به عنوان کسی که 6-7 ماهه سرویس دارم ازشون بهت می گم این تغییر نام شرکت کاملا همزمان شد با تغییر تمام سیاست های شرکت. به طور خلاصه نوین نتی که به نظر من بهترین سرویس دهنده بود٬ شد های وب و رسما رفت غاطی بقیه سرویس دهنده های داغون نت.نقل قول:
Printable View
به عنوان کسی که 6-7 ماهه سرویس دارم ازشون بهت می گم این تغییر نام شرکت کاملا همزمان شد با تغییر تمام سیاست های شرکت. به طور خلاصه نوین نتی که به نظر من بهترین سرویس دهنده بود٬ شد های وب و رسما رفت غاطی بقیه سرویس دهنده های داغون نت.نقل قول:
اصلا شاخ در اووردم اینو دیدم! من نمی دونم چه اتفاقی توی ۳-۴ ماهه اخیر توی این شرکت افتاد که اصلا نابود شد!نقل قول:
نوین نت خوب بود؟:n04:نقل قول:
بهترین سرویس دهنده بود ؟:n04::n08:
من که نمیبخشم کسانی رو که کلاهبراداری کردن : و مکروا و مکرالله والله خیر الماکرین :n09:
به امید آتش سوزان برای متخلفین :n23: از حقم نمیگذرم و حلالشون نمیکنم!!!
:n08: مشکلت چی بوده باهاشون عزیز؟! رفیق ما توی کشوری داریم زندگی می کنیم که متاسفانه از اساس با چیزی به نام اینترنت زیاد حال نمی کنن! حالا توی این وضع بین گزینه های داغون موجود بله نوین نت از اواخر آذر سال پیش که من سرویس گرفتم ازشون تا اوایل اسفند سال پیش بهترین سرویس دهنده بود. تنها شرکتی بود که شبانش سرعت واقعی می داد. پینگ تایمش که واقعا عالی بود. ثبات خیلی خوبی داشت چه تو پینگ چه توی سرعت روز و شب. قیمت هاش هم که باور نکردنی بود خداییش. من به ۲-۳ از دوستام اون موقع معرفی کردم شرکت رو قیمت ها رو که دیدن باورشون نشد گفتن خالی بندیه!نقل قول:
بازم یه تعریفی بکنم حالا که حقایق گفته شده باشه نه فقط بدی ها :n02: پنل کاربری ای که نوین نت می ده بهترین پنل کاربری توی شرکت هاست. عالیه. همه کاری رو بدون تماس با پشتیبانی خودتون انجام می دین. حتی وسط سرویس می تونید سرویس عوض کنید حجمتون از یه ماه به ماه بعد منتقل می شه برخلاف بقیه شرکت ها و ... حتی وقتی زنگ می زنید اگه با خطی که ثبت نام کردید باشه می فمن کدوم کاربر هستید! خععععلی پیشرفتن! :n02:
البته اینارو که دارم می گم به احتمال فراوان مثل نکات مثبت دیگه شرکت حتما قراراه تا ماه های آینده در راستای پیشرفت شرکت از بین بره!:n08:
سرویس 8 مگ / مازندران / ساری
پینگ سرورهای داخلی 45ms و سرورهای خارجی 175ms
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما از آسیاتک بیام به های وب؟سرویسم دیگه داره تمام میشه!
داداش تو کدوم مرکز مخابراتی هستی ؟نقل قول:
من تو الغدیرم
وقتی نمیشه باهاش دانلود کرد به چه درد میخوره؟نقل قول:
براي كسي كه دنبال دانلود شبانه نيست همين سرويس بهترينه مخصوصا كه 8 گيگ هم دارينقل قول:
نوین نت خیلی خوب بود ولی حیف که ساعات رایگان رو از بیشتر سرویشان حذف کرد یادش بخیر 6 ماه اولی که از نوین نت سرویس گرفتم شبی 3-4 گیگ دانلود میکردم پشتیانی هم که 20
الانم اگه سرویس 8 مگ رو توی مرکز مخابرات منطقمون ارائه میداد حتما دوباره میومدم نوین نت(های وب)