ربطی به این قضیه Workgroup و Domain اینا نداره ؟نقل قول:
بعدشم وقتی دو تا مودم به سویچ وصله مگه نباید رو سیستم ها دو تا کانکشن داشته باشیم ؟
ما الان رو سیستم هامون فقط یه دونه کانکشن داریم !
Printable View
ربطی به این قضیه Workgroup و Domain اینا نداره ؟نقل قول:
بعدشم وقتی دو تا مودم به سویچ وصله مگه نباید رو سیستم ها دو تا کانکشن داشته باشیم ؟
ما الان رو سیستم هامون فقط یه دونه کانکشن داریم !
شما با کابل LAN به مودم وصل میشی یا با وایرلس ؟نقل قول:
با وایرلس نمیتونی مودم رو کانفیگ کنی فقط باید با کابل به مودم وصل بشی
راستی می خوای به اینترنت کانکت بشی یا شبکه محلی؟
دقیق بگی شاید بشه یه جوری مشکلت رو حل کرد ...
سخت ترین مشکلات در مبحث شبکه ، ممکنه از یه اشتباه کوچولو باشه ، واسه همینه که در بحث ترابلشوتینگ شبکه باید پیش افتاده ترین مسائل رو در نظر بگیری ... همین ...:31:
سلام
دوستان ما یه شبکه Workgroup وایرلس داریم که روترش و کارتاش همه Dlink هست. همه تنظیمات شبکه میزون هست اما نمی دونم چرا بعضی از سیستم ها نمی تونن همدیگه رو پینگ کنن. تنظیمات IP رو هرجور تغییر میدم نمیشه که نمیشه. حتا رو حالت اتومات هم می ذارم بازم نمی شه. پیر شدم چن ساله دارم با این موضوع سر و کله می زنم درست نمیشه که نمیشه. توروخدا یکی راهنمایی کنه.
یکم بیشتر توضیح بده و مشکلت رو دقیق بگو ... تنظیمات IP کلاینت ها و روتر چطوریه ؟نقل قول:
و بازهم شعار معروف من :
سخت ترین مشکلات در مبحث شبکه ، ممکنه از یه اشتباه کوچولو باشه ، واسه همینه که در بحث ترابلشوتینگ شبکه باید پیش افتاده ترین مسائل رو در نظر بگیری ... همین ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم قبلا با PPPoE کانفیگ شده و مشکلی نداره ؛ با وایرلس میتونم به اینترنت وصل بشم ؛ ولی میخوام از LAN استفاده کنم و همزمان به هر دو مودم وصل باشم !نقل قول:
طوری که دو تا کانکشن داشته باشم !
تنظیمات آی پی روتر 192.168.1.1نقل قول:
کلاینت ها یی که لازم دارم در حال حاضر از 192.168.1.100 شروع کردم که لامصبا هیچکدوم به هم پینگ نمیشن. فعلا 100 و 101 رو برای تست یه نرم افزار مانیتورینگ میخوام که پینگ نمیشه. رو حالت اتوماتیک هم بازم پینگ نمیشه.
ip 192.168.1.100
subnet mask 255.255.255.0
default gateway 192.168.1.1
dns server 192.168.1.1
برای اینکه بعضی از کلاینت ها به اینترنت وصل نشه dns server نمیزنم که بازم فرقی نداره. بزنم یا نزنم بعضی سیستمها به هم پینگ نمیشه. ناگفته نمونه که تمام کلاینت ها رو طبق همین سیستم کانفیگ می کنم فقط 100 آخرش رو تغییر میدم. بعضی ها سالمن بعضی ها نه!:18:
نمی دونم چطوری ولی الان من میتونم با همین یه کانکشن با تعریف IP و Default Gateway به هر کدوم از مودم ها وصل بشم !نقل قول:
یعنی IP رو اتوماتیک که بذارم به مودم اولی و شبکه داخلی وصل میشه ، دستی بهش در رنج مودم IP بدم وصل میشه به مودم ADSL و میتونم از اینترنت استفاده کنم !
الان من چطوری میتونم به هردو تا مودم همزمان دسترسی داشته باشم ؟
شما اگه بخوای با LAN به اینترنت وصل بشی که نباید خودت دستی IP بدی !نقل قول:
منظورت رو روشن و دقیق بگو : یه جایی دوتا شبکه داره : 1-شبکه وایرلس 2-شبکه LAN
شما به وایرلس وصلی (شبکه وایرلس + اینترنت) حالا میخوای از طریق LAN به شبکه ات وصل بشی یا به اینترنت. اگه اینترنت که باید IP رو بذاری رو اتومات ، اگه هم اینترنت بخوای و هم به شبکه محلی بخوای وصل بشی باید IP رو بذاری رو اتومات و اون IP موردنظر تو شبکه محلی رو از به صورت Alternate configuration تعریف کنی ...
حالا منظورت همینه یا مشکل چیزه دیگه است؟
دوست عزیز علی الظاهر که مشکلی نیست ... یه احتمال دیگه که میدم(شاید خنده دار باشه) اینه که مشکل از تنظیمات فایروال باشه ... اونا رو چک کردی ؟ در ضمن واسه این که به اینترنت وصل نشه بهتر اینه که Policy تعریف کنینقل قول:
همین که علی ااظاهر مشکلی نیست داره منو دیوونه می کنه دیگه. :grrr::weird::34: فایروال ویندوز خاموشه آنتی ویروس هم نود 32 هست که کلا اگزیت می کنم اما بازم مشکل همچنان پابرجاست. پالسی هم بلد نیستم تعریف کنم. دیوونه شدم. :4::45::39::2:نقل قول:
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
بدتراز اون اینه که بعضی از سیستم ها روشون که کلیک می کنیم یوزرنیم و پسوورد می خواد!!! :18: این دیگه نوبره! هیچ جا تاحالا پسوورد واسه هیچ سیستمی تعریف نشده اما میخواد!!!!