیارند. ولی مسئول بازخواست جامعه از افراد و برخورد قانون با شهروندان که دیگه من نیستم.
نقل قول:
ون دیوار فرضی تقریبا وجود داره البته شاید برای شما و کسانی که ازشون مهارت کسب میکنید به چشم نیاد، ولی همین دیوار و عدم یادگیری مهارت صحیح باعث شده تمام اون افرادی که قبلا هم اشاره کردید ( پلنگ ها! ) به نظرتون غیرمنطقی رفتار کنن.
هر انسانی از هر موقعیتی مهارت کسب میکنه اگه من از یه ارتباط به یه شخصی یه تجربه و مهارتی بدست بیارم این در مورد اون شخص مقابل هم صادقه، اصلا هم به نظرم غیر منطقی نیومد برخود اون مورد خاص به نظرم پرتوقع اومد بیشتر. از این گذشته چیزایی که واسه من و شما حکم کسب تجربه رو داره واسه این پلنگا همش خاطره است.
نقل قول:
قبول دارین که این مهارت باید برای همه و هر دو جنس به صورت یکسان وجود داشته باشه؟ فقط در چنین شرایطی باید گفت اون آسیب های روانی امری عادی هست چون دیگه یکطرف ماهر و زرنگ و دیگری ساده و زودباور نیست!
قبول داشتن یا نداشتن من و شما تعیین کننده نیست همونجور که باید و نباید قطعی در کار نیست. یه نفر بخواد میتونه داشته باشه یه نفر به هر دلیلی نخواد میتونه نداشته باشه.