ویدئو حرکت بســـــــــــــیار زیبای کیروش مقابل سرمربی کره :n02:
Printable View
ویدئو حرکت بســـــــــــــیار زیبای کیروش مقابل سرمربی کره :n02:
به همه ی بچه های پی سی ورلد تبریک میگم....:n16:
فقط امیدوارم یکم تیم جوون تر بشه و چند تا لژیونر بدیم بره اروپا .:n12:
بازم بحث رنگهانقل قول:
عزیزم اگه سید جلال نبود دفاع استقلالی راحت 4 تا رو خورده بود ( نمیخواستم وارد حاشیه بشم ولی نمیزارید :دی )
نه عزیز بحث رنگ نیست مسئله بحث بازیکنای لیگ و تاثیر لیگ روی تیم ملیه :n01:نقل قول:
جزییات برگزاری مراسم استقبال از ملی پوشان فوتبال در صورت صعود به جام جهانی اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون فوتبال، در این اطلاعیه آمده است: فدراسیون فوتبال در صورت صعود مستقیم تیم ملی به جام جهانی 2014 برزیل، مراسم ویژه ای برای استقبال از ملی پوشان در ورزشگاه آزادی تدارک دیده است.
این مراسم ساعت 17 روز چهارشنبه 29 خرداد92 در ورزشگاه آزادی، با حضور علاقمندان و طرفداران تیم ملی برگزار خواهد شد و بازیکنان پس از ورود به ورزشگاه آزادی، طی مراسمی دور افتخار می زنند و صعود به جام جهانی را همراه با تماشاگران پرشور جشن خواهند گرفت.
در این مراسم از ملی پوشان تقدیر می شود و مراسم نورافشانی هم در پایان با شکوه خاصی برگزار خواهد شد.
در این مراسم تنها آقایان می توانند حضور داشته باشند و از بانوان علاقه مند به تیم ملی درخواست می شود تا از آمدن به استادیوم آزادی خودداری کنند.
همچنین رسانه های گروهی برای حضور و پوشش خبری در این مراسم می توانند با به همراه داشتن کارت پوشش خبری مسابقات سازمان لیگ و حراست ورزش و جوانان در این مراسم حضور داشته باشند.
کيروش:خدا ميداند در جامجهاني هستم يا نه
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران بازي هوشيارانه تيمش را يکي از عوامل موفقيت در بازي با کرهجنوبي و صعود به جام جهاني 2014 برزيل دانست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، کارلوس کيروش پس از پيروزي يک بر صفر برابر کرهجنوبي و صعود به جام جهاني در نشست خبري گفت: بازي سختي بود، ميدانستيم با تيم خوبي قرار است بازي کنيم. در بازي امروز بسيار تحت فشار بوديم و ميدانستيم مسابقه سختي را پيش رو داريم که خوشبختانه تيم من بسيار هوشيارانه و منطقي بازي کرد.
سرمربي تيم ملي ايران افزود: اعتماد، اعتقاد و ايماني که به بازيکنانم داشتم علت اين مسئله بود که امشب موفق شديم به جام جهاني صعود کنيم.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا در جام جهاني هم روي نيمکت تيم ملي ايران مينشيند، اظهار داشت: اين سوال را تنها خدا ميتواند پاسخ دهد.
کيروش همچنين خطاب به مردم و بازيکنان تيم ملي کرهجنوبي گفت: در اين بازي هم آنها عملکرد بسيار خوبي داشتند و بايد به تيم ملي کرهجنوبي هم به خاطر صعودش به جام جهاني تبريک ميگويم. اميدوارم روزي مانند تيم ملي کره بازي کنيم.
Fars
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسن روحانی صعود تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی را تبریک گفت
رئیس جمهور منتخب ایران در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در تماس با سرپرست و کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران صعود به جام جهانی را تبریک گفت.
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به کره جنوبی، حسن روحانی دقایقی بعد از پیروزی یک بر صفر تیم ملی فوتبال ایران برابر کره جنوبی در تماس تلفنی با مهدی محمدنبی و جواد نکونام صعود تیم ملی به جام جهانی 2014 برزیل را تبریک گفت و برای بازیکنان ایران آرزوی موفقیت کرد.
چقدر خوش قدمه جدا :n02:
خیلی خیلی خوشحالم. فقط میتونم بگم مبارک هممون باشه. :n16:
من هم این برد شیرین رو به همه ایرونیهای باحال تبریک میگم:n20: و البته من از همون بازی قبل گفتم قطر کثیف بازی میکنه اومدید به من گفتید قطر آبرو داره فلانه بهمانه ... حالا دیدید.... دم همه ملی پوشا قیژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ژژژژژ:n09: