همین قیمت نمیمونه ٬ پایین میاد.نقل قول:
عجله نکن ٬ صبر کن همین اس ۴ تو بازار که بیاد قیمت اس ۳ ۱۰۰-۲۰۰ تومنی پایین میاد.
Printable View
همین قیمت نمیمونه ٬ پایین میاد.نقل قول:
عجله نکن ٬ صبر کن همین اس ۴ تو بازار که بیاد قیمت اس ۳ ۱۰۰-۲۰۰ تومنی پایین میاد.
سلام دوستان من گوشی ام galexy s است
یکی از دوستانم Sensation XL داره
500 تومان هم سر میگیره
به نظر شما ارزش داره بخرم؟
باتری اش از گالکسی اس بهتره؟
باتری تا حدودی برام مهمه لااقل 24 ساعت برام بره
من میتونم با تعویض رام مشکل فارسی بودنشو حل کنم؟ اخه پیامک فارسی همش میفرستم
به نظرتون یک سال بگزره میتونم با قیمت خوبی بفروشمش؟
بازی هم زیاد میکنم چون اکثرا تو سفر کاری هستم
برای همین باتری و روون بودن بازی مهمه
محکم بودن گوشی چه طوره
سایتی هست این دو تا گوشی رو مقایسه بکنه
میدونم تفاوتشون خیلیه
میخوام بدونم ارزش داره 500 تومان بدم بگیرمش
یه راهنمایی کلی من و بکنید دوستان
بین خرید HTC One S و Sony Xperia Acro S .
1 : صفحه نمایش کدوم یکی با کیفیتره . - به طور کل و از همه لحاظ -
2 : خط دهی و گرفتن سینگنال و مکالمه بسیار شفاف و عالی کدوم یک بهتره " شنیدم وان اس در خط دهی و مکالمه ضیعفه " .
3 : آیا آکرو اس ضد آبه ضد ضربه هم هست یا فقط در برابر آب مقاومه .
اصلاً و ابداً نمیرزه، تفاوت چندانی رو احساس نخواهید کرد و تنها 500 تومن از دست خواهد رفت، اگر یک گوشی دوهستهای با سیستمعامل بروز بود ارزشش رو داشت اما سنسیشن ها قدیمی شدند (مال 2011 هستند) و دیگر بروز نیستند. اگر 200 تومن سر بدهید میرزه ولی 500 تومن واقعاً حیفه!نقل قول:
وان اس صفحه اش از نوع Super AMOLED ساخت سامسونگ هست، صفحات سوپر آمولد از کنتراست خارقالعاده ای برخوردارند و رنگها رو با وسعت و طیف بسیار بیشتری نسبت به صفحه TFT (نوعی از LCD) که در سونی آکرو اس به کار رفته برخوردارند ولی از طرفی صفحه سونی آکرو اس از رزولیشن اچ دی برخورداره که این مسأله در نوشته ها مشخص میشه و در متنهای با جزئیات زیاد آکرو اس بهتر عمل میکنه. هر چند از نظر خود من کنتراست و طیف رنگ مهمتره و در زندگی روزمره بیشتر به کار میاد. هر دو سیگنال دهی خوبی دارند و این مسأله آنتندهی مربوط به وان اکس میشه (در بعضی نسخهها) و نه وان اس، وان اس هیچ مشکلی در آنتندهی نداره (یکی از دوستان خود من وان اس داره و هیچ مشکلی تا حالا باهاش نداشته چه از لحاظ سخت افزاری و چه نرم افزاری). آکرو اس گواهینامه IP57 داره و این گواهینامه فقط شامل Water proof میشه یعنی ضد آب بودن تا متراژ مشخصی در عمق آب و نه ضد ضربه بودن (آخه بدنی نیمهپلاستیکی آکرو مگر میتواند ضد ضربه باشد؟!) از لحاظ جنس بدنه وان اس از مقاومت بیشتری برخورداره چون آلومینیومی هست ولی از طرف آکرو اس ویژگی ضد آبی رو داره.نقل قول:
اما از اینها که بگذریم بهعلاوه این گوشیها میتونید LG Optimus 4X HD رو هم در نظر داشته باشید که از لحاظ سختافزاری از وان اس و آکرو اس خیلی سرتره ولی چون مارکش الجی هست از قیمت بسیار مناسبتری نسبت به دیگر برندها برخورداره و اگر کمی راجع بهش تحقیق کنید متوجه خواهید شد با حدود 1.350 میتوانید گوشیای در حد گلکسی اس3 (حداقل روی کاغذ) داشته باشید تنها تفاوت در برند خواهد بود هر چند انتخاب نهایی با شماست. از سونی هم بیشتر Xperia TX رو توصیه میکنم تا Acro S زیرا از پردازنده بهینهتر و سریعتری برخورده. اچ تی سی هم که گوشیهای بالای 1.500 همچون وان ایکس پلاس (البته اگر بودجه دارید) بیشتر نسبت به وان اس توصیه میکنم.:n01:
1-صفحه نمایش Arco s بسیار بهتر هست!نقل قول:
2-من تا حالا نشنیدم همچین چیزی ولی هردو خوب هستند!
3-Arco S فقط ضد اب هست!
در کل خرید Arco s بسیار به صرفه تر هست ولی ضعف هایی هم داره مثل ساپورت ضعیف نرم افزاری sony !
من به طور کلی جواب دادم ! دوستمون دقیق تر توضیح دادن ممنون!
دوست عزیز Faramarz-1 بسیار خرسند و ممنونم از توضیحات بسیار خوب شما .
چشم من در مورد LG Optimus 4X HD و Xperia TX فکرامو می کنم هر چند بودجه فکر نمی کنم قد بده با این حال از توصیه شما ممنون و سپاسگذارم .
دوست بزرگوار Mool Tee از این که لطف فرمودید جواب دادید ممنون و سپاسگذارم .
براتون آرزوی موفقیت دارم سر بلند باشید .
من خودم T دارم ، و از چیزی که راضی نیستم ، خود صفحه نمایششه
بقیه چیز هاش خوبه و به نظرم نسبت به جفت گوشی ها انتخاب بهتریه
دوست عزیز از لحاظ رزولیشن و دقت پیکسل ها صفحه آکرو که LCD هست بهتره اما اگر به بررسیهای تخصصی بروید متوجه میشوید در زمینه وسعت رنگ صفحات Super AMOLED خیلی بهتر عمل کردند مثلاً در زمینه کنتراست داینامیک (منبع: وبسایت زومیت) نمایشگرهای السیدی و کلاً زیرمجموعههای ال سی دی مثل LED backlit و IPS در بهترین حالت میتوانند کنتراست داینامیک حدود 10 هزار داشته باشند در حالی که برای صفحات Super AMOLED حداقل کنتراست داینامیک 50 هزار هست! حالا تصور کنید با بهینهسازیهایی که انجام شده این عدد بیشتر هم خواهد شد! در زمینه عملکرد زیر نور آفتاب صفحات LCD و زیرمجموعههایش به زور تکنولوژی TFT عملکرد متوسطی دارند در حالی که صفحات Super AMOLED به طور ذاتی عملکرد خوبی در مقابل نور آفتاب دارند و در بررسی های تخصصی به این موضوع نیز اشاره شده. پس در کل میبینیم که صفحه وان اس که Super AMOLED هست بهتر از LCD آکرو اس هست و تنها برتری آکرو اس رزولیشن اچ دی اش هست که فقط در تکس ها و نوشتههای با جزئیات ریز مشخص میشه و تفاوتی در رنگ و کنتراست و ... ایجاد نمیکنه و در زمینه کنتراست، وسعت رنگ و عملکرد زیر نور آفتاب به علاوه مصرف انرژی بهینه تر همگی برتری مطلق با Super AMOLED هست اتفاقاً یکی از مهمترین فاکتورهایی که باعث شد گوشی های سری گلکسی اس و نوت سامسونگ معروف شوند همین صفحه نمایش هست البته شما باید به طور عملی یک Super AMOLED را در کنار بهترین نوع ال سی دی که IPS هست بگذارید و مقایسه کنید تا تفاوت را احساس کنید!!نقل قول:
سلام دوستان راستش نمیدونم اینجا جای این سوال هست یا نه ولی تو انتخاب گیر کردم من واسه کارای دانشگام نیاز به یه لپ تاپ در حدی که واسه سرچ تو نت و تایپ و نرم افزارای سبک رو باز کنه نیاز دارم و اینکه می خوام یه گوشی عالی هم بخرم بدجه هم تا 2 2.5 می تونم بزارم به نظر شما گوشی هست که بتونه کار لپ تاپ و گوشی رو همزمان انجام بده و این که به نظرتون بهتره جدا جدا هر کدومو بخرم یا اینکه تبلتی پد فونی چیزی بخرم؟؟؟ یه چیزی تو مایه های vivo book میخوام که بشه باش sms و مکالمه داشت همچین چیزی هست؟