من هم ایفون دارم هم گالاکسی 2 به نظرم اندروید خیلی بهتره
من هم ایفون دارم هم گالاکسی 2 به نظرم اندروید خیلی بهتره
سلام دوستان اهل فن .:20:نقل قول:
من تجربه نصب رام ها رو دارم . رامی که در بالا نصب میشه عربی است و مشکل فارسی نداره ولی swype تایپ نمیکنه و در منوی خاموش کردن گوشی چند گزینه دیگر اضافه کرده و از همه مهمتر درصد باطری رو نشون میده که خیلی کاربردی است. ولی با نصب رام فارسی jpkf3 که تولید خود gingerbread.jpkf3 هستش قابلیت های بالا حذف میشه ( از این سایت گرفتم - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . ولی من تجربه نصب رام فارسی همزمان با رام build number - akrimjpkf1 را دارم . حالا میخوام بدونم اخرین رام چه برتری به رام akrim داره ؟ آیا مشکلی برای گوشی بوجود نمیاد؟:13:
یه حرفو ار من کنکوری گوش کنین!(یعنی اینکه دیگه نمیام اینجا واسه خودتون میگم!)
جواب اونهایی که میگن آیفون بهتره یا بدتره رو توی پخ بدین!
اگه یادتون باشه سنسیشنی ها یه زمونی ریخته بودن اینجا و چه بحثایی پیش اومد
خوب این گوشی یه گوشی شاخه مسلمه که همه میخوان با هم رده نشون دادن گوشی مورد علاقشون با اون گوشیشون رو بکشن بالا!
فعلا!
راستی برام دعا کنین دانشگاه خوب قبول شم:31:
ظاهرا پارس مایکروتل گوشی رو به قیمت نجومی 931 تومن وارد کرد:
کد:http://mobile.ir/phones/shops-36341-samsung-i9100-galaxy-s-ii.aspx
چه خبره بابا...:18::18::18:
همیشه سامی با قیمتی خوب وارد میکرد که...ما رو باش که منتظر بودیم مایکروتل بیاره تا بخوره توسر بی گارانتی بعدش برم بخرم:13:
البته اولشه شاید تا2 -1ماه دیگه با گارانتی 800 بشه خدا میدونه :41:
دوستدار شما یاشار
تائيد ميشه
الان با مايكروتل صحبت كردم با قيمت 931 تومن داره ميفرشه
رامش همون رام فارسيه كه تو فروم گفتن بچه ها
با اين قيمت الان بدون گارانتي ها دوباره گرون ميشن و به قيمت 880 ميرسن
پس الان كه 800 بخرين تا فردا پس فردا دوباره گرون ميشه
اينم از مايكروتل كه همه ميگفتن قيمت خوب ميده
اين مملكته داريم
يه روز خوب مياد اينو ميدونم
گوشی جدید سامسونگ با پردازنده ای 1.4 گیگا هرتزی
گروه خبری GSM: شایعات منتشر شده حاکی از آن است که شرکت سامسونگ قصد دارد مدل بهروزشده گوشی هوشمند Galaxy S II که این روزها محبوبیت فراوانی دارد را با پردازنده 1.4 گیگاهرتزی روانه بازار کند.
به گزارش ایستنا، این گوشی بهروز شده علاوه بر آنکه پردازنده قویتری را شامل میشود، قابلیت NFC مربوط به سیستم ارتباطی کوتاهبرد دستگاههای الکترونیکی همراه برای پرداخت پول از طریق گوشی را نیز در خود جا داده است و در کل به عنوان گوشی جدید محسوب میشود که با مدل قبلی خود کاملا متفاوت است.
بر اساس اخبار رسیده شرکت سامسونگ در این گوشی جدید سیستم Exynos SoC را نیز به روز خواهد کرد و پردازنده گرافیکی Mali-400MP و رم یک گیگابایتی را بهکار خواهد برد. در حالی که پردازنده مرکزی مدل قبلی این گوشی هوشمند با توان 1.2 گیگاهرتز فعالیت میکرد، مدل جدید این محصول به پردازنده پرقدرت 1.4 گیگاهرتزی مجهز شده است.
به گفته منابع آگاه این گوشی هوشمند جدید میتواند رقیبی سرسخت برای گوشی هوشمند iPhone 5 اپل باشد که قرار است در ماه سپتامبر وارد بازار شود.
دوستدار شما یاشار
والله من میخوام این S2 رو بخرم سر این داغیش موندم.سامسونگ به جای اینکه هی بیاد فرکانسو ببره بالا بیاد این مشکلات این تیپی رو حل کنه.نقل قول:
این داغی زیاد هم بی تاثیر نیست مطمئنا همونطور که دوستمون گفت بعد از یک مدت اثرات خودشو نشون میده.
---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------
اینم از مایکروتل.
باز گلی به گوشه جمال یاس که سنسیشن رو با قیمتی پایین تر از بی گارانتی وارد بازار کرد همه مجبور شدن قیمتا رو بکشن پایین.
حالا با این وضع دیگه بی گارانتی بعیده کسی زیر 850 بده.همه دنبال سوء استفاده هستن.
Samsung در حدود 3 میلیون Galaxy S II در 55 روز فروخته است و رکورد شکسته است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این نوار را برای دیدن تصویر به اندازه واقعی 590x383 پیکسل کلیک کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خبر برای شما نباید سوپرایز باشد چون همه انتظار موفقیت چشمگیر Galaxy S II را داشته ایم.در حدود 43 میلیون در کمتر از 2 ماه یعنی 55,545 در هر روز.
البته این موفقیت را مدیون اروپا نیز است و این را هم فراموش نکنیم که 1 میلیون Galaxy S II فقط در خانه آن یعنی در کره به فروش رفته است.
با عرضه این گوشی در کانادا که به زودی رخ خواهد داد و عرضه آن در حدودا ماه آینده(علت تاخیر درگیری با اپل است)در امریکا انتظار شکستن رکورد Galaxy S میرود که در حدود 10 میلیون بوده است.
منبع:کد:www.---------.ir
این قیمت خیلی گرونه. گارانتی اصلی اصلا مراعات مصرف کننده رو نکرد و ماکس قیمت که میتونست بفروشه رو تعیین کرد. در حالی که یاس برای سنسیشن کلی قیمتها رو شکست و پایین آورد.
من مطمئنم قیمتهای بازار بالا میکشه با این کارشون. حال من یکی که گرفته شد. وزنه قیمتی سنسیشن داره سنگین و سنگین تر میشه. شاید از لج اینا هم که شده برم سنسیشن بگیرم.
بابا چه خبره 931 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟