من که آخر نفهمیدم چه آنتی ویروسه خوبه که سنگینم نباشه
فعلا نود ۳۲ اینترنت سکوریتیش رو ریختم ولی کلیدش رو نمیدونم از کجا بیارم برای آ\دیت هاش
من که آخر نفهمیدم چه آنتی ویروسه خوبه که سنگینم نباشه
فعلا نود ۳۲ اینترنت سکوریتیش رو ریختم ولی کلیدش رو نمیدونم از کجا بیارم برای آ\دیت هاش
ارسال شد.........!{باید 10 تا حرف باشه دیگه چیکار کنیم:n02:}نقل قول:
من خودم الان Kaspersky Internet Security دارم
الان Kaspersky بیشتر سرعت و کم می کنه یا Bitdefender?
برنامه Norton هرچی کرک و پچ بود حذف می کرد. اما Kasper اینجوری نیست آیا Bitdefender هم به مانند Kaspersky تو این مورد عمل می کنه یا نه؟
بعد دوستانی که با هر دوتای اینها کار کردند فرقشون رو بگند و بگن تو هر زمینه کدوم بهتره .
با سلام خدمت دوستان
من چند سالی هست که از ESET Smart Security استفاده میکنم و یه دفعه تصمیم گرفتم عوضش کنم (به خاطر دردسر آپدیت و لایسنس و ...) و به نظر خودم COMODO میتونه بهترین گزینه باشه! ولی قبل از استفاده یه سری سوال داشتم:
اول از همه COMODO نسبت به ESET چقدر سنگین تره و چقدر باعث افت سرعت سیستم میشه؟ (آخه سیستمم تقریبا قدیمیه!:n29:)
دوم، از لحاظ امنیت (هم آنتی ویروس و هم فایروال) از ESET که کم نداره؟؟؟
سوم، توی همین فروم چند جا از ترکیب آنتی ویروس های دیگه با فایروال COMODO صحبت کرده بودن! مگه آنتی ویروس خود COMODO مشکل خاصی داره؟!!
چهارم، جایی هست که بتونم نتایج معتبر تست های COMODO و مقایسه شون با بقیه آنتی ویروسها رو ببینم؟ :n13:
ممنون میشم راهنمایی کنید تا بعد باقی سوالاتمو هم بپرسم...
مرسی:n12:
1.چیزی حس نکردم.نقل قول:
2.نه اصلا
3.نه خیلی هم قویه!اما هر جا من دیدم چنین پست هایی رو گفن اینترنت سیکیورتی کومودو کافیه.
4. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بجای اینکه به دست خط هم ، به نوع رفتار و کردار هم ، به نوع صحبت کردن ، به نوع فعالیت کردن ، به نوع پست ها و غیره ، گیر بدهید ، بهتر است ، زیاده روی نکنید و تمومش کنید-قبول دارم و داریم ! که فعالیت در این انجمن بخاطر خیرخواهی ، و بدور از هرگونه منافع و بزرگ اندیشی ! انجام می شود ، پس بهتر است بجای وقت گذاشتن به این جور مسایل پیش پا افتاده و غیر ضروری ، مواظب باشید که فعالیت های مثبت تان بخاطر این گونه رفتارها ، نادیده قرار نگیرند و در ذهن بقیه کابران از شما چهره ناخوشایندی ترسیم شود.
موفق باشید:n16:
کاسپر از بیت بیشتر سرعت رو کم میکنه مخصوصا بیت 2014 که خیلی بهتر از قبل شده از نظر سبکی . و بستگی به کامپیوترت هم داره وقتی کاسپر رو میکشه بیت رو هم میکشهنقل قول:
بیت کمتر از نورتون به کرک گیر میده ولی بیشتر از کاسپر گیر میده . که خیلی راحت میشه کرک هارو بردشون تو فایل سفید . و وقتی بیت نصب میکنی باید بری تو تظیمات انتی ویروسش بعد بگی که فایل های ویروسی که پیدا کرده پاک نکنه ببره تو قرنطینه اینجوری هیچ یک از فایل های شما پاک نمیشه .
خب پرچم Kaspersky-comodo-Norton بالا هستش اما جالب این هست که آنتی ویروس هایی که از همه بهترن اما تو ایران شناخت کمتری دارن
اصلا تو نظرسنجی رتبه ای نیاوردن مثل G-data و Emsisoft یا حتی Bullguard که آنتی ویروس های فوق العاده قوی ای هستن اما به خاطر ناشناخته بودن طرفدار ندارن.
من که به همه دوستان شدیدا پیشنهاد میکنم یه کدوم از این آنتی ویروس هارو نصب کنن خودشون متوجه میشن.
کی گفته پرچم نورتون بالاست؟نقل قول:
چرا شما بیت رو نگفتید؟
نظر ستجی و تست های سایت ها دیگه مهم نیستند اصل نظر شما نسبت به آنتی هستش!!!!!
من هم به همه دوستان پسشنهاد میکنم حتما نود32 آخرین ورژن رو نصب کنند!
نود دیگه ویژه گی های دوران حکومتشو رو بدست آورده و میاره یعنی: سبک-سریع-بی سر و صدا-قدرتمند-باهوش
بیت که سروره :n16:نقل قول:
بهترین Internet Security 2012 .من کلی گفتم
اما با نظر شما در مورد نصب ناد 32 موافق نیستم چون دل خوشی ازش ندارم اما شاید تو آخرین ورژن بهتر شده و باز داره به دوران طلاییش میرسه