تندر چند تا ایربگ داره؟
ایمنیش چطوره؟
نسبت به 206 رانندگیش باحال تر هست یا نه؟
کلاً داخلش خوب و راحت و جادار هست؟ آخه من تا حالا توش ننشستم ببینم چطوریه!!!
Printable View
تندر چند تا ایربگ داره؟
ایمنیش چطوره؟
نسبت به 206 رانندگیش باحال تر هست یا نه؟
کلاً داخلش خوب و راحت و جادار هست؟ آخه من تا حالا توش ننشستم ببینم چطوریه!!!
نقل قول:
تندر 90 E2 LP که تیپ فول تندر هست دارای 2 ایربگ هست و ایمنیش هم در حد خودش مطلوبه
مقایسه رانندگیش با 206 بستگی به اون راننده که پشت فرمون میشنیه و نحوه رانندگیش داره
اما از نظر نرمی و روران بودن 206 بهتر بوده.
داخلشم جادار و برای 4 نفر کاملا مناسبه
سلام دوستان یه دو هفته ای هست شتاب ماشین به شدت افت کرده و با تاخیر گاز میخوره و دنده مرده حرکت میکنه یعنی پدال گاز رو که فشار میده آروم آروم حرکت میکنه اگر تا ته فشار بدی بازم همونجور ادامه میده و فقط فشار به موتور بیشتر میشه !
کسی تا حالا این مشکل رو داشته ؟ فیلتر بنزین و انژکتور شور ریختم دست نشده ! 8500 تا رفتم باش الان شتابش از روزای اول کمتر شده و به زور میره مخصوصا سر بالایی هارو ! و مشخصه که نرمال نیست حالش بنزینم الان سوپر هست و البته آخراشه دیگه نمیدونم چرا اینجوری شده جسته گریخته اینجوری میشه اما این دفه خیلی دیگه طول کشید و انگار سرطان شده !
سلام
چند وقت پیش رفته بودیم یه تعمیرگاه، طرف با همون کلیدی که لیتر مصرفی و کیلومتر کارکرد و اینا رو نشون میده یه کاری کرد که بنزین باقیمانده رو هم نشون داد. کسی میدونه ؟ :o
سلام .به نظر من بهتره یه دیاگ بزنید.نقل قول:
والا همچین حالتی تو خودروی من تغریبا 40000 به بعد به وجود اومد که با پنج سرنشین و کولر روشن حتی پیکان رو هم نمیگرفت.
که با تعویض باتری و 4 عدد کویل ماشین به شدت سرحال شد.
وقتی خودور خاموش و کلید بسته هست دکمه وسط پانل را بگیرید و کلید را بچرخونید تا باز بشه ولی استارت نزنیدنقل قول:
کامپیوتر که روشن شد چند دقیقه دکمه را نگه دارید تا کیلومتر شما و دور موتور شروع به حرکت کنند
بعد از ان با چند بار فشار دادن همون دکمه وسط پانل بنزین باقیمانده در باک را نشون خواهد داد
سلام من ماشینم الان تو 9117 کیلومتر هست ! و از 7000 تا تا الان کلا شتابش تعطیل شده و دنده مرده میره !!!!!! سربالایی که قبلا 140 تا رو هم راحت باش رفتم به زور 100 تا میره تو جاده هم کلا 100 به بالا فشار الکی باید بیاری به موتور مصرف هم به طبع بالا هست ! کولر که مرخص کلا......
به گفته دوستان صبر کردم و از چند جای مختلف بنزین زدم با اکتان و انژکتور شور که اونم هیچ کمکی نکرد فیلتر هوا عوض کردم اونم کمکی نکرد الانم دیاگ زدم هیچ خطایی نبود و سنسور ها به خوبی کار میکردن فقط یارو گفت که جرقه خوب نداری احتراق ناقص هست
از انباره اگزوز هم صدای انفجار میاد بعضی اوقات....! پاشش انژکتور ها هم گفت رو حالت ایده آل هست نظرش تعویض یه دست شمع بود ولی چون برای من عجیب بود که یه ماشین از 0-7000 چطور ممکنه شمعش خراب شه یا حتی کوئل ؟ از طرفی هم میترسم برم شمع بگیرم ببندم درست نشه ! و ایراد از جای دیگه مثل کوئل باشه !!!!!!!!!!!!!
تشخیص دوستان چیه برم شمع بندازم ؟ نمایندگی هم که قربونش برم اصلا کاری نمیکنه و منم سرم به شدت شلوغ و ساعات کاری دقیقا با ماشین کار دارم ساعاتی که هستمم نمایندگی نیست یا باشه هم کاری نمیکنه
قیمت یه دست شمع رو داد 18 تومن
ولی حالت حرکتی ماشین نشون میده که واقعا تو احتراق و جرقه مشکل داره
تمام فیلتر ها رو چک کردین؟نقل قول:
پمپ بنزین ماشین رو هم چک کردین؟
عجیبه شما یه همچین مشکلی دارید...
شمع ها رو عوض کنید حتما تا کوئل ها مشکل پیدا نکردن اگه درست نشد وقت بذارید پیش یه نمایندگی خوب برید حتما...
بله فیلتر بنزین هم تعویض شده !