پس مشکل جای دیگه اس! اون چیزی که من فکر می کردم نیست.نقل قول:
یه راه دیگه هم هست اینکه بری یه CD ویندوز دیگه بخری و با اون هم امتحان کنی. البته من بعضی از CD ها رو هم دیدم که موقع نصب اون F8 رو نمی خواد.
Printable View
پس مشکل جای دیگه اس! اون چیزی که من فکر می کردم نیست.نقل قول:
یه راه دیگه هم هست اینکه بری یه CD ویندوز دیگه بخری و با اون هم امتحان کنی. البته من بعضی از CD ها رو هم دیدم که موقع نصب اون F8 رو نمی خواد.
بازم سلامنقل قول:
یه نکته جدید دیگه اینکه این اتفاق منظم تکرار میشه، مثلا هر نیم ساعت یه بار. فکر کنم مشکل از کارت گرافیک باشه چون با CPU کارای سنگین انجام دادم ( مثل تبدید DVD به AVI با قدرت 100 درصد CPU )، مشکلی پیش نیومده.
بازم سلامنقل قول:
یه نکته جدید دیگه اینکه این اتفاق منظم تکرار میشه، مثلا هر نیم ساعت یه بار. فکر کنم مشکل از کارت گرافیک باشه چون با CPU کارای سنگین انجام دادم ( مثل تبدید DVD به AVI با قدرت 100 درصد CPU )، مشکلی پیش نیومده.
ممنون از اینکه اینقدر جواب میدید:46:
سلام دوستان من یه dell 1510 دارم که مدتیه وقتی بعضی پوشه ها رو که حاوی فایل تصویری هستند باز میکنم error میده و تمام صفحه دسکتاب محو میشه و دوباره به حالت اول برمیگرده ولی پوشه بسته میشه و عملا از محتوای پوشه نمیشه استفاده کرد ولی اگر همون فایل تصوری که مثلا با پسوند mkv هست داخل پوشه نباشه و روی دسکتاب باشه مشکلی پیش نمیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا جایی خوندم که ممکنه به nero مربوط باشه ولی با آنیستال nero هم درست نشد...لطفا راهنمایی کنید مشکلم رو حل کنم بدجور داره ازیتم میکنه...سپاسگزار شما هستم.
سلام به همه
دوستان سوالي داشتم مبني بر اينكه اگه لپ تاپي خروجي HDMI نداشته بشه ديگه نميشه كاريش كرد يعني اين پورت از طريق پورت رپليكيتور نيز قابل تامين نيست؟
تبدیل vga to HDMIنقل قول:
تبدیل USB to HDMI
vafa1353 ضمن تشكر از راهنمايي بدون شرح ارزنده ات خواهشا به اين سوال هم اگه ميشه پاسخ بده كه پس تفاوت بين لپ تاپ هايي كه خروجي HDMI دارن و آنهايي كه خروجي HDMI ندارند چيه؟
سلام دوستان
من بتازگی وایو z540 خریدم. هر موقع بعد از چند ساعت روشنش میکنم حداقل 10 درصد از باطریش کم شده:41:
خیلی حالم گرفته شده. بنظر شما چیکار کنم؟
یه مشکل دیگه اینکه ضلع پایینی ال سی دیش مخصوصا وسطش داغ میشه! نمی دونم طبیعیه یا نه!
کمک کنید لطفا.
سلام
سرویس پک 1 رو ویستای اورجینال home premium سیستمم fz 290 نصب کردم بصورت کامل وتو یه درایو جدا اما دیدم ناقصه خواستم پاکش کنم دیدم نمیشه . فورمتشم نتونستم بکنم تا اینکه با tune up shreder تونستم پاکش کنم اما نه کامل . اومدم ویندوز سیستمو عوض کنم با استفاده از repair your computer ) f8) تا بتونم درایو رو بعد از نصب ویندوز جدید کامل فورمت کنم اما دیدم این گزینه در f8غیره فعاله و کار نمی کنه ...... سیستمم مشکلی نداره اما چطوری این گزینه رو فعال کنم ؟ درایو رو چطوری فرمت کنم ؟ در ضمن هیچ بکاپی از سیستم ندارم .....